1. O ΠΑΟΚ χθες ήταν μάπα και ο ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει και το διπλό.Πονεσαν τα μάτια μας.
2. Η Διαιτησία ηταν εντάξει. Ο κονσεισάο έπρεπε να αποβληθεί και το πέναλτι του μούσλι δεν το θέλω (δεν είμαι γάβρος εγώ)
3.Στήριξη στον Ζαγοράκη. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και δεν χάθηκε τίποτα. Ζαγοράκη δεν έχει ΚΑΜΙΑ άλλη ομάδα και όσο είναι το τιμόνι θα πηγαίνουμε μπροστά.
4.Είναι μαλακία να πετάς αντικείμενα μέσα και να κυνηγάς αντίπαλους παίκτες.Φτάνει με τις κωλομαγκιές.
5.Είναι μαλακία να σηκώνουμε βουλγάρικες σημαίες , αλλά όσοι νομίζουν ότι κάποιοι το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι είναι βούλγαροι κάνουν λάθος.Το κάνουν από ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στο αθηνοκεντρικό κράτος που τους αντιμετωπίζει έτσι. Όπως και ναχει όμως είναι μαλακία και δίνει πάτημα σε κάποιους που (κάνουν πως) δεν καταλαβαίνουν
6. Οι φίλοι ολυμπιακοί αφού θεωρούν τον ΠΑΟΚ μικρή ομάδα αγωνιστικά και οπαδικά ας σταματήσουν να ασχολούνται με το συγκεκριμένο thread και να προκαλούν. Είπαμε είστε οι πιο δυνατοί και τους δέρνετε όλους. Ασχοληθείτε με καμμιά ομάδα του επιπέδου σας (κατά προτίμηση ευρωπαική γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει).