Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στην διοίκηση του Ολυμπιακού ήταν πολύ χαρούμενοι από την συμπεριφορά της ομάδας, την μαχητικότητα, την παρουσία των νεαρών παικτών και κυρίως από το ότι επέδειξαν και παλικαριά. Μεγαλύτερη σκηνή, η φάση που ο Νικοπολίδης τρέχει και «καπακώνει» τον Τζόρτζεβιτς όταν του πέταγαν ό,τι δεν φαντάζεται ο ανθρώπινος νους. Ο Κάκος, άφησε παραπονεμένους τους Ολυμπιακούς, γιατί μπορεί ο Βαλβέρδε να μίλησε για την ολόσωστη δεύτερη κίτρινη στον Μενδρινό, όμως η πρώτη που έδειξε στον παίκτη δεν υπήρχε ποτέ. Επίσης, στην αποβολή του Μπιζέρα, ο Κερκυραίος ρέφερι, γιατί δεν έδωσε φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού από τα αριστερά και για ποιο λόγο «κιτρίνισε» τον Γιάννη Παπαδόπουλο.
ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΑΠΌ ΤΟ ΣΙΤΕ ΣΠΟΡΤ 24  αυτά για μερικούς

Καλά εσύ είσαι από άλλο παραμύθι τελικά...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
παρακαλω οι φιλοι και προπαντων ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ας κανουν ενα σχολειο
όχι μόνο οι ανεγκέφαλοι φταίνε για τη Βουλγάρικη Σημαία αλλά ΚΥΡΙΩΣ ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που το επέτρεψαν και οι λοιπόι θεατές που το ανέχτηκαν.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
όχι μόνο οι ανεγκέφαλοι φταίνε αλλά ΚΥΡΙΩΣ ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που το επέτρεψαν και οι λοιπόι θεατές που το ανέχτηκαν.

Εγώ πάντως δεν παίζει να πάω να τα βάλω με κάποιον ο οποίος μπορεί χαλαρίδης να μου βγάλει μαχαίρι....

ANAlgitos

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ παραδέχομαι ότι ο Κονσεϊσάο έπρεπε να πάρει κόκκινη ενώ εσύ λες ότι ο φιόγκο δεν έκανε τίποτα (αν και τι δείχνει πεντακάθαρα). Για αυτό κάποιοι από εσάς είστε γελοίοι και εκτός πραγματικότητας. Έχετε φάει κουτόχορτο εκεί κάτω αυτός είναι ο λόγος που στας Ευρώπας τρώτε .....ξέρεις τι. Επίσης το τι έκανε στην Ισπανία ο Γκαρσία (σαν βασικός στην Ρεάλ και Οσασούνα, αν και αμφιβάλλω αν ξέρεις τι έκανε) δε σημαίνει ότι έπρεπε να φάει αγκωνιά στην Ελλάδα και να μη τιμωρηθεί αυτός που την έριξε. Αλλά βάζω στοίχημα ότι η απάντησή σου θα είναι πάλι εχουμε παικταράδες, παίρνουμε 12 χρόνια πρωτάθλημα , δεν έχετε παίκτη σαν τον γκαλετι (αν και ένας από τους καλύτερους του ρόστερ σας είναι ο κουκουλάκης) και κλάψε. Κλασικές παπαριές όταν δεν υπάχουν επιχειρήματα...
Η διαφορά μας φίλε είναι ότι εγώ παίρνω κάθε χρόνο πρωταθλήματα και κύπελα και εσύ το απόλυτο μηδέν. Γι΄ αυτό φτιάξε ομάδα να με αντιμετωπίσεις και μην τα ρίχνεις αλλού ΠΑΟ Γ΄ της Ελλάδος . Ο ΠΑΟ Β ο οΦΗ . Εκτός παραγματικότητας είσαι εσύ που δεν βλέπεις τόσα χρονια τα χάλια της ομάδας σου και σου φτάίει το κράτος της αθήνας . Πάρε καμία χορηγία από το Βγενόπουλο για να βγάλεις τη χρονιά φτωχομπινέ , που σε έχουν σώσει καμιά πενηνταριά φορές κάτι Βενιζέλοι και Τσοχατζόπουλοι . Φτίαξε την ατμόσφαιρ στο γήπεδο σου , που οι Ζουλού είναι καλύτεροι από εσάς . όσο για τον ήρωα τον Πάμπλο όλη η Ισπανία ξέρει τι αλήτης είναι.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ πάντως δεν παίζει να πάω να τα βάλω με κάποιον ο οποίος μπορεί χαλαρίδης να μου βγάλει μαχαίρι....
Θα ήμουν ο μεγαλύτερος οπαδός του Ζαγοράκη αν πήγαινε ο ίδιος και την κατέβαζε. Δεν νομίζω να τον πείραζε κανένας. καλημέρα σας

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η διαφορά μας φίλε είναι ότι εγώ παίρνω κάθε χρόνο πρωταθλήματα και κύπελα και εσύ το απόλυτο μηδέν. Γι΄ αυτό φτιάξε ομάδα να με αντιμετωπίσεις και μην τα ρίχνεις αλλού ΠΑΟ Γ΄ της Ελλάδος . Ο ΠΑΟ Β ο οΦΗ . Εκτός παραγματικότητας είσαι εσύ που δεν βλέπεις τόσα χρονια τα χάλια της ομάδας σου και σου φτάίει το κράτος της αθήνας . Πάρε καμία χορηγία από το Βγενόπουλο για να βγάλεις τη χρονιά φτωχομπινέ , που σε έχουν σώσει καμιά πενηνταριά φορές κάτι Βενιζέλοι και Τσοχατζόπουλοι . Φτίαξε την ατμόσφαιρ στο γήπεδο σου , που οι Ζουλού είναι καλύτεροι από εσάς . όσο για τον ήρωα τον Πάμπλο όλη η Ισπανία ξέρει τι αλήτης είναι.
Ακομπλεξάριστο σε βρίσκω φίλε, εμείς σαν αρειανοί τόση χολή χολή για τον παοκ δεν βγάζουμε όπως εσύ! :2funny: :2funny: :2funny:
Άφησε και κανα ποστ σου χωρίς να αναφέρει τον παοκ μέσα! :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Θα ήμουν ο μεγαλύτερος οπαδός του Ζαγοράκη αν πήγαινε ο ίδιος και την κατέβαζε. Δεν νομίζω να τον πείραζε κανένας. καλημέρα σας
Ο Ζαγοράκης τους είπε και "Μπράβο" ρε συ... :tooth:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Προσωπικά οφείλω να ομολογήσω ότι συμφωνώ μαζί σου.

Καλημέρα...

ANAlgitos

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης θα δικαστούν την Πέμπτη οι συλληφθέντες που προξένησαν τα επεισόδια στην Τούμπα πριν και μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Σε Δικαστήριο Ανηλίκων θα δικαστεί στις 14 Μαΐου και ένας 16χρονος ο οποίος ήταν ένας εκ’ των οκτώ συλληφθέντων.

Το μεσημέρι και οι οκτώ οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, Δέσποινα Σωτηροπούλου, η οποία άσκησε σε βάρος του ποινικές διώξεις για παράβαση του νόμου περί Αθλητισμού. Επίσης, τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για πλημμελήματα της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού κατά συρροή, της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης και της απρόκλητης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε , αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα

ANAlgitos

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Απόσπασμα από απόψεις γαύρων παρέθεσες
Ότι δεν μας συμφέρει , όλος ο κόσμος τα βλέπει εσυ μείνε στο γιάλινο κόσμο σου. Αμφισβητείς το συγκεκριμένο σιτε . Πήγαινε και δες το . Και αυτό  του ολυμπιακού είναι? έλεος με την καραμέλα

ANAlgitos

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Οι (τζάμπα) μάγκες δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το χρήμα…
09/03/2009, 19:22 | Διαβάστηκε 8801 φορέςΑποστολή

Χρόνια τώρα καταθέτω την άποψη ότι το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα δεν γίνεται να αντιμετωπιστεί χωρίς να κοπεί ο ομφάλιος λώρος που συνδέει τους πυρήνες των οργανωμένων οπαδών με τις διοικήσεις και τους μεγαλοπαράγοντες των ΠΑΕ και ΚΑΕ. Ταυτόχρονα διευκρίνιζα ότι στο τσουβάλι δεν μπαίνουν όλοι οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών. Η άποψη αυτή στη χειρότερη περίπτωση λοιδορήθηκε και στην καλύτερη αγνοήθηκε.

Σημασία έχει ότι με την τιμητική εξαίρεση του Ντέμη Νικολαΐδη (που όμως ήδη αποτελεί παρελθόν) καμία ΠΑΕ δεν συγκινήθηκε. Το σκηνικό παραμένει και παραμένει απελπιστικά το ίδιο. Τα κρούσματα τυφλής οπαδικής βίας συνεχίζονται Σχεδόν κάθε κρούσμα βίας το συνοδεύει η γενικόλογη καταδίκη από την ΠΑΕ της οποίας τα… φυντάνια εμπλέκονται και στη συνέχεια η καλά οργανωμένη νομική υποστήριξη ενώπιον του αθλητικού δικαστή ώστε να μην υπάρξει ποινή.

Έτσι λοιπόν επιχειρείται η υποβάθμιση των επεισοδίων (που πριν έχουν φραστικά καταδικαστεί) ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ποινή. Βασικό επιχείρημα ακούγεται πάντα ότι η ΠΑΕ ή η ΚΑΕ δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που έκαναν τα επεισόδια.

Όλα αυτά είναι λίγο-πολύ γνωστά. Το πρόσφατο στοιχείο προκύπτει από τις δηλώσεις του κ. Πηλαδάκη. Με την ιδιότητά του ως προέδρου της Σούπερ Λίγκας δήλωσε: «Πρέπει επιτέλους και οι διοικήσεις των ομάδων να τσακωθούμε με τους οργανωμένους, γιατί κάθε διοίκηση είναι συνυπεύθυνη». Λόγια κοφτά και σταράτα, που δείχνουν καθαρά ποιος έχει το μαχαίρι και το καρπούζι. Λόγια που δύσκολα μπορεί να ξεστομίσει για παράδειγμα ο υφυπουργός Αθλητισμού, γιατί ξέρει ότι η συλλογή του σταυρού θα γίνει δύσκολη δουλειά στην Α’ Θεσσαλονίκης, όπου πολιτεύεται. Βλέπετε, ο Πηλαδάκης έκανε τις δηλώσεις αυτές μετά τα όσα θαυμαστά… εποίησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας το… παρατράβηξε φωτογραφίζοντας πρόσωπα.

«Είναι ντροπή κάποιοι θεσμικοί παράγοντες που υποτίθεται ότι προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, να πυροδοτούν την ατμόσφαιρα». Μπορεί να με γελάνε τα μάτια μου, αλλά μέσα στο κάδρο της φωτογραφίας διακρίνονται πολλοί. «Από τον νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, μέχρι τον υφυπουργό Σταύρο Καλαφάτη και από τον Θοδωρή Ζαγοράκη μέχρι τον Σάββα Θεοδωρίδη».

Σημασία έχει ότι αυτή την πολύ σημαντική ομολογία ο κ. Πηλαδάκης την έκανε ενώπιον του προέδρου του ΟΠΑΠ, κ. Χατζηεμμανουήλ. Επειδή λοιπόν ο τελευταίος δήλωσε ότι «ο ΟΠΑΠ θα γίνει χορηγός μιας νέας φιλοσοφίας στο χώρο του ποδοσφαίρου» πώς θα του φαινόταν η ιδέα να συνδέσει την επιχορήγηση σε κάθε ΠΑΕ με το αν ή όχι οι οπαδοί της δημιουργούν επεισόδια; Αφού η Σούπερ Λίγκα-δια του προέδρου της-δηλώνει ότι έχουν ευθύνη οι ΠΑΕ και ο κ. Χατζηεμμανουήλ προωθεί νέα φιλοσοφία στον ΟΠΑΠ, ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν. Γιατί-αφήστε με να πιστεύω-πως στον «όμορφο και ηθικό κόσμο» του επαγγελματικού αθλητισμού, η μόνη γλώσσα που γίνεται κατανοητή είναι η γλώσσα του χρήματος.

Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2009, 19:22 Κορυφή σελίδας Αποστολή

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ότι δεν μας συμφέρει , όλος ο κόσμος τα βλέπει εσυ μείνε στο γιάλινο κόσμο σου. Αμφισβητείς το συγκεκριμένο σιτε . Πήγαινε και δες το . Και αυτό  του ολυμπιακού είναι? έλεος με την καραμέλα

Αυτό που λέω είναι ότι δεν είναι άποψη του σάιτ αυτά που έγραψες αλλά αναφέρει το τι λένε μέσα στην ομαδίτσα σου. Είπαμε όμως κίτρινη για διαμαρτυρία και φάουλ γιατί ο δικός σας πρώτα έσπρωξε τον δικό μας και μετά αυτός τον χτύπησε ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ (το φάουλ είχε ήδη γίνει). Όταν τα κόζια θα ξαναπάνε στον βάζελο και θα σας γαμάει για καμια δεκαετία πάλι αντε να δούμε τι θα λέτε για τα κοράκια..

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
δεν του το πε η λίλυ φαίνεται

Stories