Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1. O ΠΑΟΚ χθες ήταν μάπα και ο ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει και το διπλό.Πονεσαν τα μάτια μας.
2. Η Διαιτησία ηταν εντάξει. Ο κονσεισάο έπρεπε να αποβληθεί και το πέναλτι του μούσλι δεν το θέλω (δεν είμαι γάβρος εγώ)
3.Στήριξη στον Ζαγοράκη. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και δεν χάθηκε τίποτα. Ζαγοράκη δεν έχει ΚΑΜΙΑ άλλη ομάδα και όσο είναι το τιμόνι θα πηγαίνουμε μπροστά.
4.Είναι μαλακία να πετάς αντικείμενα μέσα και να κυνηγάς αντίπαλους παίκτες.Φτάνει με τις κωλομαγκιές.
5.Είναι μαλακία να σηκώνουμε βουλγάρικες σημαίες , αλλά όσοι νομίζουν ότι κάποιοι το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι είναι βούλγαροι κάνουν λάθος.Το κάνουν από ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στο αθηνοκεντρικό κράτος που τους αντιμετωπίζει έτσι. Όπως και ναχει όμως είναι μαλακία και δίνει πάτημα σε κάποιους που (κάνουν πως) δεν καταλαβαίνουν
6. Οι φίλοι ολυμπιακοί αφού θεωρούν τον ΠΑΟΚ μικρή ομάδα αγωνιστικά και οπαδικά ας σταματήσουν να ασχολούνται με το συγκεκριμένο thread και να προκαλούν. Είπαμε είστε οι πιο δυνατοί και τους δέρνετε όλους. Ασχοληθείτε με καμμιά ομάδα του επιπέδου σας (κατά προτίμηση ευρωπαική γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει).

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
1. O ΠΑΟΚ χθες ήταν μάπα και ο ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει και το διπλό.Πονεσαν τα μάτια μας.
2. Η Διαιτησία ηταν εντάξει. Ο κονσεισάο έπρεπε να αποβληθεί και το πέναλτι του μούσλι δεν το θέλω (δεν είμαι γάβρος εγώ)
3.Στήριξη στον Ζαγοράκη. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και δεν χάθηκε τίποτα. Ζαγοράκη δεν έχει ΚΑΜΙΑ άλλη ομάδα και όσο είναι το τιμόνι θα πηγαίνουμε μπροστά.
4.Είναι μαλακία να πετάς αντικείμενα μέσα και να κυνηγάς αντίπαλους παίκτες.Φτάνει με τις κωλομαγκιές.
5.Είναι μαλακία να σηκώνουμε βουλγάρικες σημαίες , αλλά όσοι νομίζουν ότι κάποιοι το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι είναι βούλγαροι κάνουν λάθος.Το κάνουν από ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στο αθηνοκεντρικό κράτος που τους αντιμετωπίζει έτσι. Όπως και ναχει όμως είναι μαλακία και δίνει πάτημα σε κάποιους που (κάνουν πως) δεν καταλαβαίνουν
6. Οι φίλοι ολυμπιακοί αφού θεωρούν τον ΠΑΟΚ μικρή ομάδα αγωνιστικά και οπαδικά ας σταματήσουν να ασχολούνται με το συγκεκριμένο thread και να προκαλούν. Είπαμε είστε οι πιο δυνατοί και τους δέρνετε όλους. Ασχοληθείτε με καμμιά ομάδα του επιπέδου σας (κατά προτίμηση ευρωπαική γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει).
BBS με προλαβες ακριβως αυτα ηθελα να γραψω.
Παντως ο Κακος για μενα με διαφορα ο καλυτερος διαιτητης στην Ελλαδα κυριως επιδη δεν σφυριζει καθε 5'' και αφηνει το ματς να παιζεται και λιγο σκληρα.
ΑΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ ηταν τραγικος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
BBS με προλαβες ακριβως αυτα ηθελα να γραψω.
Παντως ο Κακος για μενα με διαφορα ο καλυτερος διαιτητης στην Ελλαδα κυριως επιδη δεν σφυριζει καθε 5'' και αφηνει το ματς να παιζεται και λιγο σκληρα.
ΑΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ ηταν τραγικος

συμφωνώ για τον Κάκο....
Είχε ξεκινήσει Κουκουλάκης αλλα εξελίχθηκε σε Μάγιερ.......

Επισκέπτης
Έχει και τόσο υλικό μ'εμάς.
Κρίμα να πάει χαμένο. :headbang: :headbang:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
φιλε γαυρος ειμαι αλλα εισαι σωστος. Σαν φιλος του ποδοσφαιρου το μονο που θα ελεγα οτι ο παοκ κανει καλη ομαδα και ας κανουν λιγο υπομονη και να δωσουν λιγο χρονο στην ομαδα τους ακομα. Αλλωστε οπως ειπε και ο σαντος η ομαδα εφτασε φετος πολυ ευκολα στους στοχους και αν προσεξει λιγο μπορει και καλυτερα (εξοδο στο cl) λιγοι περιμεναν την τοσο καλη πορεια του παοκ φετος να μην γελιομαστε.Να προσεξει και λιγο ο κοσμος γιατι ειναι κριμα, και οι παοκτζηδες το ξερουν καλα, να ξανατιμωρηθει η ομαδα τους (δεν ηθελε πολυ να ξεφυγουν εντελως τα πραγματα χθες)και αυτο θα ηταν πισωγυρισμα για οχι μονο τον παοκ αλλα και για ολοκληρο το ελληνικο ποδοσφαιρο.Με τον παοκ στα παλιοτερα χαλια του και θα μειωνοταν ακομα ο ανταγωνισμος και τα ματια μας θα συνεχιζουν να πονανε με το αθλιο θεαμα που βλεπουμε.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• assets_LARGE_t_1041_2382353_type11176.jpg
    assets_LARGE_t_1041_2382353_type11176.jpg
    33,2 KB · Εμφανίσεις: 12

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ρε παλιοαθηναοι γυφτοι δεν θα ρθειτε ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ στην ηρωικη Τουμπα(απο το κωλοΤΟΥΜΠΑ).....ΘΑ ΣΑΣ....ΘΑ ΣΑΣ....ΘΑ ΣΑΣ.....ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ρε παλιοαθηναοι γυφτοι δεν θα ρθειτε ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ στην ηρωικη Τουμπα(απο το κωλοΤΟΥΜΠΑ).....ΘΑ ΣΑΣ....ΘΑ ΣΑΣ....ΘΑ ΣΑΣ.....ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ....
παλι θα χασετε το προταθλιμα

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Αφου σας ριξαμε χθες 3 γκολ και μπολικο ξυλο.....ειμαστε ευτυχισμενοι!!!!τωρα θα πουλησω και τα αδεια μπουκαλια της μαλαματινας θα φαω και 5 μπουγατσες με κιμα και του χρονου παλι ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ......

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αφου σας ριξαμε χθες 3 γκολ και μπολικο ξυλο.....ειμαστε ευτυχισμενοι!!!!τωρα θα πουλησω και τα αδεια μπουκαλια της μαλαματινας θα φαω και 5 μπουγατσες με κιμα και του χρονου παλι ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ......
37

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Και ευτυχώς που τράβηξε το Νικοπολίδη ο Χαλκιάς, αλλιώς θα έτρωγε πολύ ξύλο ο μπουγατσομάχος!! :bottom:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Εχω να δω τοσα θα... απο την προεκλογικη περιοδο!!! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom