Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
συγνωμη τωρα για να καταλαβω....
ο γκαγκατσης δηλωμενος παοκτζης εξαποανεκαθεν και χωρις να το κρυψει ποτε εξυπηρετουσε τα συμφεροντα του ολυμπιακου ;;;;σαν προεδρος της επο;;;γιατι;;επειδη το ειπαν ο ντεμης και ο ζηκος;;;;ηταν κοντρα στα συμφεροντα του παοκ δηλαδη;;; :think: :think: :think:
και τωρα αν (λεω αν γιατι δεν ειναι σιγουρο)πιασει δουλεια στον παοκ θα παει κοντρα στα συμφεροντα του οσφπ;;;; :think: :think:του κοκκαλη δηλαδη του οποιου ηταν ανθρωπος;;;;
μαιστα...και ποιος το λεει οτι ηταν ανθρωπος του κοκκαλη;;;;ο ντεμης και οι ζελες...
μαιστα....και πως αποδεικνυεται αυτο;;;απο τις φωτο στη σουιτα;;;;μαιστα ...
και δηλαδη στις γερμανιες και στις αγγλιες και στις σουηδιες κλπ...οι προεδροι των ομοσπονδιων δεν πανε γηπεδο;;;;;και αν πανε που καθονται;;;;;λετε οτι δεν καθονται στις σουιτες η διπλα στους προεδρους των ομαδων;;;;αυτο για αυτους ειναι διαπλοκη;;;;
και αν δεν ειναι γιατι δεν ειναι;;;;;και αν ειναι αποδειξη διαπλοκης αυτο ειναι τοσο μαλακες πρακτορας και γκαγκα να καρφωνονται;;;αλλα θα μου πειτε εχουν θρασος....σωστα!!!!δεν το σκεφτηκα... :jerking:
και τωρα που προεδρος της επο ειναι πρωην υπαλληλος της ζελας και μαλιστα υπευθυνος δημοσιων σχεσεων τι γινεται;;;;;
θα πρεπει να ανησυχει ο πρακτορας;;;;η ο παο ειναι ''ηθικο'' σωματειο που δεν θα θελει να εκμεταλλευτει οτι προεδρος στην επο ειναι υπαλληλος του;;(εστω και πρωην..)
και αν ανησυχει ο κροκους γιατι δεν το δειχνει;;;; :think: :think:
γιατι συναινει στο να γινει προεδρος στην επο υπαλληλος του παο;;;ανθρωπος που ειναι ζελα και εχει υπερασπιστει τα συμφεροντα του μεγαλου του αντιπαλου;;;; :think: :think:
παιζει το να ειναι ο γκαγκατσης το αλλοθι στις αποτυχιες των πρασινοκιτρινων;;;;;
μαζι με τη διαιτησια την αθλητικη δικαιοσυνη κλπ , κλπ.....
και αν μου πει καποιος γιατι δεν εχει φωτο απο σουιτες σε αεκ και παο να του απαντησω ....
πως να εχει απο την στιγμη που στοχοποιηθηκε;;;;απο την στιγμη που εγινε persona non grata....που του φορτωσαν τις αποτυχιες τους και τον ''βαφτισαν'' ανθρωπο του ολυμπιακου....
κατι σαν τον τσιπρα στο θεμα του βοτανικου...που αποδειχτηκε οτι μιλαγε σωστα αλλα καποιοι για να εκβιασουν καταστασεις και να πετυχουν εκδουλευσεις τον στοχοποιησαν...
και φυσικα του ''απαγορευσαν '' την εισοδο στο γηπεδο του παο αν και βαζελος ο ιδιος;;;;
αυτα δεν τα λεω για ολους....ξερω που απευθυνομαι,δεν ειμαι ροιδο....
και ενας και δυο να παρουν χαμπαρι εμενα μου ειναι υπεραρκετο... ;)

αυτα.....
τ'ωρα περιμένεις και απάντηση? είσαι ο μόνος στην ελλάδα που πιστεύει ναυτά που λες. Ακ'όμα και οι υπόλοιποι γαύροι το ξέρουν ότι ο ΓκΓΚΆΤΣΗς εξυπηρετούσε τν σωκράτη.
μην τα λες και παραέξω αυτά γιατί θα γελάνε και οι πέτρες.
μάλλον αδελφέ την παράγκα την έστησε η ΑΕΚ με τον ΓκΓΚΆΤΣΗ και όχι ο σωκράτης.
Αντε καληνύχτα !!!!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
συγνωμη τωρα για να καταλαβω....
ο γκαγκατσης δηλωμενος παοκτζης εξαποανεκαθεν και χωρις να το κρυψει ποτε εξυπηρετουσε τα συμφεροντα του ολυμπιακου ;;;;σαν προεδρος της επο;;;γιατι;;επειδη το ειπαν ο ντεμης και ο ζηκος;;;;ηταν κοντρα στα συμφεροντα του παοκ δηλαδη;;; :think: :think: :think:
και τωρα αν (λεω αν γιατι δεν ειναι σιγουρο)πιασει δουλεια στον παοκ θα παει κοντρα στα συμφεροντα του οσφπ;;;; :think: :think:του κοκκαλη δηλαδη του οποιου ηταν ανθρωπος;;;;
μαιστα...και ποιος το λεει οτι ηταν ανθρωπος του κοκκαλη;;;;ο ντεμης και οι ζελες...
μαιστα....και πως αποδεικνυεται αυτο;;;απο τις φωτο στη σουιτα;;;;μαιστα ...
και δηλαδη στις γερμανιες και στις αγγλιες και στις σουηδιες κλπ...οι προεδροι των ομοσπονδιων δεν πανε γηπεδο;;;;;και αν πανε που καθονται;;;;;λετε οτι δεν καθονται στις σουιτες η διπλα στους προεδρους των ομαδων;;;;αυτο για αυτους ειναι διαπλοκη;;;;
και αν δεν ειναι γιατι δεν ειναι;;;;;και αν ειναι αποδειξη διαπλοκης αυτο ειναι τοσο μαλακες πρακτορας και γκαγκα να καρφωνονται;;;αλλα θα μου πειτε εχουν θρασος....σωστα!!!!δεν το σκεφτηκα... :jerking:
και τωρα που προεδρος της επο ειναι πρωην υπαλληλος της ζελας και μαλιστα υπευθυνος δημοσιων σχεσεων τι γινεται;;;;;
θα πρεπει να ανησυχει ο πρακτορας;;;;η ο παο ειναι ''ηθικο'' σωματειο που δεν θα θελει να εκμεταλλευτει οτι προεδρος στην επο ειναι υπαλληλος του;;(εστω και πρωην..)
και αν ανησυχει ο κροκους γιατι δεν το δειχνει;;;; :think: :think:
γιατι συναινει στο να γινει προεδρος στην επο υπαλληλος του παο;;;ανθρωπος που ειναι ζελα και εχει υπερασπιστει τα συμφεροντα του μεγαλου του αντιπαλου;;;; :think: :think:
παιζει το να ειναι ο γκαγκατσης το αλλοθι στις αποτυχιες των πρασινοκιτρινων;;;;;
μαζι με τη διαιτησια την αθλητικη δικαιοσυνη κλπ , κλπ.....
και αν μου πει καποιος γιατι δεν εχει φωτο απο σουιτες σε αεκ και παο να του απαντησω ....
πως να εχει απο την στιγμη που στοχοποιηθηκε;;;;απο την στιγμη που εγινε persona non grata....που του φορτωσαν τις αποτυχιες τους και τον ''βαφτισαν'' ανθρωπο του ολυμπιακου....
κατι σαν τον τσιπρα στο θεμα του βοτανικου...που αποδειχτηκε οτι μιλαγε σωστα αλλα καποιοι για να εκβιασουν καταστασεις και να πετυχουν εκδουλευσεις τον στοχοποιησαν...
και φυσικα του ''απαγορευσαν '' την εισοδο στο γηπεδο του παο αν και βαζελος ο ιδιος;;;;
αυτα δεν τα λεω για ολους....ξερω που απευθυνομαι,δεν ειμαι ροιδο....
και ενας και δυο να παρουν χαμπαρι εμενα μου ειναι υπεραρκετο... ;)

αυτα.....
To ποιον εξυπηρετουσε ο γκγαγκατσης το εχει δειξει η (βρωμικη)ιστορια...Οι αποδειξεις ειναι μερος των 12 πρωταθλημτωνν σας και της μνονιμης σας ευνοιας απο ολα τα διοικητικα οργαν του ποδοσδφαιρου(βλεπε ματσ που ειχςε διακοπει με πανιωνιο,και υποθεση βαλνερ στην οποια η επο ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ τον ολυμπιακο για το δικαιωμα ενστασης....)Μονο και μονο οτι ενω εκρεμουσε αποφαση κασ τελευταια αγωνιστικη πανυγυριζε στο καραισκακι,δειχνει σημεια γραφης.(..Τον περιμενουμε και την τεταρτη στο οακα να του δειξουμε την ....αγαπη μας/....).Αν εσυ θες να εθελοτυφλεις κα να πιστευεις οτι ολα ηταν ακριβοδικαια,με γεια σου μς χααρα σου... ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην  :d-spam:  Χρηστίδη!Υπάρχει ειδικό θρεντ για τα ανέκδοτα!  :2funny:

Επισκέπτης
Δηλαδή ρε μάγκες για να καταλάβω ο πατήρ έφαγε τη δουλειά του υιού?

Όχι ρε πούστη μου κι εγώ ο μαλάκας βάζω τον πατέρα μου να μου κρατάει το μαγαζί όταν λείπω!

:headbang: :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Όχι ρε πούστη μου κι εγώ ο μαλάκας βάζω τον πατέρα μου να μου κρατάει το μαγαζί όταν λείπω!

Υπάρχει δουλειά για όλους όσους έχουν θέληση και ζήλο για να προσφέρουν στον χώρο που αγαπάνε!Ας ελπίσουμε ότι είναι μικρό σόι! :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

[glow=red,2,300]Όχι ρε πούστη μου κι εγώ ο μαλάκας βάζω τον πατέρα μου να μου κρατάει το μαγαζί όταν λείπω![/glow]

Ρε φιλε nacho ΚΛΑΙΩ ΛΕΜΕ...... τι ατακα εδωσες ρε ατομο!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εχουν τα αδερφια μας οι αρειανοι τετοιο μενος με τον ΠΑΟΚ ,που ενταξει ειναι και καπου λογικο να εισαι συμπολιτης μεγαλης ομαδας,που δεν αφηνουν να πεσει κατω τιποτα.
βρισκουν το παραμικρο μεμτο για να χτυπανε τον ΠΑΟΚ
απο που και ως που θα ελεγχει του χρονου ο Γκαγκατσης την διαιτησια;
δεν ειναι πλεον προεδρος της ΕΠΟ και εκτος απο αυτο εχει πολλους εχθρους κυριως στα κυβερνητικα κομματοσκυλα
δεν ειναι λιγο οξυμωρο να πολεμας το κατεστημενο και να υποδεχεσε το μεγαλυτερο λαμογιο της Ελλαδος σαν μεσσια πριν απο 10 χρονια;
το ιδιο ισχυει για τους δικους μας που ονειρευονται μεγαλεια με βαλιτσες απο το Ντουμπαϊ, απο εναν δικηγορο βαζελο απο τον Πειραια, που επι ΠΑΣΟΚ ειχε μια απλη δικηγορικη εταιρια και τωρα εχει το μισο ΑΕΠ της χωρας.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλά ρε παίδες τι φόβος σας έχει πιάσει με τον ΠΑΟΚ;;;;

Να ρωτήσω κάτι;; Πιστεύει κάποιος ότι του χρόνου ο ΠΑΟΚ θα έχει διαιτητική εύνοια;;;

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τι έγινε ξυπνήσανε οι ασπρόμαυροι σήμερα και γράφουνε πάλι;Το μυαλό τους είναι στον Γκαγκάτση και όχι πως θα κερδίσουν κανένα ματσάκι ή να φτιάξουν καμία ομάδα αλλά πως θα τα βολέψουν με την διαιτησία.Ξεχνάτε μία χρονιά τα ίδια κάνατε,βγήκατε Champions League και χάσατε από τους προκριματικούς από κάτι κουτσούς.Από κάτι τέτοια καφενεία σαν και σας η Ελλάδα χάνει πόντους στην βαθμολογία της UEFA.Αν δεν βρείτε πρόεδρο με λεφτά δεν κλάνετε τίποτα.Οι Ζαγοράκηδες τα λεφτά τους θέλουν και θα φύγουνε,τώρα φαίνεται η ομάδα σας με τις καλές ομάδες τι κάνει.Όχι με τις ομαδούλες που παίρνατε τα ματς με την δαιτησία και το σκληρό παιχνίδι.Άντε ξυπνήστε τυφλοκούταβα!!!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εχουν τα αδερφια μας οι αρειανοι τετοιο μενος με τον ΠΑΟΚ ,που ενταξει ειναι και καπου λογικο να εισαι συμπολιτης μεγαλης ομαδας,που δεν αφηνουν να πεσει κατω τιποτα.
βρισκουν το παραμικρο μεμτο για να χτυπανε τον ΠΑΟΚ
απο που και ως που θα ελεγχει του χρονου ο Γκαγκατσης την διαιτησια;
δεν ειναι πλεον προεδρος της ΕΠΟ και εκτος απο αυτο εχει πολλους εχθρους κυριως στα κυβερνητικα κομματοσκυλα
[glow=red,2,300]δεν ειναι λιγο οξυμωρο να πολεμας το κατεστημενο και να υποδεχεσε το μεγαλυτερο λαμογιο της Ελλαδος σαν μεσσια πριν απο 10 χρονια;[/glow]το ιδιο ισχυει για τους δικους μας που ονειρευονται μεγαλεια με βαλιτσες απο το Ντουμπαϊ, απο εναν δικηγορο βαζελο απο τον Πειραια, που επι ΠΑΣΟΚ ειχε μια απλη δικηγορικη εταιρια και [glow=red,2,300]τωρα εχει το μισο ΑΕΠ της χωρας.[/glow]

Α) Ελα μου ντε???? Ρωτα τους πολλους-προβατα συνοπαδους σου, δεν εννοω εσενα και π.χ. τον cockpit, αλλα τους δικους σου-δικους μου-της γριας, που ξεροσταλιαζουν πανω απο το ραδιοφωνο να ακουσουν τι θα πει ο ραπτοπουλος και ο μινος και μπροστα στα πρωτοσελιδα εξτασιαζονται απο τους πηχαιους τιτλους!!!!!

Β) Sorry κιολας, τα @@ μου εχει, υπαλληλισκος των αραβων ειναι, αλλο αν ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ, με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΩΝ...!!! ;) Ενας απλος μανατζερ των εταιριων τους ειναι, με παχυλο μισθο και η κοινη γνωμη τον νομιζει για μεγιστανα!!!!! :jerking:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Β) Sorry κιολας, τα @@ μου εχει, υπαλληλισκος των αραβων ειναι, αλλο αν ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ, με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΩΝ...!!! ;) Ενας απλος μανατζερ των εταιριων τους ειναι, με παχυλο μισθο και η κοινη γνωμη τον νομιζει για μεγιστανα!!!!! :jerking:
Το ξερω για αυτο μιλαω για βαλιτσες απο το Ντουμπαϊ
Αλλα φοβαμε οτι δεν προκειτε απλα για υπαλληλο που κανει μπιζνα στην Ελλαδα αλλα για κατι πιο μελετημενο.
Με την κατηφορα που εχουμε παρει τον βλεπω σε λιγο να σκασει μυτη σαν εθνοσωτηρας πανω σε ασπρο αλογο να σωσει την πατριδα.
Αλλα εαν ειναι να παρει τον ΠΑΟΚ ή τον Αρη που οι λαοι μας τοσο κοπτονται για καθαρο και δικαιο πρωταθλημα τους βλεπω να πανηγυριζουν τρια μερονυχτα στο Λευκο Πυργο.
Εγω προσωπικα δεν γουσταρω ουτε μεγαλοεπενδυτες που "αγαπανε" την ομαδα και θελουν το "καλο" μας αλλα ουτε Γκαγκατσηδες.
Να ειμαι καθαρος και ας μην παρω ποτε πρωταθλημα ή εξοδο στο CL.
Με το σταυρο στο χερι ομως εδω στην Ελλαδα εισαι καταδικασμενος, οχι μονο στο ποδοσφαιρο και πρεπει να αποδεχτεις τις συνεπεις της στασης σου.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το ξερω για αυτο μιλαω για βαλιτσες απο το Ντουμπαϊ
Αλλα φοβαμε οτι δεν προκειτε απλα για υπαλληλο που κανει μπιζνα στην Ελλαδα αλλα για κατι πιο μελετημενο.
Με την κατηφορα που εχουμε παρει τον βλεπω σε λιγο να σκασει μυτη σαν εθνοσωτηρας πανω σε ασπρο αλογο να σωσει την πατριδα.
Αλλα εαν ειναι να παρει τον ΠΑΟΚ ή τον Αρη που οι λαοι μας τοσο κοπτονται για καθαρο και δικαιο πρωταθλημα τους βλεπω να πανηγυριζουν τρια μερονυχτα στο Λευκο Πυργο.
Εγω προσωπικα δεν γουσταρω ουτε μεγαλοεπενδυτες που "αγαπανε" την ομαδα και θελουν το "καλο" μας αλλα ουτε Γκαγκατσηδες.
Να ειμαι καθαρος και ας μην παρω ποτε πρωταθλημα ή εξοδο στο CL.
Με το σταυρο στο χερι ομως εδω στην Ελλαδα εισαι καταδικασμενος, οχι μονο στο ποδοσφαιρο και πρεπει να αποδεχτεις τις συνεπεις της στασης σου.

Συμφωνω σε ολα 10000%!! . και -  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τ'ωρα περιμένεις και απάντηση? είσαι ο μόνος στην ελλάδα που πιστεύει ναυτά που λες. Ακ'όμα και οι υπόλοιποι γαύροι το ξέρουν ότι ο ΓκΓΚΆΤΣΗς εξυπηρετούσε τν σωκράτη.
μην τα λες και παραέξω αυτά γιατί θα γελάνε και οι πέτρες.
μάλλον αδελφέ την παράγκα την έστησε η ΑΕΚ με τον ΓκΓΚΆΤΣΗ και όχι ο σωκράτης.
Αντε καληνύχτα !!!!!!!
ησουνα σαφεστατος ρε μαγκα....
και γαμω τα επιχειρηματα!!!!!!!
μπραβο...συνεχισε ετσι,με κατατροπωσες.... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
To ποιον εξυπηρετουσε ο γκγαγκατσης το εχει δειξει η (βρωμικη)ιστορια...Οι αποδειξεις ειναι μερος των 12 πρωταθλημτωνν σας και της μνονιμης σας ευνοιας απο ολα τα διοικητικα οργαν του ποδοσδφαιρου(βλεπε ματσ που ειχςε διακοπει με πανιωνιο,και υποθεση βαλνερ στην οποια η επο ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ τον ολυμπιακο για το δικαιωμα ενστασης....)Μονο και μονο οτι ενω εκρεμουσε αποφαση κασ τελευταια αγωνιστικη πανυγυριζε στο καραισκακι,δειχνει σημεια γραφης.(..Τον περιμενουμε και την τεταρτη στο οακα να του δειξουμε την ....αγαπη μας/....).Αν εσυ θες να εθελοτυφλεις κα να πιστευεις οτι ολα ηταν ακριβοδικαια,με γεια σου μς χααρα σου... ;)
ετσι μπραβο....να εκτιθεστε μονοι σας αυτο θελω....
σαφεστατος και συγκεκριμενος εισαι και εσυ....
απορω ποσο θρασος πρεπει να εχει καποιος για να απανταει σε τρανταχτα επειχηρηματα με αυτες τις αοριστιες και τα λογια του αερα....
λες να μην ξερω οτι ολα αυτα που λετε τα υποστηριζετε με τρελλα;;;;οτι τα εχετε κανει σημαια;;;;απο σφαλιαρα σε σφαλιαρα σας παει ο πρακτορας...στην ελλαδα ειμαστε υπαρχει περιπτωση καποιος να παραδεχτει την ανωτεροτητα του αντιπαλου του και να φανει μεγαλοψυχος και οχι σκατοψυχος και αδερφη προσπαθωντας να τον απαξιωσει εφευρισκοντας θεωριες συνομωσιας και σκοτεινα παρασκηνια που εχουν στοχο να πληξουν την αγαπημενη του ομαδα;;;;
να αποδειχτει τιποτα γινεται;;;;
οσες πουτανες λεγανε και ριχνανε λασπη οτι ο γκαγκα θα παει στο θρυλο εχουν ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ;;;;;;;
ε πουτανες τα εχετε τα μπαλλακια;;;;;
για να παρω στα σοβαρα και τα υπολοιπα που λετε....
ακουω....θα βγει κανεις να παραδεχτει οτι ελεγε μαλακιες και οτι προβοκαριζε;;;;;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
γακαγακρτσι ιπαλιλε ,μονο ο λαοσ του ζΠαοκ θα σε εκτιμισι!!!!!!!!!

ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Λέτε;;;;;;;;
Μπαααα..!!!!!!

Δυστυχώς τα πλευ οφφ μας γύρισαν μπουμερανγκ. Πάντως αν σήμερα δεν κερδίσουμε (με τα δεδομένα φαντάζει πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο ένα τέτοιο ενδεχόμενο) τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να βγάλουμε τις ξαδέρφες τσου λου.

Ευτυχώς για εμένα είμαι αισιοδοξος από τη φύση μου οπότε ακόμα ελπίζω.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Φυσικά και μπορούμε να ελπίζουμε γιατί:
1.Ο ΠΑΟΚ πλέον δεν έχει πλεον το βάρος του φαβορί, το οποίο δεν είναι ακόμα έτοιμος να διαχειριστεί.
2. Η εικόνα των δυο ομάδων σε όλο το πρωτάθλημα δεν έδειξε ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ.

Βέβαια η ΑΕΚ έχει τον αέρα της έδρας και το ψυχολογικό πλεονέκτημα, και η εικόνα του ΠΑΟΚ στα ντέρπυ δεν ήταν καλή.
Στο χόρτο θα φανεί, ο Κάκος νομίζω (και ελπίζω) θα είναι 50ρίσιος.
Οτι και να γίνει απόψε, η φετινή χρονιά ήταν καλή και του χρόνου πάμε για καλύτερα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οτι και να γίνει απόψε, η φετινή χρονιά ήταν καλή και του χρόνου πάμε για καλύτερα.
Όταν ισχύει το κάθε χρόνο και καλύτερα τότε όλα είναι ΟΚ.

Υ.Γ. Να πω οτι δεν ζηλεύω για τον Κουτσιανικούλη, ψέματα θα είναι

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Γιατί ζηλεύεις δεν τον πήραμε , από τα δημοσιεύματα μέχρι να κλείσει είναι μεγάλη η απόσταση.
Αλλά και να τον πάρουμε δεν είναι ακόμα ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά, αλλά φαίνεται καλή περίπτωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom