Έλα ρε φίλε μη τρως παραπληροφόρηση. Με το ίδιο ποσοστό που μειώθηκαν τα εικονικά χρέη προς νετμεντ ενικ, μειώθηκαν και τα χρέη προς το κράτος. Δλδ 95%. Ουσιαστικά λοιπόν σβήστηκαν.καιμια και μιλατε για το 44
ποσα ηταν τα χρεη προς το δημοσιο και ποσα προς νετμεντ και ενικ?
το δημοσιο δεν εχασε δραχμη εκτος των προσαυξησεων
τα μεγαλα χρεη ηταν προς τους μετοχους
τωρα αν εισαστε μετοχοι στην νετμεντ και σας ενδιαφερουν τα οικονομικα της τι να πω?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Καλή μεταγραφή του Μπρούνο. Θα μπορούσε να βγει και παιχνίδι στυλ Mortal Combat με τους παίκτες του ΠΑΟΚ, όπου ο καθένας θα είχε το combo του, και τα έσοδα θα πήγαιναν στα ταμεία της ομάδας. Στο campaign για αντιπάλους θα είχε ντιόγκο, σιμάο, τζιμπουρ, ντουντου κτλ κτλ...
Θα χτυπούσαμε τουλάχιστον 2 εντεκαδάτους με τα λεφτά από το παιχνίδι...
Θα χτυπούσαμε τουλάχιστον 2 εντεκαδάτους με τα λεφτά από το παιχνίδι...
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
απο το κρατος σβηστηκαν οι προσαυξησεις και τα προστιμα που ηταν καπου ενα 20αρικοΈλα ρε φίλε μη τρως παραπληροφόρηση. Με το ίδιο ποσοστό που μειώθηκαν τα εικονικά χρέη προς νετμεντ ενικ, μειώθηκαν και τα χρέη προς το κράτος. Δλδ 95%. Ουσιαστικά λοιπόν σβήστηκαν.
και εμειναν νομιζω γυρω στα 25
οποτε εσυ τι θα προτεινες στο κρατος?να επεφτε στην δ εθνικη να εχανε και τα 25?
εγω θα το προτειμουσα εκ των υστερων φυσικα
ετσι θα γλυτωναμε και την ομηρια για 5 χρονια απο την νετμεντ οπου περναμε ψιχουλα σε σχεση με αλλους
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
για κατσε ρε φιλε εσυ που δεν τρως το κουτοχορτοΌλα τα χρέη προς το δημόσιο (πρωτογενή και πρόστιμα) μειώθηκαν κατά 95%. Διάβασε τι λέει το 44 και θα καταλάβεις. Μη τρως κουτόχορτο.
αν εμειναν 20 εκ δηλαδη το 5% ποσα χρωσταγαμαμε στο κρατος ? 400? + 100 σε ενικ νεντμεντ?
αυτο δεν στεκει απο την αποψη οτι αν τα χρεη προς το δημοσιο ηταν τοσα οσα σας λενε δεν θα μπορουσαν να υπογραψουν οι δυο ετερειες αφου δεν θα ειχαν το 60% των χρεων
για κατσε ρε φιλε εσυ που δεν τρως το κουτοχορτο
αν εμειναν 20 εκ δηλαδη το 5% ποσα χρωσταγαμαμε στο κρατος ? 400? + 100 σε ενικ νεντμεντ?
αυτο δεν στεκει απο την αποψη οτι αν τα χρεη προς το δημοσιο ηταν τοσα οσα σας λενε δεν θα μπορουσαν να υπογραψουν οι δυο ετερειες αφου δεν θα ειχαν το 60% των χρεων
Προφανώς φιλαράκο δεν έμειναν τόσα πολλά. Δεν θα κάτσω να σου γράψω και άλλα. Διάβασε το άρθρο 44. Απλά πράγματα.
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
προφανως φιλαρακο μιλαγες στον αερα τοση ωρα αλλα οκΠροφανώς φιλαράκο δεν έμειναν τόσα πολλά. Δεν θα κάτσω να σου γράψω και άλλα. Διάβασε το άρθρο 44. Απλά πράγματα.
Σε ποιο σημείο ακριβώς μιλούσα (και όχι μίλαγα ) στον αέρα για να καταλάβω;;;;;προφανως φιλαρακο μιλαγες στον αερα τοση ωρα αλλα οκ
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και πες στον μπαογκαρχη τον μινο και τους λοιπους εκει πανω οτι η ΑΕΚ πατησε σε νομο του κρατους ...ουτε ρυθμιση βενιζελου , ουτε ρυθμιση μητσοτακη ουτε τιποτα
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν ξέρεις τι να πεις. Δεν πειράζει φιλαράκο. Εγώ το ξέρω ότι έχουν γίνει παρανομίες με τον ΠΑΟΚ. Όμως και το 44 είναι μια παρανομία από μόνο του.και πες στον μπαογκαρχη τον μινο και τους λοιπους εκει πανω οτι η ΑΕΚ πατησε σε νομο του κρατους ...ουτε ρυθμιση βενιζελου , ουτε ρυθμιση μητσοτακη ουτε τιποτα
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αν ηταν παρανομια ο νομος να ζητησεις ευθυνες απο την κυβερνηση μητσοτακη (δεν ειμαι σιγουρος για αυτο) που εφτιαξε τον νομο και οχι απο μενα που τον εκμεταλευτηκα
Με την δική σου λογική και εσύ να ζητήσεις ευθύνες από Βενιζέλο για τη ρύθμιση. Εγώ απλώς την εκμεταλλεύτηκααν ηταν παρανομια ο νομος να ζητησεις ευθυνες απο την κυβερνηση μητσοτακη (δεν ειμαι σιγουρος για αυτο) που εφτιαξε τον νομο και οχι απο μενα που τον εκμεταλευτηκα
Επίσης να ξέρεις ότι το 44 δεν αναφερόταν για ποδοσφαιρικές Α.Ε. αλλά όταν έγινε το εφετείο για την απαγόρευση της υπαγωγής σας ο άμεσα ενδιαφερόμενος (το κράτος) έχασε το λεωφορείο.
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν ξερω τι εκανε ο αμεσα ενδιαφερομενος
αλλωστε δεν ειμαστε εμεις η πρωτη ομαδα που μπηκε στο 44
για να μην ξεχνιομαστε κιολας ετσι?
Δλδ νιώθεις ενοχές που υπαχθήκατε;;;;;;;δεν ξερω τι εκανε ο αμεσα ενδιαφερομενος
Ποιος μπήκε πρώτος;;;; Ειλικρινά δεν ξέρω. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μια νύχτα μπήκατε εσείς και έτσι αναγκάστηκαν να βάλουν αρη και οφη.
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
για ποιο λογο ρε να νοιωσω ενοχος
αιτηση καναμε πρωτοι αλλα εχω την εντυπωση οτι πρωτος μπηκε ο ρουλης
αιτηση καναμε πρωτοι αλλα εχω την εντυπωση οτι πρωτος μπηκε ο ρουλης
Μη λες παπαριές. Μόνο στην πόλη μας είμαστε αφεντικάΝαι ο αρης είναι μεγαλύτερο κατεστημένο από εσάς
Συνημμένα
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ελα αμα δεν εχεις τι να πεις δωσε τελος η αντε ψαξε αυτα που λεωΝαι ο αρης είναι μεγαλύτερο κατεστημένο από εσάς
παιξε τωρα με τον συμπολιτη σου
ελα αμα δεν εχεις τι να πεις δωσε τελος η αντε ψαξε αυτα που λεω
παιξε τωρα με τον συμπολιτη σου
'Ωπα αντεπίθεση ο Σκόκο. Τόση ώρα μου λες ότι το 44 είναι δίκαιο, μετά μου λες ότι πρώτα μπήκε ο άρης. Εγώ τι να ψάξω. Δεν με νοιάζει ποιος μπήκε πρώτος. Αλλά όχι νε λες ότι ο ΠΑΟΚ ευνοείται ενώ εσείς όχι. Το 44 αποτελεί τρανή απόδειξη.
Μη λες παπαριές. Μόνο στην πόλη μας είμαστε αφεντικά
Τι κάνεις γείτονα;;;; Πάλι στα ντουζένια σας με τις μεταγραφές. Εχθές εκεί που έπινα τα καφεδάκι μου (σε γνωστή καφετέρια της Τούμπας) πιάσαμε συζήτηση με έναν του συναφιού σου. Πάλι έπαρση σας έχει πιάσει, ακόμα μερικοί από εσάς δε βάλατε μυαλό. Τον ΠΑΟΚ λέει με Αμπρέου θα τον έχει για πρωινό. Ενώ εμείς με τον λίγο Κουτσια θα είμαστε για τα πανυγήρια...
Πραγματικα γελούσα με τη ψυχή μου....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 87K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K