You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Ο... άγνωστος Βασίλης Κουτσανικούλης
Ήταν 8 χρονών, όταν κρατώντας το χέρι του πατέρα του Αντώνη γράφτηκε στις ακαδημίες του [size=50pt]Άρη[/size] Λάρισας ξεκινώντας το ποδοσφαιρικό του ταξίδι στα κίτρινα. Στα 16 του, το καλοκαίρι του 2005, μετακόμισε στον Ηρακλή Χάλκης αρχικά ως αριστερό μπακ αλλά στη συνέχεια προωθήθηκε σε αριστερό χαφ. Στα 4-5 πρώτα παιχνίδια ήταν αναπληρωματικός, γρήγορα όμως πήρε φανέλα βασικού, όντας στους τρεις πρώτους σκόρερ της ομάδας για δυο σεζόν (2005-06 και 2006-07).
Eίπα και εγώ... θα πάρουμε παίκτη χωρίς να έχει περάσει απο τις ακαδημίες!
Ήταν 8 χρονών, όταν κρατώντας το χέρι του πατέρα του Αντώνη γράφτηκε στις ακαδημίες του [size=50pt]Άρη[/size] Λάρισας ξεκινώντας το ποδοσφαιρικό του ταξίδι στα κίτρινα. Στα 16 του, το καλοκαίρι του 2005, μετακόμισε στον Ηρακλή Χάλκης αρχικά ως αριστερό μπακ αλλά στη συνέχεια προωθήθηκε σε αριστερό χαφ. Στα 4-5 πρώτα παιχνίδια ήταν αναπληρωματικός, γρήγορα όμως πήρε φανέλα βασικού, όντας στους τρεις πρώτους σκόρερ της ομάδας για δυο σεζόν (2005-06 και 2006-07).
Eίπα και εγώ... θα πάρουμε παίκτη χωρίς να έχει περάσει απο τις ακαδημίες!
Εχει σημασια τι ειμαι ρε κακομοιρε?Κομπλεξικε συνδρομητη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ?
Εχεις λογο, εχεις επιχειρηματα να μιλησεις για την ομαδα σου ομορφα και πολιτισμενα?Να καθησουμε να σε ακουσουμε.
Αν δεν εχεις και προτιμας να μιλας για πραγματα,που οταν τα γνωρισε ο κοσμος εσυ κολυμπουσες στα @@ του μπαμπα σου,
καλυτερα να το βουλωσεις.
Εχεις λογο, εχεις επιχειρηματα να μιλησεις για την ομαδα σου ομορφα και πολιτισμενα?Να καθησουμε να σε ακουσουμε.
Αν δεν εχεις και προτιμας να μιλας για πραγματα,που οταν τα γνωρισε ο κοσμος εσυ κολυμπουσες στα @@ του μπαμπα σου,
καλυτερα να το βουλωσεις.
τι κομπλεξ εχεις με το μπαμπα μου?μηπος ο δικος σου σε κακομεταχεριζε σεξουαλικα? λεω μηπως.....και αν θελεις να με βριζεις ρε απλητε οχι ανωνυμα φιλαρακι....αυτα και αν εχεις προβλημα μαζι μου,στελνεις πμ με τα λεμε ρε φιλαρακι..ετσι απλα
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Παιδάκια συγνώμη που παρεμβαίνω στην ουσιαστική σας σζήτηση,αλλά κάπου ξεφεύγετε.
Καλοκαίρι έρχεται κ ας είμαστε λίγο πιο χαλαροί.
Κοιτάχτε την κωλάρα στο αβαταρ μου,να χαλαρώσετε λίγο και αυτα περί σαπουνιών κλπ,κλπ,δε νομίζω ότι ταιριάζουν σε ΕΛΛΗΝΕΣ
Καλοκαίρι έρχεται κ ας είμαστε λίγο πιο χαλαροί.
Κοιτάχτε την κωλάρα στο αβαταρ μου,να χαλαρώσετε λίγο και αυτα περί σαπουνιών κλπ,κλπ,δε νομίζω ότι ταιριάζουν σε ΕΛΛΗΝΕΣ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μονο με αυτο που εγραψες θα μπορουσα να σε βαλω να γλυφεις τα ποδια μου και να ζητας συγνωμη.Βεβαια δεν περιμενα κατι διαφορετικο απο ενα Βλακα σαν και σενα.Οσο για τα ρε φιλαρακι ,και ρε φιλαρακι και στειλε μου πμ αν εχεις προβλημα,αυτα πανε στον μικρο σου τον αδερφο στο διπλανο δωματιο και πεστου τα,υπαρχει μια περιπτωση να σε φοβηθει.τι κομπλεξ εχεις με το μπαμπα μου?μηπος ο δικος σου σε κακομεταχεριζε σεξουαλικα? λεω μηπως.....και αν θελεις να με βριζεις ρε απλητε οχι ανωνυμα φιλαρακι....αυτα και αν εχεις προβλημα μαζι μου,στελνεις πμ με τα λεμε ρε φιλαρακι..ετσι απλα
trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
κοψε την προπαγανδα και τα εξω απ την τουμπα . οι μονοι που διωχνουμε απ την τουμπα ειναι κατι φασισταρια σαν και σενα. στην τουμπα μονο παοκ ουτε φασισμος ουτε αναρχιαεσυ τι εισαι?κομουνιστης απλητος και αξυριστος??? αν εισαι παοκ,ουστ απο την τουμπα ρε!!!!..με κατι τετοιους σα και σενα μας κανουν οτι θελουν,παρτε το χαμπαρι
βρε βλακα,αντε πανε να κανεις καμια δουλεια και ασε της μαλακιες.....εγω ειπα χαλαρωνω,αν εχεις οντος προβλημα,πμ φιλε και τελος...οχι στο φορουμ αλλα στο δρομο,στα στενα...καταλαβες?αντε πανε ξυρισου και μετα ελα να μιλησουμε καραγκιοζι...
βρε παιδιεα,εχω παρατηρηση οτι απο τοτε που η τουμπα εγινε εκκλησια ο καθε διαιτητης μας παιζει οπως θελει..κανω λαθος?αν στο κυπελλο ο κακος ετρεμε απο το φοβο οπως ηταν παλια η τουμπα,θα μας επαιζε ετσι οπως μας επαιξε στα play off?κοιταξτε το αυτο
Οχι απο το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ενω ειχε ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ουτε πηγαμε σφηνα στον κουτς για να τον ψωνισετε αντι δυομιση, κανενα ταληρακι εκατομμυρια..... if you know what i mean, εξυπνο παιδι εισαι εσυ συγκεκριμενα, καταλαβαινεις τι εννοω!!! ;)
Θέλω να μου πεις όμως πρώτα τι θα έκανε ο πρόεδρος του τέλη αν έσκαγε ο νέος πρόεδρός σας και έλεγε δίνω 2,5 για κουτς....
Επίσης από τη στιγμή που υπάρχει ο συγκεκριμένος νόμος των 6 μηνών δεν είναι πουστιά να παίρνουμε παίκτες έτσι από οποιαδήποτε ομάδα. Επίσης μη ξεχνάς ότι ακόμα δεν υπογράφτηκε τίποτα επίσημο. Αν υπογραφόταν ο παίκτης θα ήταν υπόλογος στη δικαιοσύνη. Δλδ αν π.χ. ο ΠΑΟΚ ήταν τώρα στη θέση σας και τελείωνε του Μούσλι θέλεις να με πεις ότι δεν θα τον κλείνατε;;;;
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Τζώρτζογλου: «Μεγαλύτερη ομάδα της δεκαετίας ο ΠΑΟΚ»
Με τη σειρά του, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Νίκος Τζώρτζογλου, επισήμανε: «Καταρχήν θέλω να συλλυπηθώ τους ανθρώπους για το δράμα που ζουν. Τους εύχομαι κουράγιο και δύναμη στις δύσκολες αυτές στιγμές. Είμαι χαρούμενος γιατί ένα δικό μας παιδί, ένας ποδοσφαιριστής που μέχρι πριν λίγα λεπτά άνηκε στον Εργοτέλη, ήρθε σε μία από τις 2-3 μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ίσως τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας για τη δεκαετία που έρχεται. Εύχομαι επιτυχία στο Βασίλη και πολύ σύντομα να φέρει περισσότερα χρήματα στον Εργοτέλη από όσα πήραμε τώρα. Εύχομαι επιτυχίες και στον ΠΑΟΚ. Στην Κρήτη λέμε ότι ξέρουμε τους συγγενείς μας, τους οποίους δε διαλέγουμε. Τους παίκτες και τους φίλους μας όμως μπορούμε να τους διαλέξουμε. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν τρεις άνθρωποι, ο Ζήσης Βρύζας που τον γνώρισα τώρα, ο Βασίλης Γκαγκάτσης και ο Θόδωρος Ζαγοράκης, οι οποίοι μας έκαναν να παραμερίσουμε τα οικονομικά οφέλη και να πούμε ότι αυτός ο παίκτης θα πάει σε αυτήν την ομάδα. Όπως δήλωσε και ο πρόεδρός μας, ο κ. Παπουτσάκης, υπήρχαν προτάσεις με καλύτερα ανταλλάγματα. Ο Εργοτέλης ικανοποιήθηκε οικονομικά και περισσότερο ηθικά και ανταπέδωσε την αγάπη που εισέπραξε από κάποιους ανθρώπους. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πιθανότατα η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τη δεκαετία που έρχεται. Δεν το λέω εγώ, το δείχνει η πράξη. Η μεταγραφή του Κουτσιανικούλη αυτό το στίγμα δίνει. Για μας πρωτεύον ήταν το ηθικό, σημασία έχουν άλλα πράγματα πέρα από το οικονομικό».
Με τη σειρά του, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Νίκος Τζώρτζογλου, επισήμανε: «Καταρχήν θέλω να συλλυπηθώ τους ανθρώπους για το δράμα που ζουν. Τους εύχομαι κουράγιο και δύναμη στις δύσκολες αυτές στιγμές. Είμαι χαρούμενος γιατί ένα δικό μας παιδί, ένας ποδοσφαιριστής που μέχρι πριν λίγα λεπτά άνηκε στον Εργοτέλη, ήρθε σε μία από τις 2-3 μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ίσως τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας για τη δεκαετία που έρχεται. Εύχομαι επιτυχία στο Βασίλη και πολύ σύντομα να φέρει περισσότερα χρήματα στον Εργοτέλη από όσα πήραμε τώρα. Εύχομαι επιτυχίες και στον ΠΑΟΚ. Στην Κρήτη λέμε ότι ξέρουμε τους συγγενείς μας, τους οποίους δε διαλέγουμε. Τους παίκτες και τους φίλους μας όμως μπορούμε να τους διαλέξουμε. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν τρεις άνθρωποι, ο Ζήσης Βρύζας που τον γνώρισα τώρα, ο Βασίλης Γκαγκάτσης και ο Θόδωρος Ζαγοράκης, οι οποίοι μας έκαναν να παραμερίσουμε τα οικονομικά οφέλη και να πούμε ότι αυτός ο παίκτης θα πάει σε αυτήν την ομάδα. Όπως δήλωσε και ο πρόεδρός μας, ο κ. Παπουτσάκης, υπήρχαν προτάσεις με καλύτερα ανταλλάγματα. Ο Εργοτέλης ικανοποιήθηκε οικονομικά και περισσότερο ηθικά και ανταπέδωσε την αγάπη που εισέπραξε από κάποιους ανθρώπους. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πιθανότατα η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τη δεκαετία που έρχεται. Δεν το λέω εγώ, το δείχνει η πράξη. Η μεταγραφή του Κουτσιανικούλη αυτό το στίγμα δίνει. Για μας πρωτεύον ήταν το ηθικό, σημασία έχουν άλλα πράγματα πέρα από το οικονομικό».
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Η ιππευση της καλαμου ειναι επικινδυνο σπορ......τετοια εποχη του χρονου θα το ριξετε παλι στις μαλαματινες για να πνιξετε τον καημο σας....τι να πρωτοκανει και ο γκαγκατσης....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! η κιτρινιλα στη γλωσσα οφειλεται οτι τωρα γλειφετε εκει που κατουραγατε.....παοκΑΚΙΑ!!!!!
Ποιος ίππευσε την κάλαμο;;;
Η Μαλάμω είναι μια χαρά... αν την αντέχεις.
Ας ήταν 50-50 η διαιτησία στα πλεύ οφ να μην χρειαζόμασταν γκαγκάτση.
Εσύ όμως γιατί έκανες τον κόπο να γράψεις σε αυτό το thread; Εξάλλου ΠΑΟΚακια είμαστε όχι τίποτα σπουδαίο.
Εσύ όμως γιατί έκανες τον κόπο να γράψεις σε αυτό το thread; Εξάλλου ΠΑΟΚακια είμαστε όχι τίποτα σπουδαίο.
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
σιγα τον κοπο....να περναει η ωρα εδω στη δουλεια....50,50 η διαιτησια,ουτε ο μινος δεν τα λεει αυτα.....καταλαβαινεις γιατι θα εισαι για παντα παοΚΑΚΙ.....Ποιος ίππευσε την κάλαμο;;;
Δεν καταλαβαίνω...σιγα τον κοπο....να περναει η ωρα εδω στη δουλεια....50,50 η διαιτησια,ουτε ο μινος δεν τα λεει αυτα.....καταλαβαινεις γιατι θα εισαι για παντα παοΚΑΚΙ.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K