Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Γαμω τον γκεοργκι τον ρωσοποντιο καζανοκεφαλο γιο του μαφιοζου!
https://[URL unfurl="true"]www.lykavitos.gr/wp-content/uploads/2017/10/01-4-2.jpg[/img[/URL]]
:effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:
[/quote]
Για αυτο την κοπανησε κ απο το μεγκα ισως.
Ο κυριος πληντυριος.
Απο μακρια φαινετε αυτο, σε μια χωρα με κριση κ ασταθη φορολογια ,να χωνεις χρημα ασταματητα χωρις ορθολογιστικη δυνατοτητα να κανεις αποσβεσεις.
Μου θυμιζει κοσκωτα.
Για αυτο την κοπανησε κ απο το μεγκα ισως.
Ο κυριος πληντυριος.
Απο μακρια φαινετε αυτο, σε μια χωρα με κριση κ ασταθη φορολογια ,να χωνεις χρημα ασταματητα χωρις ορθολογιστικη δυνατοτητα να κανεις αποσβεσεις.
Μου θυμιζει κοσκωτα.
παντως ότι ο σαββιδης θα φυγει νυχτα είναι σιγουρο εδώ και πολύ καιρο..ολοι οι προεδροι ξεπλενουν χρημα και κοιτανε τα συμφεροντα τους, αλλα οι κινησεις του σαββιδη είναι χειρότερες και από του κοσκωτα...εχει μια εξοφθαλμη συνεργασια με την κυβερνηση, χωνεται παντου (μμε, εφημερίδες, προβληματικες επιχειρήσεις, λιμανια κτλ.) σε όλα με τις ευλογιες της κυβερνησης και ριχνει ένα τσουβαλι λεφτα στα παντα χωρις λογικη, σε μια χωρα που ηρθε πριν λιγα χρονια μονο....είναι ξεκαθαρο ότι μολις αλλαξει η κυβερνηση ο σαββιδης θα βρεθει σε εξαιρετικα δυσκολη θεση και θα αναγκαστεί να φυγει...μπραβο...τοσο διαβασμα αν ριχνατε στο σχολειο οσο διαβαζετε οτι εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ πυρηνικοι φυσικοι θα εισασταν ολοι.Αξιοπιστη εφημεριδα ποσταρατε το οτι ειναι υπερβολικα εγωιστης ο ιβαν για να εχει στα αρχιδια του αλλους 2 μετοχους δεν το σκεφτηκατε και διαβαζετε οτι σας πασαρουν.
Δηλαδη ρε εσεις ο μαρινακης δεν ξεπλενει λεφτα;;;ο αμπραμοβιτς;οι αραβες στην σιτι;οι αμερικανοι της λιβερπουλ.Ο κομποτης;;;;;;;;;
Αλλα στον δικο σς εγκεφαλο μονο ο σαβιδης ξεπλενει.Ο καρυπιδης στον αρη;οταν ειχε ταυτοχρονα βεροια και αρη;;;
ΞΥΠΝΑΤΕ.-
μπορεις να αλλαξεις δουλεια κ να γινεις χαρτοριχτρα ή Καφετζου ή Πουστης ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ !παντως ότι ο σαββιδης θα φυγει νυχτα είναι σιγουρο εδώ και πολύ καιρο..ολοι οι προεδροι ξεπλενουν χρημα και κοιτανε τα συμφεροντα τους, αλλα οι κινησεις του σαββιδη είναι χειρότερες και από του κοσκωτα...εχει μια εξοφθαλμη συνεργασια με την κυβερνηση, χωνεται παντου (μμε, εφημερίδες, προβληματικες επιχειρήσεις, λιμανια κτλ.) σε όλα με τις ευλογιες της κυβερνησης και ριχνει ένα τσουβαλι λεφτα στα παντα χωρις λογικη, σε μια χωρα που ηρθε πριν λιγα χρονια μονο....είναι ξεκαθαρο ότι μολις αλλαξει η κυβερνηση ο σαββιδης θα βρεθει σε εξαιρετικα δυσκολη θεση και θα αναγκαστεί να φυγει...
μπραβο...τοσο διαβασμα αν ριχνατε στο σχολειο οσο διαβαζετε οτι εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ πυρηνικοι φυσικοι θα εισασταν ολοι.Αξιοπιστη εφημεριδα ποσταρατε το οτι ειναι υπερβολικα εγωιστης ο ιβαν για να εχει στα αρχιδια του αλλους 2 μετοχους δεν το σκεφτηκατε και διαβαζετε οτι σας πασαρουν.
Δηλαδη ρε εσεις ο μαρινακης δεν ξεπλενει λεφτα;;;ο αμπραμοβιτς;οι αραβες στην σιτι;οι αμερικανοι της λιβερπουλ.Ο κομποτης;;;;;;;;;
Αλλα στον δικο σς εγκεφαλο μονο ο σαβιδης ξεπλενει.Ο καρυπιδης στον αρη;οταν ειχε ταυτοχρονα βεροια και αρη;;;
ΞΥΠΝΑΤΕ.-
Aπο που καταλαβες οτι ειμαι αναγνωστης αυτων των εφημεριδων;Ενημερωτηκα τα σπορ του βορρα εκλεισαν το 2015.Οντως ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο με αυτα που γραφεις.Ενημερωτικα ποτε δεν εχω επικαλεστει ρεπορταζ εφημεριδας.Προκαλω οποιον βρει που και ποτε επικαλεστηκα να το βγαλει και να μου το τριψει στο προσωπο.Λες αναξιόπιστη την "Αξία" ο αναγνώστης του Metrosport της Αρένα και των Σπορ του Βορρά;
Aπο που καταλαβες οτι ειμαι αναγνωστης αυτων των εφημεριδων;Ενημερωτηκα τα σπορ του βορρα εκλεισαν το 2015.Οντως ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο με αυτα που γραφεις.Ενημερωτικα ποτε δεν εχω επικαλεστει ρεπορταζ εφημεριδας.Προκαλω οποιον βρει που και ποτε επικαλεστηκα να το βγαλει και να μου το τριψει στο προσωπο.
Ερωτηση ο αμπραμοβιτς ξεπλενει χρημα; οι αραβες της σιτι και της παρι;;;Στο ελληνικο πρωταθλημα;;;;;;Αντε αγορι μου κοψε κατι....
Αγαπητε αζαζελ καθισα και διαβασα με θρησκευτικη ευλαβια τις κριτικες που ανεβασες...με εναν προχειρο υπολογισμο εφαγες σχεδον ενα 150ρι.Σε ολες εφαγες φολα.Ρισπεκτ στο οτι γραφεις και ενημερωνεις.Τωρα αν σκεφτεις πως αν τραβαγες κανα2-3 μαλακιες θα γλυτωνες αυτα τα λεφτα και θα τα επινες σε βοτκες.Προχθες ο παικτης που ανοικει στον ΠΑΟΚ σε ξεκωλιασε με ενα γκολ και ασιτ στο 90.Καπακι στο 90 εγω κερδιζω.
Εχουμε και λεμε4 φολες σε μπουρδελλα πουτσα στο ποδοσφαιρο νικη του παοκ στο 90 και μειον 150 ευρω.
Φιλε εγω θα ειχα σπασει τηλεοραση και λαπτοπ απο τα νευρα μου.
Οποτε τι κανουμε;Εγω ως καλος σου φιλος σταματαω να σε εκνευριζω.
Πεταει ο γαιδαρος;;;;;;;;;;;;; ΠΕΤΑΕΙ
Θα παρει πρωταθλημα ο αρης;;;;;;ΘΑ ΠΑΡΕΙ.
Θα παρεις αηττητος το τσου-λου; ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ...
Και εσυ ως καλος μαλακας πας και δινεις τα λεφτα σου.Μπραβο φιλε παρε και ενα μαντολατο για την εξυπναδα σου.Σε σωζει το γεγονος πως δεν εισαι αγαπουληςΈφαγα φόλα γιατί η Θεσσαλονίκη είναι το καταλληλοτερο μέρος για να ξεγελάσεις κόσμο,Έτσι κάνουν οι περισσότερες πουτανες,Έτσι κάνει και ο Γεωργιανός σας,πάω στοίχημα ότι και οι περισσότερες πουτανες στα Μπουρδελα είναι από το χωριό του!!!
Άρα με αυτά που λες συμφωνείς και με τον απο πανω σου,που μιλάει σχετικά για τον χαιβαν
Και εσυ ως καλος μαλακας παοκτσής πας και δινεις τα λεφτα σου.Μπραβο φιλε παρε και ενα μαντολατο για την εξυπναδα σου
γελασαμε και σημερα...
γελασαμε και σημερα...
Και εσυ ως καλος μαλακας πας και δινεις τα λεφτα σου.Μπραβο φιλε παρε και ενα μαντολατο για την εξυπναδα σου.Σε σωζει το γεγονος πως δεν εισαι αγαπουλης
Ετσι μπραβο..πληρωνε.....Πανε και στο μακεδονια παλλας να τα ακουμπας...Ποιος ειναι χαιβαν;Αυτος που σου φερνει το προιον και το προσφερει στην τιμη που γουσταρει η εσυ που πας και ψωνιζεις;;;;;;;;;;;;;;;