giorgosmercurio
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
azazel απο τα λίγα στιγμιότυπα που είδα με πανιώνιο δε με ενθουσίασε ο αρης.Μακάρι πραγματικά να ανεβείτε ,αλλά....
Τραβα στον εισαγγελεα με τις αποδειξεις που εχεις και μην μας ζαλιζεις.Να σε ενημερωσω πως αυτα που γραφεις ειναι μηνησημα.Αν θελουν να σε ψαξουν ευκολα σε βρισκουν.Η ανωνυμια δεν ξερω κατα ποσο μπορει να σε σωσει.Αυτό δεν λέγετε εξυπνάδα,λέγετε επιτακτική ανάγκη(αυτός είναι ο λόγος που πάμε στις πουτανες)εξυπναδα-βλακεία λέγετε όταν υπερασπίζεσαι λαθρεμπορο τσιγάρων,τρομοκρατικές επιθέσεις σε ατομα (λουτσεσκου)και οφ σορ εταιρείες στην Κύπρο.Ξερω είναι δύσκολη η Ελληνική γλώσσα και δεν μπορείς να καταλάβεις την έννοια της κάθε λέξης αλλά μπορείς να συμβουλευτείς ένα λεξικό για να λύσεις τα γλωσσικά προβλήματα σου!!!
Τραβα στον εισαγγελεα με τις αποδειξεις που εχεις και μην μας ζαλιζεις.Να σε ενημερωσω πως αυτα που γραφεις ειναι μηνησημα.Αν θελουν να σε ψαξουν ευκολα σε βρισκουν.Η ανωνυμια δεν ξερω κατα ποσο μπορει να σε σωσει.
Εντελως φιλικα αυτα σε κατοιδιαν συναντηση μπορεις να τα λες... δημοσια θα σε συμβουλευα να μην τα λες.
Φιλικα παντα...
Nαι ρε φιλε μπουγατσα, αλλα πες μας ποτε θα αρχιζει να μας γαμαει για να ετοιμαστουμε...γιατι 7 χρονια τωρα ο βαγγελας εχει ανοιξει διαπλατα την κωλοτρυπιδα του ρωσοποντιου με τα 7 σερι πρωταθληματα..τετοιος βιαστης δεν ηταν ουτε ο κοκκαλης.. :Sμπορεις να αλλαξεις δουλεια κ να γινεις χαρτοριχτρα ή Καφετζου ή Πουστης ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ !
[size=30pt]ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Κ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ!!! ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ![/size]
Μονος σου το σκεφτηκες μονος σου εφτασες σε αυτο το συμπερασμα...Λες να του κάψουν και του αζαζελ το αυτοκίνητο; :S :S :S :S :S
Nαι ρε φιλε μπουγατσα, αλλα πες μας ποτε θα αρχιζει να μας γαμαει για να ετοιμαστουμε...γιατι 7 χρονια τωρα ο βαγγελας εχει ανοιξει διαπλατα την κωλοτρυπιδα του ρωσοποντιου με τα 7 σερι πρωταθληματα..τετοιος βιαστης δεν ηταν ουτε ο κοκκαλης.. :S
Μονος σου το σκεφτηκες μονος σου εφτασες σε αυτο το συμπερασμα...
Κοίτα, για τον αζα υπάρχει και χειρότερο σενάριο, να του πάρουν το αμάξι που το ξέρει όλη η Χαριλάου και να περάσει τα ξημερώματα ο γιος τηγανοκέφαλος με τον ύμνο του παοκ στη διαπασών.
Κοίτα, για τον αζα υπάρχει και χειρότερο σενάριο, να του πάρουν το αμάξι που το ξέρει όλη η Χαριλάου και να περάσει τα ξημερώματα ο γιος τηγανοκέφαλος με τον ύμνο του παοκ στη διαπασών.
https://[URL unfurl="true"]www.lykavitos.gr/wp-content/uploads/2017/10/01-4-2.jpg[/img[/URL]]
:effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:
[/quote]
Αν αληθεύει το ρεπορτάζ που πανηγυρίζεις, η Αμερική αποφασίζει ποιος θα κανει τι στη γαμημένη απο όλους πατρίδα μας.
Και επίσης αποδεικνύεις ποιος είναι απόγονος του στόλου.
Τραβα στον εισαγγελεα με τις αποδειξεις που εχεις και μην μας ζαλιζεις.Να σε ενημερωσω πως αυτα που γραφεις ειναι μηνησημα.Αν θελουν να σε ψαξουν ευκολα σε βρισκουν.Η ανωνυμια δεν ξερω κατα ποσο μπορει να σε σωσει.
Εντελως φιλικα αυτα σε κατοιδιαν συναντηση μπορεις να τα λες... δημοσια θα σε συμβουλευα να μην τα λες.
Φιλικα παντα...
Φιλαρακι να σου πω κατι;στα αρχιδια μου....εγω αυτο που θεωρησα σωστο να σου το πω στο ειπα.Εσυ αν δεν το δινεις σημασια ξανα ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
Πριν λίγο έλαβα ανώνυμο τηλεφώνημα όπου σε άπταιστα ρωσοποντιακοτσιγγανικα μου ειπε:προσετσε τι λε τα κιτει εμα
Φιλαρακι να σου πω κατι;στα αρχιδια μου....εγω αυτο που θεωρησα σωστο να σου το πω στο ειπα.Εσυ αν δεν το δινεις σημασια ξανα ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
Συνεχισε να λες και να γραφεις αυτο που νομιζεις.
Ρε μαλακας εισαι;Το ελληνικο δικαστηριο αποφασισε και τιμωρησε τον μελισανιδη για λαθρεμποριο καυσιμων.ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ.Ο μαρινακης εχω πει οτι ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.Εκρεμει δικαστικη αποφαση.Απο το μυαλο μου τα βγαζω;;;;;;;;Πανε τα στοιχεια που εχεις στον εισαγγελεα για να ερθει οτι κοροιδευω στο κεφαλι μου.Εσύ δεν είσαι που έλεγες τον Μαρινάκη και τον τίγρη ναρκεμπορους και τρομοκράτες?
Τωρα τι?
Ήρθες να κάνεις σε μας μαθήματα ήθους και νόμων?
Φύλαγε τα ρούχα σου για να χεις τα μισά λέει μια παροιμία και άλλη μια λέει ότι κοροϊδεύεις έρχεται στο κεφάλι σου!!!
Ρε μαλακας εισαι;Το ελληνικο δικαστηριο αποφασισε και τιμωρησε τον μελισανιδη για λαθρεμποριο καυσιμων.ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ.Ο μαρινακης εχω πει οτι ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.Εκρεμει δικαστικη αποφαση.Απο το μυαλο μου τα βγαζω;;;;;;;;Πανε τα στοιχεια που εχεις στον εισαγγελεα για να ερθει οτι κοροιδευω στο κεφαλι μου.
Η φαπα η προχθεσινη ακομα παρενεργειες εχει...
Δες 5-10 σελίδες πίσω τι γράφεις και θα δεις ότι γι'ακόμα μια φορά τα ληγμένα χάπια σου προκαλούν προβλήματα.
Θα στα ποστάρω το βράδυ γιατί βλέπεις εμείς έχουμε και δουλειές,δε βολοδερνουμε 8ωρα εδώ μέσα για να διεκδικήσουμε ένσημο και μισθό από τον Αντισθενη..