Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αλλη μια σουπα στην κρητη.
η ομαδα παιζει λες και ειναι στο ξεκινημα της χρονιας, δεν αντεχεις να δεις πανω απο 10 λεπτα συνεχομενα.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΚΟ:
(πηγη:ΝΕΑ)Tη... φωτιά που άναψαν οι δηλώσεις του μάνατζερ του Μάρτσιο Αμορόζο στον Τύπο, έσπευσε να «σβήσει» ο ίδιος ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του Αρη σε δήλωση του που έκανε στον επίσημο δικτυακό τόπο της ομάδας.

Ο Νιβάλντο Μπάλντο, ο ατζέντης του Αμορόζο, υποστήριξε σε δηλώσεις του πως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν χρησιμοποιεί σωστά τον παίκτη, κάτι που προκάλεσε αναστάτωση στην ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση του Αμορόζο: 

«Oσα κακόβουλα αναφέρονται σήμερα σε μερίδα του Τύπου και φέρονται ως δηλώσεις του μάνατζερ μου Νιβάλντο Μπάλντο, έχουν ως σκοπό να διαταράξουν το κλίμα της ομάδας και δεν αποτελούν σε κανένα σημείο δικές μου κρίσεις και απόψεις. Αντίθετα μάλιστα είμαι πολύ ικανοποιημένος από την οργάνωση της ομάδας και οι σχέσεις μου με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου είναι άριστες. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας».

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αντε παλι οι αχρηστοι.ολους τους πεθαμενους ο παοκ θα τους αναστησει.τη μια το γαυρο  και σημερα τον εργοτελη.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πλέον δεν υπάρχει η δικαιολογία του υλικού....δεν είναι σούπερ,αλλά αξιοπρεπές,μπορεί να αποδώσει καλύτερα....θέμα προπονητή είναι,δεν είναι δυνατόν στα 2 μέτρα ανενόχλητος ο Μπαλάφας να τη βγάζει πλάγιο....

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
θεμα κομπλεξ και  καταπιεσης ειναι

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πλέον δεν υπάρχει η δικαιολογία του υλικού....δεν είναι σούπερ,αλλά αξιοπρεπές,μπορεί να αποδώσει καλύτερα....θέμα προπονητή είναι,δεν είναι δυνατόν στα 2 μέτρα ανενόχλητος ο Μπαλάφας να τη βγάζει πλάγιο....
ο κονσεισαο [ως επαιξε;
οσο εβλεπα, δεν αντεχα πολυ χωρις διαλλειματα, ηταν πολυ μετριος.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αδιανόητο είναι...δεν υπάρχει δεύτερη μπαλιά στον ΠΑΟΚ,το λάθος είναι δεδομένο...πολλοί βρίσκονται στο απυρόβλητο αν και είναι ανύπαρκτοι...σνάουτσερ,σβούρας και για μένα η μεγάλη απάτη είναι ο Χριστοδουλόπουλος,αποτελεσματικότητα μηδέν,μόνο ντρίπλες και φιγούρα,δανεικός θα παίζει σε 2 χρόνια στη β εθνική

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ποιος σβουρας και κουραφεξαλα ρε παοκια?ολο το καπη  εχουμε μαζεψει στον παοκ. ειχαμε την ευκαιρια να πλησιασουμε τους αλλους!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Έτσι είναι αυτά μικρή ομάδα είστε μην περιμένετε πολλά από τον Πάοκ ;) ;) ;) ;) ;) :o

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
θέμα προπονητή είναι,δεν είναι δυνατόν στα 2 μέτρα ανενόχλητος ο Μπαλάφας να τη βγάζει πλάγιο....
Καλά ρε φίλε, στα 2 μέτρα ανενόχλητος να τη βγάζει πλάγιο και σου φταίει ο προπονητής;
Κάνει για εσένα ο Μπαλάφας στον ΠΑΟΚ;
Η ο Χριστοδουλόπουλος (νομίζω συμφωνείς σε αυτό)
Η ο Χαραλάμπους, Κων/νίδης κτλ

Ο προπονητής κρίνεται όταν έχει παίχτες

Από τη στιγμή που δεν έχει τί να σου κάνει ο καημένος

Εκτός κι αν και εσύ βλέπεις τις σαρδέλες για αστακούς

Εγώ προσωπικά βλέπω μία εντεκάδα από 4 καλούς παίχτες 5 σαρδέλες και 2 μέτριους, η οποία εντεκάδα μεταμορφώνεται οταν παίζει στην καλύτερη έδρα της χώρας.  Όταν παίζει εκτός δείχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, το οποίο είναι και το πραγματικό της...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μπράβο στα παιδιά  :2funny: :2funny: :2funny:

1885lwp5.jpg

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Δεν εχουμε το καλυτερο υλικο-αυτο ειναι αληθεια.Καποιοι τους χαρακτηριζουν σαρδελες...
Εμενα μου αρεσουν οι σαρδελες.Αν εβγαζα 600.000 θα προτιμουσα αστακους κ θα ετρωγα στα καλυτερα εστιατορια.
Ενας προπονητης πως κρινετε?Ενας ακριβοπληρωμενος προπονητης πως κρινετε?Ενας υπερτιμημενα ακριβοπληρωμενος προπονητης για τα οικονομικα μιας ομαδας που κανει ''εξυγιανση'', πως κρινετε?????
Ολοι ο αθλητες,ερασιτεχνες κ επαγγελματιες,εχουνε καλες κ κακες στιγμες.Οταν βγαινει ο προπονητης σου,που παιρνει 5πλασιο μισθο απο εσενα κ λεει οτι δεν εισαι καλος παιχτης,το τελευταιο που θα κανεις ειναι να παιξεις για αυτον.Η αληθεια ειναι οτι τα παιδια αυτα δεν εχουν την ψυχη η την ψυχολογικη στηριξη να καταλαβουν οτι δεν παιζουν για εναν προπονητη που ΔΕΝ πιστευει σε αυτους αλλα για τον δικεφαλο αετο.
Αυτους εχουμε,αυτους πρεπει να στηριξουμε.Φαινετε ο προπονητης μας,με τις ατελειωτες διακρισεις κ ευρωπαικους τιτλους, εχει συνηθισει στα μεγαλεια της Πορτογαλιας κ στα κυριλε σαλονια της Αθηνας.Απο εκει εφυγε,ηρθε εδω.ΕΔΩ ειναι Βορρας φιλε...Αν ειχα 11 παιχταραδες, θα ειχα ομαδαρα.Εσενα τι σε χρειαζομουνα?Σκυψε το κεφαλι κ δουλεψε.Δωσε την ψυχολογια στα παιδια,να κανουνε τρυγωνακια κ να σημαδευουν στα 2 μετρα.Στην Τουμπα το εχω δει αυτο-σπανια-εκτος τι γινεται?Που ειναι η στηριξη?Μεσα στην Τουμπα τα παιδια αυτα παιρνουν δυναμη απο το λαο μας.Εκτος τι γινεται?
Δεν χρειαζομουνα καινουριους παιχτες-θα εκανα καλυτερη οικονομικη διαχειριση χωρις περιττα εξοδα.Προσθηκες σε μια ομαδα που μπαζει απο παντου?Τι θα κερδισω?Την σωτηρια μου?Πολυ δυσκολα-ειμαι ΠΑΟΚ!Εξοδο στην Ευρωπη?-Δεν γινεται λογω μετοχικου!
Αυξηση μετοχικου τωρα...Λιγο αργα νομιζω!Εγιναν πολλα λαθη. 

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
προπονητής με αρχίδια....και όχι αρχίδια προπονητής

Συνημμένα

• Agonistikh%2016h%202004_jpg.jpg
    Agonistikh%2016h%202004_jpg.jpg
    19 KB · Εμφανίσεις: 14

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
με παπαναστασιακό...

Συνημμένα

• PAOK-Skouliki%202008_31_jpg.jpg
    PAOK-Skouliki%202008_31_jpg.jpg
    130,5 KB · Εμφανίσεις: 18

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και θρήνο...

Συνημμένα

• PAOK%20-%20Gay-ros%202008_07_JPG.jpg
    PAOK%20-%20Gay-ros%202008_07_JPG.jpg
    65,1 KB · Εμφανίσεις: 21

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
βάλε κολλύριο στα μάτια σκατόφλωρε....Αμέ....

Συνημμένα

• Thaumasmos%20Platini_1.jpg
    Thaumasmos%20Platini_1.jpg
    53,5 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Thaumasmos%20Platini_2.jpg
    Thaumasmos%20Platini_2.jpg
    32,4 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom