Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Το 2004 γινότανε φίλε και αν δεν κάνω λάθος και τώρα γίνεται αλλά έχουν εξαιρεθεί οι αθλητικές ανώνυμες εταιρίες...
καλα πας να κανεις το μαυρο-ασπρο οκ
αλλα μην μας βγαζεις και τρελους
αυτο το αρθρο εγινε για να ξελασπωσουν προβληματικες κρατικες εταιριες
δεν εγινε ποτε αλλη χρηση εκτος στις ΠΑΕ για ενα διαστημα που το κρατος εκανε τα στραβα ματια

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν εγινε ποτε αλλη χρηση εκτος στις ΠΑΕ για ενα διαστημα που το κρατος εκανε τα στραβα ματια

Η χρήση του έγινε και από άλλες εταιρείες μη κρατικές. Θα ήταν σφάλμα εκ μέρους τους να μην το χρησιμοποιήσουν. Μην την ψάχνεις παρόλο που γεννήσαμε τη δημοκρατία εμείς ανακαλύψαμε και τη λαμογιά.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ποιο άσπρο-μαύρο ρε φίλε?Δεν ξέρω τι σας λενε εκεί πάνω τα Παοκτζίδικα μέσα για να την λέτε στα Αρειανά αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις τι λέω!
Αυτό το άρθρο το 2004 μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν και ΠΑΕ και μετά από αυτά που έγιναν το αλλάξανε για να κλείσουν το παραθυράκι!Απλά πράγματα...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έχουνε μπει σε διακανονισμό...είσαι μπαοκτζής και έχεις τόσο μεγάλη πρεμούρα για τα χρέη προς το δημόσιο? :2funny:

Ναι είμαι Μπαοκτσής και ξέρω ότι χρωστάμε σε όποιον μιλάει ελληνικά αλλά τα χρωστούμενά σας ήταν υπερπολλαπλάσια επομένως ούτε εσείς μπορείτε να ειρωνεύεστε οποιαδήποτε ομάδα χρωστάει. Αλήθεια ποια από τα χρέη μπήκαν σε διακανονισμό;;;;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ποιο άσπρο-μαύρο ρε φίλε?Δεν ξέρω τι σας λενε εκεί πάνω τα Παοκτζίδικα μέσα για να την λέτε στα Αρειανά αλλά δεν μπορείς να καταβεις τι λέω!
Αυτό το άρθρο το 2004 μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν και ΠΑΕ και μτά από αυτά που έγιναν το αλλάξανε για να κλείσουν το παραθυράκι!Απλά πράγματα...
πες μου μια εταιρια εκτος δημοσιου που μπηκε στο αρθρο 44 και θα εχεις δικιο
χαμουρτζης ειμαι -ευβοιωτης

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Μπήκαν εταιρείες με μετόχους μεγάλα κεφάλια οι οποίες δεν χρωστούσαν σε τράπεζες. Αφού οι τράπεζες ποτέ δεν θα δεχόντουσαν μείωση των χρεών. Ονόματα δεν θα σε πω.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΑΓΕΤ Ηρακλής, Καμπά, Eskimo, ΔΑΝΕ SEA LINES, Ξιφίας ΑΕ και πολλές άλλες!

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΠΑΟΚ: Στα «ασπρόμαυρα» ο Τσιρίλο!

Είναι οριστικό. Ο Μπρούνο Τσιρίλο θα φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Ιταλός αμυντικός κατάφερε να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Ρετζίνα και με συνοπτικές διαδικασίες έδωσε τα χέρια με τον «δικέφαλο του Βορρά»! Την ερχόμενη Παρασκευή, ο 31χρονος άσος θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να διευθετηθούν τα τυπικά της συμφωνίας.

Πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για να ολοκληρωθεί οριστικά το θέμα. Το δεδομένο είναι πως η συμφωνία έχει επιτευχθεί και ο πρώην σέντερ μπακ της ΑΕΚ επιστρέφει στην Ελλάδα για χάρη του δεύτερου δικεφάλου της Σούπερ Λίγκας…

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Με Γκαρσία, Τσιρίλο, Βιτόλο???, Κονσεισάο, μας βλέπω να ξεκινάμε με 10 σε κάθε παιχνίδι για να διευκολύνουμε και την ροή του παιχνιδιού! :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στην πυγμαχία δεν το χάνετε το πρωτάθλημα! :grin:

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το καλό είναι ότι είναι φτηνός... ελεύθερος και 200.000 τον χρόνο μια χαρά είναι! :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το καλό είναι ότι είναι φτηνός... ελεύθερος και 200.000 τον χρόνο μια χαρά είναι! :rockon:
Απορω γιατι τα ΖΩΑ της διοικησης μας δεν εκαναν κινηση για τον ΣΕΞΙ ΜΠΡΟΥΝΟ....Μαζι με αλανι θα ηταν απροσπελαστοι... :headbang: :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Απορω γιατι τα ΖΩΑ της διοικησης μας δεν εκαναν κινηση για τον ΣΕΞΙ ΜΠΡΟΥΝΟ....Μαζι με αλανι θα ηταν απροσπελαστοι... :headbang: :headbang:
Προτιμάμε να πληρώνουμε 1 μύριο για τον άμπαλο Σουηδό! :huh:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ναι οπως στον τελικο της κρητης που τον εκανε ο καστιγιο γιο γιο

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καιμια και μιλατε για το 44
ποσα ηταν τα χρεη προς το δημοσιο και ποσα προς νετμεντ και ενικ?
το δημοσιο δεν εχασε δραχμη εκτος των προσαυξησεων
τα μεγαλα χρεη ηταν προς τους μετοχους
τωρα αν εισαστε μετοχοι στην νετμεντ και σας ενδιαφερουν τα οικονομικα της τι να πω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom