Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ANAlgitos

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Έχει πολλά επιχειρήματα η μάνα του Φιλόπουλου να σου πει για το πόσο κάφροι είσαστε και σεις
εγ΄ω καταδικάζω τη βία απ΄ όπου και να προέρχεται . Είναι όλοι αλήτες που κα΄νουν τέτοια πράγματα. Εσύ μπορείς να μου πεις τι γύρευε το παιδί αυτό εκεί? Μήπως είχαν δώσει ραντεβού και από τη μία και από την άλλη πλευρά για να τσακωθούν? ένας νεκρός πάντα έιναι άδικος , αλλά γιατί ήταν εκεί? Μήπως προκάλεσε τη μοίρα του?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εγ΄ω καταδικάζω τη βία απ΄ όπου και να προέρχεται . Είναι όλοι αλήτες που κα΄νουν τέτοια πράγματα. Εσύ μπορείς να μου πεις τι γύρευε το παιδί αυτό εκεί? Μήπως είχαν δώσει ραντεβού και από τη μία και από την άλλη πλευρά για να τσακωθούν? ένας νεκρός πάντα έιναι άδικος , αλλά γιατί ήταν εκεί? Μήπως προκάλεσε τη μοίρα του?
Και επειδή πήγε να παίξει ξύλο ασ'τον σφάξουμε. Τα ίδια σκατά είναι όλοι. Απλά εσύ όλη μέρα μας τα έσπασες για το πόσο κακοί είναι τα μπαόκια και δεν κοιτάς τα δικά σας χάλια

Επισκέπτης
όσα δεν φτάνει η αλεπύ τα κάνει κρεμαστάρια
Δεν περίμενα να καταλάβεις.

Άκου να σου πω αν ήθελα τίτλους μπορούσα να έχω γίνει γαύρος η βάζελος ή οτιδήποτε σκατά.
Δε νομίζω να είναι και τόσο δύσκολο δε δίνεις και πανελλήνιες για να διαλέξεις ομάδα!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν περίμενα να καταλάβεις.

Άκου να σου πω αν ήθελα τίτλους μπορούσα να έχω γίνει γαύρος η βάζελος ή οτιδήποτε σκατά.
Δε νομίζω να είναι και τόσο δύσκολο δε δίνεις και πανελλήνιες για να διαλέξεις ομάδα!
Εκτός από γεωπόνος είσαι και ζωγράφος αγαπητέ

ANAlgitos

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Η καλή λειτουργία του κινητήρα οφείλεται και στο λιπαντικό που χρησιμοποιεί. Οσο εξελίσσονται οι κινητήρες τεχνολογικά άλλο τόσο βελτιώνονται και τα λιπαντικά. Ετσι και η BP παρουσίασε τη νέα σειράς λιπαντικών Visco και Vanellus, για επιβατικά και βαρέα οχήματα.

Η BP έχει ενσωματώσει στη σειρά Visco μια νέα τεχνολογία που επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής των κινητήρων, βελτιώνει την απόδοση, μειώνει τη ρύπανση και δεν αφήνει κατάλοιπα για οικονομία καυσίμου. Τα Vanellus της BP είναι κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα κινητήρων οχημάτων εντός και εκτός δρόμου (και σε όσους ντίζελ διαθέτουν φίλτρα κατακράτησης σωματιδίων). Συμβαδίζει με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 4.

Συνημμένα

• 121547.jpg
    121547.jpg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 15

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
της ομάδας σου η ευκαιρία μια φορά δεν θα δοθεί ποτέ , γιατί είσαι ανύπαρκτος ποδοσφαιρικά , και εκεί θα μείνεις
Είναι αφάνταστη η στεναχώρια μας αυτή τη στιγμή με αυτό που είπες. Μας καταρράκωσες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom