Δεν εχουμε το καλυτερο υλικο-αυτο ειναι αληθεια.Καποιοι τους χαρακτηριζουν σαρδελες...
Εμενα μου αρεσουν οι σαρδελες.Αν εβγαζα 600.000 θα προτιμουσα αστακους κ θα ετρωγα στα καλυτερα εστιατορια.
Ενας προπονητης πως κρινετε?Ενας ακριβοπληρωμενος προπονητης πως κρινετε?Ενας υπερτιμημενα ακριβοπληρωμενος προπονητης για τα οικονομικα μιας ομαδας που κανει ''εξυγιανση'', πως κρινετε?????
Ολοι ο αθλητες,ερασιτεχνες κ επαγγελματιες,εχουνε καλες κ κακες στιγμες.Οταν βγαινει ο προπονητης σου,που παιρνει 5πλασιο μισθο απο εσενα κ λεει οτι δεν εισαι καλος παιχτης,το τελευταιο που θα κανεις ειναι να παιξεις για αυτον.Η αληθεια ειναι οτι τα παιδια αυτα δεν εχουν την ψυχη η την ψυχολογικη στηριξη να καταλαβουν οτι δεν παιζουν για εναν προπονητη που ΔΕΝ πιστευει σε αυτους αλλα για τον δικεφαλο αετο.
Αυτους εχουμε,αυτους πρεπει να στηριξουμε.Φαινετε ο προπονητης μας,με τις ατελειωτες διακρισεις κ ευρωπαικους τιτλους, εχει συνηθισει στα μεγαλεια της Πορτογαλιας κ στα κυριλε σαλονια της Αθηνας.Απο εκει εφυγε,ηρθε εδω.ΕΔΩ ειναι Βορρας φιλε...Αν ειχα 11 παιχταραδες, θα ειχα ομαδαρα.Εσενα τι σε χρειαζομουνα?Σκυψε το κεφαλι κ δουλεψε.Δωσε την ψυχολογια στα παιδια,να κανουνε τρυγωνακια κ να σημαδευουν στα 2 μετρα.Στην Τουμπα το εχω δει αυτο-σπανια-εκτος τι γινεται?Που ειναι η στηριξη?Μεσα στην Τουμπα τα παιδια αυτα παιρνουν δυναμη απο το λαο μας.Εκτος τι γινεται?
Δεν χρειαζομουνα καινουριους παιχτες-θα εκανα καλυτερη οικονομικη διαχειριση χωρις περιττα εξοδα.Προσθηκες σε μια ομαδα που μπαζει απο παντου?Τι θα κερδισω?Την σωτηρια μου?Πολυ δυσκολα-ειμαι ΠΑΟΚ!Εξοδο στην Ευρωπη?-Δεν γινεται λογω μετοχικου!
Αυξηση μετοχικου τωρα...Λιγο αργα νομιζω!Εγιναν πολλα λαθη.