Δεν είπα το αντίθετο!ελα ρε paok4live
πλακα κανει ο gatto
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καλα πας να κανεις το μαυρο-ασπρο οκΤο 2004 γινότανε φίλε και αν δεν κάνω λάθος και τώρα γίνεται αλλά έχουν εξαιρεθεί οι αθλητικές ανώνυμες εταιρίες...
αλλα μην μας βγαζεις και τρελους
αυτο το αρθρο εγινε για να ξελασπωσουν προβληματικες κρατικες εταιριες
δεν εγινε ποτε αλλη χρηση εκτος στις ΠΑΕ για ενα διαστημα που το κρατος εκανε τα στραβα ματια
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Έχουνε μπει σε διακανονισμό...είσαι μπαοκτζής και έχεις τόσο μεγάλη πρεμούρα για τα χρέη προς το δημόσιο?Τα χρέη προς το κράτος;;;;;;;;;;;;;;;;;
καλα πας να κανεις το μαυρο-ασπρο οκ
δεν εγινε ποτε αλλη χρηση εκτος στις ΠΑΕ για ενα διαστημα που το κρατος εκανε τα στραβα ματια
Η χρήση του έγινε και από άλλες εταιρείες μη κρατικές. Θα ήταν σφάλμα εκ μέρους τους να μην το χρησιμοποιήσουν. Μην την ψάχνεις παρόλο που γεννήσαμε τη δημοκρατία εμείς ανακαλύψαμε και τη λαμογιά.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ποιο άσπρο-μαύρο ρε φίλε?Δεν ξέρω τι σας λενε εκεί πάνω τα Παοκτζίδικα μέσα για να την λέτε στα Αρειανά αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις τι λέω!καλα πας να κανεις το μαυρο-ασπρο οκ
Αυτό το άρθρο το 2004 μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν και ΠΑΕ και μετά από αυτά που έγιναν το αλλάξανε για να κλείσουν το παραθυράκι!Απλά πράγματα...
Έχουνε μπει σε διακανονισμό...είσαι μπαοκτζής και έχεις τόσο μεγάλη πρεμούρα για τα χρέη προς το δημόσιο?
Ναι είμαι Μπαοκτσής και ξέρω ότι χρωστάμε σε όποιον μιλάει ελληνικά αλλά τα χρωστούμενά σας ήταν υπερπολλαπλάσια επομένως ούτε εσείς μπορείτε να ειρωνεύεστε οποιαδήποτε ομάδα χρωστάει. Αλήθεια ποια από τα χρέη μπήκαν σε διακανονισμό;;;;
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πες μου μια εταιρια εκτος δημοσιου που μπηκε στο αρθρο 44 και θα εχεις δικιοΠοιο άσπρο-μαύρο ρε φίλε?Δεν ξέρω τι σας λενε εκεί πάνω τα Παοκτζίδικα μέσα για να την λέτε στα Αρειανά αλλά δεν μπορείς να καταβεις τι λέω!
Αυτό το άρθρο το 2004 μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν και ΠΑΕ και μτά από αυτά που έγιναν το αλλάξανε για να κλείσουν το παραθυράκι!Απλά πράγματα...
χαμουρτζης ειμαι -ευβοιωτης
πες μου μια εταιρια εκτος δημοσιου που μπηκε στο αρθρο 44 και θα εχεις δικιο
Μπήκαν εταιρείες με μετόχους μεγάλα κεφάλια οι οποίες δεν χρωστούσαν σε τράπεζες. Αφού οι τράπεζες ποτέ δεν θα δεχόντουσαν μείωση των χρεών. Ονόματα δεν θα σε πω.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
ΑΓΕΤ Ηρακλής, Καμπά, Eskimo, ΔΑΝΕ SEA LINES, Ξιφίας ΑΕ και πολλές άλλες!πες μου μια εταιρια εκτος δημοσιου που μπηκε στο αρθρο 44 και θα εχεις δικιο
ΠΑΟΚ: Στα «ασπρόμαυρα» ο Τσιρίλο!
Είναι οριστικό. Ο Μπρούνο Τσιρίλο θα φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Ιταλός αμυντικός κατάφερε να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Ρετζίνα και με συνοπτικές διαδικασίες έδωσε τα χέρια με τον «δικέφαλο του Βορρά»! Την ερχόμενη Παρασκευή, ο 31χρονος άσος θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να διευθετηθούν τα τυπικά της συμφωνίας.
Πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για να ολοκληρωθεί οριστικά το θέμα. Το δεδομένο είναι πως η συμφωνία έχει επιτευχθεί και ο πρώην σέντερ μπακ της ΑΕΚ επιστρέφει στην Ελλάδα για χάρη του δεύτερου δικεφάλου της Σούπερ Λίγκας…
Είναι οριστικό. Ο Μπρούνο Τσιρίλο θα φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Ιταλός αμυντικός κατάφερε να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Ρετζίνα και με συνοπτικές διαδικασίες έδωσε τα χέρια με τον «δικέφαλο του Βορρά»! Την ερχόμενη Παρασκευή, ο 31χρονος άσος θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να διευθετηθούν τα τυπικά της συμφωνίας.
Πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για να ολοκληρωθεί οριστικά το θέμα. Το δεδομένο είναι πως η συμφωνία έχει επιτευχθεί και ο πρώην σέντερ μπακ της ΑΕΚ επιστρέφει στην Ελλάδα για χάρη του δεύτερου δικεφάλου της Σούπερ Λίγκας…
Άμα γίνει καμία μανούρα μέσα στο παιχνίδι ή στην φυσούνα θα έχουμε νεκρούς!Στην πυγμαχία δεν το χάνετε το πρωτάθλημα!
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Απορω γιατι τα ΖΩΑ της διοικησης μας δεν εκαναν κινηση για τον ΣΕΞΙ ΜΠΡΟΥΝΟ....Μαζι με αλανι θα ηταν απροσπελαστοι...Το καλό είναι ότι είναι φτηνός... ελεύθερος και 200.000 τον χρόνο μια χαρά είναι!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Προτιμάμε να πληρώνουμε 1 μύριο για τον άμπαλο Σουηδό!Απορω γιατι τα ΖΩΑ της διοικησης μας δεν εκαναν κινηση για τον ΣΕΞΙ ΜΠΡΟΥΝΟ....Μαζι με αλανι θα ηταν απροσπελαστοι...
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ναι οπως στον τελικο της κρητης που τον εκανε ο καστιγιο γιο γιοΑπορω γιατι τα ΖΩΑ της διοικησης μας δεν εκαναν κινηση για τον ΣΕΞΙ ΜΠΡΟΥΝΟ....Μαζι με αλανι θα ηταν απροσπελαστοι...
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καιμια και μιλατε για το 44
ποσα ηταν τα χρεη προς το δημοσιο και ποσα προς νετμεντ και ενικ?
το δημοσιο δεν εχασε δραχμη εκτος των προσαυξησεων
τα μεγαλα χρεη ηταν προς τους μετοχους
τωρα αν εισαστε μετοχοι στην νετμεντ και σας ενδιαφερουν τα οικονομικα της τι να πω?
ποσα ηταν τα χρεη προς το δημοσιο και ποσα προς νετμεντ και ενικ?
το δημοσιο δεν εχασε δραχμη εκτος των προσαυξησεων
τα μεγαλα χρεη ηταν προς τους μετοχους
τωρα αν εισαστε μετοχοι στην νετμεντ και σας ενδιαφερουν τα οικονομικα της τι να πω?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ναι μόνο τον Τσιρίλο είχε κάνει....σε χαλούσε με 200.000!!!!ναι οπως στον τελικο της κρητης που τον εκανε ο καστιγιο γιο γιο
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δικιο εχεις για 200 δεν με χαλουσεΝαι μόνο τον Τσιρίλο είχε κάνει....σε χαλούσε με 200.000!!!!
απλως σε ολα τα μεγαλα παιχνδια ηταν απων εκτος απο το βελγιο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K