baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
ευτυχως που δεν εγινα παοκ γιατι θα κανα καταγγελια οτι μου κλεψανε το αμαξι που πουλησα πριν δεκα χρονια.Ματς μπετερ
ευτυχως που δεν εγινα παοκ γιατι θα κανα καταγγελια οτι μου κλεψανε το αμαξι που πουλησα πριν δεκα χρονια.Ματς μπετερ
Εσύ δηλαδή τύπε δεν έχεις Αλβανούς και Ρωσσοπόντιους στους συνδέσμους;Οσοι γιναμε ΠΑΟΚ ειδικά απο τη γενιά μου δε γίναμε για τους τίτλους
Ουτε έχουμε ανάγκη από οπαδούς
Αν έχεις ιδέα από βόρεια θα καταλαβαίνεις τι λέω
Αν όχι αν θες το κρατάς
Κάποτε είχες κ εσύ τέτοια βάση λαϊκές συνοικίες Πειραιά, προάστια όπως Κερατσίνι και Δραπετσώνα σε χρόνια δύσκολα για τον Ολυμπιακό.
Τα τελευταία χρόνια με τους τίτλους χάθηκε η βαση ο κάθε άσχετος δηλώνει γαύρος, οι Αλβανοί που μυριστηκαν ευρώ κάνουν κουμάντο σε συνδέσμους
Έτσι δε θέλω να γίνω ποτέ
Μόδα δηλαδή
Κ ο μόνος τρόπος είναι να κρατάω τη βάση που θελω εγώ για οπαδούς οι άλλοι είναι μόνο για τις φιέστες
Κεντράρισέ τον ,ξέφυγε λίγο από τα αριστερά ο κουμπάροςω να σου γαμησω τωρα το καταλαβα το γαμοεμβολιο τωρα με χτυπησε.
Έχω. Δε με πειράζουν ούτε οι Αλβανοί ούτε οι Ρωσοποντιοι. Με πειράζουν οι πονηροί που έρχονται όταν μυρίζονται χρήμα και δεν έχουν καμία σχεση με το οπαδιλικι.Εσύ δηλαδή τύπε δεν έχεις Αλβανούς και Ρωσσοπόντιους στους συνδέσμους;
κραταω αποστασεις γιατι φτυνει ο τακης.Κεντράρισέ τον ,ξέφυγε λίγο από τα αριστερά ο κουμπάρος
και ιδιοκτήτη ρωσοπόντιο έχειΕσύ δηλαδή τύπε δεν έχεις Αλβανούς και Ρωσσοπόντιους στους συνδέσμους;
Ωραία, αυτοί που μπαίνουν στις ομάδες και τους συνδέσμους δε μπαίνουν γιατί μεγάλωσαν με την αφίσα του κούδα στο παιδικό δωμάτιο.Έχω. Δε με πειράζουν ούτε οι Αλβανοί ούτε οι Ρωσοποντιοι. Με πειράζουν οι πονηροί που έρχονται όταν μυρίζονται χρήμα και δεν έχουν καμία σχεση με το οπαδιλικι.
Και αυτούς αν τους αφήσεις να κάνουν κουμάντο είσαι άξιος της μοίρας σου.
και ο ιβαν τη σημαια του παοκ ειχε προσκεφαλο παντα.Ωραία, αυτοί που μπαίνουν στις ομάδες και τους συνδέσμους δε μπαίνουν γιατί μεγάλωσαν με την αφίσα του κούδα στο παιδικό δωμάτιο.
Πάντως παιδιά αν δεν θέλετε να νιώθετε ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ και να μην βλέπετε ζωντανούς Εφιάλτες...μπορείτε να γίνετε ΠΑΟΚ!!!
Ωραία, αυτοί που μπαίνουν στις ομάδες και τους συνδέσμους δε μπαίνουν γιατί μεγάλωσαν με την αφίσα του κούδα στο παιδικό δωμάτιο.
Ισχυει.Στην Ελλάδα δε μένουν?Ωραία, αυτοί που μπαίνουν στις ομάδες και τους συνδέσμους δε μπαίνουν γιατί μεγάλωσαν με την αφίσα του κούδα στο παιδικό δωμάτιο.
Ρε κορόιδο της τράπουλας αυτή η περίοδος ήταν όταν με την βοήθεια και ανοχή της αστυνομίας κάνατε τραμπουκισμούς εκ του ασφαλούς ανεβεναμε πάνω και από τα Μάλγαρα η αστυνομία τραμπούκιζε και μας έβαζε στο 40 μέσα μετά τα πράγματα πήραν το δρόμο τους και μετράτε τις πουτσες σε όλες τις τρύπες παντού πήγαινε πες τα σε κανένα να πιάσουν τόπο23 ολόκληρα έτη πελάτης και ΔΕΝ με βλέπεις.. φαντάσου να μ'έβλεπες κιόλας!!!!!!!!
Επί 23 ολόκληρα χρόνια, από το 1969 έως το 1992, η νίκη του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ο πιο ακλόνητος άσος στο δελτίο προγνωστικών ποδοσφαίρου για όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης!
*Ανάψτε καμιά λαμπάδα στον μπάρμπα Κόκκαλη και την κόκκινη παράγκα διότι ΔΕΝ θα βλέπατε νίκη εκτός ούτε με αίτηση...
Ο Λυπιριδης έχει περισσότερα τρόπαια από εσένα νομίζεις ότι εισαι αντίπαλο δέος του Ολυμπιακού ; Το πως κερδιζες τόσα χρόνια στην τούμπα πες τα σε κανένα πιτσιρίκο να πιάσουν τόπο τραμπουκισμοί της βουλγαροαστυνομιας από τα Μάλγαρα και είσοδο στο γήπεδο στο 40 1000 χιλιόμετρα για να μπεις στο 40 και στο δεύτερο ημίχρονο και να τραμπούκιζεςαι από το νόμο μετά βέβαια τα πράγματα ήρθαν στα ίσια τους και φάπα ξάπλα παντού23 ολόκληρα έτη πελάτης και ΔΕΝ με βλέπεις.. φαντάσου να μ'έβλεπες κιόλας!!!!!!!!
Επί 23 ολόκληρα χρόνια, από το 1969 έως το 1992, η νίκη του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ο πιο ακλόνητος άσος στο δελτίο προγνωστικών ποδοσφαίρου για όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης!
*Ανάψτε καμιά λαμπάδα στον μπάρμπα Κόκκαλη και την κόκκινη παράγκα διότι ΔΕΝ θα βλέπατε νίκη εκτός ούτε με αίτηση...
Τι ξέρεις εσυ βρε πανηλιθιε από τα οπαδικά του Ολυμπιακού βγάλε τα βυζια Σου έξω και χοροπήδα πάνω κάτω Άμα κάνατε το λάθος και μένατε το Σάββατο στην Αθήνα θα φευγάτε πίσω όλοι με νεκροφόρες για αυτό βέβαια εξαφανιστήκατεΑυτό σου λέω δε θέλω να γίνω σαν και εσάς. Άκρη δε θα βγάλουμε δέκα χρόνια να μιλάμε.
Οι σύνδεσμοι που λες στα δύσκολα ήταν πάντα ενωμένοι και το αποδείξανε άπειρες φορές.
Όσοι δικοί σας τη μυριστηκαν χωρίστηκαν στα δύο.
Άλλοι κόψανε και άλλοι καβαντζωθηκαν , Όλπ ,ναυτιλιακές, μπραβιλικια...
Μετά μπλέχτηκε και η χρυσή αυγή και γίνατε αχταρμας.
Κ στο ξαναλέω περιοχές όπως αυτές που σου είπα κερατσινια , κόκκινιες κλπ
Εργάτες κάποτε σε Λιπάσματα , Κεράνης , στο λιμανι , ναυτικοί...
Αλλιώς ξεκινήσατε και άλλο είστε.
Αλλα αυτά είναι δικά σας προβλήματα.
Άμα τη βρίσκετε έτσι η κάνετε πως τη βρίσκετε τοτε οκ
ε ντροπή, μη γινόμαστε κι εμείς καννίβαλοι σαν αυτούςΆμα κάνατε το λάθος και μένατε το Σάββατο στην Αθήνα θα φευγάτε πίσω όλοι με νεκροφόρες
Δεν πήγαν να γλεντήσουν στην Μενάνδρου δεν πήγαν στο Βενιζέλος δεν κάνανε σουλάτσο τα παιδιά είχαν γνώση εξαφανιοζολε ντροπή, μη γινόμαστε κι εμείς καννίβαλοι σαν αυτούς
Εσένα σε κόβω να τρως πόρτα ακόμα και στο μεταξιΤι ξέρεις εσυ βρε πανηλιθιε από τα οπαδικά του Ολυμπιακού βγάλε τα βυζια Σου έξω και χοροπήδα πάνω κάτω Άμα κάνατε το λάθος και μένατε το Σάββατο στην Αθήνα θα φευγάτε πίσω όλοι με νεκροφόρες για αυτό βέβαια εξαφανιστήκατε
Θα βγάζεις έξω τα βυζια Σου και θα χοροπηδάς με πορτοκαλί φλαι Τζάκετ εκεί σε άφησα χρόνια τώρα ξυπνά κορόιδο οργανώσου βαριά βιομηχανία καρπαζοεισπρακτορων δεν σε υπολογίζει κανειςΕσένα σε κόβω να τρως πόρτα ακόμα και στο μεταξι
Ε τότε αυτούς του ολυμπιακού γιατί τους κατακρίνεις;Ισχυει.Στην Ελλάδα δε μένουν?
Δικαιώμα τους να υποστηρίζουν ότι ομάδα θελουν. Ότι θα κάναμε κ εμείς έξω.
Τις δουλειές τους όμως έξω από τους συνδέσμους. Αυτό λέμε.
Εσύ γράφεις στο ίντερνετ για νεκροφόρες όχι εγώ.Θα βγάζεις έξω τα βυζια Σου και θα χοροπηδάς με πορτοκαλί φλαι Τζάκετ εκεί σε άφησα χρόνια τώρα ξυπνά κορόιδο οργανώσου βαριά βιομηχανία καρπαζοεισπρακτορων δεν σε υπολογίζει κανεις
Απο ποτε εχεις να ερθεις θεσσαλονικη ρε μπασταρδο?Σοβαρα τωρα.Καθε χρονο Αθηνα ειμαι ζωαδι τολμας και μιλας βλητο...Τι ξέρεις εσυ βρε πανηλιθιε από τα οπαδικά του Ολυμπιακού βγάλε τα βυζια Σου έξω και χοροπήδα πάνω κάτω Άμα κάνατε το λάθος και μένατε το Σάββατο στην Αθήνα θα φευγάτε πίσω όλοι με νεκροφόρες για αυτό βέβαια εξαφανιστήκατε
Όταν θα πάρεις περισσότερους τίτλους από τον λυπιριδη θα ασχοληθώ μαζί σουΕσύ γράφεις στο ίντερνετ για νεκροφόρες όχι εγώ.
Βάρα λίγο πιο δυνατά τα πλήκτρα δεν σε άκουσα καλάΑπο ποτε εχεις να ερθεις θεσσαλονικη ρε μπασταρδο?Σοβαρα τωρα.Καθε χρονο Αθηνα ειμαι ζωαδι τολμας και μιλας βλητο...