Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.209
Πόντοι
5.006
εγω στο κεντρο της αθήνας στα πετραλωνα ειχα 2 μαθητες παοκ . η μια μαλιστα ηταν κινεζα και μου ειπε ειχε γεννηθει θεσσαλονικη και μεχρι 12 χρονων ηταν στην θεσσαλονικη.
λυπησου μας ρε μαλακα....ελεος...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.871
Πόντοι
2.606
λαθος ενδεκαδα σε λαθος παιχνιδι και τωρα σηκωθηκαν τα μαρουλια και προσπαθουν να χτυπησουν τον μαναβη,αλλα δεν. :confused: :confused: :confused:
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι αντίπαλος μου δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ δεν τον βλέπω δεν υπάρχει δεν υπάρχει καμία σύγκριση

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι αντίπαλος μου δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ δεν τον βλέπω δεν υπάρχει δεν υπάρχει καμία σύγκριση
εγω το ξερω οι μπουφοι δεν το καταλαβαινουν οτι απλα δεν υπαρχουν. :confused: :confused: :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Αν είχαμε μπα η Παπασταθόπουλο νομίζω δεν θα χάναμε αλλά αν είχε και η γιαγιά μου κεραίες θα ήταν τρόλεϊ
τα παράπονά σου στον ράοπαο που θυμώνει στον μάρτινς μόνο για τα φράγκα του τσουλου, το τσουλί. Ολα για τα λεφτά!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.871
Πόντοι
2.606
τα παράπονά σου στον ράοπαο που θυμώνει στον μάρτινς μόνο για τα φράγκα του τσουλου, το τσουλί. Ολα για τα λεφτά!
Ποδόσφαιρο είναι αυτή είναι η μαγεία του στον ένα και μοναδικό αγώνα δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.209
Πόντοι
5.006
ποια φραγκα ρε τυπε???το τροπαιο θα παιρναμε φετος...
εδω με εμβιλα στοπερ και κερδισε μεσα στην αρσεναλ, η οποια μετα πηγε και εριξε 5 γκολ στην σπαρτα πραγας...
η ομαδα δεν παιζοταν φετος...αμα δεν μας τραυματιζε τους αμυντικους ο κυριος μαρτινς μεσα εξω θα την κερδιζαμε την αρσεναλ...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
ποια φραγκα ρε τυπε???το τροπαιο θα παιρναμε φετος...
εδω με εμβιλα στοπερ και κερδισε μεσα στην αρσεναλ, η οποια μετα πηγε και εριξε 5 γκολ στην σπαρτα πραγας...
η ομαδα δεν παιζοταν φετος...αμα δεν μας τραυματιζε τους αμυντικους ο κυριος μαρτινς μεσα εξω θα την κερδιζαμε την αρσεναλ...
τακη θελω αναλυση απο νικ για την τελευταια φαση που ο κρεσπο εχει παρει αγκαλια τον ελ αραμπι,να υποθεσω οτι για να πανηγυρισουν το εκανε. :confused: :confused: :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
τακη θελω αναλυση απο νικ για την τελευταια φαση που ο κρεσπο εχει παρει αγκαλια τον ελ αραμπι,να υποθεσω οτι για να πανηγυρισουν το εκανε. :confused: :confused: :confused:
καραμπινάτο πέναλτι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.209
Πόντοι
5.006

μιλαμε για τραγικη περιπτωσαρα ο νικολιος...και αυτος διδασκει και παιδακια στο σχολειο..πως να μην παει κατα διαολου μετα αυτη η χωρα????

μιλαμε για ανυπαρκτη εγκεφαλικη λειτουργια...εχει πλασει μια πραγματικοτητα δικη του και ειναι ευτυχισμενος, οπως τα παιδια με συνδρομο νταουν που δεν εχουν επαφη με το περιβαλλον : μου λεει κορυφη ειναι να το παρεις αηττητος..του λεω το πηραμε με 85 βαθμους που δεν το εχει παρει κανεις...μου λεει αυτο ηταν στημενο...
αρα και αηττητο να το παρουμε, παλι στημενο θα το βγαλει...οποτε δεν τον πιανεις πουθενα!!!! αν καταφερεις να κανεις κατι που δεν εχει καταφερει να κανει η μπαοκαρα, στο βγαζει στημενο και κλεμμενο και ησυχαζει...πιστευω απο την χαρα του θα χτυπαει και παλαμακια με τα χερακια του...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σωστα, επρεπε να δωσει πεναλντι και να το αποκρουσει ο πασχαλακης ή να σας νικησουμε στην παραταση

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
σωστα, επρεπε να δωσει πεναλντι και να το αποκρουσει ο πασχαλακης ή να σας νικησουμε στην παραταση
δεν μας ειπες για την φαση ομως οπως επισης στο 65 εχει παρομοια φαση παλι ο ελ αραμπι που τον τραβαει απο το ενα χερι εκει. :confused: :confused: :confused: γιατι δεν λες ξεκαθαρα ηταν η δεν ηταν?

byblo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
85
Πόντοι
1
παλι ψεμματα λες ρε τυπε....
κανενας μπαοκ δεν αγορασε εγκαταστασεις...ενας σερβιτορος ανηψιος του σαββιδη αγορασε τις εγκαταστασεις...
εξαλλου ειναι ακρως φυσιολογικο ενας σερβιτορος να αγοραζει αθλητικες εγκαταστασεις και ξενοδοχεια...ολοι ξερουμε και απο εναν....
καλυτερα να το κανεις γαργαρα με την ξανθη...δεν χρειαζεται να ξεφτυλιζεσαι χωρις λογο...αστο, παει περασε...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάνε στο cas ρε Άιπηστοιμωνα

byblo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
85
Πόντοι
1
γιατι να σας παμε στο κας τυπε?
εδω εσεις 25 χρονια μας κατηγορειτε οτι εχουμε παραγκα και στο κας μια φορα δεν μας πηγατε...
Πια παράγκα; Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να νικάνε; Άστο ρε φίλε μην ασχολείσαι με τον ΠΑΟΚ δεν μπορείς να καταλάβεις ,είμαστε άλλου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν μας ειπες για την φαση ομως οπως επισης στο 65 εχει παρομοια φαση παλι ο ελ αραμπι που τον τραβαει απο το ενα χερι εκει. :confused: :confused: :confused: γιατι δεν λες ξεκαθαρα ηταν η δεν ηταν?
σοβαρα τωρα ειδες τους παικτες του ολυμπιακου να διαμαρτυρονται πουθενα για αυτα τα "πεναλντι"?

τι με ρωτας εμενα λοιπον που ειμαι πολυ λιγοτερο ολυμπιακος απο αυτους?

αντε καλομαθατε τοσα χρονια να κλεβετε τιτλους με αβερτα πεναλντι.

ειπαμε με ελληνα διαιτητη και χωρις βαρ το καθαρο πεναλντι του παοκ δεν θα σφυριζοταν, οπως δεν σφυρικτηκαν τοσα και τοσα τα προηγουμενα χρονια.

τωρα εκει που μας κλεβατε 9 στις 10 φορες, θα μας κλεβετε 6 στις 10.

ε να διαμαρτυρεστε κιολας τις αλλες 4 φορες που δικαια σας νικαμε παει πολυ δεν νομιζεις?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
σοβαρα τωρα ειδες τους παικτες του ολυμπιακου να διαμαρτυρονται πουθενα για αυτα τα "πεναλντι"?

τι με ρωτας εμενα λοιπον που ειμαι πολυ λιγοτερο ολυμπιακος απο αυτους?

αντε καλομαθατε τοσα χρονια να κλεβετε τιτλους με αβερτα πεναλντι.

ειπαμε με ελληνα διαιτητη και χωρις βαρ το καθαρο πεναλντι του παοκ δεν θα σφυριζοταν, οπως δεν σφυρικτηκαν τοσα και τοσα τα προηγουμενα χρονια.

τωρα εκει που μας κλεβατε 9 στις 10 φορες, θα μας κλεβετε 6 στις 10.

ε να διαμαρτυρεστε κιολας τις αλλες 4 φορες που δικαια σας νικαμε παει πολυ δεν νομιζεις?
μα ουτε εμεις το καναμε θεμα αλλα επαναλαμβανομενο κρατημα μεσα στην περιοχη τι ειναι και με τα δυο χερια περασμενα και αντι να το βουλωσει κανει και τσαμπουκα,παει πολλη η μαλακια που σας δερνει αλλα και αυτο δεν το κανουμε θεμα. :confused: :confused: :confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.209
Πόντοι
5.006
μα ουτε εμεις το καναμε θεμα αλλα επαναλαμβανομενο κρατημα μεσα στην περιοχη τι ειναι και με τα δυο χερια περασμενα και αντι να το βουλωσει κανει και τσαμπουκα,παει πολλη η μαλακια που σας δερνει αλλα και αυτο δεν το κανουμε θεμα. :confused: :confused: :confused:
λες να το κανουμε και εμεις βιντεακι στο γιουτουμπ με τιτλο "τα κλεμμενα του μπαοκ", οπως κανει ο νικολιος και οι αλλοι μπουφοι?
:think: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
λες να το κανουμε και εμεις βιντεακι στο γιουτουμπ με τιτλο "τα κλεμμενα του μπαοκ", οπως κανει ο νικολιος και οι αλλοι μπουφοι?
:think: :2funny:
μνημονικο για του χρονου για ιδια φαση σε αγωνα δικο τους να μας πει τι ειναι. :confused: :confused: :confused: οπως το κουτακι της μπυρας ηταν διακοπη αγωνα γιατι ηταν βαρυ αλλα το ρολο ταμειακης δεν ειναι διακοπη αγωνα επειδη ειναι ελαφρυ. :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom