Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Όταν θα πάρεις περισσότερους τίτλους από τον λυπιριδη θα ασχοληθώ μαζί σου
Τα κλεμμενα η τα στημενα χαχαχα.Ρε τραβα τα βυζακια σου βλακα.Μπουκομενος και θα μας κανεις και κυρηγμα.....3 γκολ δεν ελεγες οτι θα φαει ο ΠΑΟΚ?

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Όταν θα πάρεις περισσότερους τίτλους από τον λυπιριδη θα ασχοληθώ μαζί σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βάρα λίγο πιο δυνατά τα πλήκτρα δεν σε άκουσα καλά
Λεγε μωρη πουτανα ποτε ηρθες τελευταια φορα Θεσσαλονικη?Θες να σου πω εγω μηπως ζωακι?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.897
Πόντοι
2.606
Τα κλεμμενα η τα στημενα χαχαχα.Ρε τραβα τα βυζακια σου βλακα.Μπουκομενος και θα μας κανεις και κυρηγμα.....3 γκολ δεν ελεγες οτι θα φαει ο ΠΑΟΚ?
Το πρωτάθλημα των Πρεσπών πάει τελείωσε η βαριά βιομηχανία καρπαζοεισπρακτορων έχει πεθάνει προ πολλού εμείς κάνουμε την πλάκα μαζί σας

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
φυσικα δεν θα γινεις ποτε οπως ειμαστε εμεις...εσεις δεν εχετε πλεον καμια σχεση με οπαδους...ειστε μονο συνδεσμιτες...η θυρα 4 πιο συχνα βγαζει ανακοινωσεις για τους αναρχικους, παρα για τον παοκ...το ιδιο και καμια νεαπολη απο την αντιθετη μερια...για αυτο και σκοτωνεστε μεταξυ σας...ποτε δεν σας ενοιαξε η ομαδα σας, παρα μονο ο συνδεσμος του καθενος...

παντως σε αυτο που λες οτι καθε ασχετος δηλωνει γαυρος, συμφωνω...ειναι η μαστιγα των βαζελογαυρων που προσπαθουμε να απαλλαγουμε απο αυτους...αλλα ευτυχως ή δυστυχως αυτο ειναι το τιμημα της επιτυχιας...καθε ασχετος, θελει να ειναι με τους νικητες...
Ρε μαλακα μην ασχολεισαι με τον ΠΑΟΚ.Αφου για εσενα ο ΠΑΟΚ ειναι 5πεμπτη ομαδα στην Ελλαδα.Αστο να παει στο διαολο....γαμισετο μην γραφεις σχολια για εμας.Ετσι και αλλιως οπως ειπατε και στα αθηναικα ραδιωφονα το κυπελλο σας ητανε αδιαφορο.Τι καθεσαι τωρα και γραφεις ολοκληρη εκθεση?

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Το πρωτάθλημα των Πρεσπών πάει τελείωσε η βαριά βιομηχανία καρπαζοεισπρακτορων έχει πεθάνει προ πολλού εμείς κάνουμε την πλάκα μαζί σας
Ρε γελοιε πηρα το πρωταθλημα χωρις να χασω σε ουτε ενα ματς και συνεχιζεις και γραφεις αυτην την χαζομαρα?Ποσο τσουκαλας παιζει να εισαι?Ποσο αμπαλος?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.897
Πόντοι
2.606
Λεγε μωρη πουτανα ποτε ηρθες τελευταια φορα Θεσσαλονικη?Θες να σου πω εγω μηπως ζωακι?
Στο βόλεϊ Και ήμουν στο λευκό Πύργο μωρή πουτανα και μετά ήρθα στο γήπεδο μωρή πουτανα δεν εξαφανίστηκα και δεν ησουν πουθενά μωρή πουτανα

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Στο βόλεϊ Και ήμουν στο λευκό Πύργο μωρή πουτανα και μετά ήρθα στο γήπεδο μωρή πουτανα δεν εξαφανίστηκα και δεν η σου πουθενά μωρή πουτανα
Που βρε μαλακα ψευταρα ηρθες οργανομενος στην θεσσαλονικη παλιοψευταρα.Εχω κανει τα τελευταια 5 χρονια 7,8 εκδρομες εγω προσωπικα στην Αθηνα και στην νοτια Ελλαδα.Ηρθαμε μεσα στην πολη σας και ησασταν κρυμμενοι και εσεις και οι πρασινοκιτρινοι.Που διαολο ηρθες εσυ επανω οργανομενος ?Μονο Ξανθη πατησες ποδι ψευτακο.

• Like
Αντιδράσεις: msakis

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.897
Πόντοι
2.606
Ρε γελοιε πηρα το πρωταθλημα χωρις να χασω σε ουτε ενα ματς και συνεχιζεις και γραφεις αυτην την χαζομαρα?Ποσο τσουκαλας παιζει να εισαι?Ποσο αμπαλος?
Το πρωτάθλημα των Πρεσπών μωρή γαμιολα ήταν το ξεβράκωμα σου έσκυψες το σβέρκο και πήρες πίσω το συλλαλητήριο για την ονομασία για ένα πρωτάθλημα που σου χάρισαν

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Το πρωτάθλημα των Πρεσπών μωρή φαμιολα ήταν το ξεβράκωμα σου έσκυψε το σβέρκο και πήρες πίσω το συλλαλητήριο για την ονομασία για ένα πρωτάθλημα που ΔΟΥ χάρισαν
Καλα ενταξει με τσουκαλα δεν μιλαω.Ρε βλακα ουτε εναν αγωνα δεν εχασα.Εσενα σε γαμησα το ξεχνας αυτο?Πως γινεται να μου εδωσαν τροπαιο με ποιον τροπο?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.897
Πόντοι
2.606
Καλα ενταξει με τσουκαλα δεν μιλαω.Ρε βλακα ουτε εναν αγωνα δεν εχασα.Εσενα σε γαμησα το ξεχνας αυτο?Πως γινεται να μου εδωσαν τροπαιο με ποιον τροπο?
Ποιος ασχολείται μωρή μαζί σου ποια εισαι ; Μικροί μεγάλοι στον ίδιο καφενέ ; Τα σκουλίκια είναι πρώτη δύναμη στην πόλη σου μαλακα ξυπνά δεν υπάρχεις πουθενά

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ποιος ασχολείται μωρή μαζί σου ποια εισαι ; Μικροί μεγάλοι στον ίδιο καφενέ ; Τα σκουλίκια είναι πρώτη δύναμη στην πόλη σου μαλακα ξυπνά δεν υπάρχεις πουθενά
χαχαχαχαχα οκ.Anyway, περαστικα σου και ξυδακι ΤΟΠ.Βαλε τον ακη να δεις πως κλαιει :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.897
Πόντοι
2.606
Κλαψε κ αλλο ΟΠΑΔΕ της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ :2funny:
Γιατί έφυγες το Σάββατο ποιος σε έδιωξε γιατί δεν κάθισες να κανεις πορεία στο κέντρο να γιορτάσεις το κύπελλο ; Να βγάλεις φωτό στο Μοναστηράκι ατρόμητε οπαδέ της φάπας γιατί δεν βγήκες να πας τους παίκτες στο αεροδρόμιο να ανάψεις και κάνα καπνογόνο ;γιατί ξέρεις εσυ

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Γιατί έφυγες το Σάββατο ποιος σε έδιωξε γιατί δεν κάθισες να κανεις πορεία στο κέντρο να γιορτάσεις το κύπελλο ; Να βγάλεις φωτό στο Μοναστηράκι ατρόμητε οπαδέ της φάπας γιατί δεν βγήκες να πας τους παίκτες στο αεροδρόμιο να ανάψεις και κάνα καπνογόνο ;γιατί ξέρεις εσυ
Τυπε ειλικρινά είσαι σαν να κλέβω εκκλησία. Δεν αξίζει να κάνω σοβαρή κουβέντα μαζί σου. Αν μου πεις ότι η Αθήνα δεν είναι για τους Ολυμπιακούς κάτι το σημαντικό η δεν την λογαριαζουν ως πληθυσμιακά σαν προπυργιο του Ολυμπιακου τότε πάω πάσο και το σταματαω εδω. Αν όχι τότε πρέπει να το βουλώσεις διότι Αθήνα έχω κατέβει τα τελευταία χρόνια απειρες φορες οργανομενη εκδρομή ενώ εσύ θεσσαλονικη ποτέ. Κατσε κ ψάξε ποτέ ήρθες οργανωμένη εκδρομή Θεσσαλονίκη τελευταία φορά ψευτακο ντομπρε(τρομάρα σας) μπειραιωτη...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.602
Πόντοι
606
Κωστα φραντσεσκο καλη επιτυχια σαν προπονητης !!!! βεβαια δεν γουσταρουμε μια την ομαδα που πηγε:grin:ς.. Αλλα γουσταρουμε εσενα που :knockinb: Με την Φανελα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ολους του τερματοφυλακες τις ελλαδος με το καλυτερο φαουλ ποδοσφαιριστη στον πλανητη γη :kneel: :hi:

εδω ο βαντσικ το ρουφηξε :grin: στο 90" Ποσοι Παοκτσηδες εχασαν το γκολ γιατι εφευγαν πριν ληξει το παιχνιδι τι γκολαρα στο 1.46 το γκολ

Τελευταία τροποποίηση:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.897
Πόντοι
2.606
Τυπε ειλικρινά είσαι σαν να κλέβω εκκλησία. Δεν αξίζει να κάνω σοβαρή κουβέντα μαζί σου. Αν μου πεις ότι η Αθήνα δεν είναι για τους Ολυμπιακούς κάτι το σημαντικό η δεν την λογαριαζουν ως πληθυσμιακά σαν προπυργιο του Ολυμπιακου τότε πάω πάσο και το σταματαω εδω. Αν όχι τότε πρέπει να το βουλώσεις διότι Αθήνα έχω κατέβει τα τελευταία χρόνια απειρες φορες οργανομενη εκδρομή ενώ εσύ θεσσαλονικη ποτέ. Κατσε κ ψάξε ποτέ ήρθες οργανωμένη εκδρομή Θεσσαλονίκη τελευταία φορά ψευτακο ντομπρε(τρομάρα σας) μπειραιωτη...
με σπυριαριδες πιτσιρικαδες που κουνανε τα μασταρια τους στην 4 δεν ασχολουμαι τραβα να παιξεις παρακατω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom