hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
19:40 ή 19:43???? (παντως αν και τραβηγμενη σωστη)
19:40 ή 19:43???? (παντως αν και τραβηγμενη σωστη)
Τι ενοεις δεν ειναι κοκκινη??Τρεις φορες του την χωνει... (ναι επρεπε να βγει και ο σιμαο,για να προλαβω την κατακραυγη )Ααααααα επίσης να θυμίσω ότι του Γκαρσία τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν κόκκινη.
Φίλε μου να σου πω κάτι εντελώς καλοπροαίρετα αν και είμαι ΑΕΚ. Ειλικρινά καλοπροαίρετα. κατά την γνώμη μου την μεγαλύτερη ζημιά στον ΠΑΟΚ την κάνουν οι δημοσιογράφοι. Εχω κάνει Θεσσαλονίκη ΄και πάω για επαγγελματικούς λόγους αρκετά συχνά. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Χάνει ο ΠΑΟΚ, και το πρωτοσέλιδο της επόμενης ημέρας είναι "φοβερός ο λαός του ΠΑΟΚ". Κερδίζει ο ΠΑΟΚ, διθύραμβοι για την ομάδα. Δεν γίνεται όταν η ομάδα δεν παίζει καλά ή όταν χάνει, να μην γίνεται καθόλου κριτική και να εγκωμιάζεται ο κόσμος μόνο. Ετσι τα προβλήματα κρύβονται κάτω από το χαλί. Δεν γίνεται να δοξάζεταο από τις εφημερίδες ο Γκαρσία γιατί βλέπεις το πρόβλημα. Ο κόσμος είναι κόσμος και μπράβο στον κόσμο του ΠΑΟΚ που γεμίζει το γήπεδο, αλλά επιτέλεους πρέπει να γίνεται και αγωνιστική κριτική στην ομάδα. Βλεπεις τον κόσμο της ΑΕΚ και του ΠΑΟ τι ξενέρωμα τρώνε από τα PLAY OFF? Δεν νομίζουμε όιτι οι ομάδες μας μπορούν να είναι ικανοποιημένες με την 2η θέση. Ετσι πιστεύω και ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να απαιτήσει η διοίκηση να βάλει το χέρι στην τσέπη και όχι να τα μαζεύει από τον κόσμο. Διοίκηση που περιμένει μόνο από τον κόσμο, δεν έχει μέλλον. Δεν έχει μέλλον διότι πάντα θα κάνει αυτό που απαιτούν οι οργανωμένοι. Για τον Γκαγκάτση να μην μιλήσω καλ΄΄υτερα. Εσύ σαν ΠΑΟΚτζής, πως δέχεσαι ο άνθρωπος που 12 χρόνια τώρα σε στήνει για λογαριασμό του γαύρου, να σε διοικεί? Είναι δυνατόν? Που είναι η αξιοπρέπεια του Ζαγοράκη. Ο ζαγοράκης όταν έπαιζε στην ΑΕΚ θυμάται τους διαιτητές που του έκλεβαν τα πρωταθλήματα? Πρωταθλήματα παίρνουν οι γαύροι? Αξιοπρέπεια όμως έχουν? Θέ΄λετε σε όποιο γήπεδο παγαίνετε να σας αντιμετωπίζοθν σαν γαύρους και να βρίζουν εν χορώ τον Γκαγκάτση?Και εγώ εχθές μέχρι τις 19:40 τα ίδια έλεγα για τον κακο. Τελικά κατάλαβα όμως ότι έχει μεγάλο κόμπλεξ!!!!!
Το να θεωρούμε τον κακο τον καλύτερο Έλληνα ρεφ. αναλογίσου σε τι κατάσταση βρισκόμαστε!!!!
δεν αμφισβητώ την τιμιότητα του Ζαγοράκη. Αμφισβητώ ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί η ομάδα να πάει μπροστά. Οσο για τον γκαγκάτση, 12 χρόνια αυτός δεν σε έσφαζε? Τώρα δηλαδή νομίζεις ότι θα πουλήσει τον Κόκκαλη για τον ΠΑΟΚ? Μην είσαι αφελής καλέ μου φίλε. Π΄ροσέχετε γιατί εγώ πιστεύω ότι σκοπός του είναι να κερδίσει από τον ΠΑΟΚ, είτε βρίσκοντας επενδυτές, είτε κάνοντας αλισβερίσι με παίκτες. Τον ξέρουμε καλά τον γκαγκάτση εμείς εδώ. Για ρωτήστε τον, πως έχτισε την βίλα που έχει αφού δεν ασκεί την δικηγορία εδώ και χρόνια? Για ρωτήστε τον ηγια τα δικαστήρια που έχει για υπεξαίρεση και παίρνουν αναβολές συνέχεια?Στο θέμα με τους δημοσιογράφους έχεις δίκαιο. Προσωπικά δεν διαβάζω τοπικό τύπο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σημερινό ρεπορτάζ για Σάντος. Σκοπός του καθαρά να βλάψει τον Πορτογάλο και κατ'επέκταση τον ΠΑΟΚ.
Για το αγωνιστικό θέμα εγώ έχω την αυτογνωσία ότι δε μπορούμε ακόμα να ανταγωνιστούμε τους 3. Αν δεν υπήρχαν τα πλέυ οφ θα βγαίναμε 4οι. Όμως φέτος έγινε ένα τεραστιο βήμα για την ομαδα. Επίσης το ξέρω ότι ο Ζαγόρ δεν έχει λεφτά. Από τη στιγμή όμως που δεν αναλαμβάνει ένας λεφτάς (ο οποίος δεν θα έχει σκοπό απλά την κατασκευή και εκμετάλλευση νέου γηπέδου) προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να δίνω ένα τμήμα από το υστέρημά μου για τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι ο Ζαγόρ δε θα με κλέψει και αυτό είναι σημαντικότατο. Και πίστεψέ με έχω φάει πολλές ήττες από μεγαλοεπενδυτές όπως φυσικά και εσύ.
Όσο για τον γκαγκάτση εγώ ξέρω ότι φέτος στα σημαντικότερα ματς της χρονιάς (με γαύρο κύπελλο και βάζελο πλέυ οφ) με έσφαξαν. Ακόμα και εχθές δεν με άφησαν να διεκδικήσω κάτι. Την πουστιά πάντα πούστικα την φέρεσαι.
Πάντως αν ήταν του Γκαρσία κόκκινη τότε σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνονται τουλάχιστον 6-7 κόκκινες.
α ρε κατατρεγμενε λαε του βορρα και του παο και της αεκ βεβαιως βεβαιως
α ρε κατατρεγμενε λαε του βορρα και του παο και της αεκ βεβαιως βεβαιως
Ο Μήνος που τα πίνει σήμερα,με τον Ρέμο κλαίνε την μοίρα τους;Έχουν και καλά κρασιά στην Βόρεια Ελλάδα,που πήγαν τα γελάκια του;Δημόσιος υπάλληλος που τον πληρώνουμε εμείς οι μαλάκες και σκίζει τον κώλο του όποτε μιλάει για τον Μπάοκ.Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά και δεν τους κόβουν τον κώλο.Θα ψοφήσεις Μήνο αλλά την χαρά δεν θα την πάρεις να δεις τον Μπάοκ πρωταθλητή ή να βγει Champions League.Άντε και τα πήρα πάλι σήμερα!!!Αύριο πάλι θα σας τα σούρω.
Παιδιά μην σας φύγει ο μεγάλος προπονητής προσέξτε.Τώρα είδε τα χάλια του μπροστά στις μεγάλες ομάδες και κατάλαβε ότι μέχρι εκεί είναι και πολύ του είναι.Ο Γκαγκάτσης αν δει ότι δεν υπάρχει χρήμα πόσο καιρό του δίνεται "βλαμένε κόσμε του Παοκ";Σας πετάνε την παραμύθα,τα χάβετε και τρέχετε για να γεμίσετε το γήπεδο νομίζοντας ότι κάνετε και τίποτα σοβαρό.Ο Ζαγόρ έχει μπερδέψει το Fifα manager από το Playstation με το προεδριλίκι και τις σιλικόνες της Λίλη!!
Για τον πέουλο και ο Πουρουπουπού αλλά ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία!Αυτό με τους ρεπόρτερ-καφροοπαδούς έχει παραγίνει...και είναι οι ίδιοι που τα χώνουνε στα παιδάκια για την βία!Ενώ οι πουρουπουπουδες που πληρώνουμε είναι πιο άξιοι
εμενα ηταν το μπαλακι του Καραγκουνη. στραβοκλωτσια απο τον βλαχο και ταβλα ολη η τουμπα
Για τον πέουλο και ο Πουρουπουπού αλλά ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία!Αυτό με τους ρεπόρτερ-καφροοπαδούς έχει παραγίνει...και είναι οι ίδιοι που τα χώνουνε στα παιδάκια για την βία!
Τι παράδειγμα ρε φίλε?Δεν τους βλέπεις πως μιλάνε στα ραδιόφωνα,πως γράφουνε στις εφημερίδες...σαν να είναι χούλιγκαν της ομάδας που κάνουν ρεπορτάζ!Δλδ;;; Για δώσε μου ένα παράδειγμα.
Τι παράδειγμα ρε φίλε?Δεν τους βλέπεις πως μιλάνε στα ραδιόφωνα,πως γράφουνε στις εφημερίδες...σαν να είναι χούλιγκαν της ομάδας που κάνουν ρεπορτάζ!
Αμέσως στον διαχωρισμό!Είπα εγώ ότι στην Αθήνα είναι αλλιώς?Γενικά μίλησα...Οϋτε ακούω ούτε διαβάζω. Κάτω στην Αθηνα δεν κάνουν έτσι:;; Άποψη μου είναι ότι παντού σκατά είναι όλα....
Απέναντι στις μεγάλες ομάδες και στη διαιτησία ξέχασες να πεις.
Εμάς τον βλαμμένο όπως λες λαό τουλάχιστον δε μας κατευθύνει ένας σύνδεσμος.....