Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.799
Πόντοι
10.411
μνημονικο για του χρονου για ιδια φαση σε αγωνα δικο τους να μας πει τι ειναι. :confused: :confused: :confused: οπως το κουτακι της μπυρας ηταν διακοπη αγωνα γιατι ηταν βαρυ αλλα το ρολο ταμειακης δεν ειναι διακοπη αγωνα επειδη ειναι ελαφρυ. :confused::confused::confused:
Aν θυμάμαι καλά,υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατ' αγνώστων :confused:

w0pvl8.gif

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Aν θυμάμαι καλά,υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατ' αγνώστων :confused:

w0pvl8.gif
πρεπει παντως να εχει κενο στον εγκεφαλο γιατι αναπηδησε το κουτακι της μπυρας. :confused: :confused: :confused: επισης αν ηταν μαλαματινα δεν θα τραυματιζοταν ο βλαδημιρος. :confused::confused::confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
πρεπει παντως να εχει κενο στον εγκεφαλο γιατι αναπηδησε το κουτακι της μπυρας. :confused: :confused: :confused: επισης αν ηταν μαλαματινα δεν θα τραυματιζοταν ο βλαδημιρος. :confused::confused::confused:
μαλαματινες μονο στην τουμπα...μια κλασικη εκτελεση κορνερ στην τουμπα :

τα ιστορικα ματς της μπουγατσας που δεν διακοπτονταν με τιποτα και η τιμωρια ηταν 2 αγωνιστικες κεκλεισμενων των θυρων... :confused:
μεχρι που ηρθε ο βαγγελας και τους γαζωσε....
τετοιες νικες και ισοπαλιες μετραει ο νικολιος και εχει βγαλει την μπαοκαρα με συν 30 βαθμους πανω καθε χρονια...

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι αντίπαλος μου δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ δεν τον βλέπω δεν υπάρχει δεν υπάρχει καμία σύγκριση

23 ολόκληρα έτη πελάτης και ΔΕΝ με βλέπεις.. φαντάσου να μ'έβλεπες κιόλας!!!!!!!!

Επί 23 ολόκληρα χρόνια, από το 1969 έως το 1992, η νίκη του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ο πιο ακλόνητος άσος στο δελτίο προγνωστικών ποδοσφαίρου για όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης!

*Ανάψτε καμιά λαμπάδα στον μπάρμπα Κόκκαλη και την κόκκινη παράγκα διότι ΔΕΝ θα βλέπατε νίκη εκτός ούτε με αίτηση...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
Επί 23 ολόκληρα χρόνια, από το 1969 έως το 1992, η νίκη του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ο πιο ακλόνητος άσος στο δελτίο προγνωστικών ποδοσφαίρου για όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης!

*Ανάψτε καμιά λαμπάδα στον μπάρμπα Κόκκαλη και την κόκκινη παράγκα διότι ΔΕΝ θα βλέπατε νίκη εκτός ούτε με αίτηση...
πωπω τσουτσουριασαμε τυπε...για αυτο αναβουμε λαμπαδα στον κοκκαλη, που νικησαμε μεσα στην τουμπα...αυτο ηταν το ζορι μας...
παρεμπιπτοντως, ουτε φετος κερδισαμε στην τουμπα...τρομερη η λυπη μας...τι να το κανουμε το πρωταθλημα με 30 βαθμους διαφορα, αφου δεν κερδισαμε στην τουμπα...:cry:

μετα νευριαζετε που σας λεμε μπουγατσες και γελαμε μαζι σας....απο το 1969 μεχρι το 1992 εγω πηρα τα μισα πρωταθληματα και ο αλλος μετρουσε τα ματς της τουμπας και εβγαινε 8ος....:2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
23 ολόκληρα έτη πελάτης και ΔΕΝ με βλέπεις.. φαντάσου να μ'έβλεπες κιόλας!!!!!!!!

Πόσα πρωταθληματα πήρες τύπε από το 69 εως το 92;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
Πόσα πρωταθληματα πήρες τύπε από το 69 εως το 92;
τι δουλεμα τρωνε εδω και δεκαετιες τα προβατα δεν λεγεται...νταξει απο την μια μερια λογικο ειναι, γιατι οταν εχεις επιτυχια καθε 38 χρονια, καπως πρεπει να κρατησεις του οπαδους σου.....και ο σανος ειναι μια λυση...

τους εχουν πασαρει εδω και δεκαετιες μια μαλακια του στυλ "εχω το μεγαλυτερο αηττητο ρεκορ απεναντι στον θρυλο" και νομιζουν οτι ασχολειται κανεις με αυτο ή οτι μας πειραζει κιολας.... :2funny:
απο γενια σε γενια περναει τον παραμυθι...απο τον μπουζα στον μπουζο και απο τον παρασιδη στον κολκα...και τα προβατα βελαζουν...και το αηττητο να μην υπηρχε, θα εβρισκαν αλλο ρεκορ..πχ "ειμαστε η ομαδα με τα περισσοτερα γκολ κατα του θρυλου ή με τα περισσοτερα κορνερ κτλ"...ο,τιδηποτε για να κρατησουν τα προβατα τους....

οτι δηλαδη εμεις ειμαστε λυπημενοι επειδη το 1972 δεν κερδισαμε μεσα στην τουμπα με την υπερομαδα του γουλανδρη που εβαλε 104 γκολ....
οτι φετος λυπηθηκε εστω και ενας στην ελλαδα που δεν κερδισαμε μεσα στην τουμπα και πηραμε το πρωταθλημα με 30 βαθμους διαφορα....
:jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2:

tayrus1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
783
Πόντοι
311
τι δουλεμα τρωνε εδω και δεκαετιες τα προβατα δεν λεγεται...νταξει απο την μια μερια λογικο ειναι, γιατι οταν εχεις επιτυχια καθε 38 χρονια, καπως πρεπει να κρατησεις του οπαδους σου.....και ο σανος ειναι μια λυση...

τους εχουν πασαρει εδω και δεκαετιες μια μαλακια του στυλ "εχω το μεγαλυτερο αηττητο ρεκορ απεναντι στον θρυλο" και νομιζουν οτι ασχολειται κανεις με αυτο ή οτι μας πειραζει κιολας.... :2funny:
απο γενια σε γενια περναει τον παραμυθι...απο τον μπουζα στον μπουζο και απο τον παρασιδη στον κολκα...και τα προβατα βελαζουν...και το αηττητο να μην υπηρχε, θα εβρισκαν αλλο ρεκορ..πχ "ειμαστε η ομαδα με τα περισσοτερα γκολ κατα του θρυλου ή με τα περισσοτερα κορνερ κτλ"...ο,τιδηποτε για να κρατησουν τα προβατα τους....

οτι δηλαδη εμεις ειμαστε λυπημενοι επειδη το 1972 δεν κερδισαμε μεσα στην τουμπα με την υπερομαδα του γουλανδρη που εβαλε 104 γκολ....
οτι φετος λυπηθηκε εστω και ενας στην ελλαδα που δεν κερδισαμε μεσα στην τουμπα και πηραμε το πρωταθλημα με 30 βαθμους διαφορα....
:jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2:
Οσοι γιναμε ΠΑΟΚ ειδικά απο τη γενιά μου δε γίναμε για τους τίτλους
Ουτε έχουμε ανάγκη από οπαδούς
Αν έχεις ιδέα από βόρεια θα καταλαβαίνεις τι λέω
Αν όχι αν θες το κρατάς
Κάποτε είχες κ εσύ τέτοια βάση λαϊκές συνοικίες Πειραιά, προάστια όπως Κερατσίνι και Δραπετσώνα σε χρόνια δύσκολα για τον Ολυμπιακό.
Τα τελευταία χρόνια με τους τίτλους χάθηκε η βαση ο κάθε άσχετος δηλώνει γαύρος, οι Αλβανοί που μυριστηκαν ευρώ κάνουν κουμάντο σε συνδέσμους
Έτσι δε θέλω να γίνω ποτέ
Μόδα δηλαδή
Κ ο μόνος τρόπος είναι να κρατάω τη βάση που θελω εγώ για οπαδούς οι άλλοι είναι μόνο για τις φιέστες

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
Αν όχι αν θες το κρατάς
Κάποτε είχες κ εσύ τέτοια βάση λαϊκές συνοικίες Πειραιά, προάστια όπως Κερατσίνι και Δραπετσώνα σε χρόνια δύσκολα για τον Ολυμπιακό.
Τα τελευταία χρόνια με τους τίτλους χάθηκε η βαση ο κάθε άσχετος δηλώνει γαύρος, οι Αλβανοί που μυριστηκαν ευρώ κάνουν κουμάντο σε συνδέσμους
Μόδα δηλαδή
Κ ο μόνος τρόπος είναι να κρατάω τη βάση που θελω εγώ για οπαδούς οι άλλοι είναι μόνο για τις φιέστες

φυσικα δεν θα γινεις ποτε οπως ειμαστε εμεις...εσεις δεν εχετε πλεον καμια σχεση με οπαδους...ειστε μονο συνδεσμιτες...η θυρα 4 πιο συχνα βγαζει ανακοινωσεις για τους αναρχικους, παρα για τον παοκ...το ιδιο και καμια νεαπολη απο την αντιθετη μερια...για αυτο και σκοτωνεστε μεταξυ σας...ποτε δεν σας ενοιαξε η ομαδα σας, παρα μονο ο συνδεσμος του καθενος...

παντως σε αυτο που λες οτι καθε ασχετος δηλωνει γαυρος, συμφωνω...ειναι η μαστιγα των βαζελογαυρων που προσπαθουμε να απαλλαγουμε απο αυτους...αλλα ευτυχως ή δυστυχως αυτο ειναι το τιμημα της επιτυχιας...καθε ασχετος, θελει να ειναι με τους νικητες...

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.799
Πόντοι
10.411
Αν όχι αν θες το κρατάς
Μόδα δηλαδή
H βάση παραμένει εκ λαικών συνοικιών,δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097

Πάντως παιδιά αν δεν θέλετε να νιώθετε ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ και να μην βλέπετε ζωντανούς Εφιάλτες...μπορείτε να γίνετε ΠΑΟΚ!!!​

:heavymetalbig: :heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig:

καλυτερα να αυτοκτονησω με μπατονετα. :confused: :confused: :confused:

tayrus1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
783
Πόντοι
311
φυσικα δεν θα γινεις ποτε οπως ειμαστε εμεις...εσεις δεν εχετε πλεον καμια σχεση με οπαδους...ειστε μονο συνδεσμιτες...η θυρα 4 πιο συχνα βγαζει ανακοινωσεις για τους αναρχικους, παρα για τον παοκ...το ιδιο και καμια νεαπολη απο την αντιθετη μερια...για αυτο και σκοτωνεστε μεταξυ σας...ποτε δεν σας ενοιαξε η ομαδα σας, παρα μονο ο συνδεσμος του καθενος...

παντως σε αυτο που λες οτι καθε ασχετος δηλωνει γαυρος, συμφωνω...ειναι η μαστιγα των βαζελογαυρων που προσπαθουμε να απαλλαγουμε απο αυτους...αλλα ευτυχως ή δυστυχως αυτο ειναι το τιμημα της επιτυχιας...καθε ασχετος, θελει να ειναι με τους νικητες...
Αυτό σου λέω δε θέλω να γίνω σαν και εσάς. Άκρη δε θα βγάλουμε δέκα χρόνια να μιλάμε.
Οι σύνδεσμοι που λες στα δύσκολα ήταν πάντα ενωμένοι και το αποδείξανε άπειρες φορές.
Όσοι δικοί σας τη μυριστηκαν χωρίστηκαν στα δύο.
Άλλοι κόψανε και άλλοι καβαντζωθηκαν , Όλπ ,ναυτιλιακές, μπραβιλικια...
Μετά μπλέχτηκε και η χρυσή αυγή και γίνατε αχταρμας.
Κ στο ξαναλέω περιοχές όπως αυτές που σου είπα κερατσινια , κόκκινιες κλπ
Εργάτες κάποτε σε Λιπάσματα , Κεράνης , στο λιμανι , ναυτικοί...
Αλλιώς ξεκινήσατε και άλλο είστε.
Αλλα αυτά είναι δικά σας προβλήματα.
Άμα τη βρίσκετε έτσι η κάνετε πως τη βρίσκετε τοτε οκ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Το χει για γουρι :confused: :confused: :confused: Εστειλες το κοστουμι καθαριστηριο καικαταδεχθηκες να φορεσεις βαζελοφανελα? :confused::confused::confused:
ω να σου γαμησω τωρα το καταλαβα το γαμοεμβολιο τωρα με χτυπησε. :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom