Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Τι να μπω να γραψω ρε αζαζελ;;;;;;;εγω σου εχω πει μπασκετικος οπαδος δεν ειμαι.Απλα επειδη ειμαι ΠΑΟΚ πανηγυριζω καθε επιτυχια της ομαδας μου.Εσυ ως και καλα
μπασκετικος μπαινεις να γραψεις ΜΟΝΟ οταν κερδιζει η ομαδα σου τον ΠΑΟΚ.
Χασαμε και αν δεν αλλαξουν πραγματα μπορει και να φουνταρουμε.
Τι να μπω να γραψω ρε αζαζελ;που πηγαν και γραψανε στο θεμα της ομαδας σου και πανηγυριζανε που κερδισανε τον ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ;;;;;;;;;;Με πρωτο και καλυτερο τον τζιμιαδη;;;;;;
Χαμενος δεν ειμαι παντα ειμαι ενεργος και επειδη εχω τρομερα νευρα παω να ξεσπασω σε αλλο θεμα...
Θα σε παρακαλουσα να το σεβαστεις γιατι θα τα κανω πουτανα στο αλλο θεμα να μην τα κανω και εδω...
Καλο βραδυ και τα λεμε...-
αρχιζω και δικαιωνω τον αζα ε!
καλα ρε που ειδες να κανω πανυγηρια εγω για την νικη; εισαι τυφλος;
παθολογικος ψευτης εισαι;να μου δειξεις τωρα το ποστ που εγω κανω πανυγηρια για την νικη με το αιγινιο,,,

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Και την Κυριακκη φερτε μας το [size=50pt]ΔΙΠΛΟ ΤΙΤΛΟΥ!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Σημερα ηταν ενα ευχαριστο απογευμα.Καναμε το καθηκον μας και κερδισαμε ενα καφενειο ε συνοπτικες διαδικασιες.Παμε παρακατω...αυτη την στιγμη στην βαθμολογια αντιπαλος μας ειναι ο ατρομητος.
Υ.Γ.Τζιμιαδη οταν κερδιζεις ενα καφενειο αυτη πρεπει να ειναι η αναλυση και οχι να λες επι λεξη οτι εχεις πιο γρηγορη ομαδα πιο νεανικη με πολυ ορεξη και ευκολη στο γκολ.
Αν θελεις πιο σοβαρο κριτιριο για την ομαδα σουειναι το ματς με τον νιονιο..που ως δια μαγειας εχασες.
Δηλαδη θελεις να μας πεις για να μπεις στο θεμα της ομαδας σου δεν χαρηκες και δεν πανηγυρισες.
Με αποκαλεσες και παθολογικο ψευτη...
Ε ωραια μπειτε να δειτε τι γραφει και μετα κρινετε με....

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Σημερα ηταν ενα ευχαριστο απογευμα.Καναμε το καθηκον μας και κερδισαμε ενα καφενειο ε συνοπτικες διαδικασιες.Παμε παρακατω...αυτη την στιγμη στην βαθμολογια αντιπαλος μας ειναι ο ατρομητος.
Υ.Γ.Τζιμιαδη οταν κερδιζεις ενα καφενειο αυτη πρεπει να ειναι η αναλυση και οχι να λες επι λεξη οτι εχεις πιο γρηγορη ομαδα πιο νεανικη με πολυ ορεξη και ευκολη στο γκολ.
Αν θελεις πιο σοβαρο κριτιριο για την ομαδα σουειναι το ματς με τον νιονιο..που ως δια μαγειας εχασες.
Δηλαδη θελεις να μας πεις για να μπεις στο θεμα της ομαδας σου δεν χαρηκες και δεν πανηγυρισες.
Με αποκαλεσες και παθολογικο ψευτη...
Ε ωραια μπειτε να δειτε τι γραφει και μετα κρινετε με....
ε εισαι ψευτης τελικα...μεγαααααλος..τα γυρνας τωρα στο τι πρεπει να κανω....καλα κανω και αναλυω οτι βλεπω σιγα μη σε ρωτησω κι ολας.δεν πανυγηρισα ποτε δεν ειμαι σαν εσενα καθε σεπτεμβρη πρωταθλημα σηκωνεις...
πανυγηρια και τετοια ειναι μονο στο μπαουγκτσιδικο μυαλουδακι σου...και που χαρηκα ρε τι σχεση εχει με τα πανυγηρια;επειδη ειδα κατι καλυτερο απο περσι;..οτι να ναι εισαι...

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
ε εισαι ψευτης τελικα...μεγαααααλος..τα γυρνας τωρα στο τι πρεπει να κανω....καλα κανω και αναλυω οτι βλεπω σιγα μη σε ρωτησω κι ολας.δεν πανυγηρισα ποτε δεν ειμαι σαν εσενα καθε σεπτεμβρη πρωταθλημα σηκωνεις...
πανυγηρια και τετοια ειναι μονο στο μπαγκουτσιδικο μυαλουδακι σου...και που χαρηκα ρε τι σχεση εχει με τα πανυγηρια;επειδη ειδα κατι καλυτερο απο περσι;..οτι να ναι εισαι...
τα κουλουρια ετοιμα ειναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
πανυγηρια και τετοια ειναι μονο στο μπαουγκτσιδικο μυαλουδακι σου...και που χαρηκα ρε τι σχεση εχει με τα πανυγηρια;επειδη ειδα κατι καλυτερο απο περσι;..οτι να ναι εισαι...
το πρωταθλημα που σηκωνω οπως λες εχει καμια σχεση με την  β εθνικη που εισαι;χασαμε το μετρο...Χαρηκες που κερδισες ομαδα που ειναι υποψηφια για φουντο.Αυτο ειναι το οπαδικο σου επιπεδο...Τουλαχιστον παραδεχτηκες οτι χαρηκες....Καλυτερος απο περσι θεωρητικα παντοτε θα εισουν αν καρδιζες η επαιρνες χ απο τον νιονιο.Οταν οι οπαδοι της κουλας ελεγαν ερχομαστε τουλαχιστον αυτοι το εννοουσαν.Εσεις ακομα ερχεστε με την οπισθεν.Αντε βαλε τωρα πετρελαιο στο τρακτερ..εχετε να κανετε πολλα χιλιομετρα στα χωραφια της β εθνικης.Αλλα το ερπετησιο μυαλουδακι σου που να χωρεσει..τι εισαι στην β.
Φιλαρακι λατρευω να σκοτωνομαστε στο σαιτ.....

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ  :heavymetalbig:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Kαταρχας να δωσουμε συγχαρητηρια στην αεκ για την παληκαρησια εμφανιση σημερα.Το αποτελεσμα απολυτα δικαιο.Ο διαιτητης απλα εφαρμοσε τους κανονισμους και οι καρτες και οι αποβολες ηταν απολυτα δικαιες.
Οταν εχεις τον ρουμανο μουρινιο που μετα το τελος του αγωνα δηλωνει οτι δεν ξερει τι φταιει και χανει ο ΠΑΟΚ στην αθηνα και εχεις τον μπακακη να δηλωνει οτι κανουν καταθεση ψυχης μπορει ευκολα να καταλαβει καποιος γιατι χασαμε σημερα.
Ρουμανε εισαι απλα λιγος για τον ΠΑΟΚ ..
Που ακουστηκε να μενει ο αντιπαλος απο το 8 με δεκα παικτες και να δινεις μετρα στον αντιπαλο περιμενοντας στην κοντρα;.
Σημερα το ρουμανικο ανεκδοτο πρεπει να τελειωσει.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Αγαπητοί μπαουγκτζηδες:
Ο Πούτσος (427 π.Χ.–347 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας ανθοπώλης από την Αθήνα, ο οποίος έγινε γνωστός και έμεινε στην ιστορία για την ομορφιά, την γοητεία και το ευγενές του χαρακτήρος του. Παρόλο που υπήρξε φτωχός, ήταν ο πιο περιζήτητος γαμπρός της αρχαίας Αθήνας και όλοι πατεράδες προόριζαν τις ομορφότερες κόρες τους για τον Πούτσο. Εξού και η φράση: “Το κορίτσι αυτό είναι για τον Πούτσο”. Όσο μεγάλωνε ο Πούτσος, οι γυναίκες τον λάτρευαν ακόμα περισσότερο. Όταν περπατούσε στο δρόμο, υπήρχαν ασυγκράτητες γυναίκες που τον φιλούσαν παντού, τον έγλυφαν, τον μύριζαν, τον χάιδευαν και τον έφτυναν. Όλες αυτές ήταν για τον Πούτσο. Πραγματικά ήταν αδύνατο να βγάλει κανείς τον Πούτσο από το μυαλό μιας γυναίκας. Κι απ’το 347 π.Χ που πέθανε κυκλοφορεί η φράση “Τον Πούτσο Κλαίγανε".

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006
Kαταρχας να δωσουμε συγχαρητηρια στην αεκ για την παληκαρησια εμφανιση σημερα.Το αποτελεσμα απολυτα δικαιο.Ο διαιτητης απλα εφαρμοσε τους κανονισμους και οι καρτες και οι αποβολες ηταν απολυτα δικαιες.
Οταν εχεις τον ρουμανο μουρινιο που μετα το τελος του αγωνα δηλωνει οτι δεν ξερει τι φταιει και χανει ο ΠΑΟΚ στην αθηνα και εχεις τον μπακακη να δηλωνει οτι κανουν καταθεση ψυχης μπορει ευκολα να καταλαβει καποιος γιατι χασαμε σημερα.
Ρουμανε εισαι απλα λιγος για τον ΠΑΟΚ ..
Που ακουστηκε να μενει ο αντιπαλος απο το 8 με δεκα παικτες και να δινεις μετρα στον αντιπαλο περιμενοντας στην κοντρα;.
Σημερα το ρουμανικο ανεκδοτο πρεπει να τελειωσει.
σωστός ο παιχτης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom