Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Οταν πεθανω θαψτε με στα ασπρομαυρα ντυμενο
διπλα στης τουμπας τον ναο τον Π.Α.Ο.Κ. να ανασαινω.
Και αν παω στον παραδεισο θα πω στον Αγιο Πετρο
τις Κυριακες να εχω ρεπο τον Π.Α.Ο.Κ. για να βλεπω
Και αν αυτος με αρνηθει θα πω τον Αγιο Πετρο
να κανω μια μεταγραφη στην κολαση να την πεσω
κι εκει θα οργανοθω και συνδεσμο θα φτιαξω
μαζι με αλλους οπαδους τον Π.Α.Ο.Κ. να δοξασω !

ΝΑΙ  ΡΕ  Π.Α.Ο.Κ.

Συνημμένα

• molwn_labe4.jpg
    molwn_labe4.jpg
    71,7 KB · Εμφανίσεις: 23

Επισκέπτης
οι παοκτσηδες(που ποτε δεν τους αποκαλεσα τουρκους),δεν εχουν μαθει ουτε χαβαλε να κανουν αλλα ουτε να συζητανε με επιχειρηματα!να βριζουν νεκρες μανες ξερουν!απο δω και στο εξης εγω προσωπικα διακοπτω καθε συζητηση με τα εν λογω ζωα!και στον φιλοξενουμενο εχω να πω οτι ειναι πολυ τυχερος που υπαρχει ανωνυμια στο ιντερνετ!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
οι παοκτσηδες(που ποτε δεν τους αποκαλεσα τουρκους),δεν εχουν μαθει ουτε χαβαλε να κανουν αλλα ουτε να συζητανε με επιχειρηματα!να βριζουν νεκρες μανες ξερουν!απο δω και στο εξης εγω προσωπικα διακοπτω καθε συζητηση με τα εν λογω ζωα!και στον φιλοξενουμενο εχω να πω οτι ειναι πολυ τυχερος που υπαρχει ανωνυμια στο ιντερνετ!

άσε μας ρε φίλε....μπαίνεις στο θέμα,ειρωνεύεσαι,βρίζεις και καλά κάνεις....που θες ο άλλος να ξέρει τα οικογενειακά σου

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αρειανοί είστε και φαίνεστε...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
άσε μας ρε φίλε....μπαίνεις στο θέμα,ειρωνεύεσαι,βρίζεις και καλά κάνεις....που θες ο άλλος να ξέρει τα οικογενειακά σου

Εσυ εισαι γνωστος κομπλεξικος και αμυαλος, δεν περιμενω κατι καλυτερο.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αρειανοί είστε και φαίνεστε...

Φιλε thess, επειδη περα απο την πλακα και την καζουρα οι σοβαρες σου αποψεις σε διαφορα θεματα με βρισκουν συμφωνο και δειχνεις οτι διαφερεις, οπως και αλλοι μεσα σ' αυτο το site, εξηγησε σε παρακαλω αν θελεις στον FILOX. ποσο ΗΛΙΘΙΟΣ EINAI και για ποιο ΛΟΓΟ....

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
ο φιλοξενουμενος δεν ειχε ουτε την ευαισθησια να σβησει το ποστ!!αλλα και οι υπολοιποι παοκτσηδες δεν βλεπω να πηραν θεση για αυτο του το σχολιο!θυμωνετε οταν σας λενε τουρκους ή βουλγαρους αλλα οταν ενας δικος σας βριζει μανες δεν τρεχει καστανο!!

War και εγώ μαζί σου. Μόνο εδώ, όχι πουθενά αλλού, μην παίρνεις και θάρρος. Διάβασα το τόπικ και έφριξα. Ελεος ρε Φιλοξενούμενε. Ντροπή...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Φιλε thess, επειδη περα απο την πλακα και την καζουρα οι σοβαρες σου αποψεις σε διαφορα θεματα με βρισκουν συμφωνο και δειχνεις οτι διαφερεις, οπως και αλλοι μεσα σ' αυτο το site, εξηγησε σε παρακαλω αν θελεις στον FILOX. ποσο ΗΛΙΘΙΟΣ EINAI και για ποιο ΛΟΓΟ....
Φίλε σε αυτό το site είμαστε για να γουστάρουμε, να λέμε τα σοβαρά μας αλλά και να πετάμε και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα, δεν είναι μπλογκ δικηγόρων εδώ..
Για τον φιλοξ πέστε τα εσείς, ούτε συνήγορος δικός του είμαι ούτε δικός σας, σίγουρα θα του τα έχετε πει και με πμ.
Απλά να ξέρετε οτι από τη στιγμή που γράφετε εδώ μέσα πρέπει να έχετε τα "εντερα" να αντέχετε το οτιδήποτε γράψει και σας κατηγορήσει ο καθένας. 
Αν είναι δυνατόν να κάτσετε να σκάσετε με οτι λέεί ο καθένας πίσω απ το keyboard του

Χαλαρά λοιπόν...

Το κίτρινο καρναβάλι... εεεε καραβάνι ήθελα να πώ, δεν ξεκίνησε ακόμη για τη Θράκη;

Τί ειρωνία της τύχης, να παίζει ο Σκόρδας στην συμπρωτεύουσα του καρναβαλιού παραμονή Τσικνοπέμπτης, dont you agree?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Φίλε σε αυτό το site είμαστε για να γουστάρουμε, να λέμε τα σοβαρά μας αλλά και να πετάμε και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα, δεν είναι μπλογκ δικηγόρων εδώ..
Για τον φιλοξ πέστε τα εσείς, ούτε συνήγορος δικός του είμαι ούτε δικός σας, σίγουρα θα του τα έχετε πει και με πμ.
Απλά να ξέρετε οτι από τη στιγμή που γράφετε εδώ μέσα πρέπει να έχετε τα "εντερα" να αντέχετε το οτιδήποτε γράψει και σας κατηγορήσει ο καθένας. 
Αν είναι δυνατόν να κάτσετε να σκάσετε με οτι λέεί ο καθένας πίσω απ το keyboard του

Χαλαρά λοιπόν...

Το κίτρινο καρναβάλι... εεεε καραβάνι ήθελα να πώ, δεν ξεκίνησε ακόμη για τη Θράκη;

Τί ειρωνία της τύχης, να παίζει ο Σκόρδας στην συμπρωτεύουσα του καρναβαλιού παραμονή Τσικνοπέμπτης, dont you agree?

Αυτο φοβαμαι περισσοτερο...... μην παει η ομαδα "μεταμφιεσμενη" σημερα, στην Ξανθη, ντυμενη σε κατι απο τα παλια!!!! Μη δω τον Νεμπε ντυμενο Δαλκιδη, το Νετο ντυμενο Λουμπουτη κ.λ.π. κ.λ.π. ...... :grin:

Επισκέπτης

Χαλαρά λοιπόν...

να εχετε τα αντερα να απαντατε με επιχειρηματα και χιουμορ διχως να βριζετε οικογενειες!φαινετε ομως οτι ειστε ανικανοι να συμμετασχετε σε μια συζητηση!επισης να εχετε τα αρχιδια να τα λετε προσωπο με προσωπο και οχι πισω απο ενα πληκτρολογιο!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αθηναιος διαιτητης θα ηταν μαλλον,δεν εξηγειται αλλιως
πουτανα αθηνα τον μπαοκ προσκυνα :headbang:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
να εχετε τα αντερα να απαντατε με επιχειρηματα και χιουμορ διχως να βριζετε οικογενειες!φαινετε ομως οτι ειστε ανικανοι να συμμετασχετε σε μια συζητηση!επισης να εχετε τα αρχιδια να τα λετε προσωπο με προσωπο και οχι πισω απο ενα πληκτρολογιο!
Δεν μπορώ να καταλάβω την πίκρα σου warhol, και ειδικά την χρησιμοποίηση του πληθυντικού...
Εάν κάποιος έβρισε τη, εν ζωή η μή, μητέρα σου, είναι δικό σου πρόβλημα και δικό του.  Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ μπορείς να απέχεις.  Μήν περιμένεις να σου ζητήσει κάποιος άλλος συγκνώμη εκ μέρους τρίτου.
Και τέλος πάντων, δεν μπορώ να καταλάβω πως κατηγοριοποιείς ανθρώπους βάζοντας όλους στο ίδιο καζάνι όσον αφορά τη συμπεριφορά τους προς τη μητέρα σου έχοντας ώς κριτήριο το τί ομάδα υποστηρίζουν.

Ελπίζω να με πιάνεις

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πρωτη φορα το ειδα μολις τωρα στο youtube

η απολυτη σφαγη απο το κορακι

3 πεναλτι ο αουγκενταλερ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

[youtube=425,350]R5hVyn7ZosY[/youtube]

το ματς του αιώνα για τον ΠΑΟΚ...9-8 στα πέναλτυ,με τον Δαμανάκη στο 4-3 κι ενώ απέμενε ένα πέναλτυ για τον καθένα να το χάνει,με 5-3 τελείωνε...ο διαιτητής ένας περίεργος έδινε συνεχώς επαναλήψεις για δήθεν κίνηση του Φορτούλα πριν το κτύπημα...έδωσε και 1-2 εις βάρος της Μπάγερν...τελευταίος ο 19 χρονος τότε Μαλιούφας αστόχησε και μετά ο Ζαν Μαρί Πφαφ ευστόχησε και τελείωσε 9-8...
πήγαν και άλλοι στο Μόναχο πρόσφατα και γέλασε ο κάθε πικραμένος.....

Επισκέπτης
Δεν μπορώ να καταλάβω την πίκρα σου warhol, και ειδικά την χρησιμοποίηση του πληθυντικού...
Εάν κάποιος έβρισε τη, εν ζωή η μή, μητέρα σου, είναι δικό σου πρόβλημα και δικό του.  Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ μπορείς να απέχεις.  Μήν περιμένεις να σου ζητήσει κάποιος άλλος συγκνώμη εκ μέρους τρίτου.
Και τέλος πάντων, δεν μπορώ να καταλάβω πως κατηγοριοποιείς ανθρώπους βάζοντας όλους στο ίδιο καζάνι όσον αφορά τη συμπεριφορά τους προς τη μητέρα σου έχοντας ώς κριτήριο το τί ομάδα υποστηρίζουν.

Ελπίζω να με πιάνεις
1ον)δεν ζητησα συγγνωμη απο σενα!θεωρησες σωστο να επικροτησεις την αποψη  του φιλου σου!δικαιωμα σου!
2ον)μονο ο φλαυ αντεδρασε στην φραση του φιλου σου!οι υπολοιποι βαλατε πανω απο ολα την οπαδικη σας ιδιοτητα!
3ον)οταν σας λενε τουρκους εκνευριζεστε και φωναζετε οτι σας εθιξαν της πατριδα και οτι οσοι τα λενε ειναι μαλακες!οταν καποιος δικος σας βρισει τοτε δεν λετε τιποτα και ειστε της αποψης οτι ολα πρεπει να ακουγονται!
4ον)ποτε δεν σας αποκαλεσα τουρκους ουτε εβρισα οικογενεια!
5ον)ριξε μια ματια στους κανονες του φορουμ!
6ον)για να απαντησω λοιπον στον φιλοξενουμενο,ναι η μανα μου ηταν απασχολημενη με τον πατερα μου!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
1ον)δεν ζητησα συγγνωμη απο σενα!θεωρησες σωστο να επικροτησεις την αποψη  του φιλου σου!δικαιωμα σου!
2ον)μονο ο φλαυ αντεδρασε στην φραση του φιλου σου!οι υπολοιποι βαλατε πανω απο ολα την οπαδικη σας ιδιοτητα!
3ον)οταν σας λενε τουρκους εκνευριζεστε και φωναζετε οτι σας εθιξαν της πατριδα και οτι οσοι τα λενε ειναι μαλακες!οταν καποιος δικος σας βρισει τοτε δεν λετε τιποτα και ειστε της αποψης οτι ολα πρεπει να ακουγονται!
6ον)για να απαντησω λοιπον στον φιλοξενουμενο,ναι η μανα μου ηταν απασχολημενη με τον πατερα μου!!
ενα εχω να σου πω,κακως τους απαντας και ασχολεισαι,δειξε επιπεδο (ειμαι σιγουρος οτι το εχεις σαν ατομο) και γραφε μονο για την Αρειαναρα μας στο δικο μας thread,ασ'τους στη μιζερια τους.

Επισκέπτης
ενα εχω να σου πω,κακως τους απαντας και ασχολεισαι,δειξε επιπεδο (ειμαι σιγουρος οτι το εχεις σαν ατομο) και γραφε μονο για την Αρειαναρα μας στο δικο μας thread,ασ'τους στη μιζερια τους.
+100.000.000
& εγω απορω πως τους απανταει απο την στιγμη που οι συγκεκριμμενες αμοιβαδες εκτος απο την επι προσωπικου επιθεση επικροτουσαν την ενεργεια του γχ & εβριζαν τους νεκρους του ΘΡΥΛΟΥ εν χορω επι σειρα ετων μεχρι το ατυχημα των τεμπων..

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
+100.000.000
& εγω απορω πως τους απανταει απο την στιγμη που οι συγκεκριμμενες αμοιβαδες εκτος απο την επι προσωπικου επιθεση επικροτουσαν την ενεργεια του γχ & εβριζαν τους νεκρους του ΘΡΥΛΟΥ εν χορω επι σειρα ετων μεχρι το ατυχημα των τεμπων..
τα λεμε στο thread του Αρη(εδω μεσα βρωμαει!)Παντως pleasuregiver στο θεμα Μπαγιεβιτς οφειλω να ομολογησω οτι δικαιωνεσαι πανηγυρικα(τυχον απαντηση στο δικο μας thread pls)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ξέχασες να υπογράψεις ως "Μάρθα Βούρτση"

Τώρα το πόσο σε τιμάει που έχεις σύμμαχο τον γνωστό ανώμαλο του site είναι άλλη κουβέντα

Πώς συμπέρανες πάντως οτι ταυτίζομαι με τον φίλοξ;  Απ το μυαλό σου τα βγάζεις όλα μου φαίνεται.  Μάλλον σε βόλευε να το συμπεράνεις και το έκανες...

Τυπική συμπεριφορά σκορδοσκώληκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom