Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
azazel απο τα λίγα στιγμιότυπα που είδα με πανιώνιο δε με ενθουσίασε ο αρης.Μακάρι πραγματικά να ανεβείτε ,αλλά....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αυτό δεν λέγετε εξυπνάδα,λέγετε επιτακτική ανάγκη(αυτός είναι ο λόγος που πάμε στις πουτανες)εξυπναδα-βλακεία λέγετε όταν υπερασπίζεσαι λαθρεμπορο τσιγάρων,τρομοκρατικές επιθέσεις σε ατομα (λουτσεσκου)και οφ σορ εταιρείες στην Κύπρο.Ξερω είναι δύσκολη η Ελληνική γλώσσα και δεν μπορείς να καταλάβεις την έννοια της κάθε λέξης αλλά μπορείς να συμβουλευτείς ένα λεξικό για να λύσεις τα γλωσσικά προβλήματα σου!!!
Τραβα στον εισαγγελεα με τις αποδειξεις που εχεις και μην μας ζαλιζεις.Να σε ενημερωσω πως αυτα που γραφεις ειναι μηνησημα.Αν θελουν να σε ψαξουν ευκολα σε βρισκουν.Η ανωνυμια δεν ξερω κατα ποσο μπορει να σε σωσει.
Εντελως φιλικα αυτα σε κατοιδιαν συναντηση μπορεις να τα λες... δημοσια θα σε συμβουλευα να μην τα λες.
Φιλικα παντα...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.241
Πόντοι
5.506
Τραβα στον εισαγγελεα με τις αποδειξεις που εχεις και μην μας ζαλιζεις.Να σε ενημερωσω πως αυτα που γραφεις ειναι μηνησημα.Αν θελουν να σε ψαξουν ευκολα σε βρισκουν.Η ανωνυμια δεν ξερω κατα ποσο μπορει να σε σωσει.
Εντελως φιλικα αυτα σε κατοιδιαν συναντηση μπορεις να τα λες... δημοσια θα σε συμβουλευα να μην τα λες.
Φιλικα παντα...

Λες να του κάψουν και του αζαζελ το αυτοκίνητο;  :S :S :S :S :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
μπορεις να αλλαξεις δουλεια κ να γινεις χαρτοριχτρα ή Καφετζου ή Πουστης ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ !  :birdman:
[size=30pt]ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Κ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ!!! ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ![/size] :rockon:
Nαι ρε φιλε μπουγατσα, αλλα πες μας ποτε θα αρχιζει να μας γαμαει για να ετοιμαστουμε...γιατι 7 χρονια τωρα ο βαγγελας εχει ανοιξει διαπλατα την κωλοτρυπιδα του ρωσοποντιου με τα 7 σερι πρωταθληματα..τετοιος βιαστης δεν ηταν ουτε ο κοκκαλης.. :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.241
Πόντοι
5.506
Nαι ρε φιλε μπουγατσα, αλλα πες μας ποτε θα αρχιζει να μας γαμαει για να ετοιμαστουμε...γιατι 7 χρονια τωρα ο βαγγελας εχει ανοιξει διαπλατα την κωλοτρυπιδα του ρωσοποντιου με τα 7 σερι πρωταθληματα..τετοιος βιαστης δεν ηταν ουτε ο κοκκαλης.. :S

Αυτά τα ξέχασες ρε γαυράκο;

paok1-0.jpg

:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.241
Πόντοι
5.506
Μονος σου το σκεφτηκες μονος σου εφτασες σε αυτο το συμπερασμα...

Κοίτα, για τον αζα υπάρχει και χειρότερο σενάριο, να του πάρουν το αμάξι που το ξέρει όλη η Χαριλάου και να περάσει τα ξημερώματα ο γιος τηγανοκέφαλος με τον ύμνο του παοκ στη διαπασών.  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Κοίτα, για τον αζα υπάρχει και χειρότερο σενάριο, να του πάρουν το αμάξι που το ξέρει όλη η Χαριλάου και να περάσει τα ξημερώματα ο γιος τηγανοκέφαλος με τον ύμνο του παοκ στη διαπασών.  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
:kneel: :kneel: :kneel:

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
https://[URL unfurl="true"]www.lykavitos.gr/wp-content/uploads/2017/10/01-4-2.jpg[/img[/URL]]
:effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:
[/quote]

Αν αληθεύει το ρεπορτάζ που πανηγυρίζεις, η Αμερική αποφασίζει ποιος θα κανει τι στη γαμημένη απο όλους πατρίδα μας.

Και επίσης αποδεικνύεις ποιος είναι απόγονος του στόλου.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Φιλικα παντα...

Πριν λίγο έλαβα ανώνυμο τηλεφώνημα όπου σε άπταιστα ρωσοποντιακοτσιγγανικα μου ειπε:προσετσε τι λε τα κιτει εμα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

Πριν λίγο έλαβα ανώνυμο τηλεφώνημα όπου σε άπταιστα ρωσοποντιακοτσιγγανικα μου ειπε:προσετσε τι λε τα κιτει εμα
Φιλαρακι να σου πω κατι;στα αρχιδια μου....εγω αυτο που θεωρησα σωστο να σου το πω στο ειπα.Εσυ αν δεν το δινεις σημασια ξανα ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
Συνεχισε να λες και να γραφεις αυτο που νομιζεις.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Φιλαρακι να σου πω κατι;στα αρχιδια μου....εγω αυτο που θεωρησα σωστο να σου το πω στο ειπα.Εσυ αν δεν το δινεις σημασια ξανα ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
Συνεχισε να λες και να γραφεις αυτο που νομιζεις.

Εσύ δεν είσαι που έλεγες τον Μαρινάκη και τον τίγρη ναρκεμπορους και τρομοκράτες?
Τωρα τι?
Ήρθες να κάνεις σε μας μαθήματα ήθους και νόμων?
Φύλαγε τα ρούχα σου για να χεις τα μισά λέει μια παροιμία και άλλη μια λέει ότι κοροϊδεύεις έρχεται στο κεφάλι σου!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εσύ δεν είσαι που έλεγες τον Μαρινάκη και τον τίγρη ναρκεμπορους και τρομοκράτες?
Τωρα τι?
Ήρθες να κάνεις σε μας μαθήματα ήθους και νόμων?
Φύλαγε τα ρούχα σου για να χεις τα μισά λέει μια παροιμία και άλλη μια λέει ότι κοροϊδεύεις έρχεται στο κεφάλι σου!!!
Ρε μαλακας εισαι;Το ελληνικο δικαστηριο αποφασισε και τιμωρησε τον μελισανιδη για λαθρεμποριο καυσιμων.ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ.Ο μαρινακης εχω πει οτι ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.Εκρεμει δικαστικη αποφαση.Απο το μυαλο μου τα βγαζω;;;;;;;;Πανε τα στοιχεια που εχεις στον εισαγγελεα για να ερθει οτι κοροιδευω στο κεφαλι μου.
Η φαπα η προχθεσινη ακομα παρενεργειες εχει...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Ρε μαλακας εισαι;Το ελληνικο δικαστηριο αποφασισε και τιμωρησε τον μελισανιδη για λαθρεμποριο καυσιμων.ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ.Ο μαρινακης εχω πει οτι ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.Εκρεμει δικαστικη αποφαση.Απο το μυαλο μου τα βγαζω;;;;;;;;Πανε τα στοιχεια που εχεις στον εισαγγελεα για να ερθει οτι κοροιδευω στο κεφαλι μου.
Η φαπα η προχθεσινη ακομα παρενεργειες εχει...

Δες 5-10 σελίδες πίσω τι γράφεις και θα δεις ότι γι'ακόμα μια φορά τα ληγμένα χάπια σου προκαλούν προβλήματα.
Θα στα ποστάρω το βράδυ γιατί βλέπεις εμείς έχουμε και δουλειές,δε βολοδερνουμε 8ωρα εδώ μέσα για να διεκδικήσουμε ένσημο και μισθό από τον Αντισθενη..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Δες 5-10 σελίδες πίσω τι γράφεις και θα δεις ότι γι'ακόμα μια φορά τα ληγμένα χάπια σου προκαλούν προβλήματα.
Θα στα ποστάρω το βράδυ γιατί βλέπεις εμείς έχουμε και δουλειές,δε βολοδερνουμε 8ωρα εδώ μέσα για να διεκδικήσουμε ένσημο και μισθό από τον Αντισθενη..
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[move]Ο  ΒΑΣΙΛΙΑΣ  ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ..... :happy: :happy: :happy: :happy: [/move]

Συνημμένα

• 22552703_293806261135244_5412678210268043238_n.jpg
    22552703_293806261135244_5412678210268043238_n.jpg
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 11

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Το φανατικο Αριανακι του σαιτ (travestolagnos) εχει να ασχοληθει 2 μερες με την αγαπημενη του ομαδα,ειναι καλα?
Μηπως πηγε για εισαγωγη σε κανενα νοσοκομειο?

Αμπε λαλε,λαγνος αγνοειται 2 μερες,ελα πισω να μας πεις για τη μεγαλη νικη της καψουρας σου.. :s&m_2:

Υ.γ Φερε και κανενα σουβλακι απο τα Τρικαλα..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Τι να μπω να γραψω ρε αζαζελ;;;;;;;εγω σου εχω πει μπασκετικος οπαδος δεν ειμαι.Απλα επειδη ειμαι ΠΑΟΚ πανηγυριζω καθε επιτυχια της ομαδας μου.Εσυ ως και καλα
μπασκετικος μπαινεις να γραψεις ΜΟΝΟ οταν κερδιζει η ομαδα σου τον ΠΑΟΚ.
Χασαμε και αν δεν αλλαξουν πραγματα μπορει και να φουνταρουμε.
Τι να μπω να γραψω ρε αζαζελ;που πηγαν και γραψανε στο θεμα της ομαδας σου και πανηγυριζανε που κερδισανε τον ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ;;;;;;;;;;Με πρωτο και καλυτερο τον τζιμιαδη;;;;;;
Χαμενος δεν ειμαι παντα ειμαι ενεργος και επειδη εχω τρομερα νευρα παω να ξεσπασω σε αλλο θεμα...
Θα σε παρακαλουσα να το σεβαστεις γιατι θα τα κανω πουτανα στο αλλο θεμα να μην τα κανω και εδω...
Καλο βραδυ και τα λεμε...-

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Για σημερα προβλεπω χ/1 και 1-0 σκορ με το ζορι,γκολ μετα το 70'  :-