Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και στο πινγκ - πόνγκ άκουσα για κα΄τι επεισόδια. δες ποιος έχει κάνει φέτος τα αίσχη και μετά μιλα
Ουστ ρε κοπρόσκυλο!
Κλάψιάρη, κλαψομούνι, Ρούλα Βροχοπούλου, Μάρθα Βούρτση, Βασιλάκη Καίλα! :birdman:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
και στο πινγκ - πόνγκ άκουσα για κα΄τι επεισόδια. δες ποιος έχει κάνει φέτος τα αίσχη και μετά μιλα
Με λένε Ρίζω και όπως θέλω τα ορίζω. Επειδή δεν έκανες φέτος πολλά αίσχη θα διαγράψω το παρελθόν. Έγινε, ότι πεις

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Με λένε Ρίζω και όπως θέλω τα ορίζω. Επειδή δεν έκανες φέτος πολλά αίσχη θα διαγράψω το παρελθόν. Έγινε, ότι πεις
Τι δεν έκαναν φέτος μωρε?
Επεισόδια στο Καραιτάβλι με Ανόρθωση και χέρτα, στο Βόλει στην πάτρα... τίποτα δεν είναι αυτά?

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Επεισόδια στο Καραιτάβλι με Ανόρθωση και χέρτα, στο Βόλει στην πάτρα... τίποτα δεν είναι αυτά?
Για εμας τιποτα δεν ηταν μπορουσαμε να κανουμε και χειροτερα.

ANAlgitos

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
15
Πόντοι
1
Μας έχει ζαλίσει στο κλάμα 2 μέρες τώρα φλωράκο, η κάθε λούγκρα εδώ μέσα κλαίγεται επειδή πήγαν να κάνουν ντου τους παίκτες!
Κλάψε για την κακιά Θεσσαλονίκη μπούλη! :birdman:

crying-baby-party-56800676.jpg
μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Για κοίταξε σε κανένα καθρέφτη και θα δεις το φλώράκι απέναντι σου . Και όσο για το κλάμα πρέπει να σε συστήσω σε κανέναν οφθαλμίατρο , γιατί από το πολύ κλάμα τόσα χρόνια που έχεις ρίξει έχεις στερέψει και ζητάς δανεικά δάκρυα από τους ομοίους σου. Και όσο για το λούγκρα ο όμοιος τω ομοίω αεί πελάζει. Ελπίζω να το κατάλαβες το υπονοούμενο , που πολύ αμφιβάλω

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Για κοίταξε σε κανένα καθρέφτη και θα δεις το φλώράκι απέναντι σου . Και όσο για το κλάμα πρέπει να σε συστήσω σε κανέναν οφθαλμίατρο , γιατί από το πολύ κλάμα τόσα χρόνια που έχεις ρίξει έχεις στερέψει και ζητάς δανεικά δάκρυα από τους ομοίους σου. Και όσο για το λούγκρα ο όμοιος τω ομοίω αεί πελάζει. Ελπίζω να το κατάλαβες το υπονοούμενο , που πολύ αμφιβάλω
Ναι κλαψιάρη μου! :birdman:

ANAlgitos

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
15
Πόντοι
1
με τη χέρτα τι έγινε ? και τότε γιατί δεν μας τιμώρησε η uefa? Παράγκα και στην Ευρώπη?  Με την ανόρθωση ναι έγιναν εκτός γηπέδου μέσα στο γήπεδο τίποτα γι΄ αυτό και δεν τιμωρήθηκε η ομάδα. Για το ελληνικό πρωτάθλημα δεν λες κάτι ? Έπαθες αμνησία ή δεν βρίσκεις κάτι να πεις

ANAlgitos

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
15
Πόντοι
1
ζο και όχι ζω . Μαθήματα και στην ορθογραφία παραδίδονται κατ΄ οίκον ,τιμαί λογικαί , υπάρχουν τα -ιζω ρήματα τονίζω κ.λ.π . Για μια ριζούπολη μιλάτε , που ο παναθηναικός , όπου έχει παέι φέτος τα έχει σπάσει

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ζο και όχι ζω . Μαθήματα και στην ορθογραφία παραδίδονται κατ΄ οίκον ,τιμαί λογικαί , υπάρχουν τα -ιζω ρήματα τονίζω κ.λ.π . Για μια ριζούπολη μιλάτε , που ο παναθηναικός , όπου έχει παέι φέτος τα έχει σπάσει
Χαλάρωσε τρελό αγόρι μου ξέφυγε δεν χρειάζομαι μαθήματα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν υπάρχει καμία κλάψα σον χαρούμενο. Πάρα απ΄΄ αυτά καλό θα ήταν να σταματήσει η αντίπαράθεση των ύβρεων . Μόνο επιχειρήματα
Έχει πολλά επιχειρήματα η μάνα του Φιλόπουλου να σου πει για το πόσο κάφροι είσαστε και σεις

Επισκέπτης
εσύ έχεις κάνει , αλλά το διάλειμμα από τίτλους και χαρές κατάντησε να είναι συνεχές και αδιάλειπτο. λίγο μάθημα θα κάνουμε ?
Να σου κάνω εγώ ένα μάθημα αν μου επιτρέπεις κι αφορά εμάς τ'αρειανά.

[size=20pt]ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom