Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Το παοκσηδιλικι η το αρειανιλικι το μετρας με το ποσες φορες κατεβηκες λευκο πυργο;;;;;;;;;;ενταξει κοβω την συζητηση εδω και οποις καταλαβε καταλαβε.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Το παοκσηδιλικι η το αρειανιλικι το μετρας με το ποσες φορες κατεβηκες λευκο πυργο;;;;;;;;;;ενταξει κοβω την συζητηση εδω και οποις καταλαβε καταλαβε.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Η ΠΑΕ Άρης  Έχει κατακτήσει συνολικά τέσσερις πανελλήνιους τίτλους, τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδας. Μεταξύ των τίτλων του είναι το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελλάδας που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) την αγωνιστική περίοδο 1927-28.
4 παννεληνιους
3 πρωταθληματα
1 κυπελλο

η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εχει κατακτήσει το πρωτάθλημα το 1976 και το 1985, καθώς και πέντε κύπελλα Ελλάδας (1972, 1974, 2001, 2003 και 2017)
2 πρωταθληματα
5 κυπελλα

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΣΑΣ ΕΧΩ..ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ..
ΥΣ. βγειτε και πειτε τωρα οτι δεν μετραει γιατι ητανε παλια και οχι επγγελματικο και μπλα μπλα μπλα(γιατι μονο αυτο ξερετε να λετε)......εγω μια φορα στην τροπαιοθηκη μου τα εχω και οποιος παει τα βλεπει..

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
γιατι σου ειπα εγω οτι εισαι λιγοτερος παοκτσης απο οτι εγω αριανος;καταλαβαινεις τι γραφεις;μην βαζεις λογια που δε εχω γραψει...
αναμνησεις ειναι αυτο φιλε μου και οταν κλεινω τα ματια μου και τα φερνω στο μυαλο μου ειμαι χορτασμενος απο αυτες..κατι π εσυ δεν εχεις...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αγαπητε εχουμε ενα ανοιχτο τουρνουα στο ταβλι.Ηδιαφορα μας στο ποδοσφαιρο ειναι πως κανεναν απο τους τιτλους που πηρε η ομαδα σου δεν ειχες γεννηθει για να τους πανηγυρισεις.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ την διαφορα ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ. :2funny: :2funny: :2funny:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Αγαπητε εχουμε ενα ανοιχτο τουρνουα στο ταβλι.Ηδιαφορα μας στο ποδοσφαιρο ειναι πως κανεναν απο τους τιτλους που πηρε η ομαδα σου δεν ειχες γεννηθει για να τους πανηγυρισεις.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ την διαφορα ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ. :2funny: :2funny: :2funny:
δηλαδη αμα φερω τον προπαππου μου να γραψει επειδη ζει και ειναι 101 τοτε εχω περισοτερους τιτλους απο σενα;καταλαβαινεις τι λες;τους τιτλους τους εχεις στην τροπαοαιοθηκη ασχετα αν εζησες η δεν εζησες...αμα ειναι ετσι ενας βαζελος 5 χρονων εχει λιγοτερους απο σενα επειδη εσυ στα τελευταια 5 χρονια εσυ πηρες κυπελλο και αυτος τιποτα...ρε θα μας τρελανεις;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ταβαλακιιιιιιιι!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
χεστηκα γιατι μιλαμε...στην ζωη μου και στα 37 μου χρονια, κατεβηκα 7 φορες λευκο πυργο...εσυ ποσες κατεβηκες;η μηπως να διαγραψω τις εμπειριες μου επειδη δεν ητανε ποδοσφαιρικες;ρε πατε καλα τα παοκια;...και στο ποδοσφαιρο ακομα τα κυπελακια σου ειναι 2-3 περισοτερα του αρη...σιγα τα οα ρε ανυπαρκτοι και αν θες βγαλε μετρησε τα...και οχι απο εκει που σε συμφερει ...αλλα απο την μερα που γεννηθηκες...
το κειμενο που ξεκινησαμε την συζητηση...απο τοτε που γεννηθηκες ποσους τιτλους πανηγυρισες στο ποδοσφαιρο;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
το κειμενο που ξεκινησαμε την συζητηση...απο τοτε που γεννηθηκες ποσους τιτλους πανηγυρισες στο ποδοσφαιρο;
λαθος ....παλι το πας οπου θες...το κειμενο ητανε (απο τοτε που γεννηθηκες ποσους τιτλους πανηγυρισες)ποσες αναμνησεις και ποσες φορες εχασες την λαλια σου απο τις φωνες..ποσες φορες κατεβηκες λευκο και ποσες εκανες ταξιδι στο εξωτερικο...ΚΟΙΝΟΣ ποσες αναμνησεις εχεις μολις κλεισεις τα ματακια σου πριν κοιμηθεις!!αυτο ητανε το κειμενο...σαν αριανος εχω πααααααααααααααααααααααρα πολλεεεεεεεεεες!!οχι σαν τον μπουξο που παταει ενα πληκτρο συνεχομενα για να το διασκεδασει ο καημενος!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177

Βρε ανύπαρκτε 2 κύπελλα πρόλαβες και πανηγύρισες σε όλη την ποδοσφαιρική σου ζωή,α και ένα που σου χάρισαν το 2017!!!
Γιατί μας ζαλίζεις τα παπαρια για 2 ψωροκυπελλα ρε ανύπαρκτε,φτάνει τόσο σανό Επιτέλους,ένας ακόμα οπαδός του καναπέ Είσαι,τι να μας πεις?
Πότε πήγες τελευταία φορά στο γήπεδο?
Άντε κάτσε με τις ώρες εδώ μέσα να μας τα κάνεις τσουρέκια με την ανυπαρξία σου..

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Βρε ανύπαρκτε 2 κύπελλα πρόλαβες και πανηγύρισες σε όλη την ποδοσφαιρική σου ζωή,α και ένα που σου χάρισαν το 2017!!!
Γιατί μας ζαλίζεις τα παπαρια παζάρια για 2 ψωροκυπελλα ρε ανύπαρκτε,φτάνει τόσο σανό Επιτέλους,ένας ακόμα οπαδός του καναπέ Είσαι,τι να μας πεις?
Πότε πήγες τελευταία φορά στο γήπεδο?
Άντε κάτσε με τις ώρες εδώ μέσα να μας τα κάνεις τσουρέκια με την ανυπαρξία σου..
θελουνε ταβλι αυτος και ο μπουξος...και εμεις οι 2 μαζι..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μπορεις να εισαι περηφανος για τα χιλιομετρα που ταξιδεψες.Τωρα πεσμου εναν παοκση κατα ποσο τον ενδιαφερει αυτο που εκανες.Αντι να γραψεις στο θεμα της ομαδας σου γραφεις εδω λες και θα σου πει ο καθε παοκσης μπραβο...Ενταξει φιλε εκ μερους των φιλαθλων του ΠΑΟΚ τα θερμα μου συγχαρητηρια.
Γραψε εδω τα κατορθωματα σου να σε διαβαζουν οι οπαδοι του ΠΑΟΚ διοτι αν γραψεις στο θεμα της ομαδας σου δεν θα σε διαβασι ΚΑΝΕΙΣ.... :gay: :gay:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
ΚΟυρκοι ρουφιανοι κοιταξτε στο ταβανι  :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω να δεις πως θα σας παω στο ταβλι  και τα 2 σας τα handicapped
ελα ρε φιλε...ειπαμε τον φιλο σου τον αγαπας με τα ελλατωματα του.Εσυ και ο αζαζελ το ελλατωμα σας ειναι πως ειστε αμετανοητοι αρειανοι... :coolcondom: :coolcondom:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom