Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Μεγάλη μεταγραφή, μπράβο στην διοίκηση. Δείχνουμε σημάδια σοβαρότητας. Η ομάς αρχίζει με τα ονόματα που κλείστηκαν να αποκτά ταχύτητα κάτι που μας έλειψε φέτος. Επίσης ακούγεται ότι ο μεσοεπιθετικός που είμαστε κοντά θα προκαλέσει αίσθηση μεγαλύτερη από Κουτσιανικούλη. Δικό μου όνειρο ο Αργεντίνος με τα 5 γράμματα.
Φίλε κοκπιτ μακάρι να παίξει καλή μπάλα ο ΠΑΟΚ και να πάρει το πρωτάθλημα.
Για τον Κουτσιικούλη κράτα μικρό καλάθι γιατί μπορεί να παίξει στη διάρκεια της σεζόν αλλά θα πρέπει να αποδείξει άμα αξίζει στα ντέρμπυ.
Καλή του τύχη πάντως.

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ο κουτσιανικουλης εχει δειξει την αξια του στα ντερμπυ απο φετος. Με ολυμπιακο παναθηναικο και αρη εχει συνολο 3 γκολ και δυο ασιστ

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ναι άλλο μέγεθος ο ΠΑΟΚ και άλλο ο Εργοτέλης
άλλοι συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ και άλλοι στον Εργοτέλη.
Αν το αποδείξει και με τον ΠΑΟΚ να τον παραδεχτώ,
μέχρι τότε είναι φέρελπις

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο κουτσιανικουλης εχει δειξει την αξια του στα ντερμπυ απο φετος. Με ολυμπιακο παναθηναικο και αρη εχει συνολο 3 γκολ και δυο ασιστ
Έχει διαφορά φίλε!Και ο Χάρης Παππάς έβγαζε μάτια όταν έπαιζε στην Καλαμαριά αλλά δεν μπόρεσε να πιάσει σε μεγάλη ομάδα!Ας τον δούμε πρώτα...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε Γκάττο μακάρι να κερδίσει ο καλύτερος στον μεταξύ μας αγώνα της Κυριακής μακριά από Κόκκαλη, Γκαγκάτση και τους υπόλοιπους.
Καλή τύχη και ας πάει στο CL ο καλύτερος!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φίλε Γκάττο μακάρι να κερδίσει ο καλύτερος στον μεταξύ μας αγώνα της Κυριακής μακριά από Κόκκαλη, Γκαγκάτση και τους υπόλοιπους.
Καλή τύχη και ας πάει στο CL ο καλύτερος!
:rockon: :rockon: :rockon:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σκοκο; :think:
παντως λιγο υπερβολικος ο ντορος για τον μικρο
θα δουμε του χρονου τι θα κανει

μαλον Αϊμαρ εννοεις

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τα άστρα δείχνουν ότι μπορεί. Παίζει στην Μπενφικα όπου ο Σάντος έχει τα κονέ του. Θέλουν να τον ξεφορτωθούν. Η αξία του έχει ξεπέσει τόσο ώστε καμία μεγάλη ομάδα να μην τον θέλει. Επίσης είναι το πουλαίν μου από το 2001  :grin:

ΥΓ: Τα παραπάνω αποτελούν ένα απλό αποκύημα της φαντασίας μου και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Εγώ όμως τον θέλω.....  ;)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε κοκπιτ μακάρι να παίξει καλή μπάλα ο ΠΑΟΚ και να πάρει το πρωτάθλημα.
Για τον Κουτσιικούλη κράτα μικρό καλάθι γιατί μπορεί να παίξει στη διάρκεια της σεζόν αλλά θα πρέπει να αποδείξει άμα αξίζει στα ντέρμπυ.
Καλή του τύχη πάντως.
Συμφωνώ απόλυτα. το παιδί είναι μόλις 20-21 χρονών. Δεν πρέπει να τον φορτώσουμε την ταμπέλα του καλύτερου παίκτη της ομάδας. Αυτό μόνο άγχος θα του δημιουργήσει...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Πολύ θα ηθελα να δω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και να παίζει τη μπάλα της παλιάς του ομάδας.
Το μόνο που μου φέρνει εμετό είναι ο ΓΚΑ-ΓΚΑ-ΓΚΑ-ΤΣΣΗΣ

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ θα ηθελα να δω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και να παίζει τη μπάλα της παλιάς του ομάδας.
Το μόνο που μου φέρνει εμετό είναι ο ΓΚΑ-ΓΚΑ-ΓΚΑ-ΤΣΣΗΣ
Πιο παλιά ο Καπετάνιος η την περίοδο της χούντας δεν σου έφερναν εμετό οι δικοί σου? :s&m_1:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
τώρα έχουμε 2009 άμα σκεφτόμαστε με μυαλά 30 χρόνια πίσω τότε ο γκαγκάτσης θα ίναι καλοδεχούμενος.
Εμείς λέμε καμμιά παράγκα, κανένας ευνοημένος.
Άμα δεν παίζω μπάλα ας βγω 35ος.
Ας το πάρει ο Εργοτέλης άμα είναι καλύτερος.
Με την επιλογή Γκαγκάτση αυτοίπου σας λένε γάβρους του βορρά δεν θα έχουν άδικο.

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τώρα έχουμε 2009 άμα σκεφτόμαστε με μυαλά 30 χρόνια πίσω τότε ο γκαγκάτσης θα ίναι καλοδεχούμενος.
Εμείς λέμε καμμιά παράγκα, κανένας ευνοημένος.
Άμα δεν παίζω μπάλα ας βγω 35ος.
Ας το πάρει ο Εργοτέλης άμα είναι καλύτερος.
Με την επιλογή Γκαγκάτση αυτοίπου σας λένε γάβρους του βορρά δεν θα έχουν άδικο.
Μας λένε που μας λένε έτσι και αλλιώς να το δικαιολογούμε κιόλας! :2funny: :2funny: :2funny:

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το ρουφιάνοι του Βορρά το έβγαλαν οι Αρειανοί χωρίς να κοιτάνε τα δικά τους χάλια που φέτος κάποια στιγμή μέσα στον χειμώνα βγάλανε ψεύτικα στοιχεία ότι ο παοκ "πείραξε" τον ισολογισμό του και το έστειλαν σε όλους τους βουλευτές δημοσιογράφους στην ουεφα κ.λ.π!

Αν δεν είναι αυτό ρουφιανία τι είναι τότε?

Όταν 2 φορές στήθηκαν στον ολυμπιακό την δεκαετία του 70 και έχασε 2 πρωταθλήματα ο παοκ και αυτοί τραγουδούσαν οι ίδιοι στους παίκτες τους "Μαρία με τα κίτρινα ποιον αγαπάς καλύτερα" δεν είναι ρουφιανιά?

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Το ρουφιάνοι του Βορρά το έβγαλαν οι Αρειανοί χωρίς να κοιτάνε τα δικά τους χάλια που φέτος κάποια στιγμή μέσα στον χειμώνα βγάλανε ψεύτικα στοιχεία ότι ο παοκ "πείραξε" τον ισολογισμό του και το έστειλαν σε όλους τους βουλευτές δημοσιογράφους στην ουεφα κ.λ.π!

Αν δεν είναι αυτό ρουφιανία τι είναι τότε?

Όταν 2 φορές στήθηκαν στον ολυμπιακό την δεκαετία του 70 και έχασε 2 πρωταθλήματα ο παοκ και αυτοί τραγουδούσαν οι ίδιοι στους παίκτες τους "Μαρία με τα κίτρινα ποιον αγαπάς καλύτερα" δεν είναι ρουφιανιά?
δεν μιλάω για σκουλήκια, έχουμε επίπεδο.
άμα δεν έβαζαν κάποια ζώα τη βουλγάρικη σημαία θα υποστήριζα πιο πολύ τον ΠΑΟΚ.

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν μιλάω για σκουλήκια, έχουμε επίπεδο.
Συμφωνώ! :rockon: :rockon: :rockon:

Η γνώμη μου για αυτούς υπάρχει σε σύνθημα στο 3ο βίντεο στην υπογραφή μου! :2funny:

Μετά απο Χαλκία Ίβιτς και Παπάζογλου ο Άρης αλλάζει όνομα και το κάνει [size=20pt]Π[/size]οδοσφαιρική [size=20pt]Α[/size]καδημία [size=20pt]Π[/size]αοκ - [size=20pt]Α[/size][size=20pt]ρης[/size]

Θα παίζει με τα αρχικά [size=20pt]ΠΑΠΑρης[/size]! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
την Ιστορία του Άρη επί κατοχής την ξέρετε???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom