travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Το παοκσηδιλικι η το αρειανιλικι το μετρας με το ποσες φορες κατεβηκες λευκο πυργο;;;;;;;;;;ενταξει κοβω την συζητηση εδω και οποις καταλαβε καταλαβε.
γιατι σου ειπα εγω οτι εισαι λιγοτερος παοκτσης απο οτι εγω αριανος;καταλαβαινεις τι γραφεις;μην βαζεις λογια που δε εχω γραψει...Το παοκσηδιλικι η το αρειανιλικι το μετρας με το ποσες φορες κατεβηκες λευκο πυργο;;;;;;;;;;ενταξει κοβω την συζητηση εδω και οποις καταλαβε καταλαβε.
δηλαδη αμα φερω τον προπαππου μου να γραψει επειδη ζει και ειναι 101 τοτε εχω περισοτερους τιτλους απο σενα;καταλαβαινεις τι λες;τους τιτλους τους εχεις στην τροπαοαιοθηκη ασχετα αν εζησες η δεν εζησες...αμα ειναι ετσι ενας βαζελος 5 χρονων εχει λιγοτερους απο σενα επειδη εσυ στα τελευταια 5 χρονια εσυ πηρες κυπελλο και αυτος τιποτα...ρε θα μας τρελανεις;Αγαπητε εχουμε ενα ανοιχτο τουρνουα στο ταβλι.Ηδιαφορα μας στο ποδοσφαιρο ειναι πως κανεναν απο τους τιτλους που πηρε η ομαδα σου δεν ειχες γεννηθει για να τους πανηγυρισεις.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ την διαφορα ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ.
ταβαλακιιιιιιιι!!!Αγαπητε εχουμε ενα ανοιχτο τουρνουα στο ταβλι.Ηδιαφορα μας στο ποδοσφαιρο ειναι πως κανεναν απο τους τιτλους που πηρε η ομαδα σου δεν ειχες γεννηθει για να τους πανηγυρισεις.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ την διαφορα ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ.
το κειμενο που ξεκινησαμε την συζητηση...απο τοτε που γεννηθηκες ποσους τιτλους πανηγυρισες στο ποδοσφαιρο;χεστηκα γιατι μιλαμε...στην ζωη μου και στα 37 μου χρονια, κατεβηκα 7 φορες λευκο πυργο...εσυ ποσες κατεβηκες;η μηπως να διαγραψω τις εμπειριες μου επειδη δεν ητανε ποδοσφαιρικες;ρε πατε καλα τα παοκια;...και στο ποδοσφαιρο ακομα τα κυπελακια σου ειναι 2-3 περισοτερα του αρη...σιγα τα οα ρε ανυπαρκτοι και αν θες βγαλε μετρησε τα...και οχι απο εκει που σε συμφερει ...αλλα απο την μερα που γεννηθηκες...
λαθος ....παλι το πας οπου θες...το κειμενο ητανε (απο τοτε που γεννηθηκες ποσους τιτλους πανηγυρισες)ποσες αναμνησεις και ποσες φορες εχασες την λαλια σου απο τις φωνες..ποσες φορες κατεβηκες λευκο και ποσες εκανες ταξιδι στο εξωτερικο...ΚΟΙΝΟΣ ποσες αναμνησεις εχεις μολις κλεισεις τα ματακια σου πριν κοιμηθεις!!αυτο ητανε το κειμενο...σαν αριανος εχω πααααααααααααααααααααααρα πολλεεεεεεεεεες!!οχι σαν τον μπουξο που παταει ενα πληκτρο συνεχομενα για να το διασκεδασει ο καημενος!!το κειμενο που ξεκινησαμε την συζητηση...απο τοτε που γεννηθηκες ποσους τιτλους πανηγυρισες στο ποδοσφαιρο;
Αγαπητε εχουμε ενα ανοιχτο τουρνουα στο ταβλι.Ηδιαφορα μας στο ποδοσφαιρο ειναι πως κανεναν απο τους τιτλους που πηρε η ομαδα σου δεν ειχες γεννηθει για να τους πανηγυρισεις.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ την διαφορα ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ.
θελουνε ταβλι αυτος και ο μπουξος...και εμεις οι 2 μαζι..Βρε ανύπαρκτε 2 κύπελλα πρόλαβες και πανηγύρισες σε όλη την ποδοσφαιρική σου ζωή,α και ένα που σου χάρισαν το 2017!!!
Γιατί μας ζαλίζεις τα παπαρια παζάρια για 2 ψωροκυπελλα ρε ανύπαρκτε,φτάνει τόσο σανό Επιτέλους,ένας ακόμα οπαδός του καναπέ Είσαι,τι να μας πεις?
Πότε πήγες τελευταία φορά στο γήπεδο?
Άντε κάτσε με τις ώρες εδώ μέσα να μας τα κάνεις τσουρέκια με την ανυπαρξία σου..
θελουνε ταβλι αυτος και ο μπουξος...και εμεις οι 2 μαζι..
ποιος σου ειπε οτι θα κερδισουν;Τι άλλο θα εφεύρουνε για να πουν ότι έχουν παραπάνω τίτλους :S
να υποθεσω πως εισαι μεσα...θα εχει γελιο..Τι άλλο θα εφεύρουνε για να πουν ότι έχουν παραπάνω τίτλους :S
να υποθεσω πως εισαι μεσα...θα εχει γελιο..
Ο κλασσικος αζαζελ...σε παω πολυ φιλαρακι ασχετα τα οπαδικα...Για ποιο λόγο να είμαι απών από μια τέτοια γιορτη-γλέντι?
εγω να δεις πως θα σας παω στο ταβλι και τα 2 σας τα handicappedΟ κλασσικος αζαζελ...σε παω πολυ φιλαρακι ασχετα τα οπαδικα...
ελα ρε φιλε...ειπαμε τον φιλο σου τον αγαπας με τα ελλατωματα του.Εσυ και ο αζαζελ το ελλατωμα σας ειναι πως ειστε αμετανοητοι αρειανοι... :coolcondom: :coolcondom:εγω να δεις πως θα σας παω στο ταβλι και τα 2 σας τα handicapped