Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αζαζελ πεσμου ενα παιχνιδι που η αντιπαλη ομαδα ΦΕΤΟΣ πηρε κοκκινη καρτα και ηταν η αιτια να κερδισω παιχνιδι.Ξεκιναω με την Λαμια.Οταν εμεινε με 10 παικτες κερδιζα 3-0.Αραγε αν ειχε 11 παικτες θα μου εριχνε 4 γκολ;;;;;ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ.
Πεσμου φετος που ευνοηθηκα.Δηλαδη ο γαυρος που πηρε 5 πεναλτυ και η κουλα που πηρε χ στην ξανθη με γκολ οφσαοιτ και κερδισε παιχνιδι με γκολ οφσαιτ ΔΕΝ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΝ.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
εμεις πανυγηρισαμε 1 πρωταθλημα,
εσυ ζουσες το 1946 και μεσα στον εμφυλιο πανηγυριζες πρωταθλήματα  :2funny:
προλαβα και πανηγυρισα 9 στον λευκο πυργο και ημουνα εκει...ασ το παλι πισω σε εχω...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Αζαζελ πεσμου ενα παιχνιδι που η αντιπαλη ομαδα ΦΕΤΟΣ πηρε κοκκινη καρτα και ηταν η αιτια να κερδισω παιχνιδι.Ξεκιναω με την Λαμια.Οταν εμεινε με 10 παικτες κερδιζα 3-0.Αραγε αν ειχε 11 παικτες θα μου εριχνε 4 γκολ;;;;;ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ.
Πεσμου φετος που ευνοηθηκα.Δηλαδη ο γαυρος που πηρε 5 πεναλτυ και η κουλα που πηρε χ στην ξανθη με γκολ οφσαοιτ και κερδισε παιχνιδι με γκολ οφσαιτ ΔΕΝ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΝ.
ελά τωρααα,καθε χρονο σε σφαζει ο γαυρος και εσυ μετα σφαζεις τις μικρες ομαδουλες...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ελά τωρααα,καθε χρονο σε σφαζει ο γαυρος και εσυ μετα σφαζεις τις μικρες ομαδουλες...
Αγορι μου καλο μιλαμε για φετος.Αν θελεις να στο πω αλλιως ακομα δεν ευνοηθηκα.Α τωρα που το λες αν τυχον παιξουμε στο κυπελλο και σε σφαξουν να ξερεις οτι σε εσφαξαν επειδη εισαι μικρη ομαδα. :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Αγορι μου καλο μιλαμε για φετος.Αν θελεις να στο πω αλλιως ακομα δεν ευνοηθηκα.Α τωρα που το λες αν τυχον παιξουμε στο κυπελλο και σε σφαξουν να ξερεις οτι σε εσφαξαν επειδη εισαι μικρη ομαδα. :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:
ε φετος οχι...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
δεν σε καταλαβα....δεν θελεις να παιξεις με μας στο κυπελλο;;;;;;;Ομαδαρα δεν εχεις φετος;;;;;;να γεμισει το γηπεδο σου κοσμο να βγαλει κανα φραγκο η παε για να μην ζηταει εθελοντες να καθαρισουν το γηπεδο;η φοβασαι πως απλα θα μας ευνοησει η διαιτησια;;;;;; :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
Το φιλαρακι μας ο αζαζελ λεει πως ο ΠΑΟΚ φετος ειναι για τον πουτσο..ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
δεν σε καταλαβα....δεν θελεις να παιξεις με μας στο κυπελλο;;;;;;;Ομαδαρα δεν εχεις φετος;;;;;;να γεμισει το γηπεδο σου κοσμο να βγαλει κανα φραγκο η παε για να μην ζηταει εθελοντες να καθαρισουν το γηπεδο;η φοβασαι πως απλα θα μας ευνοησει η διαιτησια;;;;;; :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
Το φιλαρακι μας ο αζαζελ λεει πως ο ΠΑΟΚ φετος ειναι για τον πουτσο..ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;
βασικα δεν θελω να παιξω στο κυπελλο με κανενα..θελω να αποκλειστω..στοχος μου ειναι η ανοδος και μονο σε αυτη πρεπει να επιγκεντρωθω...
το οτι ειστε για τον πουτσο δεν παει να πει οτι εχω και καλυτερη ομαδα απο σενα...
και τα 2 ομως ειναι αληθεια.αρα ο αζα εχει δικιο

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
βασικα δεν θελω να παιξω στο κυπελλο με κανενα..θελω να αποκλειστω..στοχος μου ειναι η ανοδος και μονο σε αυτη πρεπει να επιγκεντρωθω...
το οτι ειστε για τον πουτσο δεν παει να πει οτι εχω και καλυτερη ομαδα απο σενα...
και τα 2 ομως ειναι αληθεια.αρα ο αζα εχει δικιο
Οαζα ειπε οτι φετος ευνοηθηκα..εσυ μπορεις να μου πεις που και ποτε;Την προηγουμενη χρονια που αποκλειστηκες νωρις στο κυπελλο εκανες πορεια πρωταθλητισμου αλλα εμεινες απο ενεργεια. :gay: :gay:Οποτε λες δεν παω να παρω μια ανοδο στα χαρτια;ΠΟΥΤΣΑ πηρες αδειοδοτηση δεν πηρες.
Να σου ευχηθω καλο αποκλεισμο απο το κυπελλο.ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ....και καλη πορεια πρωταθλητισμου...ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ το πρωταθλημα στο οποιο  εισαι ... :tn04: :tn04:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177

Η προπαγανδα και η ασχετοσυνη σου δεν εχει ορια!!!
Η δεν βλεπεις που και σε τι σου κανω παραθεση και σου απανταω η θελεις απλα να πεις τις βλακιες-εξυπναδες(ετσι νομιζεις εσυ)σου και να το παιξεις καποιος εδω μεσα με τα συνεχη μηνυματα,μπορω να βρω τη μοναδικη δικαιολογια οτι εισαι επιρεασμενος απο τα χαπια που πηρες εχθες,ακομα μια δικαιολογια ισως ειναι οτι τα χαπια ηταν ληγμενα!!!
ΔΕΝ γινεται ομως αυτο το πραγμα συνεχεια με σενα,αλλα να σε ρωταν,αλλα να απαντας και αλλα να γραφεις,ΕΛΕΟΣ δλδ.
Για το νιονιο σου εγραψα και ειπα οτι δεν εχω τη δυμανη της διαιτησιας που εχεις εσυ και του ριχνεις κοκκινες καρτες οποτε ερχεται στο τζαμι σου,γιατι μονο ετσι μπορεις να τον κερδισεις,αμα δεν καταλαβαινεις την απλη Ελληνικη να στα γραφω στη γλωσσα σας...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Η δεν βλεπεις που και σε τι σου κανω παραθεση και σου απανταω η θελεις απλα να πεις τις βλακιες-εξυπναδες(ετσι νομιζεις εσυ)σου και να το παιξεις καποιος εδω μεσα με τα συνεχη μηνυματα,μπορω να βρω τη μοναδικη δικαιολογια οτι εισαι επιρεασμενος απο τα χαπια που πηρες εχθες,ακομα μια δικαιολογια ισως ειναι οτι τα χαπια ηταν ληγμενα!!!
ΔΕΝ γινεται ομως αυτο το πραγμα συνεχεια με σενα,αλλα να σε ρωταν,αλλα να απαντας και αλλα να γραφεις,ΕΛΕΟΣ δλδ.
Για το νιονιο σου εγραψα και ειπα οτι δεν εχω τη δυμανη της διαιτησιας που εχεις εσυ και του ριχνεις κοκκινες καρτες οποτε ερχεται στο τζαμι σου,γιατι μονο ετσι μπορεις να τον κερδισεις,αμα δεν καταλαβαινεις την απλη Ελληνικη να στα γραφω στη γλωσσα σας...

Βγαλε τα κιτρινα -κοκκινα γυαλια που φορας.Τα 5 πεναλτυ του γαυρου και η βοηθεια στην κουλα τα κανεις γαργαρα;;;;Αντε ευνοηθηκα σεενα ματς ΓΙΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;;;;;;Αλλα εσενα ο ΠΑΟΚ σε ενδιαφερει εκει ρε ...στην β εθνικη ,,...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

Εφοσον με λες τρελλο και ψυχοπαθη μην απαντας στα μηνυματα μου...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Βγαλε τα κιτρινα -κοκκινα γυαλια που φορας.Τα 5 πεναλτυ του γαυρου και η βοηθεια στην κουλα τα κανεις γαργαρα;;;;Αντε ευνοηθηκα σεενα ματς ΓΙΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;;;;;;Αλλα εσενα ο ΠΑΟΚ σε ενδιαφερει εκει ρε ...στην β εθνικη ,,...

Ρε εισαι Βλακας?
Οταν θελω να φαω ενα πιτογυρο δεν θα παω στο σουπερμαρκετ,γιατι γραφεις για αλλες ομαδες στο θεμα της μπαουγκ,εχεις εγκεφαλικο προβλημα,εισαι αυτιστικο?
Σου μιλαω για την ομαδα σου και μου αναφερεις τους προεδρους μου,αλλες ομαδες,νικες στα χαρτια και οτι παπαρια σου κατεβασει ο κατεστραμενος εγκεφαλος σου,τραβα στο νοσοκομειο η κατασταση σου χειροτερευει μερα με τη μερα...
Τωρα αμα σκαμπασεις απαντησε μου και σ'αυτο που σε ρωτησα για τις κοκκινες που ριχνεις στο νιονιο οποτε παιζει στο τζαμι.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Δεν ειδα τον νιονιο να βγαζει καμια ανακοινωση για την διαιτησια οταν παιζει με εμας.Να σου θυμισω ποιος ειναι προεδρος στον νιονιο και τι παραρτημα ειναι;;;Να σου θυμισω πως σωθηκε μια χρονια που πηρε δανεικο τον μητρογλου;;;;
Εσυ που σκαμπαζεις απο ποδοσφαιρο σε ρωτω γιατι ο νιονιος δεν διαμαρτυρεται για την διαιτησια οταν παιζει με εμας;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Δεν ειδα τον νιονιο να βγαζει καμια ανακοινωση για την διαιτησια οταν παιζει με εμας.Να σου θυμισω ποιος ειναι προεδρος στον νιονιο και τι παραρτημα ειναι;;;Να σου θυμισω πως σωθηκε μια χρονια που πηρε δανεικο τον μητρογλου;;;;
Εσυ που σκαμπαζεις απο ποδοσφαιρο σε ρωτω γιατι ο νιονιος δεν διαμαρτυρεται για την διαιτησια οταν παιζει με εμας;

Sana kırmızı kartları ve kemanını mı soruyorum, ona her sene doğru kazandığına inanıyor musun?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Θα μπει καποιος και θαδει τις μαλακιες που γραφουμε και θα γελαει...Λοιπον κρυφοπαοκσακι......να σου ευχηθω καλο μεσημερι.Στα ευραικα πως γραφεται;;;;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Θα μπει καποιος και θαδει τις μαλακιες που γραφουμε και θα γελαει...Λοιπον κρυφοπαοκσακι......να σου ευχηθω καλο μεσημερι.Στα ευραικα πως γραφεται;;;;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν μου απαντησες αν οι κοκκινες που τρωει καθε χρονο ο νιονιος διαμορφωνουν αποτελεσμα,οποτε μη μου λες οτι εχασα και απο καμια μικρη ομαδα..
Εσυ με το ζορι και με το κορακι τους κερδιζεις καθε χρονο!!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
xaxaxaxa τι μαλακες ειστε

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αντε να στο κανω πενηνταρακια γιατι απο την χθεσινη φαπα εχεις ζαβωθει.Εφοσον ο νιονιος δεν διαμαρτυρεται για την διαιτησια θεωρει πως εχει πολυ καλη διαιτησια.Αν το διαμορφωναν θα διαμαρτυρονταν εφοσον δεν διαμαρτυρεται δεν διαμορφωνουν αποτελεσμα.
Εφοσον ειναι παραρτημα του γαυρου πριν τελειωσει ο αγωνας θα επρεπε να βγαλει ανακοινωση.
Τωρα που σου απαντησα θα μου απαντησεις γιατι ο νιονιος δεν διαμαρτυρεται;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom