Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ζΠΑΟΚ μιλισε

ΓΚαφκατσι δαγκοτο!!!!!!!!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Φυσικά και μπορούμε να ελπίζουμε γιατί:
1.Ο ΠΑΟΚ πλέον δεν έχει πλεον το βάρος του φαβορί, το οποίο δεν είναι ακόμα έτοιμος να διαχειριστεί.
2. Η εικόνα των δυο ομάδων σε όλο το πρωτάθλημα δεν έδειξε ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ.

Βέβαια η ΑΕΚ έχει τον αέρα της έδρας και το ψυχολογικό πλεονέκτημα, και η εικόνα του ΠΑΟΚ στα ντέρπυ δεν ήταν καλή.
Στο χόρτο θα φανεί, ο Κάκος νομίζω (και ελπίζω) θα είναι 50ρίσιος.
Οτι και να γίνει απόψε, η φετινή χρονιά ήταν καλή και του χρόνου πάμε για καλύτερα.
Δυσκολο εως αδυνατο...Ο παοκ δεν εχει δειξει ετοιμος να χτυπησει ακομα ντερμπυ ουτε στην τουμπα,ποσο μαλλον στην αθηνα....Δεδομενης της απουσιας μουσλι-κονσευσαο το εργο σας ειναι ακομα δυσκολοτερο...Για μενα ο παοκ πρεπει να παιξει για το Χ,γιατι οπως φανηκε και απο το ματσ στην τουμπα τα στοπερ δεν μπορουν να ακολουθησουν μπλανκο τζεμπουρ,οποτε η αμυνα πρεπει να εχει βαθος....Καλη τυχη και ας κερδισει ο καλυτερος(δηλαδη ο ντουσαν  :grin: :grin: ;))

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ετσι μπραβο....να εκτιθεστε μονοι σας αυτο θελω....
σαφεστατος και συγκεκριμενος εισαι και εσυ....
απορω ποσο θρασος πρεπει να εχει καποιος για να απανταει σε τρανταχτα επειχηρηματα με αυτες τις αοριστιες και τα λογια του αερα....
λες να μην ξερω οτι ολα αυτα που λετε τα υποστηριζετε με τρελλα;;;;οτι τα εχετε κανει σημαια;;;;απο σφαλιαρα σε σφαλιαρα σας παει ο πρακτορας...στην ελλαδα ειμαστε υπαρχει περιπτωση καποιος να παραδεχτει την ανωτεροτητα του αντιπαλου του και να φανει μεγαλοψυχος και οχι σκατοψυχος και αδερφη προσπαθωντας να τον απαξιωσει εφευρισκοντας θεωριες συνομωσιας και σκοτεινα παρασκηνια που εχουν στοχο να πληξουν την αγαπημενη του ομαδα;;;;
να αποδειχτει τιποτα γινεται;;;;
οσες πουτανες λεγανε και ριχνανε λασπη οτι ο γκαγκα θα παει στο θρυλο εχουν ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ;;;;;;;
ε πουτανες τα εχετε τα μπαλλακια;;;;;
για να παρω στα σοβαρα και τα υπολοιπα που λετε....
ακουω....θα βγει κανεις να παραδεχτει οτι ελεγε μαλακιες και οτι προβοκαριζε;;;;;
τελικά έχουν δίκιο ότι είσαι μεγάλο ανέκδοτο. εάν νομίζεις ότι οι κασέτες και η παράγκα δεν είναι επιχειρήματα τότε πρέπει να έχεις πρόβλημα. οσο για το ότι μας αποκαλείς πουτάνες, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Εάν έχεις έστω και λίγο μυαλό, θα καταλάβεις τι εννοώ. Αλλά μάλλον είσαι από τα παιδάκια που βρίζουν και προκαλούν  πίσω από το πληκτρολόγιο.
Τώρα για το ποιος έχει τα μπαλάκια, σίγουρα όχι εσύ. 

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τελικά έχουν δίκιο ότι είσαι μεγάλο ανέκδοτο. εάν νομίζεις ότι οι κασέτες και η παράγκα δεν είναι επιχειρήματα τότε πρέπει να έχεις πρόβλημα. οσο για το ότι μας αποκαλείς πουτάνες, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Εάν έχεις έστω και λίγο μυαλό, θα καταλάβεις τι εννοώ. Αλλά μάλλον είσαι από τα παιδάκια που βρίζουν και προκαλούν  πίσω από το πληκτρολόγιο.
Mην ασχολεισαι... :jerking: :helpplea: :uglystupid:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ετσι μπραβο....να εκτιθεστε μονοι σας αυτο θελω....
σαφεστατος και συγκεκριμενος εισαι και εσυ....
απορω ποσο θρασος πρεπει να εχει καποιος για να απανταει σε τρανταχτα επειχηρηματα με αυτες τις αοριστιες και τα λογια του αερα....
λες να μην ξερω οτι ολα αυτα που λετε τα υποστηριζετε με τρελλα;;;;οτι τα εχετε κανει σημαια;;;;απο σφαλιαρα σε σφαλιαρα σας παει ο πρακτορας...στην ελλαδα ειμαστε υπαρχει περιπτωση καποιος να παραδεχτει την ανωτεροτητα του αντιπαλου του και να φανει μεγαλοψυχος και οχι σκατοψυχος και αδερφη προσπαθωντας να τον απαξιωσει εφευρισκοντας θεωριες συνομωσιας και σκοτεινα παρασκηνια που εχουν στοχο να πληξουν την αγαπημενη του ομαδα;;;;
να αποδειχτει τιποτα γινεται;;;;
οσες πουτανες λεγανε και ριχνανε λασπη οτι ο γκαγκα θα παει στο θρυλο εχουν ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ;;;;;;;
ε πουτανες τα εχετε τα μπαλλακια;;;;;
για να παρω στα σοβαρα και τα υπολοιπα που λετε....
ακουω....θα βγει κανεις να παραδεχτει οτι ελεγε μαλακιες και οτι προβοκαριζε;;;;;
να σε καλα ρε αγορι :2funny: :2funny: :2funny:
τι ασυναρτητα χωρις αρχη και τελος ειναι αυτα που γραφεις;
για αυτα που αλλοι ντρεπονται εσεις τα εχετε για καμαρι

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
δεν εβρισα και δεν προκαλεσα κανεναν......
πουτανα λεω καποιον οταν αυτος λεει κατι που μπορει να ειναι και προβοκατορικο και στην συνεχεια οταν αποδειχτει (με γεγονοτα)οτι ελεγε μαλακιες δεν ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ  ;) ;) ;)
αν και εσυ εχεις πει για τον γκαγκατση οτι ειναι υπαλληλος και οτι θα πιασει δουλεια στο  αφεντικο του(κοκκαλη)
και δεν αισθανεσαι την αναγκη να παραδεχτεις την μαλακια σου ....δεν φταιω εγω...
ουτε θα κατσω να ψαξω να βρω τι λεγατε τοτε εσεις και τι εγω και ποιος δικαιωθηκε...
δεν θα ασχοληθω με το να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας....
σου ξαναλεω δεν λεω πουτανες αυτους που εριξαν την λασπη(αν και μαλλον θα επρεπε....)αλλα αυτους που οταν αποκαλυφθηκε οτι ηταν λασπη δεν ειχαν τον αντρισμο να την σκουπισουν.... ;) ;) ;)
οσο για τις κασσετες αν υπαρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εγω εχω το κουραγιο να παραδεχτω την υπαρξη και παραγκας και οτι αλλο θελεις....
σε ρωταω λοιπον ευθεως (εσενα που σε ενοχλησε το ''πουτανα''...)
μετα απο 2 χρονια συνεχους και 24ωρης παρακολουθησης των τηλεφωνικων συνομιλιων μεταξυ σπαθα και θωμα υπαρχει εστω και ενα παιχνιδι που να εστησαν υπερ του θρυλου;;;;;
μονο ναι η οχι ειναι η απαντηση....δεν εχεις πολλες επιλογες.... ;) ;)
αν υπαρχει...πασσο....
υ.γ.φιλικη συμβουλη:δεν προκειτε να τα βγαλεις περα με επιχειρηματα....ξερω πολυ καλα και τι λεω και τι εννοω....
πιο καλα για σενα να το ριξεις στην τρελλη ,να με χαρακτηριζεις ανεκδοτο,γραφικο κλπ παρα να προσπαθεις να αντιπαρατεθεις σε οτι εγραψα παραπανω....
με αοριστιες και αφορισμους θα κανεις σιγουρα την δουλεια σου και οα βρεις και αρκετους συμμαχους...

αυτα....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!

37 -36!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Να γιατί χρειαζόμαστε γκαγκατση.

Τέσπα, τουλάχιστον να βγάλουμε την αεκ τσου λου ...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αιντε αυτο ηταν και με τον παοκ
απο το χρονου παλι απο κατω μας  :lheel:

Επισκέπτης
Να σας δω τώρα τι θα κάνετε που προλάβαμε και πιάσαμε τις καλές ξαπλώστρες! :P

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Να σας δω τώρα τι θα κάνετε που προλάβαμε και πιάσαμε τις καλές ξαπλώστρες! :P
μην ανησυχεις κ μαθε επιτελους οτι επειδη με περασες 3 φορες στην ιστορια σου δεν κανει να βγαζεις γλωσσα.τωρα αρχιζουν τα καλα.αααααα, κ που σαι,σε κανα δυο μηνες θα κανω εκδρομες στο εξωτερικο εγω.εσυ τι θα κανεις?

Επισκέπτης
μην ανησυχεις κ μαθε επιτελους οτι επειδη με περασες 3 φορες στην ιστορια σου δεν κανει να βγαζεις γλωσσα.τωρα αρχιζουν τα καλα.αααααα, κ που σαι,σε κανα δυο μηνες θα κανω εκδρομες στο εξωτερικο εγω.εσυ τι θα κανεις?

Χαλάρωσε ρε φιλαράκι,καλαμπουράκι κάνουμε μην είσαι στην τσίτα.
Αν πρόσεξες τι γράφω θα καταλάβαινες ότι σρκάζω πρώτα τη δικιά μου ομάδα και μετά τη δικιά σου.
Αν σε χαλάει το καλαμπούρι ΟΚ. Την κάνω να τα πείτε μόνοι σας.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν εβρισα και δεν προκαλεσα κανεναν......
πουτανα λεω καποιον οταν αυτος λεει κατι που μπορει να ειναι και προβοκατορικο και στην συνεχεια οταν αποδειχτει (με γεγονοτα)οτι ελεγε μαλακιες δεν ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ  ;) ;) ;)
αν και εσυ εχεις πει για τον γκαγκατση οτι ειναι υπαλληλος και οτι θα πιασει δουλεια στο   αφεντικο του(κοκκαλη)
και δεν αισθανεσαι την αναγκη να παραδεχτεις την μαλακια σου ....δεν φταιω εγω...
ουτε θα κατσω να ψαξω να βρω τι λεγατε τοτε εσεις και τι εγω και ποιος δικαιωθηκε...
δεν θα ασχοληθω με το να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας....
σου ξαναλεω δεν λεω πουτανες αυτους που εριξαν την λασπη(αν και μαλλον θα επρεπε....)αλλα αυτους που οταν αποκαλυφθηκε οτι ηταν λασπη δεν ειχαν τον αντρισμο να την σκουπισουν.... ;) ;) ;)
οσο για τις κασσετες αν υπαρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εγω εχω το κουραγιο να παραδεχτω την υπαρξη και παραγκας και οτι αλλο θελεις....
σε ρωταω λοιπον ευθεως (εσενα που σε ενοχλησε το ''πουτανα''...)
μετα απο 2 χρονια συνεχους και 24ωρης παρακολουθησης των τηλεφωνικων συνομιλιων μεταξυ σπαθα και θωμα υπαρχει εστω και ενα παιχνιδι που να εστησαν υπερ του θρυλου;;;;;
μονο ναι η οχι ειναι η απαντηση....δεν εχεις πολλες επιλογες.... ;) ;)
αν υπαρχει...πασσο....
υ.γ.φιλικη συμβουλη:δεν προκειτε να τα βγαλεις περα με επιχειρηματα....ξερω πολυ καλα και τι λεω και τι εννοω....
πιο καλα για σενα να το ριξεις στην τρελλη ,να με χαρακτηριζεις ανεκδοτο,γραφικο κλπ παρα να προσπαθεις να αντιπαρατεθεις σε οτι εγραψα παραπανω....
με αοριστιες και αφορισμους θα κανεις σιγουρα την δουλεια σου και οα βρεις και αρκετους συμμαχους...

αυτα....
Ειναι εμφανες οτι πηγαινεις τη συζητηση σε σοφιστιες και εξυπνακιστικες ατακες....Το γεγονος οτι δεν υπαρχει αποδειξη,δε σημαινει οτι δεν εγινε και φονος... ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Χαλάρωσε ρε φιλαράκι,καλαμπουράκι κάνουμε μην είσαι στην τσίτα.
Αν πρόσεξες τι γράφω θα καταλάβαινες ότι σρκάζω πρώτα τη δικιά μου ομάδα και μετά τη δικιά σου.
Αν σε χαλάει το καλαμπούρι ΟΚ. Την κάνω να τα πείτε μόνοι σας.
δεν ειμαι στην τσιτα,δεν περιμενα κατι παραπανω ετσι κ αλλιως απο την ομαδα μου.στην τελικη μας ειχε προδιαθεσει κ ο σαντος αλλα δεν το ειχαν καταλαβει οι περισσοτεροι.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δεν ειμαι στην τσιτα,δεν περιμενα κατι παραπανω ετσι κ αλλιως απο την ομαδα μου.στην τελικη μας ειχε προδιαθεσει κ ο σαντος αλλα δεν το ειχαν καταλαβει οι περισσοτεροι.
χαραμι πηγε ετσι ομως ολη η χρονια και η 2 προνομιοχως θεση που παναξια κατακτησατε που οδηγουσε στο τσλ
υποτιθετε οτι ειχατε και το πλεονεκτημα
και φετος ηταν μεγιστη ευκαιρια
με εμας για μπουνιες
και βαζελοχανουμο να πεταει χαρταετο ολη την χρονια(κατι 3αρες απο εργοτελιδες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ειναι εμφανες οτι πηγαινεις τη συζητηση σε σοφιστιες και εξυπνακιστικες ατακες....Το γεγονος οτι δεν υπαρχει αποδειξη,δε σημαινει οτι δεν εγινε και φονος... ;)

καλά ρε δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι με αυτον τον μπαγάσα άκρη δε θα βγάλεις;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
τουμπα τσαμποτσι βιενουα

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
 καλα να παθετε γιατι περσι οταν το επαθε η ΑΕΚ αυτο εκαναν ολοι την παπια!!!

Το συστημα με τα πλει οφφ ειναι ηλιθιο αφου δεν κρινεται το πρωταθλημα ή ο υποβιβασμος !! Πως γινεται ο 1οσ να βγαινει με την κανονικη βαθμολογια και ο 2οσ απο πλει οφφ???

Το συστημα ειναι στημενο να το σηκωνει ο γαβρος και να ερχεται τσουκου τσκου 2ος ο ΠΑΟ!! Ο βαζελος δεν εχει προβλημα με τονβ ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που τους δινει χωρο αλλα με Πανσεραικους Πανιωνιους και Εργοτεληδες (οι μεσαιοι της βαθμολογιας αυτον τον ρολο εχουνε να καθοριζουν το πρωταθλημα)!!!

Bye bye ΠΑΟΚ και με τα λεφτα του CL ο βαζελος αντι να παρει 4 Πιζάρο θα παρει 4 συμπαικτες του Πιζαρο δηλαδη 4 Τζιωληδες

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
γιατι θα περανγε κανενασ απο παοκ αεκ τσουλου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom