Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αντε και πρωταθλητες στο χαντμπολ και στο γυναικειο ποδοσφαιρο
μηπως ξερει κανεις πως τα παμε στο κρικετ και στο πολο επι χορτου;

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Βουρρρ για λευκό πύργο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πλάκα πλάκα πήραμε πρωτάθλημα κάπου μετά από 18 χρόνια  :'(

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Στο γυναικείο ποδόσφαιρο νομίζω είναι η 5η χρονιά σερί! :tits2:

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ στο χάντμπολ!

Μεγάλες στιγμές ζει το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, που πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία του. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας 18-16 του Πανελληνίου, για την 3η και τελευταία αγωνιστική της τελικής φάσης της Α1 ανδρών, και κατέκτησε πανηγυρικά το πρωτάθλημα, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον «σύλλογο των Ολυμπιονικών».

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
χωράει ένα διπλάκι σήμερα έτσι για να τη σπάσουμε στους δοσίλογους.

ΥΓ: Ξέρετε καμία εταιρεία να δίνει καλό ποσοστό σε στοιχηματάκι να δοθεί κόκκινη σε παίκτη του ΠΑΟΚ στο α' ημίχρονο;;;; Κάθε συντελεστής πάνω από 1,25 θεωρείται δωράκι...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το ματς μου θύμισε περσινές καταστάσεις με Ηλιάδη, Μπαλάφα και Αραμπατζή. Πάντως πιστεύω ότι τα 4 ήταν πολλά.

Δεν πειράζει του χρόνου πάμε για καλύτερα.

Με πείραξε όμως το γεγονός ότι ακόμα και σε αδιάφορο σχετικά παιχνίδι ο διαιτητάκος έκανε τα δικά του

ΥΓ: αεκ σκίσ' τους να ξεφτιλιστούν....

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι . Σωστός είσαι.
Φαντάζεσαι πάντως τι θα ακούγαμε  για Γκαγκάτση κτλ αν τα λάθη της διαιτησίας υπέρ ΑΕΚ και ΠΑΟ στα μεταξύ μας ματς δίνονταν υπέρ του ΠΑΟΚ;
Οχι ότι μας έφταιγε η διαιτησία, απλά νομίζω ότι η ομάδα μετά την κανονική περίοδο θεώρησε τη χρονιά τελειωμένη και επιτυχημένη (και πράγματι ήταν) και δεν το πίστεψε και πολύ ζεστά για CL.

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1
Η διαιτησια φταιει . και το γηπεδο

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
επαιζαν οι σαρδελες
ευτυχως του χρονου οι περισσοτερες απο αυτες θα παιζουν στην β'ομαδα

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Το ματς μου θύμισε περσινές καταστάσεις με Ηλιάδη, Μπαλάφα και Αραμπατζή. Πάντως πιστεύω ότι τα 4 ήταν πολλά.

Με πείραξε όμως το γεγονός ότι ακόμα και σε αδιάφορο σχετικά παιχνίδι ο διαιτητάκος έκανε τα δικά του

ΥΓ: αεκ σκίσ' τους να ξεφτιλιστούν....
Φίλε cockpit πήγα επίτηδες να δω τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο από κοντά. Έχω τα εξής:
1. Ομάδα ΠΑΟΚ ανύπαρκτη και τα 4 λίγα ήτανε.
2. Πουθενά δεν άκουσα για Βουλγαρους ούτε από μεμονωμένο οπαδό.
3. Περισσότερο φιλικό μου φάνηκε παρά ματς για CL.
Αυτά και ελπίζω με την ΑΕΚ να κερδίσει ο καλύτερος.
Άμα κερδίσει η ΑΕΚ μπράβο της.
Η ομάδα σου νόμιζα ότι άξιζε κάτι παραπάνω αλλά η Λάρισα ήταν σαφώς καλύτερη

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Ο ΠΑΟΚ αποδείχτηκε πολύ σταθερός κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου (ουσιαστικά δεν έκανε γκέλες με μικρομεσαίες ομάδες) αλλά απένατνι στις "μεγάλες" ομάδες τελικά δεν έκανε τίποτα το αξιόλογο ούτε στο πρωτάθλημα ούτε και στα play off με αποτέλεσμα... :knockinb: :knockinb:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε cockpit πήγα επίτηδες να δω τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο από κοντά. Έχω τα εξής:
1. Ομάδα ΠΑΟΚ ανύπαρκτη και τα 4 λίγα ήτανε.
2. Πουθενά δεν άκουσα για Βουλγαρους ούτε από μεμονωμένο οπαδό.
3. Περισσότερο φιλικό μου φάνηκε παρά ματς για CL.
Αυτά και ελπίζω με την ΑΕΚ να κερδίσει ο καλύτερος.
Άμα κερδίσει η ΑΕΚ μπράβο της.
Η ομάδα σου νόμιζα ότι άξιζε κάτι παραπάνω αλλά η Λάρισα ήταν σαφώς καλύτερη
Ο χθεσινός  ΠΑΟΚ δεν είναι ενδεικτικος αφού μόνο ο Λίνο, ο Βιερίνια και ο Χαλκιάς είναι βασικοί.

Αν ρωτήσεις έναν Λαρισαίο που πήγε να δει τους αγώνες της ομάδας του στα πλέυ οφ θα σου πει πως η καλύτερη ομάδα που πέρασε ήταν ο ΠΑΟΚ. Εμείς από εκεί περάσαμε αέρας.
Σε ποιο σημείο είναι καλύτερη η Λάρισα αλήθεια:;;;
Τι θα έλεγες αν έδινε απέναντι στην ομάδα σου πέναλντι σαν το χθεσινό;;;;
Τέσπα δε θέλω να ξαναμιλήσω για διαιτησία αλλά αρχίζω σιγα σιγά να αλλάξω μυαλά. Μακάρι ο γκαγκάτσης του χρόνου να καταφέρει να σφάζουμε τους τρεις με το βαμβάκι. Όταν θα κράζετε θα σας λέμε εμείς γραφικούς  :2funny: :2funny: και θα σας προτρέπουμε να κάνετε ομάδα  :2funny: :2funny: γιατί ακόμα και ο ΠΑΣ είναι καλύτερος. Εκεί θα φανεί η πλασματική ανωτερότητα που δείχνετε σαν οπαδοί σήμερα οι οποίο δεν ασχολείστε με διαιτησίες αλλά μόνο με την ομάδα σας. Όμως η υποκρισία κάποτε πληρώνεται.

ΥΓ: Μακάρι να δώσει στην αεκ και ανύπαρκτα πέναλντι, εδώ ολόκληρο πρωτάθλημα ( ο γκαγκάτσης  :2funny: :2funny: :2funny: ) της έκλεψαν πέρσι.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο ΠΑΟΚ αποδείχτηκε πολύ σταθερός κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου (ουσιαστικά δεν έκανε γκέλες με μικρομεσαίες ομάδες) αλλά απένατνι στις "μεγάλες" ομάδες τελικά δεν έκανε τίποτα το αξιόλογο ούτε στο πρωτάθλημα ούτε και στα play off με αποτέλεσμα... :knockinb: :knockinb:

Επίσης δεν καταφέραμε και πολλά απέναντι στον κακκο, αποδείχτηκε πολύ σκληρό καρύδι!! Του χρόνου....

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ο χθεσινός  ΠΑΟΚ δεν είναι ενδεικτικος αφού μόνο ο Λίνο, ο Βιερίνια και ο Χαλκιάς είναι βασικοί.

Αν ρωτήσεις έναν Λαρισαίο που πήγε να δει τους αγώνες της ομάδας του στα πλέυ οφ θα σου πει πως η καλύτερη ομάδα που πέρασε ήταν ο ΠΑΟΚ. Εμείς από εκεί περάσαμε αέρας.
Σε ποιο σημείο είναι καλύτερη η Λάρισα αλήθεια:;;;
Τι θα έλεγες αν έδινε απέναντι στην ομάδα σου πέναλντι σαν το χθεσινό;;;;
Τέσπα δε θέλω να ξαναμιλήσω για διαιτησία αλλά αρχίζω σιγα σιγά να αλλάξω μυαλά. Μακάρι ο γκαγκάτσης του χρόνου να καταφέρει να σφάζουμε τους τρεις με το βαμβάκι. Όταν θα κράζετε θα σας λέμε εμείς γραφικούς  :2funny: :2funny: και θα σας προτρέπουμε να κάνετε ομάδα  :2funny: :2funny: γιατί ακόμα και ο ΠΑΣ είναι καλύτερος. Εκεί θα φανεί η πλασματική ανωτερότητα που δείχνετε σαν οπαδοί σήμερα οι οποίο δεν ασχολείστε με διαιτησίες αλλά μόνο με την ομάδα σας. Όμως η υποκρισία κάποτε πληρώνεται.

ΥΓ: Μακάρι να δώσει στην αεκ και ανύπαρκτα πέναλντι, εδώ ολόκληρο πρωτάθλημα ( ο γκαγκάτσης  :2funny: :2funny: :2funny: ) της έκλεψαν πέρσι.
Η Λάρισα ήταν καλύτερη σαν σύνολο και σαν ποιότητα.
Δεν νομίζω να κερδίσαμε λόγω του πέναλτυ (που δεν επρεπε να το δώσει)
Περί βουλγάρων κουβέντα...
Αυτά περί υποκρισίας στα επιστρέφω χαλαρά και διάβασε την ιστορία μας από το 1910 (όχι του Βαρδινογιάννη που μπορεί να βρεις πάτημα και για αυτό δεν τον γουστάρουμε)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
ο Γκαρσία μαρκάρει τον Ντιόγο...

Ο Ντιόγκο μας βγήκε Καραγκούνης...Αφού έχουν πρόβλημα με τον Κάκο, τότε πρέπει να βάλουν τον καλύτερο μποξέρ τους..εεε! ποδοσφαιριστή ήθελα να πω να μαρκάρει το "σκληρό καρύδι"!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ο Ντιόγκο μας βγήκε Καραγκούνης...Αφού έχουν πρόβλημα με τον Κάκο, τότε πρέπει να βάλουν τον καλύτερο μποξέρ τους..εεε! ποδοσφαιριστή ήθελα να πω να μαρκάρει το "σκληρό καρύδι"!
ο Ντιόγο είναι μια από τις καραμπινάτες περιπτώσεις που ο γάβρος είχε δίκηο.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Ολος ο κόσμος και γω μαζί αναρωτιόταν: Πότε θα ξεφουσκώσει ο ΠΑΟΚ? Ο καιρος περνούσε και ο ΠΑΟΚ αλήθεια είναι πως δεν ξεφούσκωνε. Τώρα ξέρουμε!

Πότε ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ο ΠΑΟΚ? : Στα Play off!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom