σα το δομαζο γελασ μετα τιν πραξι με τιν ανοτερο θεα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 413
- Πόντοι
- 3.235
Αν και δεν είμαι ΠΑΟΚ αλλά ΠΑΟ αυτό το αρχίδι τον Νικοπολίδη θα πρεπει κάποια στιγμη να του ρίξουνε πολύ ξύλο, γυρναει, ενώ μπορει να φύγει, και χτυπάει τον οπαδο και μετα τρέχει σαν την κότα ο πούστης
Νομίζω πως δεν τα λες καλά αν και δεν είμαι γάβροςΑν και δεν είμαι ΠΑΟΚ αλλά ΠΑΟ αυτό το αρχίδι τον Νικοπολίδη θα πρεπει κάποια στιγμη να του ρίξουνε πολύ ξύλο, γυρναει, ενώ μπορει να φύγει, και χτυπάει τον οπαδο και μετα τρέχει σαν την κότα ο πούστης
ιθελε να του ζιτισι τι φανελα....Αν και δεν είμαι ΠΑΟΚ αλλά ΠΑΟ αυτό το αρχίδι τον Νικοπολίδη θα πρεπει κάποια στιγμη να του ρίξουνε πολύ ξύλο, γυρναει, ενώ μπορει να φύγει, και χτυπάει τον οπαδο και μετα τρέχει σαν την κότα ο πούστης
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αν και δεν είμαι ΠΑΟΚ αλλά ΠΑΟ αυτό το αρχίδι τον Νικοπολίδη θα πρεπει κάποια στιγμη να του ρίξουνε πολύ ξύλο, γυρναει, ενώ μπορει να φύγει, και χτυπάει τον οπαδο και μετα τρέχει σαν την κότα ο πούστης
ρε τι άλλη μαλακία θ ακούσουμε................
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ιθελε να του ζιτισι τι φανελα....
εγώ το σώβρακο κατάλαβα ότι ήθελε.....
Ναι το καταλαβαμε αλλωστε εσεις τραβατε ζορι με τον Αντωνη οχι οι παοκτηδες.Αν και δεν είμαι ΠΑΟΚ αλλά ΠΑΟ αυτό το αρχίδι τον Νικοπολίδη θα πρεπει κάποια στιγμη να του ρίξουνε πολύ ξύλο, γυρναει, ενώ μπορει να φύγει, και χτυπάει τον οπαδο και μετα τρέχει σαν την κότα ο πούστης
Κατσε θα ξαναποσταρει.ρε τι άλλη μαλακία θ ακούσουμε................
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 413
- Πόντοι
- 3.235
Καλά απο εσένα που εχεις την Βρεττανικη σημαία δεν περίμενα και τίποτα άλλο, φαίνεται τι είσαι. Δε μας λες τώρα και πως βγαζουν τα προφυλακτικά οι άγγλοι???Ναι το καταλαβαμε αλλωστε εσεις τραβατε ζορι με τον Αντωνη οχι οι παοκτηδες.Κατσε θα ξαναποσταρει.
Είσαι φοβερός ψυχολόγοςΚαλά απο εσένα που εχεις την Βρεττανικη σημαία δεν περίμενα και τίποτα άλλο, φαίνεται τι είσαι. Δε μας λες τώρα και πως βγαζουν τα προφυλακτικά οι άγγλοι???
ρε τι άλλη μαλακία θ ακούσουμε................
Κατσε θα ξαναποσταρει.
Τι σου ειπα περσονα? να τον ακους τον Βρασιδα.Καλά απο εσένα που εχεις την Βρεττανικη σημαία δεν περίμενα και τίποτα άλλο, φαίνεται τι είσαι. Δε μας λες τώρα και πως βγαζουν τα προφυλακτικά οι άγγλοι???
Το βλεμα του βαλβερδε ειναι ολα τα λεφτα.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Άστα σε πήρανε χαμπάρι Λάουρα!Τι σου ειπα περσονα? να τον ακους τον Βρασιδα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Τι σου ειπα περσονα? να τον ακους τον Βρασιδα.
βουλωμένο γράμμα διαβάζεις....
Ταρατσα μας βριζουν το νησι!!!Άστα σε πήρανε χαμπάρι Λάουρα!
Δεν είναι ίδιος μ'αυτόν που έχει φουκαριάρα μάνα στην tv;
Το βλεμα του βαλβερδε ειναι ολα τα λεφτα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ταρατσα μας βριζουν το νησι!!!
την κωλοτρυπίδα ρε σας βρίζουν......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ναι ο πούστης ίδιος είναι......Δεν είναι ίδιος μ'αυτόν που έχει φουκαριάρα μάνα στην tv;
Δεν είναι ίδιος μ'αυτόν που έχει φουκαριάρα μάνα στην tv;
Εμενα μου θυμισε τον Χατζηχρηστο σε μια ταινια που ειχε καταταγει κατα λαθος στους λοκατζηδες.
BBS
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
1. O ΠΑΟΚ χθες ήταν μάπα και ο ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει και το διπλό.Πονεσαν τα μάτια μας.
2. Η Διαιτησία ηταν εντάξει. Ο κονσεισάο έπρεπε να αποβληθεί και το πέναλτι του μούσλι δεν το θέλω (δεν είμαι γάβρος εγώ)
3.Στήριξη στον Ζαγοράκη. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και δεν χάθηκε τίποτα. Ζαγοράκη δεν έχει ΚΑΜΙΑ άλλη ομάδα και όσο είναι το τιμόνι θα πηγαίνουμε μπροστά.
4.Είναι μαλακία να πετάς αντικείμενα μέσα και να κυνηγάς αντίπαλους παίκτες.Φτάνει με τις κωλομαγκιές.
5.Είναι μαλακία να σηκώνουμε βουλγάρικες σημαίες , αλλά όσοι νομίζουν ότι κάποιοι το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι είναι βούλγαροι κάνουν λάθος.Το κάνουν από ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στο αθηνοκεντρικό κράτος που τους αντιμετωπίζει έτσι. Όπως και ναχει όμως είναι μαλακία και δίνει πάτημα σε κάποιους που (κάνουν πως) δεν καταλαβαίνουν
6. Οι φίλοι ολυμπιακοί αφού θεωρούν τον ΠΑΟΚ μικρή ομάδα αγωνιστικά και οπαδικά ας σταματήσουν να ασχολούνται με το συγκεκριμένο thread και να προκαλούν. Είπαμε είστε οι πιο δυνατοί και τους δέρνετε όλους. Ασχοληθείτε με καμμιά ομάδα του επιπέδου σας (κατά προτίμηση ευρωπαική γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει).
2. Η Διαιτησία ηταν εντάξει. Ο κονσεισάο έπρεπε να αποβληθεί και το πέναλτι του μούσλι δεν το θέλω (δεν είμαι γάβρος εγώ)
3.Στήριξη στον Ζαγοράκη. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και δεν χάθηκε τίποτα. Ζαγοράκη δεν έχει ΚΑΜΙΑ άλλη ομάδα και όσο είναι το τιμόνι θα πηγαίνουμε μπροστά.
4.Είναι μαλακία να πετάς αντικείμενα μέσα και να κυνηγάς αντίπαλους παίκτες.Φτάνει με τις κωλομαγκιές.
5.Είναι μαλακία να σηκώνουμε βουλγάρικες σημαίες , αλλά όσοι νομίζουν ότι κάποιοι το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι είναι βούλγαροι κάνουν λάθος.Το κάνουν από ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στο αθηνοκεντρικό κράτος που τους αντιμετωπίζει έτσι. Όπως και ναχει όμως είναι μαλακία και δίνει πάτημα σε κάποιους που (κάνουν πως) δεν καταλαβαίνουν
6. Οι φίλοι ολυμπιακοί αφού θεωρούν τον ΠΑΟΚ μικρή ομάδα αγωνιστικά και οπαδικά ας σταματήσουν να ασχολούνται με το συγκεκριμένο thread και να προκαλούν. Είπαμε είστε οι πιο δυνατοί και τους δέρνετε όλους. Ασχοληθείτε με καμμιά ομάδα του επιπέδου σας (κατά προτίμηση ευρωπαική γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει).
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 87K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K