mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
[move][size=70pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ!!![/size][/move]Για σημερα προβλεπω χ/1 και 1-0 σκορ με το ζορι,γκολ μετα το 70' :-
[move][size=70pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ!!![/size][/move]Για σημερα προβλεπω χ/1 και 1-0 σκορ με το ζορι,γκολ μετα το 70' :-
αρχιζω και δικαιωνω τον αζα ε!Τι να μπω να γραψω ρε αζαζελ;;;;;;;εγω σου εχω πει μπασκετικος οπαδος δεν ειμαι.Απλα επειδη ειμαι ΠΑΟΚ πανηγυριζω καθε επιτυχια της ομαδας μου.Εσυ ως και καλα
μπασκετικος μπαινεις να γραψεις ΜΟΝΟ οταν κερδιζει η ομαδα σου τον ΠΑΟΚ.
Χασαμε και αν δεν αλλαξουν πραγματα μπορει και να φουνταρουμε.
Τι να μπω να γραψω ρε αζαζελ;που πηγαν και γραψανε στο θεμα της ομαδας σου και πανηγυριζανε που κερδισανε τον ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ;;;;;;;;;;Με πρωτο και καλυτερο τον τζιμιαδη;;;;;;
Χαμενος δεν ειμαι παντα ειμαι ενεργος και επειδη εχω τρομερα νευρα παω να ξεσπασω σε αλλο θεμα...
Θα σε παρακαλουσα να το σεβαστεις γιατι θα τα κανω πουτανα στο αλλο θεμα να μην τα κανω και εδω...
Καλο βραδυ και τα λεμε...-
κρατα μικρο καλαθι αυτιστικο............Και την Κυριακκη φερτε μας το [size=50pt]ΔΙΠΛΟ ΤΙΤΛΟΥ!!![/size]
θα εξαργυρωσεις το πιπελο την κυριακη!!Και την Κυριακκη φερτε μας το [size=50pt]ΔΙΠΛΟ ΤΙΤΛΟΥ!!![/size]
ε εισαι ψευτης τελικα...μεγαααααλος..τα γυρνας τωρα στο τι πρεπει να κανω....καλα κανω και αναλυω οτι βλεπω σιγα μη σε ρωτησω κι ολας.δεν πανυγηρισα ποτε δεν ειμαι σαν εσενα καθε σεπτεμβρη πρωταθλημα σηκωνεις...Σημερα ηταν ενα ευχαριστο απογευμα.Καναμε το καθηκον μας και κερδισαμε ενα καφενειο ε συνοπτικες διαδικασιες.Παμε παρακατω...αυτη την στιγμη στην βαθμολογια αντιπαλος μας ειναι ο ατρομητος.
Υ.Γ.Τζιμιαδη οταν κερδιζεις ενα καφενειο αυτη πρεπει να ειναι η αναλυση και οχι να λες επι λεξη οτι εχεις πιο γρηγορη ομαδα πιο νεανικη με πολυ ορεξη και ευκολη στο γκολ.
Αν θελεις πιο σοβαρο κριτιριο για την ομαδα σουειναι το ματς με τον νιονιο..που ως δια μαγειας εχασες.
Δηλαδη θελεις να μας πεις για να μπεις στο θεμα της ομαδας σου δεν χαρηκες και δεν πανηγυρισες.
Με αποκαλεσες και παθολογικο ψευτη...
Ε ωραια μπειτε να δειτε τι γραφει και μετα κρινετε με....
τα κουλουρια ετοιμα ειναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ε εισαι ψευτης τελικα...μεγαααααλος..τα γυρνας τωρα στο τι πρεπει να κανω....καλα κανω και αναλυω οτι βλεπω σιγα μη σε ρωτησω κι ολας.δεν πανυγηρισα ποτε δεν ειμαι σαν εσενα καθε σεπτεμβρη πρωταθλημα σηκωνεις...
πανυγηρια και τετοια ειναι μονο στο μπαγκουτσιδικο μυαλουδακι σου...και που χαρηκα ρε τι σχεση εχει με τα πανυγηρια;επειδη ειδα κατι καλυτερο απο περσι;..οτι να ναι εισαι...
οχιιιιιιιι!!τα κουλουρια ετοιμα ειναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Και την Κυριακκη φερτε μας το [size=50pt]ΔΙΠΛΟ ΤΙΤΛΟΥ!!![/size]
οπου πανυγηρι κ η πουτανιτσα μεσα.Γελανε και οι πετρες με τις μαλακιες που γραφεις...
Σε 26 ματς μεσα στο χανουμι εχεις κερδισει μονο 3 φορες και ονειρευεσαι διπλο?
Καλη πουτσα!!!
οχιιιιιιιι!!
οπου πανυγηρι κ η πουτανιτσα μεσα.
το πρωταθλημα που σηκωνω οπως λες εχει καμια σχεση με την β εθνικη που εισαι;χασαμε το μετρο...Χαρηκες που κερδισες ομαδα που ειναι υποψηφια για φουντο.Αυτο ειναι το οπαδικο σου επιπεδο...Τουλαχιστον παραδεχτηκες οτι χαρηκες....Καλυτερος απο περσι θεωρητικα παντοτε θα εισουν αν καρδιζες η επαιρνες χ απο τον νιονιο.Οταν οι οπαδοι της κουλας ελεγαν ερχομαστε τουλαχιστον αυτοι το εννοουσαν.Εσεις ακομα ερχεστε με την οπισθεν.Αντε βαλε τωρα πετρελαιο στο τρακτερ..εχετε να κανετε πολλα χιλιομετρα στα χωραφια της β εθνικης.Αλλα το ερπετησιο μυαλουδακι σου που να χωρεσει..τι εισαι στην β.ε εισαι ψευτης τελικα...μεγαααααλος..τα γυρνας τωρα στο τι πρεπει να κανω....καλα κανω και αναλυω οτι βλεπω σιγα μη σε ρωτησω κι ολας.δεν πανυγηρισα ποτε δεν ειμαι σαν εσενα καθε σεπτεμβρη πρωταθλημα σηκωνεις...
πανυγηρια και τετοια ειναι μονο στο μπαουγκτσιδικο μυαλουδακι σου...και που χαρηκα ρε τι σχεση εχει με τα πανυγηρια;επειδη ειδα κατι καλυτερο απο περσι;..οτι να ναι εισαι...
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ
σωστός ο παιχτης!Kαταρχας να δωσουμε συγχαρητηρια στην αεκ για την παληκαρησια εμφανιση σημερα.Το αποτελεσμα απολυτα δικαιο.Ο διαιτητης απλα εφαρμοσε τους κανονισμους και οι καρτες και οι αποβολες ηταν απολυτα δικαιες.
Οταν εχεις τον ρουμανο μουρινιο που μετα το τελος του αγωνα δηλωνει οτι δεν ξερει τι φταιει και χανει ο ΠΑΟΚ στην αθηνα και εχεις τον μπακακη να δηλωνει οτι κανουν καταθεση ψυχης μπορει ευκολα να καταλαβει καποιος γιατι χασαμε σημερα.
Ρουμανε εισαι απλα λιγος για τον ΠΑΟΚ ..
Που ακουστηκε να μενει ο αντιπαλος απο το 8 με δεκα παικτες και να δινεις μετρα στον αντιπαλο περιμενοντας στην κοντρα;.
Σημερα το ρουμανικο ανεκδοτο πρεπει να τελειωσει.