Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν του το πε η λίλυ φαίνεται
εντάξει μην τον μειώνεις έτσι. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις στους οπαδούς σου νοοτροπία δεκαετιών μέσα σε δύο χρόνια. Και αυτοί που σήκωσαν τη σημαία δεν αισθάνονται βούλγαροι το κάνουν από αντίδραση. Λάθος κίνηση κατά την άποψή μου αλλά έτσι είναι

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
με αυτή την κίνηση -άμα την έκανε- θα ανέβαινε κατακόρυφα στην εκτίμηση όλων των ελλήνων και κυρίως των παοκτζήδων.
Ή δεν το σκέφτηκε ή φοβήθηκε.
Και στις δύο περιπτώσεις έχει κάνει μεγάλο λάθος και υστερεί.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
με αυτή την κίνηση -άμα την έκανε- θα ανέβαινε κατακόρυφα στην εκτίμηση όλων των ελλήνων και κυρίως των παοκτζήδων.
Ή δεν το σκέφτηκε ή φοβήθηκε.
Και στις δύο περιπτώσεις έχει κάνει μεγάλο λάθος και υστερεί.
Δεν νομίζω οτι φοβάται. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του και να ξέρω γιατί δεν το έκανε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ήμουνα σίγουρος ότι πάλι οι γαύροι θα αρχίζαν τα ίδια μετά την Τούμπα.....
Ο ζαγορ είναι τώρα μαλάκας....
Οταν ο πρόεδρός τους έλεγε πριν τα ντέρμπυ με ΠΑΟ τους αντιπάλους ΔΗΜΟΣΙΑ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ) κότες γελάγανε με περηφάνεια και αλαζονεία κιόλας.
Οταν ο πρόεδρός τους έλεγε πάλι ΔΗΜΟΣΙΑ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ)
Ε τι να κάνουμε αυτούς τους οπαδούς έχουμε, αυτούς θέλουμε παραληρούσαν στο γήπεδο όπως στις ρωμαικές αρρένες.

Είναι όντως τυχαίο ότι όπου πάνε γάβροι γίνονται επεισόδια.
Με ΑΕΚ, Με ΠΑΟΚ, με Βάζελο, με τα υποκαταστήματα (Ξάνθη), ακόμα και με τον Εργοτέλη λαμπόγιαλο τα είχαν κάνει.........

Βέβαια πάντα φταίνε οι άλλοι.... Ο ζαγοράκης, ο ντέμης, ο καιρός, οι Αμερικάνοι.....

Οταν ο Νιικολαίδης αποφάσισε να τα βάλει με τους οργανωμένους (έστω και με λάθος τρόπο) κανένας πούστης που τώρα διαμαρτύρεται δεν πήρε το μέρος του........
Τώρα που ο Ζαγόρ λέει ακριβώς ό,τι έλεγε ο Κόκκαλης με άλλα λόγια είναι ανεκδιήγητος, αναίσχυντος, υποκριτής και ανήθικος.....

Ε και γω λέω λοιπόν ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. Η κάθαρση ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.....

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν νομίζω οτι φοβάται. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του και να ξέρω γιατί δεν το έκανε
Τους έχει ανάγκη, κάλυψαν 2 εκ ευρώ απο το μετοχικό κεφάλαιο, τα λεφτά απο τα διαρκείας 2 χρόνια τώρα που είναι αρκετά, οι εισπράξεις απο τα παιχνίδια, ο ερχομός περισσότερων χορηγών λόγω γεμάτου γηπέδου και πάει λέγοντας!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τους έχει ανάγκη, κάλυψαν 2 εκ ευρώ απο το μετοχικό κεφάλαιο, τα λεφτά απο τα διαρκείας 2 χρόνια τώρα που είναι αρκετά, οι εισπράξεις απο τα παιχνίδια, ο ερχομός περισσότερων χορηγών λόγω γεμάτου γηπέδου και πάει λέγοντας!
Δεν νομίζω να έχανε τίποτα απ'όλα αυτά αν κατέβαζε την κωλοσημαία. Αντιθέτως θα κέρδιζε πάρα πολλά

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ήμουνα σίγουρος ότι πάλι οι γαύροι θα αρχίζαν τα ίδια μετά την Τούμπα.....
Ο ζαγορ είναι τώρα μαλάκας....
Οταν ο πρόεδρός τους έλεγε πριν τα ντέρμπυ με ΠΑΟ τους αντιπάλους ΔΗΜΟΣΙΑ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ) κότες γελάγανε με περηφάνεια και αλαζονεία κιόλας.
Οταν ο πρόεδρός τους έλεγε πάλι ΔΗΜΟΣΙΑ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ)
Ε τι να κάνουμε αυτούς τους οπαδούς έχουμε, αυτούς θέλουμε παραληρούσαν στο γήπεδο όπως στις ρωμαικές αρρένες.

Είναι όντως τυχαίο ότι όπου πάνε γάβροι γίνονται επεισόδια.
Με ΑΕΚ, Με ΠΑΟΚ, με Βάζελο, με τα υποκαταστήματα (Ξάνθη), ακόμα και με τον Εργοτέλη λαμπόγιαλο τα είχαν κάνει.........

Βέβαια πάντα φταίνε οι άλλοι.... Ο ζαγοράκης, ο ντέμης, ο καιρός, οι Αμερικάνοι.....

Οταν ο Νιικολαίδης αποφάσισε να τα βάλει με τους οργανωμένους (έστω και με λάθος τρόπο) κανένας πούστης που τώρα διαμαρτύρεται δεν πήρε το μέρος του........
Τώρα που ο Ζαγόρ λέει ακριβώς ό,τι έλεγε ο Κόκκαλης με άλλα λόγια είναι ανεκδιήγητος, αναίσχυντος, υποκριτής και ανήθικος.....

Ε και γω λέω λοιπόν ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. Η κάθαρση ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.....
αναφέρομαι μόνο στη σημαία και δεν είμαι γαύρος.
Στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αναφέρομαι μόνο στη σημαία και δεν είμαι γαύρος.
Στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ.
το σχόλιο δεν αναφερόταν σε σένα και το ξέρεις.
αλλοι είναι οι αποδέκτες.
Διάβασα την ανακοίνωση.....Μαλακία και μισή είναι.......
Αλλά από την άλλη λέω:
Ηρθε τώρα ο Μεσαίωνας να μας μιλήσει για αναγέννηση;

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το ξέρω αλλά λανθασμένη κατά την άποψή μου
Ρε φίλε τρελένεσαι στο ότι έχει γίνει άπειρες φορές στο παρελθόν να βρίζουν την Βόρειο Ελλάδα και ο διαιτητής να κάνει πως δεν το ακούει και έχει τύχει να βρίζουν τον Κόκκαλη σε άλλα γήπεδα και να διακόπτει το παιχνίδι για συστάσεις!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Η σημαία είναι καθαρά αντίδραση!
ξεκολλάτε με τη σημαία.......
στην Κύπρο οπαδοί της Ομόνοιας έχουν αναρτήσει την Τουρκοκυπριακή σε ντέρμπυ με το ΑΠΟΕΛ....... Δεν είναι οπαδικά ούτε ποδοσφαιρικά τα αίτια.... Ούτε για το ένα, ούτε για το άλλο......
Αλλού είναι. Και στην τελική αφού υπάρχει αυτό το θέμα είναι κατά τη γνώμη μου γελοίο να προσπαθούμε να το κρύψουμε....
Οπως τότε με τον Μπαμπινιώτη και τον ορισμό του Βούλγαρος...
Χαμός είχε γίνει λες και κανείς Ελληνας δεν γνωρίζει πού χρησιμοποείται αυτή η έκφραση χρόνια τώρα.......

Υ.Γ.
Ακόμα περιμένω την ανακοίνωση της κ. Ράπτη που θα καταδικάσει αυτά που έγιναν... Βέβαια έχει πλήρη άποψη για τις αδικίες των διαιτητών σε ομάδες της Θεσσαλονίκης......
Ε ρε βούρδουλα που θέτε όλοι......

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε φίλε τρελένεσαι στο ότι έχει γίνει άπειρες φορές στο παρελθόν να βρίζουν την Βόρειο Ελλάδα και ο διαιτητής να κάνει πως δεν το ακούει και έχει τύχει να βρίζουν τον Κόκκαλη σε άλλα γήπεδα και να διακόπτει το παιχνίδι για συστάσεις!
έταιρον εκάτερον. Και βέβαια τρελαίνομαι. Αυτό δεν σημαίνει οτι είναι σωστή η αντίδραση με τη σημαία.

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Υ.Γ.
Ακόμα περιμένω την ανακοίνωση της κ. Ράπτη που θα καταδικάσει αυτά που έγιναν... Βέβαια έχει πλήρη άποψη για τις αδικίες των διαιτητών σε ομάδες της Θεσσαλονίκης......
Ε ρε βούρδουλα που θέτε όλοι......
Η Ράπτη λειτούργησε σαν ντόπια πολιτικός, πέταξε μια μαλακία μήπως και τσιμπήσει ψήφους αλλά ο Σκόρδας την έβαλε στην θέση της!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom