Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
όχι.
η λογική του γάβρου, ή με την ευρύτερη έννοια του όρου η λογική του λαμόγιου.
Εντάξει οι γαύροι μπορεί να το έχουνε κάνει επιστήμη αλλά και οι υπόλοιποι δεν πάνε πίσω!Βλέπεις πως αντιδρούν και τα ζμπαόκια στην γκαγκατσοεισβολή που έχει γίνει στην ομάδα τους..."θα τους προστατέψει"!Που να ήταν και άφθαρτος και να μην ξέραμε τον πρότερο βίο του!!!

Συνημμένα

• gaga.jpg
    gaga.jpg
    12 KB · Εμφανίσεις: 14

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εντάξει οι γαύροι μπορεί να το έχουνε κάνει επιστήμη αλλά και οι υπόλοιποι δεν πάνε πίσω!Βλέπεις πως αντιδρούν και τα ζμπαόκια στην γκαγκατσοεισβολή που έχει γίνει στην ομάδα τους..."θα τους προστατέψει"!Που να ήταν και άφθαρτος και να μην ξέραμε τον πρότερο βίο του!!!
Πρώτη φορά βλέπω πάντως κάποιους να γουστάρουν νταβατζή

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
νομιζω πως καθε ομαδα θα τον ηθελε τον συγκεκριμενο κυριο κ σιγουρα κ ο Αρης......φιλε Πετρο
Αν ερχόταν στον ΑΡΗ, στο λόγο της τιμής μου, δεν θα ξαναπατούσα στο γήπεδο. Όλα τα περί προστασίας κλπ τα ακούω βερεσέ. Δεν μπορείς συνέχεια να "κλαίγεσαι" για το κατεστημένο και τελικά να γίνεσαι μέρος του.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν ερχόταν στον ΑΡΗ, στο λόγο της τιμής μου, δεν θα ξαναπατούσα στο γήπεδο. Όλα τα περί προστασίας κλπ τα ακούω βερεσέ. Δεν μπορείς συνέχεια να "κλαίγεσαι" για το κατεστημένο και τελικά να γίνεσαι μέρος του.

Πάντως δεν σε είδα να γράφεις τέτοια πράγματα για τον αγγελάκη... έναν από τους μεγαλύτερους σφαγείς των εποχών!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γι αυτό σε πάω ρε μπαγλαμά.....
γιατί είσαι σωστός.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πάντως δεν σε είδα να γράφεις τέτοια πράγματα για τον αγγελάκη... έναν από τους μεγαλύτερους σφαγείς των εποχών!!
Δεν έγραψα γιατί δεν έχω άποψη. Δεν τους ξέρω όλους. Πιθανότατα να έχεις δίκιο, δεν βγάζω την ουρίτσα μου απ'όξω

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ακομη δεν τελειωσε το ματς και τρεχουν ολα τα συμπλεγματικα στα pc τους να πανε στο topic του παοκ και να μας την πουνε

Το thread του ΜΠΑΟΚ έχει με διαφορά τα λιγότερα σχόλια. Γαύρος, βάζελος και χανούμα έχουν 4 και 5 φορές περισσότερα.
Μέχρι και με τον Άρη όλοι ασχολούνται παραπάνω, αλλά τουλάχιστον περνάτε Ηρακλή και Καλαμαριά... :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
παλι καλα δεν λες που γραφει και κανενας αρειανος οπως ο μαξιμος και ο πετροσυν γιατι αλλιως :sleeping:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Αντε αδέρφια. Καλορίζικος και ο Γκαγκάτσης. Τώρα να φωνάζετε πιο δυνατά για το κατεστημένο μιας και εσείς είστε ενάντια.
Α ρε Ζαγοράκη!!! Οταν ήσουν στην ΑΕΚ σου έκλεβε τα πρωταθλήματα ο Γκαγκάτσης και τώρα τον φέρνεις στην ΠΑΕ. Χειρότεροι και από τους γαύρους καταντήσατε. Δεν έμεινε στον ΠΑΟΚ ίχνος αξιοπρέπειας. Θα έρθει την Τετάρτη ο Γκαγκάτσης? Για να του δείξουμε την λατρεία μας.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Χειρότεροι και από τους γαύρους καταντήσατε. Δεν έμεινε στον ΠΑΟΚ ίχνος αξιοπρέπειας.

Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να καταντήσετε πιο κλαψομούνιδες και από τα χανούμια. :'( :'( :'(

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να καταντήσετε πιο κλαψομούνιδες και από τα χανούμια. :'( :'( :'(
Η προσληψη γκαγκατση δειχνει οτι ερχονται πιο πολυ προς τα λημερια σας(κλεψια και αγιος ο θεος δηλαδη ;) ;)) .... :bottom: :headbang2: :ak:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
συγνωμη τωρα για να καταλαβω....
ο γκαγκατσης δηλωμενος παοκτζης εξαποανεκαθεν και χωρις να το κρυψει ποτε εξυπηρετουσε τα συμφεροντα του ολυμπιακου ;;;;σαν προεδρος της επο;;;γιατι;;επειδη το ειπαν ο ντεμης και ο ζηκος;;;;ηταν κοντρα στα συμφεροντα του παοκ δηλαδη;;; :think: :think: :think:
και τωρα αν (λεω αν γιατι δεν ειναι σιγουρο)πιασει δουλεια στον παοκ θα παει κοντρα στα συμφεροντα του οσφπ;;;; :think: :think:του κοκκαλη δηλαδη του οποιου ηταν ανθρωπος;;;;
μαιστα...και ποιος το λεει οτι ηταν ανθρωπος του κοκκαλη;;;;ο ντεμης και οι ζελες...
μαιστα....και πως αποδεικνυεται αυτο;;;απο τις φωτο στη σουιτα;;;;μαιστα ...
και δηλαδη στις γερμανιες και στις αγγλιες και στις σουηδιες κλπ...οι προεδροι των ομοσπονδιων δεν πανε γηπεδο;;;;;και αν πανε που καθονται;;;;;λετε οτι δεν καθονται στις σουιτες η διπλα στους προεδρους των ομαδων;;;;αυτο για αυτους ειναι διαπλοκη;;;;
και αν δεν ειναι γιατι δεν ειναι;;;;;και αν ειναι αποδειξη διαπλοκης αυτο ειναι τοσο μαλακες πρακτορας και γκαγκα να καρφωνονται;;;αλλα θα μου πειτε εχουν θρασος....σωστα!!!!δεν το σκεφτηκα... :jerking:
και τωρα που προεδρος της επο ειναι πρωην υπαλληλος της ζελας και μαλιστα υπευθυνος δημοσιων σχεσεων τι γινεται;;;;;
θα πρεπει να ανησυχει ο πρακτορας;;;;η ο παο ειναι ''ηθικο'' σωματειο που δεν θα θελει να εκμεταλλευτει οτι προεδρος στην επο ειναι υπαλληλος του;;(εστω και πρωην..)
και αν ανησυχει ο κροκους γιατι δεν το δειχνει;;;; :think: :think:
γιατι συναινει στο να γινει προεδρος στην επο υπαλληλος του παο;;;ανθρωπος που ειναι ζελα και εχει υπερασπιστει τα συμφεροντα του μεγαλου του αντιπαλου;;;; :think: :think:
παιζει το να ειναι ο γκαγκατσης το αλλοθι στις αποτυχιες των πρασινοκιτρινων;;;;;
μαζι με τη διαιτησια την αθλητικη δικαιοσυνη κλπ , κλπ.....
και αν μου πει καποιος γιατι δεν εχει φωτο απο σουιτες σε αεκ και παο να του απαντησω ....
πως να εχει απο την στιγμη που στοχοποιηθηκε;;;;απο την στιγμη που εγινε persona non grata....που του φορτωσαν τις αποτυχιες τους και τον ''βαφτισαν'' ανθρωπο του ολυμπιακου....
κατι σαν τον τσιπρα στο θεμα του βοτανικου...που αποδειχτηκε οτι μιλαγε σωστα αλλα καποιοι για να εκβιασουν καταστασεις και να πετυχουν εκδουλευσεις τον στοχοποιησαν...
και φυσικα του ''απαγορευσαν '' την εισοδο στο γηπεδο του παο αν και βαζελος ο ιδιος;;;;
αυτα δεν τα λεω για ολους....ξερω που απευθυνομαι,δεν ειμαι ροιδο....
και ενας και δυο να παρουν χαμπαρι εμενα μου ειναι υπεραρκετο... ;)

αυτα.....

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Χαρά στην υπομονή σου που κάθεσαι και γράφεις χαλιά