Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι κάνεις γείτονα;;;; Πάλι στα ντουζένια σας με τις μεταγραφές. Εχθές εκεί που έπινα τα καφεδάκι μου (σε γνωστή καφετέρια της Τούμπας) πιάσαμε συζήτηση με έναν του συναφιού σου. Πάλι έπαρση σας έχει πιάσει, ακόμα μερικοί από εσάς δε βάλατε μυαλό. Τον ΠΑΟΚ λέει με Αμπρέου θα τον έχει για πρωινό. Ενώ εμείς με τον λίγο Κουτσια θα είμαστε για τα πανυγήρια...

Πραγματικα γελούσα με τη ψυχή μου....
Η αλαζονία είναι κακός σύμβουλος όπως τρανά έχει αποδείξει η ιστορία. Όντως από μεταγραφές γαμάτε. Εμείς κάτι πάμε να κάνουμε. Διάβασα σε κωλοφυλλάδα της πόλης οτι σπάσαμε το αστρονομικό φράγμα των 1500 διαρκείας  :2funny:
Κυριακή κοντή γιορτή. Θα δούμε

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
για τον παοκ εγινε χαριστικη ρυθμιση
σε εμας οχι
ηταν νομος που προϋπηρχε
ολα τα αλλλλλα ειναι για να παρηγοριεστε

Επισκέπτης
Η αλαζονία είναι κακός σύμβουλος όπως τρανά έχει αποδείξει η ιστορία. Όντως από μεταγραφές γαμάτε. Εμείς κάτι πάμε να κάνουμε. Διάβασα σε κωλοφυλλάδα της πόλης οτι σπάσαμε το αστρονομικό φράγμα των 1500 διαρκείας  :2funny:
Κυριακή κοντή γιορτή. Θα δούμε

Βγήκαν διαρκείας και για το soft-ball?
Που'σαι ρε?

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
για τον παοκ εγινε χαριστικη ρυθμιση
σε εμας οχι
ηταν νομος που προϋπηρχε
ολα τα αλλλλλα ειναι για να παρηγοριεστε
Ο Νόμος υπήρχε αλλά δεν είχες δικαίωμα να μπεις... με πουστιά μπήκες και το ξέρεις! :s&m_1:
Ακόμα ψάχνουν τον εκπρόσωπο του δημοσίου που δεν εμφανίστηκε ποτέ! :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όταν προλαβαίνω τη ρίχνω τη βουτιά.
Έχω μπλέξει και με κήπους τώρα κι έχει πάρει φωτιά ο κώλος μας.
Δεν φυτεύεις κανένα χωραφάκι φούντα μπας και βρεις την υγειά σου;

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο Νόμος υπήρχε αλλά δεν είχες δικαίωμα να μπεις... με πουστιά μπήκες και το ξέρεις! :s&m_1:
Ακόμα ψάχνουν τον εκπρόσωπο του δημοσίου που δεν εμφανίστηκε ποτέ! :2funny:
που ακριβως αναφερει οτι απαγορευετε να μπει μια παε?
ο εκπροσωπος του δημοσιου ειχε δουλειες
εδινε χορηγιες σε ομαδες με προβλημα εκο κτλ κτλ   :grin:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έκλεισε και ο sexy Μπρούνο. Τολμώ να προβλέψω ότι θα γίνει εκλεκτός στις καρδιές μας λόγω του χαρακτήρα του. μαζί με Γκαρσία θα αποτελέσουν το σινικό τείχος του ΠΑΟΚ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Καημένοι αντίπαλοι.

Επιτέλους με περιμένει Σου Κου Χαλκιδική.... Βαρέθηκα με τις κωλοδουλειές....

Επισκέπτης
Έκλεισε και ο sexy Μπρούνο. Τολμώ να προβλέψω ότι θα γίνει εκλεκτός στις καρδιές μας λόγω του χαρακτήρα του. μαζί με Γκαρσία θα αποτελέσουν το σινικό τείχος του ΠΑΟΚ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Καημένοι αντίπαλοι.

Επιτέλους με περιμένει Σου Κου Χαλκιδική.... Βαρέθηκα με τις κωλοδουλειές....

ΚΟΥΦΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Που μπρε?

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πρωτο πόδι (αν και είμαι του 2ου). Άλλη μια ώρα στην βρωμούπολη.... Δικαιούμαι ενός Σου Κου επιτέλους.
Εσύ τίποτα;;;;;;;

Επισκέπτης
Πρωτο πόδι (αν και είμαι του 2ου). Άλλη μια ώρα στην βρωμούπολη.... Δικαιούμαι ενός Σου Κου επιτέλους.
Εσύ τίποτα;;;;;;;

Εγώ όταν ανεβαίνω πάω 1ο πόδι(Πευκοχώρι).
Αυτό το Σ.Κ. γάμα τα πηγμένος μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μεγάλη μεταγραφή, μπράβο στην διοίκηση. Δείχνουμε σημάδια σοβαρότητας. Η ομάς αρχίζει με τα ονόματα που κλείστηκαν να αποκτά ταχύτητα κάτι που μας έλειψε φέτος. Επίσης ακούγεται ότι ο μεσοεπιθετικός που είμαστε κοντά θα προκαλέσει αίσθηση μεγαλύτερη από Κουτσιανικούλη. Δικό μου όνειρο ο Αργεντίνος με τα 5 γράμματα.
Είμαι 20 μέρες μπροστά από την εποχή μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μήπως οι της διοίκησης μπαίνουν εδώ μέσα;;;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μάλλον ο Ζήσης πρέπει να με πάρει βοηθό του (όλο ταξιδάκια θα είμαι).

Πάντως το θεωρώ απίστευτα δύσκολο να γίνει κάτι για Αϊμάρ.....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Φιλαράκι να σου πώ κάτι;

Πριν μερικούς μήνες γράφαμε εδώ μέσα και το θρεντ ήταν τούμπανο, σκουλήκια παόκια γαύροι και χανουμοβάζελοι βγάζαμε τρελά γούστα με τρομερές ατάκες και συνεχές χαβαλέ.  Ειδικά τις μεταμεσονύχτιες ώρες γινόταν πανικός...

Τώρα με εσένα εδώ μέσα μόνο ξενέρωμα και τίποτα άλλο...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φιλαράκι να σου πώ κάτι;

Πριν μερικούς μήνες γράφαμε εδώ μέσα και το θρεντ ήταν τούμπανο, σκουλήκια παόκια γαύροι και χανουμοβάζελοι βγάζαμε τρελά γούστα με τρομερές ατάκες και συνεχές χαβαλέ.  Ειδικά τις μεταμεσονύχτιες ώρες γινόταν πανικός...

Θα κλάψω από συγκίνηση. Αποφυλακίστηκες ρε μαλάκα;  :rockon:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φιλαράκι να σου πώ κάτι;

Αυτό δεν το έπιασα.... σε εμένα αναφέρεσαι;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom