Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Βρα.Μπα τον σουηδο ειχα στο μυαλο μου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Οταν βριζουν οι αριανοι γαμιεται ο παοκ και η τουρκια δεν τρεχει μια το βουλγαροι ενοχλει αυτο εγω το λεω υποκρισια γιατι και τα δυο ειναι απαραδεκτα αλλα ειναι καθαρα ποδοσφαιρικη μαλακια μην τα αναγουμε σε εθνικα θεματα.Ακριβως αυτο λεω ποδοσφαιρικες μαλακιες ειναι ολα αυτα αλλα μονο το βουλγαροι αισχρο και αντεθνικο.
Δεν μπορείς να καταλάβεις ποια είναι η διαφορά και τι σημαίνει το καθένα;;; Περίεργο μου φαίνεται...
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Νομιζω οτι τα αιτια ειναι λιγο βαθυτερα.....Απάντησε και παοκτσής επί του θέματος. Αντίδραση είπε. Το καταλαβαίνω απ'τη μια διαφωνώ ριζικά απ'την άλλη. Όσο υπάρχουν μαλάκες που μας φωνάζουν βούλγαρους θα υπάρχουν μαλάκες που σηκώνουν βουλγάρικες σημαίες
Μαλακες που Φωναζουν Βουλγαροι υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ!!!!
και τους Αρειανους φωναζουν και τις Γριες....
Βουλγαρικη Σημαια Ομως σηκωσαν ΜΟΝΟ οι παοκτζηδες...(και ΔΕΝ ηταν πρωτη φορα)
Αυτο κατι λεει.....
Ναι οτι είναι μαλάκες αυτοί που την σηκώσανε.Νομιζω οτι τα αιτια ειναι λιγο βαθυτερα.....
Βουλγαρικη Σημαια Ομως σηκωσαν ΜΟΝΟ οι παοκτζηδες...
Αυτο κατι λεει.....
είπαμε η επανάληψη είναι η μήτηρ πάσης μαθήσεως , αλλά είναι η τρίτη φορά που στο λέω ότι αυτά είναι κατευθείαν κομμάτι από το sport 24 , αλλα εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις και λες για την ομαδα μου. Δεν υπήρχε κίτρινη . όσο για το τι θα κα΄νει ο βάζελος άστο να του δούμε. Γιατί τώρα αυτό που λες το κα΄νουμε σε σας και όλα τα χρόνια. Δεν σε χάλασε όμως και δεν το αναφέρεις.
Μπορώ εύκολα να κατανοήσω ότι δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Και αυτό το στηρίζω σε δύο πράγματα.
Α)Πάρε όλο το κείμενο του sport24 Ο Κάκος, άφησε παραπονεμένους τους Ολυμπιακούς, γιατί μπορεί ο Βαλβέρδε να μίλησε για την ολόσωστη δεύτερη κίτρινη στον Μενδρινό, όμως η πρώτη που έδειξε στον παίκτη δεν υπήρχε ποτέ. Επίσης, στην αποβολή του Μπιζέρα, ο Κερκυραίος ρέφερι, γιατί δεν έδωσε φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού από τα αριστερά και για ποιο λόγο «κιτρίνισε» τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Δεν είναι δηλαδή η άποψη του σάιτ αλλά γράφει με απλά ελληνικά ότι ο διαιτητής άφησε παραπονούμενους (;;;;;;;;;;;;;;;;; ) τους δικού σας.
Β) Όταν λέω ότι τα κόζια θα ξαναπάνε στον βάζελο ενοοώ ότι η διαιτησία πάλι θα ξαναπάει με τα νερά τους όπως προ 12ετιας όταν και σας γαμούσανε. Τότε να δείτε εσείς που θα κράζετε για τα κοράκια.
Αυτά.....
ξέρεις γιατί μένουμε Ελλαδα για να προβαίνουμε σε αναρμόστους πράξεις επάνω σας. Και να σας αρέσει
Σερ Άλεξ Φέρκιουσον: Είτε παίζουμε με την ρεάλ είτε με τον ολυμπιακό το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο άθλημα
Ξεφτίλες της Ευρώπης...
Για εξηγησε μας ποια ειναι η διαφορα και τι σημαινει το καθε ενα?Δεν μπορείς να καταλάβεις ποια είναι η διαφορά και τι σημαίνει το καθένα;;; Περίεργο μου φαίνεται...
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.710
- Πόντοι
- 19.485
Σερ Άλεξ Φέρκιουσον: Είτε παίζουμε με την ρεάλ είτε με τον ολυμπιακό το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο άθλημα
Ξεφτίλες της Ευρώπης...
E όπου να ναι θα μπείτε και σεις στην Ευρώπη θα τα πάρετε τα πρωτεία
E όπου να ναι θα μπείτε και σεις στην Ευρώπη θα τα πάρετε τα πρωτεία
Ε όσο να πεις εμείς τουλάχιστον έχουμε αποκλείσει και μερικά μεγαθήρια στην ευρωπαϊκή μας ιστορία....
Για εξηγησε μας ποια ειναι η διαφορα και τι σημαινει το καθε ενα?
Μάλλον είσαι ανιστόρητος και αφελής. Τι να σου εξηγήσω δλδ. Αν και από όσα σε θυμαμαι πάντα με μαλακίες μου απαντούσες οπότε δεν έχει νόημα να πιάσουμε και καμιά σοβαρή κουβέντα μαζί....
Είσαι λάθος. Ο bruce είναι εντάξει.Μάλλον είσαι ανιστόρητος και αφελής. Τι να σου εξηγήσω δλδ. Αν και από όσα σε θυμαμαι πάντα με μαλακίες μου απαντούσες οπότε δεν έχει νόημα να πιάσουμε και καμιά σοβαρή κουβέντα μαζί....
Νομιζω οτι τα αιτια ειναι λιγο βαθυτερα.....
Βουλγαρικη Σημαια Ομως σηκωσαν ΜΟΝΟ οι παοκτζηδες...(και ΔΕΝ ηταν πρωτη φορα)
Αυτο κατι λεει.....
Eίσαι μικρός σε ηλικία?
Ρωτάω γιατί βλέπω ότι σου κάνει μεγάλη εντύπωση οι σημαίες...
Οι παοκτσήδες από δεκαετία 80 σηκώναν βουλγάρικες σημαίες, δεν είναι κάτι καινούριο...
Οπως επίσης και το θρυλικό κάτω στον τελικό κυπέλλου Ολυμπιακός-Παοκ που οι γαύροι φώναζαν "Βου-βου-βούλγαροι.." και οι παοκτσήδες απαντούσαν "Ε-Ε-Ελληνες...", όπως και τα πανιά "Ελληνες είστε και φαίνεστε.." , το σύνθημα "Δεν είμαστε Ελληνες, είμαστε Ρουμάνοι, με τον Σορίν Ματέι πίναμε ντουμάνι, γαμώ το Σύνταγμα και το Πασαλιμάνι...." και ένα κάρο άλλα παρόμοια...Δεν τρέχει τίποτα στην τελική...
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ε όσο να πεις εμείς τουλάχιστον έχουμε αποκλείσει και μερικά μεγαθήρια στην ευρωπαϊκή μας ιστορία....
Ετσι για να χαλαρωσετε λιγο, να σου θυμισω οτι απο το "επος της Αρσεναλ", που ειναι το πιο προσφατο και σχεδον το εχετε αναγαγει σε γιορτη, εχουν ΠΕΡΑΣΕΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ!!!! ;)
Ετσι για να χαλαρωσετε λιγο, να σου θυμισω οτι απο το "επος της Αρσεναλ", που ειναι το πιο προσφατο και σχεδον το εχετε αναγαγει σε γιορτη, εχουν ΠΕΡΑΣΕΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ!!!! ;)
Ποια Ουντινέζε, ποια Γκρασχόπερς. Ποια από τις δύο ομάδες θα περνούσε ο γαύρος φίλε γαυρογλυφτράκι;;;;;;;
ΥΓ: Πότε θα ξεφουσκώσει ο ΠΑΟΚ;;;;;
. α )Σε πάρα πολλές περιπτώσεις το συγκεκριμενο site , μιλώντας για μια φάση εκφράζει την άποψη του. Εδώ δεν λέει ότι ο Ολυμπιακός αδίκως παραπονιέται , όπως το έχει κάνει άπειρες φορές για αμφισβητούμενες φάσεις πολλών παιχνιδιών , λέγοντας ποιο είναι το σωστό κατά τη γνώμη του . Εδώ μιλάει για γεγονότα τα οποία άφησαν παραπονούμενους τους ολυμπιακούς , ακούς για γεγονότα και όχι ερμηνείες και εικασίες που κάνεις εσύ. Οι υποθέσεις σου δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Τα γεγονότα και μόνο αυτά έχουν αξία και αυτά αναφέρει και όχι ερμηνείες β) ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται . Εσύ πάντως δεν με έχεις μαμήσει ποτέ , εγώ το κάνω κάθε τόσοΜπορώ εύκολα να κατανοήσω ότι δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Και αυτό το στηρίζω σε δύο πράγματα.
Α)Πάρε όλο το κείμενο του sport24 Ο Κάκος, άφησε παραπονεμένους τους Ολυμπιακούς, γιατί μπορεί ο Βαλβέρδε να μίλησε για την ολόσωστη δεύτερη κίτρινη στον Μενδρινό, όμως η πρώτη που έδειξε στον παίκτη δεν υπήρχε ποτέ. Επίσης, στην αποβολή του Μπιζέρα, ο Κερκυραίος ρέφερι, γιατί δεν έδωσε φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού από τα αριστερά και για ποιο λόγο «κιτρίνισε» τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Δεν είναι δηλαδή η άποψη του σάιτ αλλά γράφει με απλά ελληνικά ότι ο διαιτητής άφησε παραπονούμενους (;;;;;;;;;;;;;;;;; ) τους δικού σας.
Β) Όταν λέω ότι τα κόζια θα ξαναπάνε στον βάζελο ενοοώ ότι η διαιτησία πάλι θα ξαναπάει με τα νερά τους όπως προ 12ετιας όταν και σας γαμούσανε. Τότε να δείτε εσείς που θα κράζετε για τα κοράκια.
Αυτά.....
ΥΓ.Πάρε λοιπόν πως το σιτε μιλάει , όπως αυτό κρίνει και όχι όπως θες εσύ
Κύπελλο hellas online, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0
Επιμέλεια: Γρηγόρης Μπάτης
Δημοσίευση: 04 Μαρτίου 2009 23:51
Οι άνθρωποι του δικεφάλου διαμαρτύρονται σωστά πως πριν την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ίβιτς είχε προηγηθεί φάουλ στον Αραμπατζή που δεν δόθηκε.
στην ειδική βαθμολογία της ουεφα είσαι στη θέση 129 στον πάτο της Ευρώπης , ε ρε ομαδάρα τρέμει η Ευρώπη . στην 44 ο ολυμπιακός σου ρίχνω έτη φωτός . Μάθε μπαλίτσα και κάνε ομάδα παοκάκιΠοια Ουντινέζε, ποια Γκρασχόπερς. Ποια από τις δύο ομάδες θα περνούσε ο γαύρος φίλε γαυρογλυφτράκι;;;;;;;
οι ομαδάρες Γκρασχόσπερς στη 126 θέση και η Ουντινέζε στην 73 . ΤρόμαξαΠοια Ουντινέζε, ποια Γκρασχόπερς. Ποια από τις δύο ομάδες θα περνούσε ο γαύρος φίλε γαυρογλυφτράκι;;;;;;;
Τι σοβαρη κουβεντα να κανω μαζι σου ρε που μου λες οτι αλλο ειναι το βουλγαροι και αλλο το τουρκοι?Μάλλον είσαι ανιστόρητος και αφελής. Τι να σου εξηγήσω δλδ. Αν και από όσα σε θυμαμαι πάντα με μαλακίες μου απαντούσες οπότε δεν έχει νόημα να πιάσουμε και καμιά σοβαρή κουβέντα μαζί....
Θα μου μαθεις εσυ ιστορια? Οτι ηταν η Κωσταντινουπολη ειναι και η Θεσσαλονικη ελληνικες πολης και το τουρκοι ειναι αντεθνικο συνθημα οπως το βουλγαροι θες να κανουμε και σοβαρη κουβεντα.
Akapotos Kavalaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μην ασχολεισαι φιλεΤι σοβαρη κουβεντα να κανω μαζι σου ρε που μου λες οτι αλλο ειναι το βουλγαροι και αλλο το τουρκοι?
Θα μου μαθεις εσυ ιστορια? Οτι ηταν η Κωσταντινουπολη ειναι και η Θεσσαλονικη ελληνικες πολης και το τουρκοι ειναι αντεθνικο συνθημα οπως το βουλγαροι θες να κανουμε και σοβαρη κουβεντα.
ποιο ευκολα επικοινωνεις με χιμπατζη παρα με μπαουκτζη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 87K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K