Σου απάντησα πιο πάνω καλαμαρία της Αθήνας!Ο Δικός σου που είναι τίμιος, τι παραπάνω σου πουλάει από πέρυσι και σου έκανε αύξηση αφού δεν σου πουλάει την ευρώπη? Τους 2 προκριματικούς μήπως? Τελικά όλοι οι πρόεδροι ομάδων όλου του κόσμου είναι λαμόγια και ο δικός σας είναι ο τίμιος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Ενταξει μπαρτσελονα της χαλκιδικης....Σου απάντησα πιο πάνω καλαμαρία της Αθήνας!
Εάν εγώ είμαι καλαμαριά της Αθήνας, φαντάσου πόσο υποβιβάζεις την ομάδα σου, που για να με νικήσεις έστω μια φορά πρέπει να γίνει θαύμα.Ενταξει μπαρτσελονα της χαλκιδικης....
Και για να το ξεκαθαρίσουμε! Εγώ με τον ΠΑΟΚ δεν έχω τίποτα κλαι τον ζαγοράκη τον θεωρώ τίμιο. Αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι πέφτει άγριο δούλεμα σε κάποιες περιπτώσεις. Εάν δεν το καταλαβαίνετε, τότε πάσο.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Μην ασχολεισαι με το διαρκειας των 12 ματσ....(στα 3 ντερμπυ σαν κλαμμενο θα φυγουν παλι..)Εάν εγώ είμαι καλαμαριά της Αθήνας, φαντάσου πόσο υποβιβάζεις την ομάδα σου, που για να με νικήσεις έστω μια φορά πρέπει να γίνει θαύμα.
Και για να το ξεκαθαρίσουμε! Εγώ με τον ΠΑΟΚ δεν έχω τίποτα κλαι τον ζαγοράκη τον θεωρώ τίμιο. Αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι πέφτει άγριο δούλεμα σε κάποιες περιπτώσεις. Εάν δεν το καταλαβαίνετε, τότε πάσο.
Είπαμε δες τα χάλια σου που μετά απο 200 εκ που σας χάρισαν κατάφερες να χρωστάς παλι και τα ξαναλέμε!ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!
Α ναι κάνε και ένα γκαλοπ για τα διαρκείας!ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Εγω μπηκα σε ισχυοντα νομο του κρατους...Δες πως εσυ ενω χρωστας τα ΚΕΡΑΤΑ σου παιρνεις καθε χρονο πιστοποιητικο συμμετοχης στο πρωταθλημα και ασε με εμενα... ;) ;)Είπαμε δες τα χάλια σου που μετά απο 200 εκ που σας χάρισαν κατάφερες να χρωστάς παλι και τα ξαναλέμε!
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
παοκια ειδατε τι παιχτη πηραμε...
θα παραμιλατε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Όπως πήρες εσύ φέτος που χρωστάς πιο πολλά απο εμένα!Εγω μπηκα σε ισχυοντα νομο του κρατους...Δες πως εσυ ενω χρωστας τα ΚΕΡΑΤΑ σου παιρνεις καθε χρονο πιστοποιητικο συμμετοχης στο πρωταθλημα και ασε με εμενα... ;) ;)
παοκια ειδατε τι παιχτη πηραμε...
Ρίγη συγκίνησης εδω στην Τουμπα που μενω...
απο την Κυριακη, αρχιζουμε ομαδικους εξορκισμους
Καλός αν και άγνωστος στο ευρύ κοινό!παοκια ειδατε τι παιχτη πηραμε...
Κάτσε να τον δούμε πρώτα και βλέπουμε!
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
εισητηρια θα μας δωσετε φετος για την τουμπα η οχι;
θα μας δωσετε 2.500 χιλιαρικα
και εμεις 1.200 για το παιχνιδι στο χαριλαου
αντε ψηθειτε
τα ματς με οπαδους των δυο ομαδων ειναι γκαβλα
θυμαμαι εκεινο το 2-2 πριν 4χρονια (εμεις με χατζατζαρα και εσεις με εκεινο τον προπονητη σκιερ:φριγκελ)
αντε ψηθειτε
θυμαμαι εκεινο το 2-2 πριν 4χρονια (εμεις με χατζατζαρα και εσεις με εκεινο τον προπονητη σκιερ:φριγκελ)
Όλη την 1 και πάρε την 7 και την 8!εισητηρια θα μας δωσετε φετος για την τουμπα η οχι;
αντε ψηθειτε
Η δώσε όλο το χαριλάου για να γεμίσει και μια φορά μετά απο 35 χρόνια!
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
χρωστάς πιο πολλά απο εμένα!
Εχεις αγνοια παοκι..Ολα τα χρεη μας(20 μυρια,τα δικα σου πολλαπλασια) ειναι<<Δ Ι Α Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ε Ν Α>> μεχρι το 2015...Οποτε αλλος ειναι αυτος που κινδυνευει απο το να βαρεσει οικονομικο κανονι..Αλλα ας οψωνται τα λαμογια οι δημοσογραφοι που σας πουλανε το κουτοχορτο.....
περίπου τόσα χρωστάει και ο παοκ!
Εχεις αγνοια παοκι..Ολα τα χρεη μας(20 μυρια,τα δικα σου πολλαπλασια) ειναι<<Δ Ι Α Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ε Ν Α>> μεχρι το 2015...Οποτε αλλος ειναι αυτος που κινδυνευει απο το να βαρεσει οικονομικο κανονι..Αλλα ας οψωνται τα λαμογια οι δημοσογραφοι που σας πουλανε το κουτοχορτο.....
Μην λες παπαριές που δεν ξέρεις και ήμαρτον με την καραμέλα με τους δημοσιογράφους!
Βρείτε και κάτι καινούργιο έτσι για αλλαγή!
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
στο 1-3 παλι πριν 4 χρονια μες το χαριλαου που ειχατε ερθει για τελευταια φορα και σας βαλαμε στην 4(τοτε με τα πουπουλα )Όλη την 1 και πάρε την 7 και την 8!
Η δώσε όλο το χαριλάου για να γεμίσει και μια φορά μετά απο 35 χρόνια!
μια χαρα ηταν,και κερκιδα καλη κανατε και πανω απο 1.000 ατομα ησασταν
και μια χαρα βλεπατε και ολα οκ
ολη την 1 δεν προκειτε να την παρετε γιατι αυτοι που ειναι στην 1 που θα πανε;
και με τις νεκρες ζωνες θα μειωθει κιαλο ο χωρος
και οπως γνωριζεις με εσας μαζευουμε γυρω στο εικοσαχιλιαρο
ΔΩΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙ
ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ
Δεν μπορεί να σας δώσει τόση εισιτήρια η παε!στο 1-3 παλι πριν 4 χρονια μες το χαριλαου που ειχατε ερθει για τελευταια φορα και σας βαλαμε στην 4(τοτε με τα πουπουλα )
μια χαρα ηταν,και κερκιδα καλη κανατε και πανω απο 1.000 ατομα ησασταν
και μια χαρα βλεπατε και ολα οκ
ολη την 1 δεν προκειτε να την παρετε γιατι αυτοι που ειναι στην 1 που θα πανε;
και με τις νεκρες ζωνες θα μειωθει κιαλο ο χωρος
και οπως γνωριζεις με εσας μαζευουμε γυρω στο εικοσαχιλιαρο
ΔΩΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙ
ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ
Τα διαρκείας που θα κάτσουν? Στους προβολείς?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K