Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ελα ρε φιλε...ειπαμε τον φιλο σου τον αγαπας με τα ελλατωματα του.Εσυ και ο αζαζελ το ελλατωμα σας ειναι πως ειστε αμετανοητοι αρειανοι... :coolcondom: :coolcondom:
δεν ειμαστε αμετανοητα αριανοι..εσεις ειστε μετανιωμενοι παουκτσηδες

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Οταν παιζει μια σοβαρη ομαδα της σουπερ λιγκ με μια ομαδα περιοδευοντα θιασο τοτε εχουμε αυτα τα αποτελεσματα.Αντε τωρα βγειτε αρειανοι να μας πειτε πρωταθλητες χειμωνα η οτι τρωμε σανο οταν στην εδρα σας δεν μπορειτε να παρετε εστω το χ με τον νιονιο.Ελπιζω αυτο να ηταν ενα χαστουκι για να καταλαβαιτε το επιπεδο που βρισκεται η ομαδα σας.Περαστικα σας....αν και πολυ εισασταν σε καναπεδες και οχι στο γηπεδο....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Οταν παιζει μια σοβαρη ομαδα της σουπερ λιγκ με μια ομαδα περιοδευοντα θιασο τοτε εχουμε αυτα τα αποτελεσματα.Αντε τωρα βγειτε αρειανοι να μας πειτε πρωταθλητες χειμωνα η οτι τρωμε σανο οταν στην εδρα σας δεν μπορειτε να παρετε εστω το χ με τον νιονιο.Ελπιζω αυτο να ηταν ενα χαστουκι για να καταλαβαιτε το επιπεδο που βρισκεται η ομαδα σας.Περαστικα σας....αν και πολυ εισασταν σε καναπεδες και οχι στο γηπεδο....
ρε μλκ μου καθισες κ ειδες δυο μπουρδελα? :grin: :kneel:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ειδα γα να εχω αποψη...Τωρα περιμενω τον ααζαζελ να βγει να μας κανει σχολιο....γιατι ξερει να βγαινει οταν χανει ο ΠΑΟΚ.Αραγε στην λαοθαλασσα του χαριλαου ο τζιμιαδης ηταν εκει;;;;;;;;;; :think: :think:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ειδα γα να εχω αποψη...Τωρα περιμενω τον ααζαζελ να βγει να μας κανει σχολιο....γιατι ξερει να βγαινει οταν χανει ο ΠΑΟΚ.Αραγε στην λαοθαλασσα του χαριλαου ο τζιμιαδης ηταν εκει;;;;;;;;;; :think: :think:
νομιζω πως ηταν καραστημενο! Τι αποψη εχεις??

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Μπουχός τα σκουλίκια βρίσκονται σε καλύτερη φάση από μας!ούτε αυτοίέχουν ομάδα αλλά δεν έχουν καικανένα μλκ Σαββίδη πάνω απ το κεφάλι τους!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177

Το κρυφοαριανακι έκατσε και είδε την ομάδα που τους πονάει ποιο πολύ απ'όλες.
Ένα λεπτό σιγή και ένα τεράστιο μπράβο στο κρυφοαριανακι τραβεστολαγνο που έχει χάσει τη μπάλα με το σανό που μασάει σε καθημερινή βάση και γράφει στο θρεντ της ομάδας του για την ομάδα του Άρη,Πόσο κάρβουνο ακόμα?
Εχεις ξεπεράσει τα όρια,σταμάτα το σανό,τα ληγμένα,τον καναπέ και το Ταμείο του ΙΚΑ και τρέχα στον πρώτο γιατρό που θα βρεις,η κατάσταση του εγκεφάλου σου είναι στα κόκκινα και πρέπει να κάνεις άμεσα εισαγωγή!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Μπουχός τα σκουλίκια βρίσκονται σε καλύτερη φάση από μας!ούτε αυτοίέχουν ομάδα αλλά δεν έχουν καικανένα μλκ Σαββίδη πάνω απ το κεφάλι τους!

Ούτε μεγάλη ιδέα για την ομάδα τους,ούτε πρωταθλήματα Ούτε κύπελλα φαντάζονται γιατί ο πρωθυπουργός σας τα έταξε αλλού..

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Ούτε μεγάλη ιδέα για την ομάδα τους,ούτε πρωταθλήματα Ούτε κύπελλα φαντάζονται γιατί ο πρωθυπουργός σας τα έταξε αλλού..
σε τικατάσταση είναι ο Αρης φέτος φιλαράκο?είμαι απο αθηνα και δε ξέρω γι αυτό ρωτάω

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
τι εγινε αζαζελ;ομαδαρα εχεις...ενας γνωστος μου ειπε πως αν το χαριλαου το κανατε θερμοκηπιο πιο πολλα λεφτα θα βγαζατε.Ενος λεπτου σιγη....ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ...Εκει στην β εθνικη...να βαλετε μυαλο...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μας ζαλ9ισατε τα αρχιδια ...φατε καζουρα να βαλετε μυαλο....Ποτε ξεκιναει το πρωταθλημα της β εθνικης ;;;Ποτε θα ανεβεις Α;;;;;Ποτε θα παιξεις ευρωπη;;;;;;;ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Αν συγχωνεύοννταν και οι 3 της ΘΕΣ. θα μπορούσε να στηθεί ομάδα λαικής βάσης,με επαρκή έσοδα για να μη χρειάζεται μεγαλομέτοχοκαι το κυριότερο ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΟΥΣΤΑ αφού οι οπαδοί αγώνα παρά αγώνα θα κάνανε ντου για πλακα

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Μας ζαλ9ισατε τα αρχιδια ...φατε καζουρα να βαλετε μυαλο....Ποτε ξεκιναει το πρωταθλημα της β εθνικης ;;;Ποτε θα ανεβεις Α;;;;;Ποτε θα παιξεις ευρωπη;;;;;;;ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Δλδ γουστάρεις περισσότερο εμάς ,απ ότι τα σκουλίκια?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αν συγχωνεύοννταν και οι 3 της ΘΕΣ. θα μπορούσε να στηθεί ομάδα λαικής βάσης,με επαρκή έσοδα για να μη χρειάζεται μεγαλομέτοχοκαι το κυριότερο ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΟΥΣΤΑ αφού οι οπαδοί αγώνα παρά αγώνα θα κάνανε ντου για πλακα
Φιλε αστο....η καθε ομαδα εχει την ιστορια της.Κανενας δεν δεχτει να γινει αυτο.Ο μπουταρης ειχε προτεινει μια ομαδα στο ποδοσφαιρο μια στο μπασκετ μια στο βολευ και τον πηρανε στο κυνηγι ολοι με τις :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick:και πολυ σωστα εκαναν.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
σε τικατάσταση είναι ο Αρης φέτος φιλαράκο?είμαι απο αθηνα και δε ξέρω γι αυτό ρωτάω

Ικανοποιητική κατάσταση για τη Β Εθνική,με μια ομάδα αρκετά έμπειρη που μπορεί να ανέβει κατηγορία,αυτός είναι και ο στόχος.
Υ.γ οι γιαλαντζί πρωταθλητές της μιας βδομάδας του Οκτωβρίου θα πρέπει πρώτα να κοιτάξουν το μπουρδελο τους που στις επόμενες 4 αγωνιστικές προβλέπω να παίρνουν 3 βαθμούς και να είναι στη μέσ η της βαθμολογίας και κάπου εκεί ξεκινάει η γκρίνια και τα γιούχα...
Από τώρα σας το λέω,καλές πουτσες!!!

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
τουλάχιστον αυτοί δε ξευτυλίζονται όπως εμείς με τα σουηδικά χωριά και τους μαραντόνες-καντουράδες!ακόμα και οι σιχαμενοι γελάσανε τη κυριακή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom