Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ειναι εμφανες οτι πηγαινεις τη συζητηση σε σοφιστιες και εξυπνακιστικες ατακες....Το γεγονος οτι δεν υπαρχει αποδειξη,δε σημαινει οτι δεν εγινε και φονος... ;)
τωρα πρεπει να κανεις πλακα....
επι ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ωρο πρακολουθουσαν τα τηλεφωνα των σπαθα και θωμα χωρις να το ξερουν....
βγαλανε ακομα και γκομενοδουλειες και τους κανανε ζημια στις οικογενειες τους....
και δεν βγηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑ Παιχνιδι που να εστησαν για τον κοκκαλη...ουτε ενα!!!!!!!!
υπαρχει λοιπον μεγαλυτερη αποδειξη για το οτι δεν ειχε παραγκα ο θρυλος;;;;;
και στην ελλαδα αντι το επιχειρημα των κασετων να το χρησιμοποιει ο θρυλος για να αποδεικνυει οτι ειναι αθωος για τις ''κατηγοριες'' γινεται ακριβως το αντιθετο. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αλλα βεβαια αυτο συμβαινει γιατι αν καταρρευσει ο ''μυθος'' της παραγκας θα λιωσει η καραμελλα ολων των πονεμενων και αποτυχημενων....
και φυσικα θα ειναι υποχρεωμενοι να παραδεχτουν την ανωτεροτητα του θρυλου....
και σε ρωταω...τι λες;;;γινεται αυτο;;;; ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ξεφτυλίσου κι άλλο
είδες ποτέ παράνομη συναλλαγή που να έχει αποδείξεις?

Μην ασχολείσαι άλλο,όλα που πήρατε ήταν κάλπικα και στημένα...θα παίρνατε βέβαια κάποια αλλά 5-6 περίπου,όχι 12.

Άμα όμως χάνατε μερικά,θα γινόσασταν και μπουρδέλο αγωνιστικό,οικονομικό κλπ.Εδώ κάθε χρόνο γίνεστε μπουρδέλο με προπονητές,Τζιοβάνι,Βαλβέρδε κλπ.Φαντάσου να χάνατε και κανέναν τίτλο
εγινε ρε μαγκα... ;) ;) ;)
εχεις δικιο.....δεν το ειχα σκεφτει αυτο......

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αυτο ειναι κασετα για συγκεκριμενο παιχνιδι;;;;
αυτες ειναι κουβεντες μεταξυ δυο οπαδων(ενος αιγαλεωτη δηλωμενου και ενος γαυρου επισης δηλωμενου)που σχολιαζαν τα αποτελεσματα της τελευταιας αγωνιστικης...
και οταν ειπε κατι ο ενας για ενα ασχετο παιχνιδι ειπε ο αλλος αυτη τη κουβεντα που εμελλε να γινει παντιερα για τους απανταχου πικραμενους....
''τι μας νοιαζει εμας;;;ο θρυλος και το αιγαλεω να κερδανε και οι αλλοι στα αρχιδια μας''
δεν εχεις πει ποτε αυτη την κουβεντα σε φιλο σου;;;;
σε νοιαζει ο πανσεραικος και ο πανθρακικος;;;;;η αεκ να κερδαει(για σενα και τον φιλο σου)και οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε....
μεγαλε αραξε....πουλα την τρελλιτσα σου που δεν ειναι αναγκη να την στηριξεις σε επιχειρηματα και ασε τις λογικες αντιπαραθεσεις....λεγε για τρελλους και γραφικους και ανεκδοτα και εισαι καλλυμενος ;) ;) ;)
αν ομως κατα τυχη θες να συνεχισουμε το παιχνιδι απαντησε μου ευθεως...
ΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ....
απο τις κασσετες εννοω που εσυ ανεφερες....
σε ευχαριστω εκ των προτερων..... ;) ;) ;)
ποιοί ρε άσχετε ε΄'ιναι απλοί φίλαθλοι? Ο Σπάθας που ήταν διαιτητής στον Σύνδεσμο Πειραιά και όριζε διαιτητές και ο Μητρόπουλος που ήταν για λογαριασμό του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ?
Ρε συ εκτός από ανέκδοτο είσαι και άσχετος.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αυτο ειναι κασετα για συγκεκριμενο παιχνιδι;;;;
αυτες ειναι κουβεντες μεταξυ δυο οπαδων(ενος αιγαλεωτη δηλωμενου και ενος γαυρου επισης δηλωμενου)που σχολιαζαν τα αποτελεσματα της τελευταιας αγωνιστικης...
και οταν ειπε κατι ο ενας για ενα ασχετο παιχνιδι ειπε ο αλλος αυτη τη κουβεντα που εμελλε να γινει παντιερα για τους απανταχου πικραμενους....
''τι μας νοιαζει εμας;;;ο θρυλος και το αιγαλεω να κερδανε και οι αλλοι στα αρχιδια μας''
δεν εχεις πει ποτε αυτη την κουβεντα σε φιλο σου;;;;
σε νοιαζει ο πανσεραικος και ο πανθρακικος;;;;;η αεκ να κερδαει(για σενα και τον φιλο σου)και οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε....
μεγαλε αραξε....πουλα την τρελλιτσα σου που δεν ειναι αναγκη να την στηριξεις σε επιχειρηματα και ασε τις λογικες αντιπαραθεσεις....λεγε για τρελλους και γραφικους και ανεκδοτα και εισαι καλλυμενος ;) ;) ;)
αν ομως κατα τυχη θες να συνεχισουμε το παιχνιδι απαντησε μου ευθεως...
ΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ....
απο τις κασσετες εννοω που εσυ ανεφερες....
σε ευχαριστω εκ των προτερων..... ;) ;) ;)
ποιοί ρε άσχετε ε΄'ιναι απλοί φίλαθλοι? Ο Σπάθας που ήταν διαιτητής στον Σύνδεσμο Πειραιά και όριζε διαιτητές και ο Μητρόπουλος που ήταν για λογαριασμό του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ?

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
τωρα πρεπει να κανεις πλακα....
επι ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ωρο πρακολουθουσαν τα τηλεφωνα των σπαθα και θωμα χωρις να το ξερουν....
βγαλανε ακομα και γκομενοδουλειες και τους κανανε ζημια στις οικογενειες τους....
και δεν βγηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑ Παιχνιδι που να εστησαν για τον κοκκαλη...ουτε ενα!!!!!!!!
υπαρχει λοιπον μεγαλυτερη αποδειξη για το οτι δεν ειχε παραγκα ο θρυλος;;;;;
και στην ελλαδα αντι το επιχειρημα των κασετων να το χρησιμοποιει ο θρυλος για να αποδεικνυει οτι ειναι αθωος για τις ''κατηγοριες'' γινεται ακριβως το αντιθετο. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αλλα βεβαια αυτο συμβαινει γιατι αν καταρρευσει ο ''μυθος'' της παραγκας θα λιωσει η καραμελλα ολων των πονεμενων και αποτυχημενων....
και φυσικα θα ειναι υποχρεωμενοι να παραδεχτουν την ανωτεροτητα του θρυλου....
και σε ρωταω...τι λες;;;γινεται αυτο;;;; ;) ;)
τελικά κατάλαβα τι γίνεται και σε ευχαριστώ που μου έδωσες να το καταλάβω. η ΑΕΚ έστησε την παράγκα αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε πρωτάθλημα γιατί τους τα δίναμε σε δραχμές και σε ευρώ αλλά αυτοί τα ήθελαν σε δολλάρια.
Τι μαλάκες είμαστε ρε γαμώτο!!!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
υπαρχει περιπτωση να καταλαβεις τι λεει ο αλλος;;;;
φυσικα και ξερω τι ηταν ο καθενας απλα εννοω οτι στην συγκεκριμενη συνομιλια μιλαγαν σαν φιλαθλοι...
θυμασαι την κασετα;;; ναι η οχι;;;;θυμασαι εκτος απο αυτο τι αλλο ειχαν πει;;;;
ρε μαγκα ξερω οτι ζοριζεσαι οταν σου χαλανε την μανεστρα και το παραμυθακι που εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες πικραμενων βαζελοχανουμων αλλα εμενα στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ......
ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ...
αν θελεις μου λες τον λογο για τον οποιο παρακολουθουσαν τα τηλεφωνα τους;;;;
και αν ξερεις ποιος συνδεσμος διαιτητων ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΕ ΠΟΤΕ!!!!!!παιχνιδια του θρυλου;;;(λογω εντοπιοτητας);;;
που πας καραβακι μ'αυτον τον καιρο;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τελικά κατάλαβα τι γίνεται και σε ευχαριστώ που μου έδωσες να το καταλάβω. η ΑΕΚ έστησε την παράγκα αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε πρωτάθλημα γιατί τους τα δίναμε σε δραχμές και σε ευρώ αλλά αυτοί τα ήθελαν σε δολλάρια.
οχι δεν εστησε η αεκ καμμια παραγκα γιατι απλα δεν υπηρχε τετοια....
ξυπνα φτυσε το χορτο που σε ταισανε και δες την πραγματικοτητα...
τα πρωταθληματα δεν τα επαιρνε η αεκ απλα γιατι τα επαιρνε ο ολυμπιακος....
τι να κανουμε τωρα....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
τουμπα λιμπρε !!!!!!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
απαντηση δεν εχεις δωσει τελικα....
ποιο παιχνιδι εστησε ο κοκκαλης και με ποιον διαιτητη;;;;γιατι αποφευγεις να απαντησεις και αμπελοφιλοσοφεις;;;;

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
φυσικα και ξερω τι ηταν ο καθενας απλα εννοω οτι στην συγκεκριμενη συνομιλια μιλαγαν σαν φιλαθλοι...
ρε μαγκα ξερω οτι ζοριζεσαι οταν σου χαλανε την μανεστρα και το παραμυθακι που εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες πικραμενων βαζελοχανουμων αλλα εμενα στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ......
και αν ξερεις ποιος συνδεσμος διαιτητων ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΕ ΠΟΤΕ!!!!!!παιχνιδια του θρυλου;;;(λογω εντοπιοτητας);;;
ναι ρε !! σου απαντάω παραπάνω. Έχεις δίκιο. Οταν ο Γκαγκάτσης είχε παραδεχτεί σε συνεντευξή του στην nova ότι υπήρχε παράγκα, εννοούσε αυτή της ΑΕΚ που γράφω παραπάνω. Είσαι ικανοποιημένος τώρα? ο Ολυμπιακός είναι άμεμπτος και άξιος και δεν έστησε ποτέ του την παράγκα. Σου αρκούν αυτά για να μη μας τα πρήζεις με μαλακίες?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
37!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ναι ρε !! σου απαντάω παραπάνω. Έχεις δίκιο. Οταν ο Γκαγκάτσης είχε παραδεχτεί σε συνεντευξή του στην nova ότι υπήρχε παράγκα, εννοούσε αυτή της ΑΕΚ που γράφω παραπάνω. Είσαι ικανοποιημένος τώρα? ο Ολυμπιακός είναι άμεμπτος και άξιος και δεν έστησε ποτέ του την παράγκα. Σου αρκούν αυτά για να μη μας τα πρήζεις με μαλακίες?
αντιλαμβανεσαι αραγε οτι αν καποιος κατσει και ''παντρεψει''ολα τα ποστ που ανταλλαξαμε απο χτες θα εχεις γινει ρομπιτσα;;;
απλα λεω αν το αντιλαμβανεσαι....
γιατι αν οχι οα με βαλεις στον κοπο να το κανω εγω και θα δεις οτι βαρας στον γαμο του καραγκιοζη....
σου εχω ξανει συγκεκριμενες ερωτησεις για ενα επιχειρημα που εσυ εβαλες (κασετες) και απαντηση δεν εχω παρει....
να σταματησεις καλυτερα γιατι εκτιθεσαι;;;;τι λες;;;

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αντιλαμβανεσαι αραγε οτι αν καποιος κατσει και ''παντρεψει''ολα τα ποστ που ανταλλαξαμε απο χτες θα εχεις γινει ρομπιτσα;;;
απλα λεω αν το αντιλαμβανεσαι....
γιατι αν οχι οα με βαλεις στον κοπο να το κανω εγω και θα δεις οτι βαρας στον γαμο του καραγκιοζη....
σου εχω ξανει συγκεκριμενες ερωτησεις για ενα επιχειρημα που εσυ εβαλες (κασετες) και απαντηση δεν εχω παρει....
να σταματησεις καλυτερα γιατι εκτιθεσαι;;;;τι λες;;;
εντάξει είπαμε δεν υπήρξε ποτέ παράγκα. Εχεις δίκιο !! Αμεμπτη ομάδα ο Ολυμπιακός σου. Καληνύχτα τώρα.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
το οτι βγηκε ο ιδιος ο Ποντικης και ειπε οτι επι παραγκας η φραση το αιγαλεω και ο γαυρος να νικουν και ολοι οι αλλοι να παν να γαμηθουν ηταν πολυ λαϊτ για να χαρακτηρησει το τι γινοταν δεν σου λεει τιποτα;
ολα τα πρωταθληματα που πηρες θεωρεις οτι τα πηρες δικαια;
αλλα ετσι ειναι οι γαυροι η μαλλον το 99% αμπαλοι καφροι

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες για να μη μαλώνετε τζάμπα, το θέμα είναι ότι όποιος έχει το χρήμα και τη δύναμη φτιάχνει και παράγκες για να βολεύεται.
Μακάρι να πετύχει ο Ζαγορ μας και να φέρει κάποιον με χρήμα. Να δείς τότε για πότε φτιάχνονατι παράγκες, σε μια νύχτα.
Παρεπιπτόντως, αν ο Κάκκος είναι ο καλύτερος διαιτη΄τής που διαθέτουμε, καλύτερα να μηνασχολούμαστε πλεόν...... έχει καταντήσει αηδία

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ προσωπικά δε γουστάρω παράγκες όμως επίσης δε γουστάρω οπαδοί ομάδων που κατά καιρούς είχαν τις δικές τους παράγκες (παο, αεκ) να βρίζουν την επικρατούσα παράγκα. Κανείς δεν αρνείται ότι αυτές οι ομάδες κατα καιρούς είχαν και τη καλύτερη ομάδα, αλλά και τώρα ο γαύρος έχει όπως και να το κάνουμε την καλύτερη ομάδα. Άρα δε μ'αρέσει να βλέπω δήθεν δίκαιους που ουσιαστικά θέλουν την παράγκα υπέρ τους. Φυσικά και δεν αναφέρομαι αναγκαστικά για τους παρόντες αλλά μιλάω γενικά.

Πάντως φίλοι γαύροι όπως και να το κάνουμε παράγκα υπάρχει τα τελευταία χρόνια και είναι δική σας...

Να σας αναφέρω μια πραγματική ιστοριούλα. Εγώ σπούδασα Βόλο επομένως η παρέα μου είχε πολλούς οπαδούς του τέως ποκ και κυρίως γαύρους. Πάντα τα ΠΑΟΚ - γαύρος τα βλέπαμε μαζί. Η διαφορά μας ήταν πως όταν οι δικοί μας παίκτες βρίσκονταν στην αντίπαλη περιοχή εγώ φώναζα σουτ ή πάσα ανάλογα. Αντίθετα όταν οι γαυροπαίκτες ήταν στην δική μας και μαρκάρονταν από τους αμυντικούς μας αυτοί φώναζαν ΠΕΣΕ ΠΕΣΕ.... Σε αυτή τη διαφορά νοοτροπίας πιστεύω αντικατοπτρίζεται πλήρως η πραγματικότητα και η παρούσα ψυχοσύνθεση των δύο αυτών λαών

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το θεμα του χριστιδη και η υπαρξη της παραγκας,υπαρξη της οποιας αρνειται πεισματικα :2funny:,εχει παρατραβηξει...Με δεδομενο παντα οτι ειμστε στο φορουμ του παοκ... :offtopic: :offtopic:
Οσο για τον φιλο που λεει για τον κακκο,θεωρω οτι ειναι ο καλυτερος διαιτητης στην χωρα μας....Με ψυχραιμια και αρχειδια οπου χρειαζεται(κοκκινη γκαρσια στην τουμπα).Τον  Θεωρω ιδανικο για το τελευταιο μας ματσ με βαζελο,οπου λογο των χρηματων που διακυβευονται η πιεση θα ειναι μεγαλη. ;)... ...Εδω χτες στερησανε ολοκληρο ουεφα απο τη βερντερ με ανυπαρκτο φαουλ,η κοκκινη του σορλεν (που τυπικα ηταν και σωστη)μας μαρανε???Υ.Σ.Οποιος εχει αντιθετη αποψη,περιμενω να μου ονομασει καλυτερο εληηνα ρεφ...

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και εγώ εχθές μέχρι τις 19:40 τα ίδια έλεγα για τον κακο. Τελικά κατάλαβα όμως ότι έχει μεγάλο κόμπλεξ!!!!!

Το να θεωρούμε τον κακο τον καλύτερο Έλληνα ρεφ. αναλογίσου σε τι κατάσταση βρισκόμαστε!!!!

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ααααααα επίσης να θυμίσω ότι του Γκαρσία τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν κόκκινη. Αλλά είπα τότε εντάξει ο Γκαρσία είναι είπε μέσα του ο κακος , κάτι θα έκανε. Εχτές όμως με τη κόκκινη στον Σορλέν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom