Ναι γαμώ την Αθήνα μου. Ακόμα και στα δακρυγόνα έχουμε διακρίσειςΕνω στην αθηνα που για μια εβδομαδα καιγοταν ολη η αθηνα πεταγαν φρεσκα δακρυγονα.
Τα ληγμενα τα κραταγαν για τα παοκια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Καλά μην τρελαίνεσαι, δεν πάτε πίσω στη καφρίλαΑφιερωμένο στα μπαόκια
και όχι μόνο αυτό:Ενω στην αθηνα που για μια εβδομαδα καιγοταν ολη η αθηνα πεταγαν φρεσκα δακρυγονα.
Τα ληγμενα τα κραταγαν για τα παοκια.
Κοτζάμ καθηγητής διαπίστωσε ότι προκαλούν θάνατο!!!
τι να προκαλούν ερωτική διέγερση???
Τρομερος καθηγητης αυτος εμ βεβαια βρε παπαρα αν εχεις αναπνευστικα προβληματα μπορει να προκαλεσουν και θανατο.και όχι μόνο αυτό:
Κοτζάμ καθηγητής διαπίστωσε ότι προκαλούν θάνατο!!!
τι να προκαλούν ερωτική διέγερση???
πρέπει να πάρει και νόμπελ με αυτό που ανακάλυψε.Τρομερος καθηγητης αυτος εμ βεβαια βρε παπαρα αν εχεις αναπνευστικα προβληματα μπορει να προκαλεσουν και θανατο.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Σε ματς Σκόντα Ξάνθη-ΠΑΟΚ οι παοκτσήδες φώναζαν " Τούρκοι-Πομάκοι, γαμιέται όλη η Θράκη"...Όλοι ένα και το αυτό είμαστε...
Goal" 08:06 10/3Χτύπησαν τον ΝτάρμπισαϊρΚαλά μην τρελαίνεσαι, δεν πάτε πίσω στη καφρίλα
Μεγάλη ένταση υπήρξε και στη φυσούνα μετά το τέλος του αγώνα, τη στιγμή που οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπαθούσαν να φτάσουν στα αποδυτήρια. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, μάλιστα, κινήθηκε εναντίον του Ντάρμπισαϊρ και σε πολύ έντονο ύφος είπε στον παίκτη του Ολυμπιακού: «Εσύ μου χρωστάς μια συγγνώμη για ό,τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι».
Ο Αγγλος στράικερ των πρωταθλητών απάντησε στον Κονσεϊσάο «δεν σου χρωστάω καμιά συγγνώμη» και εκείνη τη στιγμή ο Πορτογάλος μέσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης χτύπησε τον Ντάρμπισαϊρ στο πρόσωπο. Αμέσως μπήκαν μπροστά συμπαίκτες του «Ντάρμπι» και μέλη του «ερυθρόλευκου» τεχνικού τιμ, προκειμένου να μη δοθεί συνέχεια στο επεισόδιο.
Εκτός εαυτού ήταν και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος προσπαθούσε να επιτεθεί σε παίκτες της πειραικής ομάδας και ειδικότερα στον Αντώνη Νικοπολίδη. Κανείς βέβαια δεν μπορούσε να καταλάβει για ποιο λόγο ήταν τόσο εκνευρισμένος ο Βόσνιος στράικερ του ΠΑΟΚ και το καλό είναι ότι τελικά αποφεύχθησαν τα χειρότερα.
Ωραία ατμόσφαιρα. Βρες μου ένα οποιοδήποτε παιχνίδι που ο Ολυμπιακός έχει κάνει αυτά τα αίσχη. Τα τελευταία χρονια στο Καραισκάκη μπορούμε να παρακολουθήσουμε πολιτισμένα τα παιχνιδάκια και όχι να γίνεται κόλαση
Κατσε τωρα ψαχνει τον νομο της βαρυτητας.πρέπει να πάρει και νόμπελ με αυτό που ανακάλυψε.
α οκ.Κατσε τωρα ψαχνει τον νομο της βαρυτητας.
Που θα το δημοσιεύσει?
Στα σπορ του βορρα.α οκ.
Που θα το δημοσιεύσει?
Godfather72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
[size=30pt]Ριζουπολη![/size]Ωραία ατμόσφαιρα. Βρες μου ένα οποιοδήποτε παιχνίδι που ο Ολυμπιακός έχει κάνει αυτά τα αίσχη. Τα τελευταία χρονια στο Καραισκάκη μπορούμε να παρακολουθήσουμε πολιτισμένα τα παιχνιδάκια και όχι να γίνεται κόλαση
και σταμάτα το κλάμα για τους κακούς τους παοκτσηδες, εσείς ανακαλύψατε την ποδοσφαιρική αλητεία για αυτό μην λες και πολλά πολλά!
Μπούλη!
Μην μου πουλάς παραμύθι δεν αγοράζω. Το ότι σκοτώνεστε απ'έξω και όχι μεσ'το γήπεδο, το ότι σκοτώνεστε σε αγώνα βόλει γυναικών και πολλά άλλα, δεν σου λέει τίποτα;Goal" 08:06 10/3Χτύπησαν τον Ντάρμπισαϊρ
Μεγάλη ένταση υπήρξε και στη φυσούνα μετά το τέλος του αγώνα, τη στιγμή που οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπαθούσαν να φτάσουν στα αποδυτήρια. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, μάλιστα, κινήθηκε εναντίον του Ντάρμπισαϊρ και σε πολύ έντονο ύφος είπε στον παίκτη του Ολυμπιακού: «Εσύ μου χρωστάς μια συγγνώμη για ό,τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι».
Ο Αγγλος στράικερ των πρωταθλητών απάντησε στον Κονσεϊσάο «δεν σου χρωστάω καμιά συγγνώμη» και εκείνη τη στιγμή ο Πορτογάλος μέσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης χτύπησε τον Ντάρμπισαϊρ στο πρόσωπο. Αμέσως μπήκαν μπροστά συμπαίκτες του «Ντάρμπι» και μέλη του «ερυθρόλευκου» τεχνικού τιμ, προκειμένου να μη δοθεί συνέχεια στο επεισόδιο.
Εκτός εαυτού ήταν και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος προσπαθούσε να επιτεθεί σε παίκτες της πειραικής ομάδας και ειδικότερα στον Αντώνη Νικοπολίδη. Κανείς βέβαια δεν μπορούσε να καταλάβει για ποιο λόγο ήταν τόσο εκνευρισμένος ο Βόσνιος στράικερ του ΠΑΟΚ και το καλό είναι ότι τελικά αποφεύχθησαν τα χειρότερα.
Ωραία ατμόσφαιρα. Βρες μου ένα οποιοδήποτε παιχνίδι που ο Ολυμπιακός έχει κάνει αυτά τα αίσχη. Τα τελευταία χρονια στο Καραισκάκη μπορούμε να παρακολουθήσουμε πολιτισμένα τα παιχνιδάκια και όχι να γίνεται κόλαση
Στα σπορ του βορρα.
Στην ριζουπολη δεν επιτεθηκε κανενας παικτης του ολυμπιακου σε παικτη του παο.[size=30pt]Ριζουπολη![/size]
και σταμάτα το κλάμα για τους κακούς τους παοκτσηδες, εσείς ανακαλύψατε την ποδοσφαιρική αλητεία για αυτό μην λες και πολλά πολλά!
Μπούλη!
Ναι οτι τα γηπεδα στην αθηνα ειναι εκκλησιες οι δρομοι εξω απο αυτα εχουν τα χαλια τους (μποτιλιαρισμα,επεισοδια κλπ κλπ.)Μην μου πουλάς παραμύθι δεν αγοράζω. Το ότι σκοτώνεστε απ'έξω και όχι μεσ'το γήπεδο, το ότι σκοτώνεστε σε αγώνα βόλει γυναικών και πολλά άλλα, δεν σου λέει τίποτα;
τσου ρε λάκη ! γιατί να μην λέω πολλά θα μας κόψεις το επιδομα. πικραμένε , που από το κλάμα σου αύξησε τα κέρδη της η softex φλώρε![size=30pt]Ριζουπολη![/size]
Μπούλη!
Και κατι αλλο, με αυτο που γραφεις υποτιμας το βολει γυναικων.Μην μου πουλάς παραμύθι δεν αγοράζω. Το ότι σκοτώνεστε απ'έξω και όχι μεσ'το γήπεδο, το ότι σκοτώνεστε σε αγώνα βόλει γυναικών και πολλά άλλα, δεν σου λέει τίποτα;
Είσαι πολύ δυνατό αγόρι. Μας ερέθισεςτσου ρε λάκη ! γιατί να μην λέω πολλά θα μας κόψεις το επιδομα. πικραμένε , που από το κλάμα σου αύξησε τα κέρδη της η softex φλώρε!
Ζητώ γονυπετής συγνώμη απ'τα κορίτσιαΚαι κατι αλλο, με αυτο που γραφεις υποτιμας το βολει γυναικων.
και στο πινγκ - πόνγκ άκουσα για κα΄τι επεισόδια. δες ποιος έχει κάνει φέτος τα αίσχη και μετά μιλαΜην μου πουλάς παραμύθι δεν αγοράζω. Το ότι σκοτώνεστε απ'έξω και όχι μεσ'το γήπεδο, το ότι σκοτώνεστε σε αγώνα βόλει γυναικών και πολλά άλλα, δεν σου λέει τίποτα;
Godfather72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μας έχεις ζαλίσει στο κλάμα 2 μέρες τώρα φλωράκο, η κάθε λούγκρα εδώ μέσα κλαίγεται επειδή πήγαν να κάνουν ντου στους παίκτες!τσου ρε λάκη ! γιατί να μην λέω πολλά θα μας κόψεις το επιδομα. πικραμένε , που από το κλάμα σου αύξησε τα κέρδη της η softex φλώρε!
Κλάψε για την κακιά Θεσσαλονίκη μπούλη!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 87K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K