Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Γαμω τον γκεοργκι τον ρωσοποντιο καζανοκεφαλο γιο του μαφιοζου!

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
https://[URL unfurl="true"]www.lykavitos.gr/wp-content/uploads/2017/10/01-4-2.jpg[/img[/URL]]
:effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.569
Πόντοι
1.706
https://[URL unfurl="true"]www.lykavitos.gr/wp-content/uploads/2017/10/01-4-2.jpg[/img[/URL]]
:effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:
[/quote]

Για αυτο την κοπανησε κ απο το μεγκα ισως.

Ο κυριος πληντυριος.
Απο μακρια φαινετε αυτο, σε μια χωρα με κριση κ ασταθη φορολογια ,να χωνεις χρημα ασταματητα χωρις ορθολογιστικη δυνατοτητα να κανεις αποσβεσεις.

Μου θυμιζει κοσκωτα.

Συνημμένα

• images-2.jpg
    images-2.jpg
    14,2 KB · Εμφανίσεις: 16

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μπραβο...τοσο  διαβασμα αν ριχνατε στο σχολειο οσο διαβαζετε οτι εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ πυρηνικοι φυσικοι θα εισασταν ολοι.Αξιοπιστη εφημεριδα ποσταρατε :jerking: :jerking: :jerking: το οτι ειναι υπερβολικα εγωιστης ο ιβαν για να εχει στα αρχιδια του αλλους 2 μετοχους δεν το σκεφτηκατε και διαβαζετε οτι σας πασαρουν.
Δηλαδη ρε εσεις ο μαρινακης δεν ξεπλενει λεφτα;;;ο αμπραμοβιτς;οι αραβες στην σιτι;οι αμερικανοι της λιβερπουλ.Ο κομποτης;;;;;;;;;
Αλλα στον δικο σς εγκεφαλο μονο ο σαβιδης ξεπλενει.Ο καρυπιδης στον αρη;οταν ειχε ταυτοχρονα βεροια και αρη;;;
ΞΥΠΝΑΤΕ.-

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Για αυτο την κοπανησε κ απο το μεγκα ισως.

Ο κυριος πληντυριος.
Απο μακρια φαινετε αυτο, σε μια χωρα με κριση κ ασταθη φορολογια ,να χωνεις χρημα ασταματητα χωρις ορθολογιστικη δυνατοτητα να κανεις αποσβεσεις.

Μου θυμιζει κοσκωτα.

Πέφτω από τα σύννεφα,αυτός ο Άγιος άνθρωπος να είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλα ?
Στην Ελλάδα μη δούνε κάποιον να παει μπροστα, κατ'ευθειαν να πουν οτι κλέβει...

Υ.Γ Όχι άλλο σανό στα μπαογκια...

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
azazel στο συγκεκριμένο σημείο έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο ο Λαγνος.Κανείς του ΠΟΚ δεν δικαιούται δια να ομιλεί

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.569
Πόντοι
1.706
Σπανιο πραμα να συμφωνω με παοκτση

Το περιστατικό που «σόκαρε» τον Ζαμπράνο

Ένα σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη στο Περού συγκλόνισε τον αμυντικό του ΠΑΟΚ, Κάρλος Ζαμπράνο, που «ξεσπάθωσε» στο twitter, κατά των βιαστών παιδιών.

γεγονός που εξόργισε τον 28χρονο στόπερ ήταν ο βιασμός ενός βρέφους μόλις δυο μηνών! Με τον Ζαμπράνο -που είναι πατέρας τριών παιδιών- να τάσσεται υπέρ της θανατικής ποινής για άτομα που κάνουν τόσο απεχθείς πράξεις.

"Κατά τη διάρκεια του 2017 έχουν καταγραφεί 3125 υποθέσεις σεξουαλικής βίας. Κρίσιμη ώρα, κρίσιμη στιγμή για το Περού. Η θανατική ποινή δεν είναι τραβηγμένη λύση", είναι τα μηνύματα που καταφθάνουν από την πατρίδα του, με τον Περουβιανό να δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στο συγκεκριμένο θέμα.

:s&m_3: :s&m_1: :s&m_3:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
μπραβο...τοσο  διαβασμα αν ριχνατε στο σχολειο οσο διαβαζετε οτι εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ πυρηνικοι φυσικοι θα εισασταν ολοι.Αξιοπιστη εφημεριδα ποσταρατε :jerking: :jerking: :jerking: το οτι ειναι υπερβολικα εγωιστης ο ιβαν για να εχει στα αρχιδια του αλλους 2 μετοχους δεν το σκεφτηκατε και διαβαζετε οτι σας πασαρουν.
Δηλαδη ρε εσεις ο μαρινακης δεν ξεπλενει λεφτα;;;ο αμπραμοβιτς;οι αραβες στην σιτι;οι αμερικανοι της λιβερπουλ.Ο κομποτης;;;;;;;;;
Αλλα στον δικο σς εγκεφαλο μονο ο σαβιδης ξεπλενει.Ο καρυπιδης στον αρη;οταν ειχε ταυτοχρονα βεροια και αρη;;;
ΞΥΠΝΑΤΕ.-
παντως ότι ο σαββιδης θα φυγει νυχτα είναι σιγουρο εδώ και πολύ καιρο..ολοι οι προεδροι ξεπλενουν χρημα και κοιτανε τα συμφεροντα τους, αλλα οι κινησεις του σαββιδη είναι χειρότερες και από του κοσκωτα...εχει μια εξοφθαλμη συνεργασια με την κυβερνηση, χωνεται παντου (μμε, εφημερίδες, προβληματικες επιχειρήσεις, λιμανια κτλ.) σε όλα με τις ευλογιες της κυβερνησης και ριχνει ένα τσουβαλι λεφτα στα παντα χωρις λογικη, σε μια χωρα που ηρθε πριν λιγα χρονια μονο....είναι ξεκαθαρο ότι μολις αλλαξει η κυβερνηση ο σαββιδης θα βρεθει σε εξαιρετικα δυσκολη θεση και θα αναγκαστεί να φυγει...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
παντως ότι ο σαββιδης θα φυγει νυχτα είναι σιγουρο εδώ και πολύ καιρο..ολοι οι προεδροι ξεπλενουν χρημα και κοιτανε τα συμφεροντα τους, αλλα οι κινησεις του σαββιδη είναι χειρότερες και από του κοσκωτα...εχει μια εξοφθαλμη συνεργασια με την κυβερνηση, χωνεται παντου (μμε, εφημερίδες, προβληματικες επιχειρήσεις, λιμανια κτλ.) σε όλα με τις ευλογιες της κυβερνησης και ριχνει ένα τσουβαλι λεφτα στα παντα χωρις λογικη, σε μια χωρα που ηρθε πριν λιγα χρονια μονο....είναι ξεκαθαρο ότι μολις αλλαξει η κυβερνηση ο σαββιδης θα βρεθει σε εξαιρετικα δυσκολη θεση και θα αναγκαστεί να φυγει...
μπορεις να αλλαξεις δουλεια κ να γινεις χαρτοριχτρα ή Καφετζου ή Πουστης ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ !  :birdman:
[size=30pt]ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Κ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ!!! ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ![/size] :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506
ΞΥΠΝΑΤΕ.-

Λες αναξιόπιστη την "Αξία" ο αναγνώστης του Metrosport της Αρένα και των Σπορ του Βορρά;

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Λες αναξιόπιστη την "Αξία" ο αναγνώστης του Metrosport της Αρένα και των Σπορ του Βορρά;

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Aπο που καταλαβες οτι ειμαι αναγνωστης αυτων των εφημεριδων;Ενημερωτηκα τα σπορ του βορρα εκλεισαν το 2015.Οντως ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο με αυτα που γραφεις.Ενημερωτικα ποτε δεν εχω επικαλεστει ρεπορταζ εφημεριδας.Προκαλω οποιον βρει που και ποτε επικαλεστηκα  να το βγαλει και να μου το τριψει στο προσωπο.
Ερωτηση ο αμπραμοβιτς ξεπλενει χρημα; οι αραβες της σιτι και της παρι;;;Στο ελληνικο πρωταθλημα;;;;;;Αντε αγορι μου κοψε κατι....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Aπο που καταλαβες οτι ειμαι αναγνωστης αυτων των εφημεριδων;Ενημερωτηκα τα σπορ του βορρα εκλεισαν το 2015.Οντως ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο με αυτα που γραφεις.Ενημερωτικα ποτε δεν εχω επικαλεστει ρεπορταζ εφημεριδας.Προκαλω οποιον βρει που και ποτε επικαλεστηκα  να το βγαλει και να μου το τριψει στο προσωπο.
Ερωτηση ο αμπραμοβιτς ξεπλενει χρημα; οι αραβες της σιτι και της παρι;;;Στο ελληνικο πρωταθλημα;;;;;;Αντε αγορι μου κοψε κατι....

Και ο ποιο χαζός μπορεί να το καταλάβει από τα γραφόμενα σου εδω μέσα  :grin:

Μετροσπορ-σανό-δικέφαλο πουλερικο

Αυτό φωνάζεις σε κάθε συνάντηση μπουρδελοκαταστασης

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αγαπητε αζαζελ καθισα και διαβασα με θρησκευτικη ευλαβια τις κριτικες που ανεβασες...με εναν προχειρο υπολογισμο εφαγες σχεδον ενα 150ρι.Σε ολες εφαγες φολα.Ρισπεκτ στο οτι γραφεις και ενημερωνεις.Τωρα αν σκεφτεις πως αν τραβαγες κανα2-3 μαλακιες θα γλυτωνες αυτα τα λεφτα και θα τα επινες σε βοτκες.Προχθες ο παικτης που ανοικει στον ΠΑΟΚ σε ξεκωλιασε με ενα γκολ και ασιτ στο 90.Καπακι στο 90 εγω κερδιζω.
Εχουμε και λεμε4 φολες σε μπουρδελλα πουτσα στο ποδοσφαιρο νικη του παοκ στο 90 και μειον 150 ευρω.
Φιλε εγω θα ειχα σπασει τηλεοραση και λαπτοπ απο τα νευρα μου.
Οποτε τι κανουμε;Εγω ως καλος σου φιλος σταματαω να σε εκνευριζω.
Πεταει ο γαιδαρος;;;;;;;;;;;;; ΠΕΤΑΕΙ
Θα παρει πρωταθλημα ο αρης;;;;;;ΘΑ ΠΑΡΕΙ.
Θα παρεις αηττητος το τσου-λου; ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ...
:gay: :gay: :gay:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Αγαπητε αζαζελ καθισα και διαβασα με θρησκευτικη ευλαβια τις κριτικες που ανεβασες...με εναν προχειρο υπολογισμο εφαγες σχεδον ενα 150ρι.Σε ολες εφαγες φολα.Ρισπεκτ στο οτι γραφεις και ενημερωνεις.Τωρα αν σκεφτεις πως αν τραβαγες κανα2-3 μαλακιες θα γλυτωνες αυτα τα λεφτα και θα τα επινες σε βοτκες.Προχθες ο παικτης που ανοικει στον ΠΑΟΚ σε ξεκωλιασε με ενα γκολ και ασιτ στο 90.Καπακι στο 90 εγω κερδιζω.
Εχουμε και λεμε4 φολες σε μπουρδελλα πουτσα στο ποδοσφαιρο νικη του παοκ στο 90 και μειον 150 ευρω.
Φιλε εγω θα ειχα σπασει τηλεοραση και λαπτοπ απο τα νευρα μου.
Οποτε τι κανουμε;Εγω ως καλος σου φιλος σταματαω να σε εκνευριζω.
Πεταει ο γαιδαρος;;;;;;;;;;;;; ΠΕΤΑΕΙ
Θα παρει πρωταθλημα ο αρης;;;;;;ΘΑ ΠΑΡΕΙ.
Θα παρεις αηττητος το τσου-λου; ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ...
:gay: :gay: :gay:

Έφαγα φόλα γιατί η Θεσσαλονίκη είναι το καταλληλοτερο μέρος για να ξεγελάσεις κόσμο,Έτσι κάνουν οι περισσότερες πουτανες,Έτσι κάνει και ο Γεωργιανός σας,πάω στοίχημα ότι και οι περισσότερες πουτανες στα Μπουρδελα είναι από το χωριό του!!!
Άρα με αυτά που λες συμφωνείς και με τον απο πανω σου,που μιλάει σχετικά για τον χαιβαν  :birdman:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Έφαγα φόλα γιατί η Θεσσαλονίκη είναι το καταλληλοτερο μέρος για να ξεγελάσεις κόσμο,Έτσι κάνουν οι περισσότερες πουτανες,Έτσι κάνει και ο Γεωργιανός σας,πάω στοίχημα ότι και οι περισσότερες πουτανες στα Μπουρδελα είναι από το χωριό του!!!
Άρα με αυτά που λες συμφωνείς και με τον απο πανω σου,που μιλάει σχετικά για τον χαιβαν  :birdman:
Και εσυ ως καλος μαλακας πας και δινεις τα λεφτα σου.Μπραβο φιλε παρε και ενα μαντολατο για την εξυπναδα σου.Σε σωζει το γεγονος πως δεν εισαι αγαπουλης :gay: :gay: :gay:
Ετσι μπραβο..πληρωνε.....Πανε και στο μακεδονια παλλας να τα ακουμπας...Ποιος ειναι χαιβαν;Αυτος που σου φερνει το προιον και το προσφερει στην τιμη που γουσταρει η εσυ που πας και ψωνιζεις;;;;;;;;;;;;;;; :happy: :happy:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Και εσυ ως καλος μαλακας πας και δινεις τα λεφτα σου.Μπραβο φιλε παρε και ενα μαντολατο για την εξυπναδα σου.Σε σωζει το γεγονος πως δεν εισαι αγαπουλης :gay: :gay: :gay:
Ετσι μπραβο..πληρωνε.....Πανε και στο μακεδονια παλλας να τα ακουμπας...Ποιος ειναι χαιβαν;Αυτος που σου φερνει το προιον και το προσφερει στην τιμη που γουσταρει η εσυ που πας και ψωνιζεις;;;;;;;;;;;;;;; :happy: :happy:

Αυτό δεν λέγετε εξυπνάδα,λέγετε επιτακτική ανάγκη(αυτός είναι ο λόγος που πάμε στις πουτανες)εξυπναδα-βλακεία λέγετε όταν υπερασπίζεσαι λαθρεμπορο τσιγάρων,τρομοκρατικές επιθέσεις σε ατομα (λουτσεσκου)και οφ σορ εταιρείες στην Κύπρο.Ξερω είναι δύσκολη η Ελληνική γλώσσα και δεν μπορείς να καταλάβεις την έννοια της κάθε λέξης αλλά μπορείς να συμβουλευτείς ένα λεξικό για να λύσεις τα γλωσσικά προβλήματα σου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom