1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Στις Σέρρες αλήθεια τι προφορά έχουν?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μου φαίνεται Ασπροπύργου
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Στις Σέρρες αλήθεια τι προφορά έχουν?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν πειράζει υπάρχουν και ιδρύματα για ψυχολογική υποστήριξηΕίναι αφάνταστη η στεναχώρια μας αυτή τη στιγμή με αυτό που είπες. Μας καταρράκωσες
Σιγά μην είναι και ληστοσυμμορίτηςενώ εσύ αναρχοκουμούνι μιλάς ρωσικά
Δεν χρειάζεται θα κλάψω λίγο και θα μου περάσειδεν πειράζει υπάρχουν και ιδρύματα για ψυχολογική υποστήριξη
Τώρα με διέλυσες.της ομάδας σου η ευκαιρία μια φορά δεν θα δοθεί ποτέ , γιατί είσαι ανύπαρκτος ποδοσφαιρικά , και εκεί θα μείνεις
Σιγά μην είναι και ληστοσυμμορίτης
Μπουρδελο το κανατε το θρεντ του παοκ.![]()
Θες να σου παραθεσω και μερικους βαζελους μελη του σαιτ να αρχισουμε τις συγκρισεις.Λήσταρχος νταβέλης......
Μπόζε μοι τι μαλακία δέρνει τους γάβρους........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που ειναι αυτες εξαφανιστηκαν?δεν κατάλαβα.... εχεις κάνα πρόβλημα με τις πουτάνες;
Θες να σου παραθεσω και μερικους βαζελους μελη του σαιτ να αρχισουμε τις συγκρισεις.![]()
τις εχει ο δωρητής τιμωρίαΠου ειναι αυτες εξαφανιστηκαν?
ξέρεις γιατί μένουμε Ελλαδα για να προβαίνουμε σε αναρμόστους πράξεις επάνω σας. Και να σας αρέσει
Μπα τον σουηδο ειχα στο μυαλο μου.να σε βοηθήσω...
ξεκίνα από μένα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπα τον σουηδο ειχα στο μυαλο μου.![]()
800 post γράψαμε ρε Χριστόφορε τι άλλο να πούμε;Ρε για αυτα θα μιλησει κανεις?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετα οταν Ακουγεται το Συνθημα "Βουλγαροι" ποιος φταιει?????
Οχι εσεις ρε Φιλε !!!800 post γράψαμε ρε Χριστόφορε τι άλλο να πούμε;
Απάντησε και παοκτσής επί του θέματος. Αντίδραση είπε. Το καταλαβαίνω απ'τη μια διαφωνώ ριζικά απ'την άλλη. Όσο υπάρχουν μαλάκες που μας φωνάζουν βούλγαρους θα υπάρχουν μαλάκες που σηκώνουν βουλγάρικες σημαίεςΟχι εσεις ρε Φιλε !!!
ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!
ξερεις για ποιους μιλαω!!!