Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ενω στην αθηνα που για μια εβδομαδα καιγοταν ολη η αθηνα πεταγαν φρεσκα δακρυγονα. :headbang:
Τα ληγμενα τα κραταγαν για τα παοκια. :uglystupid:
Ναι γαμώ την Αθήνα μου. Ακόμα και στα δακρυγόνα έχουμε διακρίσεις  :2funny: :2funny: :2funny:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ενω στην αθηνα που για μια εβδομαδα καιγοταν ολη η αθηνα πεταγαν φρεσκα δακρυγονα. :headbang:
Τα ληγμενα τα κραταγαν για τα παοκια. :uglystupid:
και όχι μόνο αυτό:
Κοτζάμ καθηγητής διαπίστωσε ότι προκαλούν θάνατο!!!
τι να προκαλούν ερωτική διέγερση???

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
και όχι μόνο αυτό:
Κοτζάμ καθηγητής διαπίστωσε ότι προκαλούν θάνατο!!!
τι να προκαλούν ερωτική διέγερση???
Τρομερος καθηγητης αυτος εμ βεβαια βρε παπαρα αν εχεις αναπνευστικα προβληματα μπορει να προκαλεσουν και θανατο.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σε ματς Σκόντα Ξάνθη-ΠΑΟΚ οι παοκτσήδες φώναζαν " Τούρκοι-Πομάκοι, γαμιέται όλη η Θράκη"...Όλοι ένα και το αυτό είμαστε...

ANAlgitos

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Καλά μην τρελαίνεσαι, δεν πάτε πίσω στη καφρίλα
Goal" 08:06 10/3Χτύπησαν τον Ντάρμπισαϊρ
Μεγάλη ένταση υπήρξε και στη φυσούνα μετά το τέλος του αγώνα, τη στιγμή που οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπαθούσαν να φτάσουν στα αποδυτήρια. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, μάλιστα, κινήθηκε εναντίον του Ντάρμπισαϊρ και σε πολύ έντονο ύφος είπε στον παίκτη του Ολυμπιακού: «Εσύ μου χρωστάς μια συγγνώμη για ό,τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι».

Ο Αγγλος στράικερ των πρωταθλητών απάντησε στον Κονσεϊσάο «δεν σου χρωστάω καμιά συγγνώμη» και εκείνη τη στιγμή ο Πορτογάλος μέσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης χτύπησε τον Ντάρμπισαϊρ στο πρόσωπο. Αμέσως μπήκαν μπροστά συμπαίκτες του «Ντάρμπι» και μέλη του «ερυθρόλευκου» τεχνικού τιμ, προκειμένου να μη δοθεί συνέχεια στο επεισόδιο.

Εκτός εαυτού ήταν και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος προσπαθούσε να επιτεθεί σε παίκτες της πειραικής ομάδας και ειδικότερα στον Αντώνη Νικοπολίδη. Κανείς βέβαια δεν μπορούσε να καταλάβει για ποιο λόγο ήταν τόσο εκνευρισμένος ο Βόσνιος στράικερ του ΠΑΟΚ και το καλό είναι ότι τελικά αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

Ωραία ατμόσφαιρα. Βρες μου ένα οποιοδήποτε παιχνίδι που ο Ολυμπιακός έχει κάνει αυτά τα αίσχη. Τα τελευταία χρονια στο Καραισκάκη μπορούμε να παρακολουθήσουμε πολιτισμένα τα παιχνιδάκια και όχι να γίνεται κόλαση

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ωραία ατμόσφαιρα. Βρες μου ένα οποιοδήποτε παιχνίδι που ο Ολυμπιακός έχει κάνει αυτά τα αίσχη. Τα τελευταία χρονια στο Καραισκάκη μπορούμε να παρακολουθήσουμε πολιτισμένα τα παιχνιδάκια και όχι να γίνεται κόλαση
[size=30pt]Ριζουπολη![/size]

και σταμάτα το κλάμα για τους κακούς τους παοκτσηδες, εσείς ανακαλύψατε την ποδοσφαιρική αλητεία για αυτό μην λες και πολλά πολλά!
Μπούλη! :birdman:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Goal" 08:06 10/3Χτύπησαν τον Ντάρμπισαϊρ
Μεγάλη ένταση υπήρξε και στη φυσούνα μετά το τέλος του αγώνα, τη στιγμή που οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπαθούσαν να φτάσουν στα αποδυτήρια. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, μάλιστα, κινήθηκε εναντίον του Ντάρμπισαϊρ και σε πολύ έντονο ύφος είπε στον παίκτη του Ολυμπιακού: «Εσύ μου χρωστάς μια συγγνώμη για ό,τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι».

Ο Αγγλος στράικερ των πρωταθλητών απάντησε στον Κονσεϊσάο «δεν σου χρωστάω καμιά συγγνώμη» και εκείνη τη στιγμή ο Πορτογάλος μέσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης χτύπησε τον Ντάρμπισαϊρ στο πρόσωπο. Αμέσως μπήκαν μπροστά συμπαίκτες του «Ντάρμπι» και μέλη του «ερυθρόλευκου» τεχνικού τιμ, προκειμένου να μη δοθεί συνέχεια στο επεισόδιο.

Εκτός εαυτού ήταν και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος προσπαθούσε να επιτεθεί σε παίκτες της πειραικής ομάδας και ειδικότερα στον Αντώνη Νικοπολίδη. Κανείς βέβαια δεν μπορούσε να καταλάβει για ποιο λόγο ήταν τόσο εκνευρισμένος ο Βόσνιος στράικερ του ΠΑΟΚ και το καλό είναι ότι τελικά αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

Μην μου πουλάς παραμύθι δεν αγοράζω. Το ότι σκοτώνεστε απ'έξω και όχι μεσ'το γήπεδο, το ότι σκοτώνεστε σε αγώνα βόλει γυναικών και πολλά άλλα, δεν σου λέει τίποτα;

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

και σταμάτα το κλάμα για τους κακούς τους παοκτσηδες, εσείς ανακαλύψατε την ποδοσφαιρική αλητεία για αυτό μην λες και πολλά πολλά!
Στην ριζουπολη δεν επιτεθηκε κανενας παικτης του ολυμπιακου σε παικτη του παο.

Μην μου πουλάς παραμύθι δεν αγοράζω. Το ότι σκοτώνεστε απ'έξω και όχι μεσ'το γήπεδο, το ότι σκοτώνεστε σε αγώνα βόλει γυναικών και πολλά άλλα, δεν σου λέει τίποτα;
Ναι οτι τα γηπεδα στην αθηνα ειναι εκκλησιες οι δρομοι εξω απο αυτα εχουν τα χαλια τους (μποτιλιαρισμα,επεισοδια κλπ κλπ.) :boobies:

ANAlgitos

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
13
Πόντοι
1

τσου ρε λάκη ! γιατί να μην λέω πολλά θα μας κόψεις το επιδομα. πικραμένε , που από το κλάμα σου αύξησε τα κέρδη της η softex φλώρε!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Και κατι αλλο, με αυτο που γραφεις υποτιμας το βολει γυναικων. :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τσου ρε λάκη ! γιατί να μην λέω πολλά θα μας κόψεις το επιδομα. πικραμένε , που από το κλάμα σου αύξησε τα κέρδη της η softex φλώρε!
Είσαι πολύ δυνατό αγόρι. Μας ερέθισες

ANAlgitos

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
13
Πόντοι
1
και στο πινγκ - πόνγκ άκουσα για κα΄τι επεισόδια. δες ποιος έχει κάνει φέτος τα αίσχη και μετά μιλα

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μας έχεις ζαλίσει στο κλάμα 2 μέρες τώρα φλωράκο, η κάθε λούγκρα εδώ μέσα κλαίγεται επειδή πήγαν να κάνουν ντου στους παίκτες!
Κλάψε για την κακιά Θεσσαλονίκη μπούλη! :birdman:

crying-baby-party-56800676.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom