mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Μόνος σαν τον τρελόΜε φακιρα;
Μόνος σαν τον τρελόΜε φακιρα;
Μόνος σαν τον τρελό
ρημαξες περιπτερο?Δεν άφησα την πόλη να κοιμηθεί ! Τριγυριζα με το αμάξι κορναρωντας κ δίπλα μου τα παγωμένα μπυρωνια!
ουτε αυτος δεν αντεχει τον νικολα και δεν τον πηρε μαζι του.
ακομα να καταλαβεις οτι κανεις δεν ασχολειται μαζι σας εκτος μπουγατσουπολης???Πριν λίγο στα αθλητικά του Star μια απλή αναφορά χωρίς στιγμιότυπα από τον χθεσινό τελικό!
Έδειξε τους πανηγυρισμούς της Ατλέτικο και την Σαλατιερα Που σήκωσε η Μπάγερν Μονάχου!!!
Μετά ρε θηρίο μας άφησες κ πήγες λευκό Πύργο;;;;;Μόνος σαν τον τρελό
Θα δώσει ο ιβαν μόλις πουλήσει τα εξοπλιστικά στους Τούρκους άραξε ;)ανοίξαμε και δεχόμαστε επισκέψεις.. καλά λόγια.. και κανένα οβολό για να σώσουμε την ομάδα...
Έχουν και ύμνο.τον ξέρουν;ΜΠΟΥΞΕ χωσε υμνο ΠΑΟΚ
τωρα θα τον χωσει μπουξοςΈχουν και ύμνο.τον ξέρουν;
Για πάρτη σου Πρόεδρε της Γλυφάδας!!!τωρα θα τον χωσει μπουξος
βγαίνει και σε ποντιακή έκδοση? για να μπορεί να τον τραγουδάει και ο πρόεδρος σαββίδης ντεΓια πάρτη σου Πρόεδρε της Γλυφάδας!!!
οπως τα λες,ακομα να καταλαβεις οτι κανεις δεν ασχολειται μαζι σας εκτος μπουγατσουπολης???
ειχαμε τον μαλακα τον χολεμπας που τον εχασε τρεις φορες ε την τριτη το εβαλε.Η ασίστ ήταν όλα τα λεφτά στον τελικό το παιχνίδι το χάσαμε γιατί δεν είχαμε Σέντερ Μπακ
Αν είχαμε μπα η Παπασταθόπουλο νομίζω δεν θα χάναμε αλλά αν είχε και η γιαγιά μου κεραίες θα ήταν τρόλεϊειχαμε τον μαλακα τον χολεμπας που τον εχασε τρεις φορες ε την τριτη το εβαλε.
λαθος ενδεκαδα σε λαθος παιχνιδι και τωρα σηκωθηκαν τα μαρουλια και προσπαθουν να χτυπησουν τον μαναβη,αλλα δεν.Αν είχαμε μπα η Παπασταθόπουλο νομίζω δεν θα χάναμε αλλά αν είχε και η γιαγιά μου κεραίες θα ήταν τρόλεϊ