Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια στην ομαδα του ΠΑΟΚ που καταφερε στο 90 να αποδρασει με διπλο μεσα στην καυτη εδρα του Απολλωνα ποντου.Ο ρουμανος μουρινιο που ειναι στον παγκο εκανε τα παντα γα ναφυλαξει τα νωτα του για να μην χασει απο την ομαδα με την βαρια φανελλα.
Με τον Μακ που κοστιζε οσο ολη η ομαδα του απολλωνα μαζι με το τεχνικο τιμ και του φυσιοθεραπευτες καταφερε να πετυχει γκολ.
Στο 94 γλυτωσαμε τα εγκεφαλικα ..ευτηχως στην ελλαδα οι περισοτεροι μαυροι ειναι αμπαλοι και εχασε το τετ α τετ.
Βοιδοπουτσα και ξυλο και αρχη απο τον ρουμανο που παριστανει τον προπονητη.Γλυτωσαμε την εσωστρεφια και την γκρινια.
Με αυτη την εικονα δεν πας πουθενα... :S :S :S :S :S
Φίλε μια ερώτηση:πόσο μέρες λες να καθόταν στο πάγκο μας αυτό το ΑΙΣΧΟΣ ,προ Σαββίδη?

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
και κάτι αλλο μιας και τον εχεις προλάβει:οΝτέκείχε καμιάσχέση με οποιονδήποτε άλλο τερματοφύλακά μας μεχρι σήμερα?θέλω τη γνώμη σου

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Φίλε μια ερώτηση:πόσο μέρες λες να καθόταν στο πάγκο μας αυτό το ΑΙΣΧΟΣ ,προ Σαββίδη?
πιστευω πως με ζαγορακη προεδρο δεν θα τον ειχες προπονητη.Εγω πιστευω πως θα εχουμε τον ρουμανο μεχρι να τελειωσει το μουντιαλ και μετα θα εχω σαντος.Ευσεβης ποθος ;ΝΑΙ.
Ο Ζαγορακης μπορει να εκανε χιλιες δυο μαλακιες αλλα ηξερε μπαλλα και εκοβε το ματι του.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
και κάτι αλλο μιας και τον εχεις προλάβει:οΝτέκείχε καμιάσχέση με οποιονδήποτε άλλο τερματοφύλακά μας μεχρι σήμερα?θέλω τη γνώμη σου
Ο ρεννε ντεκ;;;;;;εξαιρετικος αλλα εγω εχω προσωπικα αδυναμια στον φορτουλα...

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
αν ο μαλακορώσσος δεν εβαζε τον εγωισμό του πάνω απ το συμφέρον του,θα είχε φερει το προπ.της Σαν Λορεντζο με βοηθο Πάμπλο και θα βγαζαμε γούστα

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
σαφώς καλύτερα ρεφλέξ,αλλά πολύ επιπολαιος,ετρωγε πολλά τσάμπα γκόλ,ο Ντεκ ήταν εγγύηση

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
σαφώς καλύτερα ρεφλέξ,αλλά πολύ επιπολαιος,ετρωγε πολλά τσάμπα γκόλ,ο Ντεκ ήταν εγγύηση
ο αποκλεισμος απο την μπαγιερν στα πεναλτυ και τα 2 πιασμενα πεναλτυ του μλαντεν με τον καριολη τον διαιτητη να ζητα να εκτελεστει τριτη φορα το πεναλτυ με εχει στοιχειωσει.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.778
Πόντοι
38.177
θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια στην ομαδα του ΠΑΟΚ που καταφερε στο 90 να αποδρασει με διπλο μεσα στην καυτη εδρα του Απολλωνα ποντου.Ο ρουμανος μουρινιο που ειναι στον παγκο εκανε τα παντα γα ναφυλαξει τα νωτα του για να μην χασει απο την ομαδα με την βαρια φανελλα.
Με τον Μακ που κοστιζε οσο ολη η ομαδα του απολλωνα μαζι με το τεχνικο τιμ και του φυσιοθεραπευτες καταφερε να πετυχει γκολ.
Στο 94 γλυτωσαμε τα εγκεφαλικα ..ευτηχως στην ελλαδα οι περισοτεροι μαυροι ειναι αμπαλοι και εχασε το τετ α τετ.
Βοιδοπουτσα και ξυλο και αρχη απο τον ρουμανο που παριστανει τον προπονητη.Γλυτωσαμε την εσωστρεφια και την γκρινια.

Εγω τα γραφω εδω και κατι σελιδες..

Καλα ρε,θα μας τρελανεις?
Μια σελιδα πισω δεν γραφεις οτι πας για το πρωταθλημα με την υπερομαδα που εχεις?

Τι σκατα συμβαινει,γκομενα εισαι και εχεις περιοδο,πραγματικα δεν μπορω να μπω μεσα σ'αυτο το κεφαλι(σου)  :think:

δεν γινεται ρε φιλε σε καθε αγωνα να παιρνω χαπια σταρχιδεμολ ειμαι και σε ευαισθητη ηλικια :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

Κοψε ρε παλιογερε τα χαπια,στο εγραψα ποιο πισω οτι πρεπει να κανεις εισαγωγη(τουλαχιστον θα ησυχασουμε εμεις..)

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.236
Πόντοι
1.206
Τώρα το κατάλαβες ρε τυπε; Άντε να δούμε πότε θα το καταλάβει ο μπουξος, αν το πάρει χαμπάρι.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εγω τα γραφω εδω και κατι σελιδες..

Καλα ρε,θα μας τρελανεις?
Μια σελιδα πισω δεν γραφεις οτι πας για το πρωταθλημα με την υπερομαδα που εχεις?

Τι σκατα συμβαινει,γκομενα εισαι και εχεις περιοδο,πραγματικα δεν μπορω να μπω μεσα σ'αυτο το κεφαλι(σου)  :think:

Κοψε ρε παλιογερε τα χαπια,στο εγραψα ποιο πισω οτι πρεπει να κανεις εισαγωγη(τουλαχιστον θα ησυχασουμε εμεις..)
απο το 2010 που ειμαι εδω ποτε δεν εγραψα οτι παμε για πρωταθλημα..ακομα και οταν ειχαμε παρει το διπλο στο καραισκακη.Επειδη σου αρεσει να ψαχνεις τι λεω για ψαξε και αν γραφω εστω μια φορα κατι τετοιο.δεν θα βρεις κατι...αν θελεις να ησυχασεις απο εμενα ομορφοπαιδο μην μπαινεις στο θεμα του ΠΑΟΚ σου εβαλε κανεις το πιστολι στον κροταφο;;;;;;;Μαζοχα εισαι και γουσταρεις οταν χανει η υπερομαδα σου να μπαινεις να ακους κραξιμο..

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
απο το 2010 που ειμαι εδω ποτε δεν εγραψα οτι παμε για πρωταθλημα..ακομα και οταν ειχαμε παρει το διπλο στο καραισκακη.Επειδη σου αρεσει να ψαχνεις τι λεω για ψαξε και αν γραφω εστω μια φορα κατι τετοιο.δεν θα βρεις κατι...αν θελεις να ησυχασεις απο εμενα ομορφοπαιδο μην μπαινεις στο θεμα του ΠΑΟΚ σου εβαλε κανεις το πιστολι στον κροταφο;;;;;;;Μαζοχα εισαι και γουσταρεις οταν χανει η υπερομαδα σου να μπαινεις να ακους κραξιμο..
έχεινόημανα τσακωνόμαστε με αρειανούς?αν σε πήδηξε κάποιος και σου μίκρυνε την οπαδική σου βάση στους νέους φιλάθλους είναι ο Κόκκαλης όχι ο azazel(το ιδιο ισχύει φυσικά και γι αυτόν)

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Τι σημασία έχει τι πιστεύει ο καθένας απο εσάς.  Σημασία έχουν τα αποτελέσματα. Και ο καιρός γαρ εγγύς.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ενα δικιο το εχεις εδω...πρωταθλημα δεν εχεις πει οτι θα παρετε ποτε.αααα αυτη ειναι και η αληθεια...
ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ; ποτεεεεεεεεεεεε!!!
ποτεεε ποτε ποτε ποτεεεεεε!!!ποοοτεεεεεεεεεε..ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ενα δικιο το εχεις εδω...πρωταθλημα δεν εχεις πει οτι θα παρετε ποτε.αααα αυτη ειναι και η αληθεια...
Ενας Λαμπρου με 1 γκολ και μια ασιστ γαμησε και ξευτελισε τον περιοδευοντα στην β εθνικη θιασο.Δεν το λες αυτο επιτυχια...Αλλα επρεπε να κανει ο λαμπρου οτι και ο βρυζας οταν ηταν με την περουτζια.Αλλα μιλησα για ευρωπη.Αληθεια θα ανεβεις κατηγορια;;;;θα παιξεις ευρωπη;;;θα κανεις κανα sold out;;;;;;;;;τι ρωταω;;;;;;;;Φετος παλι θα σηκωσεις το τσου-λου αηττητος.
Το να μην εχεις αυτογνωσια για το που εισαι και το που βρισκεσαι ειναι βασικο χαρακτηρηστικο των οπαδων ομαδων της γειτονιας....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εμεις πανυγηρισαμε 1 πρωταθλημα,
εσυ ζουσες το 1946 και μεσα στον εμφυλιο πανηγυριζες πρωταθλήματα  :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.778
Πόντοι
38.177
Αζαζελ το βιολι σου εσυ...σανο τρως που πιστευεις οτι με αυτον τον περιοδευοντα θιασο θα ανεβεις κατηγορια.Εχετε ομαδαρα θα πατε τρενο θα ανεβειτε κκατηγορια θα παρετε και το τσου-λου.ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ειστε μια ομαδα κατω του μετριου.Συνεχιζεις να μιλας για τον ΠΑΟΚ αντιιι να καθισεις σε μια γωνια να συνελθεις απο την φαπα και την πουτσα που εφαγες σημερα

Βλεπεις εγω δεν εχω τα ''μεσα'' για να του ριχνω κοκκινες καρτες στα εντος εδρας ματς.
Με λιγα λογια δεν ειμαι βρομικη ομαδα σαν εσενα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom