Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
413
Πόντοι
3.235
Αν και δεν είμαι ΠΑΟΚ αλλά ΠΑΟ αυτό το αρχίδι τον Νικοπολίδη θα πρεπει κάποια στιγμη να του ρίξουνε πολύ ξύλο, γυρναει, ενώ μπορει να φύγει, και χτυπάει τον οπαδο και μετα τρέχει σαν την κότα ο πούστης

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αν και δεν είμαι ΠΑΟΚ αλλά ΠΑΟ αυτό το αρχίδι τον Νικοπολίδη θα πρεπει κάποια στιγμη να του ρίξουνε πολύ ξύλο, γυρναει, ενώ μπορει να φύγει, και χτυπάει τον οπαδο και μετα τρέχει σαν την κότα ο πούστης
Νομίζω πως δεν τα λες καλά αν και δεν είμαι γάβρος

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ιθελε να του ζιτισι τι φανελα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ρε τι άλλη μαλακία θ ακούσουμε................

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ναι το καταλαβαμε αλλωστε εσεις τραβατε ζορι με τον Αντωνη οχι οι παοκτηδες.
Κατσε θα ξαναποσταρει. :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
kourkouti-paok-osfp-valverde-derbyshire-antzas-war.jpg

giwrgos_s.jpg

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
413
Πόντοι
3.235
Ναι το καταλαβαμε αλλωστε εσεις τραβατε ζορι με τον Αντωνη οχι οι παοκτηδες.Κατσε θα ξαναποσταρει. :grin:
Καλά απο εσένα που εχεις την Βρεττανικη σημαία δεν περίμενα και τίποτα άλλο, φαίνεται τι είσαι. Δε μας λες τώρα και πως βγαζουν τα προφυλακτικά οι άγγλοι???

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλά απο εσένα που εχεις την Βρεττανικη σημαία δεν περίμενα και τίποτα άλλο, φαίνεται τι είσαι. Δε μας λες τώρα και πως βγαζουν τα προφυλακτικά οι άγγλοι???
Είσαι φοβερός ψυχολόγος

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Κατσε θα ξαναποσταρει. :grin:
Τι σου ειπα περσονα? να τον ακους τον Βρασιδα. :2funny:

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
1. O ΠΑΟΚ χθες ήταν μάπα και ο ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει και το διπλό.Πονεσαν τα μάτια μας.
2. Η Διαιτησία ηταν εντάξει. Ο κονσεισάο έπρεπε να αποβληθεί και το πέναλτι του μούσλι δεν το θέλω (δεν είμαι γάβρος εγώ)
3.Στήριξη στον Ζαγοράκη. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και δεν χάθηκε τίποτα. Ζαγοράκη δεν έχει ΚΑΜΙΑ άλλη ομάδα και όσο είναι το τιμόνι θα πηγαίνουμε μπροστά.
4.Είναι μαλακία να πετάς αντικείμενα μέσα και να κυνηγάς αντίπαλους παίκτες.Φτάνει με τις κωλομαγκιές.
5.Είναι μαλακία να σηκώνουμε βουλγάρικες σημαίες , αλλά όσοι νομίζουν ότι κάποιοι το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι είναι βούλγαροι κάνουν λάθος.Το κάνουν από ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στο αθηνοκεντρικό κράτος που τους αντιμετωπίζει έτσι. Όπως και ναχει όμως είναι μαλακία και δίνει πάτημα σε κάποιους που (κάνουν πως) δεν καταλαβαίνουν
6. Οι φίλοι ολυμπιακοί αφού θεωρούν τον ΠΑΟΚ μικρή ομάδα αγωνιστικά και οπαδικά ας σταματήσουν να ασχολούνται με το συγκεκριμένο thread και να προκαλούν. Είπαμε είστε οι πιο δυνατοί και τους δέρνετε όλους. Ασχοληθείτε με καμμιά ομάδα του επιπέδου σας (κατά προτίμηση ευρωπαική γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom