εγ΄ω καταδικάζω τη βία απ΄ όπου και να προέρχεται . Είναι όλοι αλήτες που κα΄νουν τέτοια πράγματα. Εσύ μπορείς να μου πεις τι γύρευε το παιδί αυτό εκεί? Μήπως είχαν δώσει ραντεβού και από τη μία και από την άλλη πλευρά για να τσακωθούν? ένας νεκρός πάντα έιναι άδικος , αλλά γιατί ήταν εκεί? Μήπως προκάλεσε τη μοίρα του?Έχει πολλά επιχειρήματα η μάνα του Φιλόπουλου να σου πει για το πόσο κάφροι είσαστε και σεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
όσα δεν φτάνει η αλεπύ τα κάνει κρεμαστάριαΝα σου κάνω εγώ ένα μάθημα αν μου επιτρέπεις κι αφορά εμάς τ'αρειανά.
[size=20pt]ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ[/size]
Και επειδή πήγε να παίξει ξύλο ασ'τον σφάξουμε. Τα ίδια σκατά είναι όλοι. Απλά εσύ όλη μέρα μας τα έσπασες για το πόσο κακοί είναι τα μπαόκια και δεν κοιτάς τα δικά σας χάλιαεγ΄ω καταδικάζω τη βία απ΄ όπου και να προέρχεται . Είναι όλοι αλήτες που κα΄νουν τέτοια πράγματα. Εσύ μπορείς να μου πεις τι γύρευε το παιδί αυτό εκεί? Μήπως είχαν δώσει ραντεβού και από τη μία και από την άλλη πλευρά για να τσακωθούν? ένας νεκρός πάντα έιναι άδικος , αλλά γιατί ήταν εκεί? Μήπως προκάλεσε τη μοίρα του?
η αλεπύ;όσα δεν φτάνει η αλεπύ τα κάνει κρεμαστάρια
Επισκέπτης
Δεν περίμενα να καταλάβεις.όσα δεν φτάνει η αλεπύ τα κάνει κρεμαστάρια
Άκου να σου πω αν ήθελα τίτλους μπορούσα να έχω γίνει γαύρος η βάζελος ή οτιδήποτε σκατά.
Δε νομίζω να είναι και τόσο δύσκολο δε δίνεις και πανελλήνιες για να διαλέξεις ομάδα!
Εκτός από γεωπόνος είσαι και ζωγράφος αγαπητέΔεν περίμενα να καταλάβεις.
Άκου να σου πω αν ήθελα τίτλους μπορούσα να έχω γίνει γαύρος η βάζελος ή οτιδήποτε σκατά.
Δε νομίζω να είναι και τόσο δύσκολο δε δίνεις και πανελλήνιες για να διαλέξεις ομάδα!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.710
- Πόντοι
- 19.485
Να σου κάνω εγώ ένα μάθημα αν μου επιτρέπεις κι αφορά εμάς τ'αρειανά.
[size=20pt]ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ[/size]
και οι τίτλοι εκεί σας έχουν γράψει!!
Επισκέπτης
Τρέξε για μάθημα Πέτρο μη χάσεις την ευκαιρία!η αλεπύ;
Έχεις απόλυτο δίκιο. Εξάλλου είπαμε οι ηλίθιοι είναι αήτητοικαι οι τίτλοι εκεί σας έχουν γράψει!!
Επισκέπτης
Ούτε να βλέπουμε ο ένας τον άλλο δε θέλουμεκαι οι τίτλοι εκεί σας έχουν γράψει!!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.710
- Πόντοι
- 19.485
Έχεις απόλυτο δίκιο. Εξάλλου είπαμε οι ηλίθιοι είναι αήτητοι
α ναι, εσένα σε ξέχασα!
Ότι και να πείς έχεις απόλυτο δίκιο. Εξάλλου είπαμε οι ηλίθιοι είναι αήτητοια ναι, εσένα σε ξέχασα!
Η καλή λειτουργία του κινητήρα οφείλεται και στο λιπαντικό που χρησιμοποιεί. Οσο εξελίσσονται οι κινητήρες τεχνολογικά άλλο τόσο βελτιώνονται και τα λιπαντικά. Ετσι και η BP παρουσίασε τη νέα σειράς λιπαντικών Visco και Vanellus, για επιβατικά και βαρέα οχήματα.
Η BP έχει ενσωματώσει στη σειρά Visco μια νέα τεχνολογία που επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής των κινητήρων, βελτιώνει την απόδοση, μειώνει τη ρύπανση και δεν αφήνει κατάλοιπα για οικονομία καυσίμου. Τα Vanellus της BP είναι κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα κινητήρων οχημάτων εντός και εκτός δρόμου (και σε όσους ντίζελ διαθέτουν φίλτρα κατακράτησης σωματιδίων). Συμβαδίζει με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 4.
Η BP έχει ενσωματώσει στη σειρά Visco μια νέα τεχνολογία που επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής των κινητήρων, βελτιώνει την απόδοση, μειώνει τη ρύπανση και δεν αφήνει κατάλοιπα για οικονομία καυσίμου. Τα Vanellus της BP είναι κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα κινητήρων οχημάτων εντός και εκτός δρόμου (και σε όσους ντίζελ διαθέτουν φίλτρα κατακράτησης σωματιδίων). Συμβαδίζει με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 4.
Συνημμένα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
η αλεπύ;
μετά τα παίγνια με την Σέντετιέν έχουν αποκτήσει γαλλική προφορά......
της ομάδας σου η ευκαιρία μια φορά δεν θα δοθεί ποτέ , γιατί είσαι ανύπαρκτος ποδοσφαιρικά , και εκεί θα μείνειςΤρέξε για μάθημα Πέτρο μη χάσεις την ευκαιρία!
formidableμετά τα παίγνια με την Σέντετιέν έχουν αποκτήσει γαλλική προφορά......
Είναι αφάνταστη η στεναχώρια μας αυτή τη στιγμή με αυτό που είπες. Μας καταρράκωσεςτης ομάδας σου η ευκαιρία μια φορά δεν θα δοθεί ποτέ , γιατί είσαι ανύπαρκτος ποδοσφαιρικά , και εκεί θα μείνεις
ενώ εσύ αναρχοκουμούνι μιλάς ρωσικάμετά τα παίγνια με την Σέντετιέν έχουν αποκτήσει γαλλική προφορά......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ενώ εσύ αναρχοκουμούνι μιλάς ρωσικά
Ντα.... Τσο χότσες πίνταρ;
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.710
- Πόντοι
- 19.485
μετά τα παίγνια με την Σέντετιέν έχουν αποκτήσει γαλλική προφορά......
Στις Σέρρες αλήθεια τι προφορά έχουν?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 87K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K