εγώ είμαι κατά της βίας από όπου και αν προέρχεται και από ολυμπιακούς . Σε αυτό συμφωνούμε . Άλλο αυτό και άλλο να λες ότι ο κόκαλης φταίει για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τουλάχιστον αυτός επενδύει εδώ και τόσα χρόνια τα ωραία του λεφτά , ενώ κάποιοι άλλοι καβούρια ...ενώ οι μη σκεφτόμενοι ανεγκέφαλοι παοκτζήδες εχθές και οι αντίστοιχοι γαύροι στη ριζούπολη και οι αντίστοιχοι βάζελοι στο ντέρμπυ με τον ευθυμιάδη είναι όλοι ενωμένοι μια γροθιά και αγαπάνε την ελλαδα........
ρε τι ακούμε εδώ μέσααααααααααααααααααααααααααααααα..............
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
τι ομάδα είσαι λοιπόν?με 14 χιλιάρικα λες εδώ μέσα να παίζω με κλειστά χαρτιά;
ή μήπως θες να σου στείλω και βιογραφικό;
πρασινοσ γαβροσ ιντι ομάδα είσαι λοιπόν?
Godfather72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ναι ο Κόκκαλης νοιάζεται για το Ελληνικό ποδόσφαιρο!εγώ είμαι κατά της βίας από όπου και αν προέρχεται και από ολυμπιακούς . Σε αυτό συμφωνούμε . Άλλο αυτό και άλλο να λες ότι ο κόκαλης φταίει για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τουλάχιστον αυτός επενδύει εδώ και τόσα χρόνια τα ωραία του λεφτά , ενώ κάποιοι άλλοι καβούρια ...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ είμαι κατά της βίας από όπου και αν προέρχεται και από ολυμπιακούς . Σε αυτό συμφωνούμε . Άλλο αυτό και άλλο να λες ότι ο κόκαλης φταίει για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τουλάχιστον αυτός επενδύει εδώ και τόσα χρόνια τα ωραία του λεφτά , ενώ κάποιοι άλλοι καβούρια ...
ρε φιλαράκι.......
σου είπα και ξανά αλλά δεν πήρες γραμμή........
από το πρώτο ποστ που έγραψα κατάλαβες ότι είπα ότι φταίει ο Κόκκαλης;
Υ.Γ.
Κοίτα τα ωραία τα λεφτά τους επενδύουν και έμποροι ναρκωτικών και όπλων.....
Αυτό δεν πάει να πει ότι η μη νόμιμη απόκτηση κέρδους καθαγιάζεται με την μεταγενέστερη επένδυση....... Εχεις χάσει ολίγον το σωστό, το δίκαιο και το λογικό.....
Αυτό είναι που έχει χάσει τελευταία και ο μέσος γαύρος........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ναι ο Κόκκαλης νοιάζεται για το Ελληνικό ποδόσφαιρο!
μην του χαλάς το παραμύθι.......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πρασινοσ γαβροσ ιν
γαβροβάζελος είναι το σωστό......
οσο και ο ζαγορ ο βανδισ ο μιγκισ ο σοφερ ο αντιβιοτικοσ .... ο προτιπουργο οΝαι ο Κόκκαλης νοιάζεται για το Ελληνικό ποδόσφαιρο!
ολι νιαζοντε για το καλο τισ δεξιασ η αριστερισ τσεπασ
και μισ καλιτερα.....μην του χαλάς το παραμύθι.......
βαζελογαβροσ παντα η κιρια ιδιοτισ τελεφτεαγαβροβάζελος είναι το σωστό......
Godfather72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κανείς δεν νοιάζεται για το ποδόσφαιρο, όλοι για τα λεφτά πάνε και παπαριές τύπου "μεγάλωσα με τα ιδεώδη του παναθηναϊκού" ή " γαλουχήθηκα με τον δαφνοστεφανωνό έφηβο" είναι για να ελέγχουν άβουλα άτομα με εγκέφαλο σε μέγεθος καρφίτσας!οσο και ο ζαγορ ο βανδισ ο μιγκισ ο σοφερ ο αντιβιοτικοσ .... ο προτιπουργο ο
ολι νιαζοντε για το καλο τισ δεξιασ η αριστερισ τσεπασκαι μισ καλιτερα.....βαζελογαβροσ παντα η κιρια ιδιοτισ τελεφτεα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
βαζελογαβροσ παντα η κιρια ιδιοτισ τελεφτεα
γι αυτό το έγραψα έτσι για να με διορθώσεις......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και μετά ψάχνουμε εμείς ψύλλους στ άχυρα........Κανείς δεν νοιάζεται για το ποδόσφαιρο, όλοι για τα λεφτά πάνε και παπαριές τύπου "μεγάλωσα με τα ιδεώδη του παναθηναϊκού" ή " γαλουχήθηκα με τον δαφνοστεφανωνό έφηβο" είναι για να ελέγχουν άβουλα άτομα με εγκέφαλο σε μέγεθος καρφίτσας!
δασκαλε μου αλεε ,ο Πουρ μου τα μαθενι ολαγι αυτό το έγραψα έτσι για να με διορθώσεις......
Κανείς δεν νοιάζεται για το ποδόσφαιρο, όλοι για τα λεφτά πάνε και παπαριές τύπου "μεγάλωσα με τα ιδεώδη του παναθηναϊκού" ή " γαλουχήθηκα με τον δαφνοστεφανωνό έφηβο" είναι για να ελέγχουν άβουλα άτομα με εγκέφαλο σε μέγεθος καρφίτσας!
ΜΟΝΟ Η 7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιαφτο πονα το κεφαλι μου μετσιμπα η καρφιτσα
ο ψιλοσ κανι τα μεγαλιτερα αλματα ινε πιδιχταρασ ,μακαρι να μουν ψιλοσκαι μετά ψάχνουμε εμείς ψύλλους στ άχυρα........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ο ψιλοσ κανι τα μεγαλιτερα αλματα ινε πιδιχταρασ ,μακαρι να μουν ψιλοσ
Επί ποδός είναι η ελληνική αστυνομία για τη σύλληψη Παλαιοκώστα. Λογικό. Αν στο στατιστικό που λέει ότι οι περισσότερες συλλήψεις γίνονται λίγες μέρες μετά το έγκλημα, προσθέσεις και το πόσο ρεζίλι έκανε ο καταζητούμενος κυβέρνηση και αστυνομία, η… πιλάλα των αρμοδίων είναι κατανοητή.
Στο πλαίσιο προφανώς της απόφασης για εντατικούς ελέγχους, σε κομβικό σημείο κοντά στη Λάρισα μπλόκο της αστυνομίας σταμάτησε για έλεγχο και το τζιπ του μπασκετμπολίστα του Α.Ο Τρικάλων, Σ. Τσιγκάνοβιτς, καθώς το τζιπ του, ήταν ίδιο με εκείνο που χρησιμοποίησαν οι δραπέτες μόλις κατέβηκαν από το ελικόπτερο. Αυτή η ομοιότητα των οχημάτων πρέπει να συνετέλεσε ώστε στον έλεγχο να μετέχουν περισσότεροι από 35 πάνοπλοι αστυνομικοί.
Τρομοκρατημένος ο μπασκετμπολίστας προσπαθούσε να τους πείσει ότι ουδεμία σχέση έχει με τον δραπέτη. Του πήρε περίπου μία ώρα να το καταφέρει αυτό, μια που κανένα εκ των δαιμονίων οργάνων δε μιλούσε αγγλικά!
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τον επικεφαλής της εν λόγω ομάδας κρούσης: Ο Σ. Τσιγκάνοβιτς έχει ύψος 2.13 μέτρα, αν ο Παλαιοκώστας είχε τέτοιο ύψος δεν θα το ήξεραν ή δεν θα έπρεπε να το ξέρουν οι διωκτικές αρχές; Για έναν άνθρωπο 2,13 μ. το βασικό που έχεις να πεις για να τον περιγράψεις σίγουρα δεν είναι ότι έχει «καραφλίτσα και μουσάκι»! Πολύ περισσότερο αν τον αναζητάς ως επικίνδυνο κακοποιό.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αφιερωμένο στον φίλο μου τον Βρά.....
Επί δικτατορίας είναι κάποιος νυχτιάτικα έξω από ένα σπίτι και φωνάζει:
-Μωρήηηηηη...... μωρήηηηηηηη...
Περιμένει λίγο, δεν του απαντάει κανείς οπότε συνεχίζει:
-Μωρήηηηηηηηηη..... μωρήηηηηηηηηηη...
Κάποιος περαστικός πλησιάζει από περιέργεια και ρωτάει:
-Με συγχωρείτε, αλλά ποιόν φωνάζετε;
-Τη γυναίκα μου να με ανοίξει επειδή ξέχασα τα κλειδιά.
-Δεν θέλω να σας κάνω παρατήρηση, αλλά το βρίσκετε πρέπον να φωνάζετε μωρή τη γυναίκα σας; -Aν θές φώναξέ την εσύ... Ελευθερία τη λένε...
-Δεν θέλω να σας κάνω παρατήρηση, αλλά το βρίσκετε πρέπον να φωνάζετε μωρή τη γυναίκα σας; -Aν θές φώναξέ την εσύ... Ελευθερία τη λένε...
ιταν ιδιοσ εγο,ο μεσοσ ελιν ντερεκισ του 1,68
Επί ποδός είναι η ελληνική αστυνομία για τη σύλληψη Παλαιοκώστα. Λογικό. Αν στο στατιστικό που λέει ότι οι περισσότερες συλλήψεις γίνονται λίγες μέρες μετά το έγκλημα, προσθέσεις και το πόσο ρεζίλι έκανε ο καταζητούμενος κυβέρνηση και αστυνομία, η… πιλάλα των αρμοδίων είναι κατανοητή.
Στο πλαίσιο προφανώς της απόφασης για εντατικούς ελέγχους, σε κομβικό σημείο κοντά στη Λάρισα μπλόκο της αστυνομίας σταμάτησε για έλεγχο και το τζιπ του μπασκετμπολίστα του Α.Ο Τρικάλων, Σ. Τσιγκάνοβιτς, καθώς το τζιπ του, ήταν ίδιο με εκείνο που χρησιμοποίησαν οι δραπέτες μόλις κατέβηκαν από το ελικόπτερο. Αυτή η ομοιότητα των οχημάτων πρέπει να συνετέλεσε ώστε στον έλεγχο να μετέχουν περισσότεροι από 35 πάνοπλοι αστυνομικοί.
Τρομοκρατημένος ο μπασκετμπολίστας προσπαθούσε να τους πείσει ότι ουδεμία σχέση έχει με τον δραπέτη. Του πήρε περίπου μία ώρα να το καταφέρει αυτό, μια που κανένα εκ των δαιμονίων οργάνων δε μιλούσε αγγλικά!
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τον επικεφαλής της εν λόγω ομάδας κρούσης: Ο Σ. Τσιγκάνοβιτς έχει ύψος 2.13 μέτρα, αν ο Παλαιοκώστας είχε τέτοιο ύψος δεν θα το ήξεραν ή δεν θα έπρεπε να το ξέρουν οι διωκτικές αρχές; Για έναν άνθρωπο 2,13 μ. το βασικό που έχεις να πεις για να τον περιγράψεις σίγουρα δεν είναι ότι έχει «καραφλίτσα και μουσάκι»! Πολύ περισσότερο αν τον αναζητάς ως επικίνδυνο κακοποιό.
σαν τιν εφιμεριδα που κλισεΑφιερωμένο στον φίλο μου τον Βρά.....
Μα ονομα ειναι αυτο.
δεσπινα ινε το ΟΝΟΜΑ το επαναστατικο!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα ονομα ειναι αυτο.
ζιτο η 21 !!!!!!!!!!!!!!!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεσπινα ινε το ΟΝΟΜΑ το επαναστατικο!!!!!!!!!!!!!!!!
ζιτο η 21 !!!!!!!!!!!!!!!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πάντα η πουτάνα η διαιτησία φταίει....
Τρομακτική εξέλιξη είχε η αναμέτρηση του Διαγόρα Βατίου με τον Περαμαϊκό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, καθώς διεκόπη, αφού δύο ποδοσφαιριστές χτυπήθηκαν από κεραυνό!
* Κεραυνός χτύπησε 2 ποδοσφαιριστές!
Ο Παπαχριστοδούλου των γηπεδούχων και ο Καλούδης των φιλοξενουμένων έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν έπεσε κεραυνός στο γήπεδο και αμφότεροι ηλεκτρίστηκαν. Ο γιατρός του αγώνα, Γιάννης Μιχαηλίδης, έτρεξε να βοηθήσει τους δύο παίκτες, οι οποίοι αρχικά έπιαναν το κεφάλι τους και μετά έμειναν ακίνητοι στον αγωνιστικό χώρο.
"Γύρω στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, είδαμε μια λάμψη και τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων με αριθμό φανέλας 18 (σ.σ. Παπαχριστοδούλου) να πέφτει κάτω στην άκρη της περιοχής. Το ίδιο συνέβη και με το νούμερο 5 (σ.σ. Καλούδης) των φιλοξενούμενων, όμως στην άλλη άκρη. Με το νερό να αποτελεί καλό αγωγό, οι παίκτες ηλεκτρίστηκαν και αμέσως προσπαθήσαμε να τους σηκώσουμε από το βρεγμένο τερέν και να τους φορέσουμε κάτι στεγνό", τόνισε ο γιατρός του αγώνα.
Ο Θ. Καλούδης είχε εγκαύματα στο δεξί χέρι και ενοχλήσεις, με συνέπεια να διακομιστεί για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Απείλησε, μάλιστα, με μηνύσεις κατά του διαιτητή Τσιλιπάνου που δεν διέκοψε τον αγώνα: "Ο διαιτητής ξεκίνησε τον αγώνα με καταρρακτώδη βροχή και στο τέταρτο τον διέκοψε. Οι δύο ομάδες μπήκαμε στα αποδυτήρια και αρχίσαμε να αλλάζουμε με σκοπό να αποχωρήσουμε, αφού οι συνθήκες δεν επέτρεπαν την συνέχιση του αγώνα. Μετά από μερικά λεπτά και παρά την άρνηση των ομάδων να αρχίσει εκ νέου το ματς, ο κύριος αυτός ήρθε και μας είπε ‘εγώ βγαίνω’. Αφού προσπαθήσαμε να παίξουμε για κάποια λεπτά ποδόσφαιρο, παίκτης του παραπονέθηκε για ηλεκτρισμό, όμως κατόπιν συνεννόησης με τον δεύτερο βοηθό του αποφάσισε να δώσει και πάλι συνέχεια. Τότε ένιωσα να με χτυπάει κεραυνός. Στην αρχή μούδιασε το δεξί μου χέρι και έπειτα ένιωσα να νεκρώνουν τα πάντα από το κεφάλι και κάτω. Ποιος είναι αυτός ο κύριος που αποφασίζει να θέσει σε κίνδυνο τις ζωές 22 ποδοσφαιριστών;".
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προβλήματα στον αγώνα είχαν αρχίσει από νωρίς. Η έντονη βροχόπτωση είχε εξωθήσει τον διαιτητή να διακόψει το ματς και παρά τις αρνήσεις των παικτών να το αρχίσει και πάλι μετά από 25 λεπτά. Εν τω μεταξύ, Στο 33ο λεπτό της συνάντησης οι Ζουρούδης και Ροπόκης ενημέρωσαν τον διαιτητή ότι ένιωσαν κάποιες ενοχλήσεις από ηλεκτρισμό και του ζήτησαν να διακόψει το ματς. Αυτός αρνήθηκε και ένα λεπτό αργότερα σημειώθηκε το περιστατικό που τον ανάγκασε να αναθεωρήσει.
Τρομακτική εξέλιξη είχε η αναμέτρηση του Διαγόρα Βατίου με τον Περαμαϊκό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, καθώς διεκόπη, αφού δύο ποδοσφαιριστές χτυπήθηκαν από κεραυνό!
* Κεραυνός χτύπησε 2 ποδοσφαιριστές!
Ο Παπαχριστοδούλου των γηπεδούχων και ο Καλούδης των φιλοξενουμένων έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν έπεσε κεραυνός στο γήπεδο και αμφότεροι ηλεκτρίστηκαν. Ο γιατρός του αγώνα, Γιάννης Μιχαηλίδης, έτρεξε να βοηθήσει τους δύο παίκτες, οι οποίοι αρχικά έπιαναν το κεφάλι τους και μετά έμειναν ακίνητοι στον αγωνιστικό χώρο.
"Γύρω στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, είδαμε μια λάμψη και τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων με αριθμό φανέλας 18 (σ.σ. Παπαχριστοδούλου) να πέφτει κάτω στην άκρη της περιοχής. Το ίδιο συνέβη και με το νούμερο 5 (σ.σ. Καλούδης) των φιλοξενούμενων, όμως στην άλλη άκρη. Με το νερό να αποτελεί καλό αγωγό, οι παίκτες ηλεκτρίστηκαν και αμέσως προσπαθήσαμε να τους σηκώσουμε από το βρεγμένο τερέν και να τους φορέσουμε κάτι στεγνό", τόνισε ο γιατρός του αγώνα.
Ο Θ. Καλούδης είχε εγκαύματα στο δεξί χέρι και ενοχλήσεις, με συνέπεια να διακομιστεί για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Απείλησε, μάλιστα, με μηνύσεις κατά του διαιτητή Τσιλιπάνου που δεν διέκοψε τον αγώνα: "Ο διαιτητής ξεκίνησε τον αγώνα με καταρρακτώδη βροχή και στο τέταρτο τον διέκοψε. Οι δύο ομάδες μπήκαμε στα αποδυτήρια και αρχίσαμε να αλλάζουμε με σκοπό να αποχωρήσουμε, αφού οι συνθήκες δεν επέτρεπαν την συνέχιση του αγώνα. Μετά από μερικά λεπτά και παρά την άρνηση των ομάδων να αρχίσει εκ νέου το ματς, ο κύριος αυτός ήρθε και μας είπε ‘εγώ βγαίνω’. Αφού προσπαθήσαμε να παίξουμε για κάποια λεπτά ποδόσφαιρο, παίκτης του παραπονέθηκε για ηλεκτρισμό, όμως κατόπιν συνεννόησης με τον δεύτερο βοηθό του αποφάσισε να δώσει και πάλι συνέχεια. Τότε ένιωσα να με χτυπάει κεραυνός. Στην αρχή μούδιασε το δεξί μου χέρι και έπειτα ένιωσα να νεκρώνουν τα πάντα από το κεφάλι και κάτω. Ποιος είναι αυτός ο κύριος που αποφασίζει να θέσει σε κίνδυνο τις ζωές 22 ποδοσφαιριστών;".
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προβλήματα στον αγώνα είχαν αρχίσει από νωρίς. Η έντονη βροχόπτωση είχε εξωθήσει τον διαιτητή να διακόψει το ματς και παρά τις αρνήσεις των παικτών να το αρχίσει και πάλι μετά από 25 λεπτά. Εν τω μεταξύ, Στο 33ο λεπτό της συνάντησης οι Ζουρούδης και Ροπόκης ενημέρωσαν τον διαιτητή ότι ένιωσαν κάποιες ενοχλήσεις από ηλεκτρισμό και του ζήτησαν να διακόψει το ματς. Αυτός αρνήθηκε και ένα λεπτό αργότερα σημειώθηκε το περιστατικό που τον ανάγκασε να αναθεωρήσει.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 87K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K