Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
γιατι θα περανγε κανενασ απο παοκ αεκ τσουλου...

Γιατι θα περασει ο γαβρος (αν εχει προκριματικα)!!! Μονο ο τσουκου τσουκου εχει τυχη αλλα καποια στιγμη πρεπει να αλλαξει συστημα !!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
  Γιατι θα περασει ο γαβρος (αν εχει προκριματικα)!!! Μονο ο τσουκου τσουκου εχει τυχη αλλα καποια στιγμη πρεπει να αλλαξει συστημα !!!
αμα δε πεσουνε λεφτα θα χουμε ομαδεσ γτπ

γκολ βερντερ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  καλα να παθετε γιατι περσι οταν το επαθε η ΑΕΚ αυτο εκαναν ολοι την παπια!!!

Το συστημα με τα πλει οφφ ειναι ηλιθιο αφου δεν κρινεται το πρωταθλημα ή ο υποβιβασμος !! Πως γινεται ο 1οσ να βγαινει με την κανονικη βαθμολογια και ο 2οσ απο πλει οφφ???

Το συστημα ειναι στημενο να το σηκωνει ο γαβρος και να ερχεται τσουκου τσκου 2ος ο ΠΑΟ!! Ο βαζελος δεν εχει προβλημα με τονβ ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που τους δινει χωρο αλλα με Πανσεραικους Πανιωνιους και Εργοτεληδες (οι μεσαιοι της βαθμολογιας αυτον τον ρολο εχουνε να καθοριζουν το πρωταθλημα)!!!

Bye bye ΠΑΟΚ και με τα λεφτα του CL ο βαζελος αντι να παρει 4 Πιζάρο θα παρει 4 συμπαικτες του Πιζαρο δηλαδη 4 Τζιωληδες

:thumbsup:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ρε αμα ο Κοκαλισ εδινε λεφτα θα χατε μινι εκατο βαθμουσ πισο αλα αλα....

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
νομιζω οτι αμα μιλησω για τον κακο θα ειναι τερμα γραφικο αλλα ρε πουστη μου ηταν αποβολη αυτη? πιστευω οτι σε αυτο το παιχνιδι γιναν σοβαρα διαιτιτικα λαθη και πως θα μπορουσε να υπαρχει αλλο αποτελεσμα χωρις την αποβολη. στο 1ο ημιχρονο εγινε ωραιο ματσακι παντως. προτιμω την αεκ στο CL.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
δεν εβρισα και δεν προκαλεσα κανεναν......
πουτανα λεω καποιον οταν αυτος λεει κατι που μπορει να ειναι και προβοκατορικο και στην συνεχεια οταν αποδειχτει (με γεγονοτα)οτι ελεγε μαλακιες δεν ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ  ;) ;) ;)
αν και εσυ εχεις πει για τον γκαγκατση οτι ειναι υπαλληλος και οτι θα πιασει δουλεια στο  αφεντικο του(κοκκαλη)
και δεν αισθανεσαι την αναγκη να παραδεχτεις την μαλακια σου ....δεν φταιω εγω...
ουτε θα κατσω να ψαξω να βρω τι λεγατε τοτε εσεις και τι εγω και ποιος δικαιωθηκε...
δεν θα ασχοληθω με το να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας....
σου ξαναλεω δεν λεω πουτανες αυτους που εριξαν την λασπη(αν και μαλλον θα επρεπε....)αλλα αυτους που οταν αποκαλυφθηκε οτι ηταν λασπη δεν ειχαν τον αντρισμο να την σκουπισουν.... ;) ;) ;)
οσο για τις κασσετες αν υπαρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εγω εχω το κουραγιο να παραδεχτω την υπαρξη και παραγκας και οτι αλλο θελεις....
σε ρωταω λοιπον ευθεως (εσενα που σε ενοχλησε το ''πουτανα''...)
μετα απο 2 χρονια συνεχους και 24ωρης παρακολουθησης των τηλεφωνικων συνομιλιων μεταξυ σπαθα και θωμα υπαρχει εστω και ενα παιχνιδι που να εστησαν υπερ του θρυλου;;;;;
μονο ναι η οχι ειναι η απαντηση....δεν εχεις πολλες επιλογες.... ;) ;)
αν υπαρχει...πασσο....
υ.γ.φιλικη συμβουλη:δεν προκειτε να τα βγαλεις περα με επιχειρηματα....ξερω πολυ καλα και τι λεω και τι εννοω....
πιο καλα για σενα να το ριξεις στην τρελλη ,να με χαρακτηριζεις ανεκδοτο,γραφικο κλπ παρα να προσπαθεις να αντιπαρατεθεις σε οτι εγραψα παραπανω....
με αοριστιες και αφορισμους θα κανεις σιγουρα την δουλεια σου και οα βρεις και αρκετους συμμαχους...

αυτα....
το αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδίζουν και οι υπόλοιποι να πάνε να..... .
μήπως εγώ τα είπα αυτά?
δεν είσαι απλώς ανέκδοτο. Είσαι ανέκδοτο για ξανθιές.

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σεϊχης ο...Σάντος!

Βόμβα μεγατόνων από την Ανατολή έσκασε στον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός διευθυντής της Αλ Αχλί Τζέντα ισχυρίζεται ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Φερνάντο Σάντος. Το «προξενιό» φέρεται να έχει κάνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας και συμπατριώτης του προπονητή του ΠΑΟΚ , Ζοζέ Πεσέιρο, ενώ οι Σαουδάραβες αισιοδοξούν ότι σύντομα θα ανακοινώσουν την πρόσληψη του Σάντος.

Ο Χαλίντ Αλ Κάμντι, τεχνικός διευθυντής της Αλ Αχλί Τζένταα, μίλησε στη «Metrosport» για το συγκεκριμένο θέμα: «Τα σημερινά δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία αναφέρουν πως ο Φερνάντο Σάντος έχει ήδη υπογράψει με την ομάδα μας. Αυτό δεν ισχύει. Όμως περιμένουμε να πέσουν οι υπογραφές το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, οπότε και θα ανακοινωθεί από τον Πρόεδρο του συλλόγου. Η πρώτη μας επιλογή για τον πάγκο της ομάδας ήταν ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Πάολο Μπέντο, όμως δεν προχωρήσαμε σε διαπραγματεύσεις».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Αλ Καμντί για την απόκτηση του Σάντος φέρεται να έχει μεσολαβήσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σαουδικής Αραβίας, Ζοζέ Πεσέιρο. «Ήρθαμε σε επαφή με τον προπονητή της Εθνικής Σαουδικής Αραβίας, Ζοζέ Πεσέιρο και του ζητήσαμε να μας προτείνει έναν καλό Πορτογάλο προπονητή. Ο Πεσέιρο μας συνέστησε τον Φερνάντο Σάντος στον οποίο κάναμε πρόταση πριν από τρεις εβδομάδες. Ήρθαμε σε επαφή απευθείας με τον ίδιο, αλλά και με τον μάνατζέρ του. Η Αλ-Αχλί έχει την δυνατότητα να πληρώσει τη ρήτρα συμβολαίου του Σάντος, αν υπάρχει τέτοια. Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Σάντος έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα που συνεργάζεται τώρα, αλλά σε μια τέτοια περίπτωση είμαστε πρόθυμοι να το σπάσουμε».

Όσο για το ενδεχόμενο να πάρει μαζί του ο Σάντος και τον Σέτζιο Κονσεϊσάο στην Αλ Αχλί Τζένταα, ο Αλ- Καμντί τόνισε: «Δεν μας ενδιαφέρει γιατί είναι μεγάλος σε ηλικία. Για παίκτες θα κινηθούμε στην αγορά της Βραζιλίας και της Αργεντινής», ενώ σε ερώτηση για το αν στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν τις συζητήσεις με τον Σάντος πρόσθεσε με νόημα: «Δεν το γνωρίζουμε αλλά μάλλον εκείνοι το γνωρίζουν».
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Από ποια πηγή το έβγαλες αυτό παίχτη μου,για τον Σάντος;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Aν αληθευει,κανατε την τυχη σας.... :dancing:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως νομίζω ότι ο Σάντος έχει κλείσει τον κύκλο του στην χώρα μας ως προπονητής,χωρίς ιδιαίτερα επιτεύγματα.

Κρίμα,έπρεπε να παρετε τον Δώνη,τώρα που φεύγει ο Σάντος,αλλά τον πρόλαβε ο Ατρόμητος :grin:

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Πάντως νομίζω ότι ο Σάντος έχει κλείσει τον κύκλο του στην χώρα μας ως προπονητής,χωρίς ιδιαίτερα επιτεύγματα.

Κρίμα,έπρεπε να παρετε τον Δώνη,τώρα που φεύγει ο Σάντος,αλλά τον πρόλαβε ο Ατρόμητος :grin:

εξω πούστη απ την παράγκα.... τι ζητάς στα μέρη μας ξάδελφε??????

OP
OP
T

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάντως καλοδεχούμενος είσαι .... :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδίζουν και οι υπόλοιποι να πάνε να..... .
μήπως εγώ τα είπα αυτά?
δεν είσαι απλώς ανέκδοτο. Είσαι ανέκδοτο για ξανθιές.
αυτο ειναι κασετα για συγκεκριμενο παιχνιδι;;;;
αυτες ειναι κουβεντες μεταξυ δυο οπαδων(ενος αιγαλεωτη δηλωμενου και ενος γαυρου επισης δηλωμενου)που σχολιαζαν τα αποτελεσματα της τελευταιας αγωνιστικης...
και οταν ειπε κατι ο ενας για ενα ασχετο παιχνιδι ειπε ο αλλος αυτη τη κουβεντα που εμελλε να γινει παντιερα για τους απανταχου πικραμενους....
''τι μας νοιαζει εμας;;;ο θρυλος και το αιγαλεω να κερδανε και οι αλλοι στα αρχιδια μας''
δεν εχεις πει ποτε αυτη την κουβεντα σε φιλο σου;;;;
σε νοιαζει ο πανσεραικος και ο πανθρακικος;;;;;η αεκ να κερδαει(για σενα και τον φιλο σου)και οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε....
μεγαλε αραξε....πουλα την τρελλιτσα σου που δεν ειναι αναγκη να την στηριξεις σε επιχειρηματα και ασε τις λογικες αντιπαραθεσεις....λεγε για τρελλους και γραφικους και ανεκδοτα και εισαι καλλυμενος ;) ;) ;)
αν ομως κατα τυχη θες να συνεχισουμε το παιχνιδι απαντησε μου ευθεως...
ΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ....
απο τις κασσετες εννοω που εσυ ανεφερες....
σε ευχαριστω εκ των προτερων..... ;) ;) ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
γκαγκατσι για το καλο του ποδοσφερου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
αυτο ειναι κασετα για συγκεκριμενο παιχνιδι;;;;
αυτες ειναι κουβεντες μεταξυ δυο οπαδων(ενος αιγαλεωτη δηλωμενου και ενος γαυρου επισης δηλωμενου)που σχολιαζαν τα αποτελεσματα της τελευταιας αγωνιστικης...
και οταν ειπε κατι ο ενας για ενα ασχετο παιχνιδι ειπε ο αλλος αυτη τη κουβεντα που εμελλε να γινει παντιερα για τους απανταχου πικραμενους....
''τι μας νοιαζει εμας;;;ο θρυλος και το αιγαλεω να κερδανε και οι αλλοι στα αρχιδια μας''
δεν εχεις πει ποτε αυτη την κουβεντα σε φιλο σου;;;;
σε νοιαζει ο πανσεραικος και ο πανθρακικος;;;;;η αεκ να κερδαει(για σενα και τον φιλο σου)και οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε....
μεγαλε αραξε....πουλα την τρελλιτσα σου που δεν ειναι αναγκη να την στηριξεις σε επιχειρηματα και ασε τις λογικες αντιπαραθεσεις....λεγε για τρελλους και γραφικους και ανεκδοτα και εισαι καλλυμενος ;) ;) ;)
αν ομως κατα τυχη θες να συνεχισουμε το παιχνιδι απαντησε μου ευθεως...
ΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ....
απο τις κασσετες εννοω που εσυ ανεφερες....
σε ευχαριστω εκ των προτερων..... ;) ;) ;)

ξεφτυλίσου κι άλλο
είδες ποτέ παράνομη συναλλαγή που να έχει αποδείξεις?

Μην ασχολείσαι άλλο,όλα που πήρατε ήταν κάλπικα και στημένα...θα παίρνατε βέβαια κάποια αλλά 5-6 περίπου,όχι 12.

Άμα όμως χάνατε μερικά,θα γινόσασταν και μπουρδέλο αγωνιστικό,οικονομικό κλπ.Εδώ κάθε χρόνο γίνεστε μπουρδέλο με προπονητές,Τζιοβάνι,Βαλβέρδε κλπ.Φαντάσου να χάνατε και κανέναν τίτλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom