Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και όμως υπάρχουν ακόμα άτομα που προσδιορίζονται οπαδοί του ΠΑΟΚ οι οποίοι βρίζουν τον Μπάνε. Το κακό είναι ότι κάποιοι από αυτούς μπορούν να επηρεάζουν απόψεις. Αν θέλουμε να πάμε μπροστά πρέπει να τους απομακρύνουμε όσο γρηγορότερα μπορούμε. Γιατί είμαι σίγουρος ότι κάποτε αυτοί θα χτυπήσουν και στην μπάλα, στην πρώτη στραβή.

Παπάζογλου και Κρέσιτς σας καλωσορίζουμε στην ασπρόμαυρη οικογένεια.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
834
Πόντοι
4.255
Θελω να ενημερωσω τους φιλους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ότι στο παρακατω Link μπορουν να «κατεβασουν» videakia με τις καλυτερες φασεις,γκολ,δηλωσεις προπονητη και παιχτων του ΠΑΟΚ  απ’τους αγωνες των PLAY-OFF 2008-2009

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φωτάκη καλωσόρισες....

ΥΓ: Ελπίζω να μην αληθεύουν αυτά που ακούγονται περί καστίγιο...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
στη τούμπα στον γκαρσία τι φωνάζατε??

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
παοκ θρησκεια τρομοκρατια
τιμη και δοξα στον παμπλο τον γκαρσια
μεχρι τωρα στον προγραματισμο της ομαδας παμε πολυ καλα
5 παιχτες με το καλημερα(+1 ο βιτολο)

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το αξιοπεριεργο της υποθεσης ειναι οτι μετα τις τριαρες,τις τεσσαρες,και τις δυο ηττες μεσα στην τουμπα,η διαιτησια φανταζει στα ματια τους ο κυριος λογος της αποτυχιας τους. :headbang: :headbang: :uglystupid:..
Υ.Σ.<<Ποτε θα ξεφουσκωσει ο παοκ>>ρωταγε ολη η ποδοσφαιρικη Ελλαδα...Τωρα ξερουμε ολοι την απαντηση... ;)
Δες τα χάλια σου πρώτα και μετά μιλάμε! :cum:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
παοκ θρησκεια τρομοκρατια
τιμη και δοξα στον παμπλο τον γκαρσια
μεχρι τωρα στον προγραματισμο της ομαδας παμε πολυ καλα
5 παιχτες με το καλημερα(+1 ο βιτολο)
ευχαριστώ
ο βρύζας νομίζω είναι καταπληκτικός σκάουτερ

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
παιδιά, πάντως έχετε παγκόσμια πρωτοτυπία το να βγάζετε διαρκείας που δεν συμπεριλαμβάνει τους αγώνες του ομίλου του Ουέφα. Αυτό δεν συμβαίνει σε καμία ομάδα του κόσμου. Ανεπίτρεπτο παιδιά. Η Διοίκηση δηλαδή δεν βάζει ούτε ευρώ από την τσέπη? ολα από τον κόσμο? Συγνώμη αλλά έτσι γίνομαι πρόεδρος και εγώ.

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιδιά, πάντως έχετε παγκόσμια πρωτοτυπία το να βγάζετε διαρκείας που δεν συμπεριλαμβάνει τους αγώνες του ομίλου του Ουέφα. Αυτό δεν συμβαίνει σε καμία ομάδα του κόσμου. Ανεπίτρεπτο παιδιά. Η Διοίκηση δηλαδή δεν βάζει ούτε ευρώ από την τσέπη? ολα από τον κόσμο? Συγνώμη αλλά έτσι γίνομαι πρόεδρος και εγώ.
Είπες την βλακεία της ημέρας!

Με 2 προκριματικούς γύρους που πρέπει να περάσει ο παοκ είναι σίγουρο ότι θα περάσει ομίλους?

Δηλαδή λες να πουλήσει η διοίκηση κάτι που δεν υπάρχει? :jerking: :jerking: :jerking:

Ότι μαλακία σκέφτεται ο καθένας την πετάει και ότι γίνει! :s&m_1:

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θα ξαναπώ το ίδιο, οι αεκτσηδες κοιτάξτε τα χάλια σας πρώτα στα διοικητικά και μετά κάντε παρατηρήσεις για διοικητικές λειτουργίες άλλων ομάδων!

Ο Σπυροπουλος έλεγε χθες στο ραδιόφωνο ότι πήγε ο Θανόπουλος στον Τσακίρη για τον Μακο και ο Τσακίρης του είπε ότι έχει πολύ θράσος να ζητάνε παίκτη απο τον πανιώνιο όταν ακόμα χρωστάνε 2 εκατομμύρια απο τον Τζιμπούρ! :2funny: :2funny: :2funny:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Είπε ποτέ ο Ζαγοράκης ότι έχει λεφτά να χώσει;;;;; Επίσης πως να βάλει στην τιμή αγώνες που δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνουν...

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Είπε ποτέ ο Ζαγοράκης ότι έχει λεφτά να χώσει;;;;; Επίσης πως να βάλει στην τιμή αγώνες που δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνουν...
Αν το έκανε αυτό μετά θα έλεγαν γιατί έβαλε αγώνες που δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνουν! :jerking:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Είπες την βλακεία της ημέρας!

Με 2 προκριματικούς γύρους που πρέπει να περάσει ο παοκ είναι σίγουρο ότι θα περάσει ομίλους?

Δηλαδή λες να πουλήσει η διοίκηση κάτι που δεν υπάρχει? :jerking: :jerking: :jerking:

Ότι μαλακία σκέφτεται ο καθένας την πετάει και ότι γίνει! :s&m_1:
Eπιβεβαιωνεις τα γραφωμενα σου..Οτι μαλακια θες γραφεις..Δηλαδη σε ΠΑΟ,ΑΕΚ,ΟΣΦΠ που παιζουν και αυτοι προκριματικα,δεν συμπεριλαμβανονται στα διρκειας τα ματσ της ευρωπης σε περιπτωση που περασουν??? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρε σεις με δουλεύετε? Τι λογική είναι αυτή? Τα διαρκείας τα πληρώνεις για οποιονδήποτε αγώνα γίνεται στην έδρα σου. Αν δεν περάσει δεν πέρασε. Τι σχέση έχει αυτό με τα διαρκείας? Εγώ δεν είπα ότι η ομάδα μου είναι πλούσια, αλλά τουλάχιστον δεν μας δουλεύει ο πρόεδρος βαζοντάς αυτούς που έχουν διαρκείας να πληρώνουν έξτρα εισιτήρια για τους ομίλ,ους ή έξτρα εισιτήρια για τα play off. Εάν μου βρείτε έστω και μια ομάδα σε όλο τον κόσμο που να γίνεται αυτό με τα διαρκείας, θα το δεχθώ. θα το δεχόμουν επίσης εάν άφηνε τις τιμές ίδιες, αλλά και αύξηση κάνει και για να δεις τους ομίλους πρέπει να πληρώσεις έξτρα.
Α! και για να μην ξεχάσω. Καλορίζικος ο Γκαγκάτσης.  

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Eπιβεβαιωνεις τα γραφωμενα σου..Οτι μαλακια θες γραφεις..Δηλαδη σε ΠΑΟ,ΑΕΚ,ΟΣΦΠ που παιζουν και αυτοι προκριματικα,δεν συμπεριλαμβανονται στα διρκειας τα ματσ της ευρωπης σε περιπτωση που περασουν??? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Το ότι είστε απατεώνες και λαμόγια και πουλάτε υποτιθέμενο προιόν δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να είναι το ίδιο απατεώνες με εσάς!

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε σεις με δουλεύετε? Τι λογική είναι αυτή? Τα διαρκείας τα πληρώνεις για οποιονδήποτε αγώνα γίνεται στην έδρα σου. Αν δεν περάσει δεν πέρασε. Τι σχέση έχει αυτό με τα διαρκείας? Εγώ δεν είπα ότι η ομάδα μου είναι πλούσια, αλλά τουλάχιστον δεν μας δουλεύει ο πρόεδρος βαζοντάς αυτούς που έχουν διαρκείας να πληρώνουν έξτρα εισιτήρια για τους ομίλ,ους ή έξτρα εισιτήρια για τα play off. Εάν μου βρείτε έστω και μια ομάδα σε όλο τον κόσμο που να γίνεται αυτό με τα διαρκείας, θα το δεχθώ. θα το δεχόμουν επίσης εάν άφηνε τις τιμές ίδιες, αλλά και αύξηση κάνει και για να δεις τους ομίλους πρέπει να πληρώσεις έξτρα.
Α! και για να μην ξεχάσω. Καλορίζικος ο Γκαγκάτσης.  
Καλορίζικος ο Τίγρης! :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Στα διαρκειας σας συμπεριλαμβανονται τα ντερμπυ??Τα ματσ του κυπελλου(και εκει μπορει να αποκλειστεις στον πρωτο γυρο... :dancing:)???Τα πλει-οφφ??(ή την εχετε σιγουρη την κουπα και δεν θα παιξετε πλει οφφ??) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid:
Παπατζιλικια αρχισε και ο ζαγορακης... :tickedoff:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Το ότι είστε απατεώνες και λαμόγια και πουλάτε υποτιθέμενο προιόν δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να είναι το ίδιο απατεώνες με εσάς!
Ο Δικός σου που είναι τίμιος, τι παραπάνω σου πουλάει από πέρυσι και σου έκανε αύξηση αφού δεν σου πουλάει την ευρώπη? Τους 2 προκριματικούς μήπως? Τελικά όλοι οι πρόεδροι ομάδων όλου του κόσμου είναι λαμόγια και ο δικός σας είναι ο τίμιος.

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ ξέρω ότι 2 χρόνια τώρα εμείς πληρώνουμε και τα λεφτά μας πιάνουν τόπο... απο 11 εκ ευρώ χρέη σε τρίτους (πρώην παίκτες, πρωην προπονητές κ.λ.π) έπεσαν στο 0!
Δεν χρωστάει σε κανέναν πλην του δημοσίου που και αυτά είναι σε ρύθμιση και πληρώνονται κανονικά!

Ο Ζαγοράκης δεν ήθελε να γίνει πρόεδρος... σηκωτό τον πήραμε και τον βάλαμε εκεί και χάρισε ο ίδιος τα 800.000 ευρώ που του χρωστούσε η παε! ;)

Δεν μας χάρισαν 200 εκ ευρώ και ξαναδιμηουργήσαμε χρέη! :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom