Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
σε τικατάσταση είναι ο Αρης φέτος φιλαράκο?είμαι απο αθηνα και δε ξέρω γι αυτό ρωτάω
να σου πω εγω ρε φιλε μου για την γειτονια! Μολις κλεισαν το φιλικο με Μποκα under19 σκαγαν επι 1 μηνα τιμολογια στην παε αρης με 100 βουρτσακια για βαψιμο, 100 σκουπες για το καθαρισμο των κερκιδων κ 100 σφουγγαριστρες για τους εσωτερικους τους χωρους! :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ικανοποιητική κατάσταση για τη Β Εθνική,με μια ομάδα αρκετά έμπειρη που μπορεί να ανέβει κατηγορία,αυτός είναι και ο στόχος.
Υ.γ οι γιαλαντζί πρωταθλητές της μιας βδομάδας του Οκτωβρίου θα πρέπει πρώτα να κοιτάξουν το μπουρδελο τους που στις επόμενες 4 αγωνιστικές προβλέπω να παίρνουν 3 βαθμούς και να είναι στη μέσ η της βαθμολογίας και κάπου εκεί ξεκινάει η γκρίνια και τα γιούχα...
Από τώρα σας το λέω,καλές πουτσες!!!
θελεις πολλααααααααα ψωμια για να ανεβεις και να σταθεις.Μου  αρεσει η μετριοπαθεια που αντιμετωπιζεις το κλαρινο της ομαδας σου ενω σε οτι αναφορα τον ΠΑΟΚ ευχεσαι πουτσες.Προς το παρον αρκεσου στην σημερινη πουτσα...αχαχαχαχα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μου φαινεσαινπως εισαι εντελως ασχετος με οτι εχει να κανει με ποδοσφαιρο..δεν ειδα τα προηγουμενα μηνυματα που εστειλες.

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
και γι αυτό που είπα πριν για συγχώνευση ,ήταν γιατίδεγουστάρω να βλέπω Κοκκαλαίους,Βαρδ,Μελ,Σαββ και το κάθε παλιόπουστα να εκμεταλλεύεται το οπαδικό παθος.εκτόςκαι αν ο δικός μας ήταν παοκ απο μικρός στη ρωσία

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
να σου πω εγω ρε φιλε μου για την γειτονια! Μολις κλεισαν το φιλικο με Μποκα under19 σκαγαν επι 1 μηνα τιμολογια στην παε αρης με 100 βουρτσακια για βαψιμο, 100 σκουπες για το καθαρισμο των κερκιδων κ 100 σφουγγαριστρες για τους εσωτερικους τους χωρους! :grin:

Εσύ είσαι κλασικό παράδειγμα οπαδού του μπουζου και του ραπτοπουλου!!!
Πριν λίγο καιρό μας έλεγες ότι ήρθε Τούρκος επενδυτής και θα γίνει και πρόεδρος μελλοντικά και ότι θα μας ταΐζει κιόλας και τώρα μετά τη μια μαλακια που πέταξες πετάς τώρα και τη μεγαλύτερη,ότι θα ερχόταν η μποκα άντε 19.
Πρέπει να είσαι κολληταρι με το λάγνο και να τρώτε μαζί το σανό,η κατάσταση σας με τη λάθος ενημέρωση έχει ξεφύγει..

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Μου φαινεσαινπως εισαι εντελως ασχετος με οτι εχει να κανει με ποδοσφαιρο..δεν ειδα τα προηγουμενα μηνυματα που εστειλες.
φιλαράκο το παοκ το πρωτοείδα παιδάκι στη ριζούπολη στο 1-1.λογικά πρέπει να εχω δεί παίκτες μας που ούτε καν ξέρεις ότι έπαιζαν

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αζαζελ το βιολι σου εσυ...σανο τρως που πιστευεις οτι με αυτον τον περιοδευοντα θιασο θα ανεβεις κατηγορια.Εχετε ομαδαρα θα πατε τρενο θα ανεβειτε κκατηγορια θα παρετε και το τσου-λου.ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ειστε μια ομαδα κατω του μετριου.Συνεχιζεις να μιλας για τον ΠΑΟΚ αντιιι να καθισεις σε μια γωνια να συνελθεις απο την φαπα και την πουτσα που εφαγες σημερα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
και γι αυτό που είπα πριν για συγχώνευση ,ήταν γιατίδεγουστάρω να βλέπω Κοκκαλαίους,Βαρδ,Μελ,Σαββ και το κάθε παλιόπουστα να εκμεταλλεύεται το οπαδικό παθος.εκτόςκαι αν ο δικός μας ήταν παοκ απο μικρός στη ρωσία
οι ομαδες θελουν ενα ΑΦΕΝΤΙΚΟ για να πανε μπροστα. Αν μπουμε εμεις βαζω κ τον εαυτο μου μεσα δεν θα μενει μελι, ολοι λιγουρια ειμαστε! :hi:

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
απλά έχω σταματήσει να ασχολούμαι και η τελευταία φορά που πήγα μετά απο 6 χρόνια ήταν πάλι φετος ριζούπολη

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
φιλαράκο το παοκ το πρωτοείδα παιδάκι στη ριζούπολη στο 1-1.λογικά πρέπει να εχω δεί παίκτες μας που ούτε καν ξέρεις ότι έπαιζαν
εγω φιλε ξεκινησα να πηγαινω 9 χρονων στο γηπεδο το 1984...εγω να δεις ποσους παικτες εχω δει..

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Αζαζελ το βιολι σου εσυ...σανο τρως που πιστευεις οτι με αυτον τον περιοδευοντα θιασο θα ανεβεις κατηγορια.Εχετε ομαδαρα θα πατε τρενο θα ανεβειτε κκατηγορια θα παρετε και το τσου-λου.ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ειστε μια ομαδα κατω του μετριου.Συνεχιζεις να μιλας για τον ΠΑΟΚ αντιιι να καθισεις σε μια γωνια να συνελθεις απο την φαπα και την πουτσα που εφαγες σημερα

Από τη μια γράφεις για το πρωτάθλημα,από την άλλη για μια τελείως διαφορετική διοργάνωση το Κύπελλο,στο ξαναείπα ποιο πίσω,βάλε σε μια σειρά τις σκέψεις σου γιατί δεν θα το αποφύγεις το εγκεφαλικό!!!

Υ.γ αυτο το κουρκουμε σε ποια γλώσσα σημαίνει αμέρικαν κλαρινε?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Από τη μια γράφεις για το πρωτάθλημα,από την άλλη για μια τελείως διαφορετική διοργάνωση το Κύπελλο,στο ξαναείπα ποιο πίσω,βάλε σε μια σειρά τις σκέψεις σου γιατί δεν θα το αποφύγεις το εγκεφαλικό!!!

Υ.γ αυτο το κουρκουμε σε ποια γλώσσα σημαίνει αμέρικαν κλαρινε?
Βαλε μπουγα.....Εγκεφαλικο; ρε συ αν επαιρνες εστω χ θα εβγαινες και θα πουλουσες τρελλα οπως οι οπαδοι της κουλας που ελεγαν ερχομαστε.Αυτοι ηρθαν εσεις ερχεσθε με την οπισθεν...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια στην ομαδα του ΠΑΟΚ που καταφερε στο 90 να αποδρασει με διπλο μεσα στην καυτη εδρα του Απολλωνα ποντου.Ο ρουμανος μουρινιο που ειναι στον παγκο εκανε τα παντα γα ναφυλαξει τα νωτα του για να μην χασει απο την ομαδα με την βαρια φανελλα.
Με τον Μακ που κοστιζε οσο ολη η ομαδα του απολλωνα μαζι με το τεχνικο τιμ και του φυσιοθεραπευτες καταφερε να πετυχει γκολ.
Στο 94 γλυτωσαμε τα εγκεφαλικα ..ευτηχως στην ελλαδα οι περισοτεροι μαυροι ειναι αμπαλοι και εχασε το τετ α τετ.
Βοιδοπουτσα και ξυλο και αρχη απο τον ρουμανο που παριστανει τον προπονητη.Γλυτωσαμε την εσωστρεφια και την γκρινια.
Με αυτη την εικονα δεν πας πουθενα... :S :S :S :S :S

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια στην ομαδα του ΠΑΟΚ που καταφερε στο 90 να αποδρασει με διπλο μεσα στην καυτη εδρα του Απολλωνα ποντου.Ο ρουμανος μουρινιο που ειναι στον παγκο εκανε τα παντα γα ναφυλαξει τα νωτα του για να μην χασει απο την ομαδα με την βαρια φανελλα.
Με τον Μακ που κοστιζε οσο ολη η ομαδα του απολλωνα μαζι με το τεχνικο τιμ και του φυσιοθεραπευτες καταφερε να πετυχει γκολ.
Στο 94 γλυτωσαμε τα εγκεφαλικα ..ευτηχως στην ελλαδα οι περισοτεροι μαυροι ειναι αμπαλοι και εχασε το τετ α τετ.
Βοιδοπουτσα και ξυλο και αρχη απο τον ρουμανο που παριστανει τον προπονητη.Γλυτωσαμε την εσωστρεφια και την γκρινια.
Με αυτη την εικονα δεν πας πουθενα... :S :S :S :S :S
ετσι...
μας εκαψε τα ματια παλι ο λιγος

καποια στιγμη πρεπει να αρχισει να δειχνει κατι ο ρουμανος
αλλιως ναπαναγαμηθει

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ετσι...
μας εκαψε τα ματια παλι ο λιγος

καποια στιγμη πρεπει να αρχισει να δειχνει κατι ο ρουμανος
αλλιως ναπαναγαμηθει
δεν γινεται ρε φιλε σε καθε αγωνα να παιρνω χαπια σταρχιδεμολ ειμαι και σε ευαισθητη ηλικια :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom