Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
μαξιμε θα στο πω αλλιως η τσελσι χανει η μαντσεστερ χανει η μπαγιερν χανει η ρεαλ η μπαρτσα εχουνε δικαιωμα να χασουνε εκτος απο τον γαυρο...απο εκει και περα να το αναλυσω κι αλλο;;;;;;;;;;;;;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
απο τους 43 τιτλους που εχει ποσους λιγοτερους πιστευεις οτι θα ειχε με 50ρησια διαιτησια;

Εγω σου λεω ενα νουμερο στην τυχη, 33. Τι θα αλλαζε για σενα??? Ρε μαλακες, ξυπνατε, εχουμε ΟΛΟΙ τη λαμογια μεσα μας, θα θελαμε να μπορουμε να κανουμε αυτα που κανει ο γαυρος. Ολα τα αλλα ειναι πιπες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Το ερωτημα "πόσους τιτλους θα ειχε ο ολυμπιακος" παραβλεπει μια σημαντικη παραμετρο.
Τι παει να πει οτι απο το 2009 και μετα θα τους επαιρνε ολους?
Οταν επι 12 χρονια επαιρνε ανελλιπώς τα λεφτα των ομιλων οντας διορισμενος πρωταθλητης, λογικο ειναι να ανοιξει η ψαλιδα. Επιπλεον αλλιως παιζεις οταν ξερεις οτι στην δυσκολια θα εχεις το σπρωξιμο και αλλιως εαν ξερεις οτι στην εχουνε στημενη. Αλλιως λειτουργει μια ομαδα "θερμοκηπιου" επι χρονια. Χτιζει αλλον χαρακτηρα.
Η παραγκα αυτο ειχε ως αποτελεσμα. Την αλλοιωση των συνθηκων διεξαγωγης σε βαθος χρονου.
Το θεμα δεν ειναι μεμονωμενα περιστατικα οπως η υποθεση Βαλνερ ή το πεναλτυ στη λεωφορο που πλακωσανε τον διαιτητη ή η Ριζουπολη.

Αρα η απαντηση στο ερωτημα ποσους τιτλους θα ειχε ο ολυμπιακος, η απαντηση ειναι πολυ απλη. Αναλογικα οσους επαιρνε και πριν το 1997, πριν εγκαθιδρυθει η χούντα.
Απο που κι ως που αλλαξε κατι στα μεγεθη το 1997 ωστε μια ομαδα να εχει 16/18 και η αλλη 2/18?
Γιατι πριν δεν συνεβαινε αυτο?
Γιατι πολυ απλα απο το 1997 εγκαθιδρυθηκε Χουντα. Κι αυτο βεβαια ευχαριστει τους οπαδους, δεν το συζητω. Αλλά μην ψαχνουμε τη λευκη μυγα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
Το ερωτημα "πόσους τιτλους θα ειχε ο ολυμπιακος" παραβλεπει μια σημαντικη παραμετρο.
Οταν επι 12 χρονια επαιρνε ανελλιπώς τα λεφτα των ομιλων οντας διορισμενος πρωταθλητης, λογικο ειναι να ανοιξει η ψαλιδα. Επιπλεον αλλιως παιζεις οταν ξερεις οτι στην δυσκολια θα εχεις το σπρωξιμο και αλλιως εαν ξερεις οτι στην εχουνε στημενη. Αλλιως λειτουργει μια ομαδα "θερμοκηπιου" επι χρονια. Χτιζει αλλον χαρακτηρα.
Η παραγκα αυτο ειχε ως αποτελεσμα. Την αλλοιωση των συνθηκων διεξαγωγης σε βαθος χρονου.
Το θεμα δεν ειναι μεμονωμενα περιστατικα οπως η υποθεση Βαλνερ ή το πεναλτυ στη λεωφορο που πλακωσανε τον διαιτητη ή η Ριζουπολη.

Αρα η απαντηση στο ερωτημα ποσους τιτλους θα ειχε ο ολυμπιακος, η απαντηση ειναι πολυ απλη. Αναλογικα οσους επαιρνε και πριν το 1997, πριν εγκαθιδρυθει η χούντα.
Απο που κι ως που αλλαξε κατι στα μεγεθη το 1997 ωστε μια ομαδα να εχει 16/18 και η αλλη 2/18?
Γιατι πολυ απλα απο το 1997 εγκαθιδρυθηκε Χουντα. Κι αυτο βεβαια ευχαριστει τους οπαδους, δεν το συζητω. Αλλά μην ψαχνουμε τη λευκη μυγα.
με βρισκεις συμφωνο με αυτα που γραφεις....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μαξιμε θα στο πω αλλιως η τσελσι χανει η μαντσεστερ χανει η μπαγιερν χανει η ρεαλ η μπαρτσα εχουνε δικαιωμα να χασουνε εκτος απο τον γαυρο...απο εκει και περα να το αναλυσω κι αλλο;;;;;;;;;;;;;

Εδω ειναι το λαθος σου. Συγκρινεις το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ποδοσφαιρο με αυτο που εχουμε εδω. Και δεν ειναι μονο ο γαυρος το προβλημα. Το προβλημα ειναι και ολοι οι υπολοιποι.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Δεν ειναι μακρυα απο αυτο που περιγραφω. Αντε να ειχε 10-12 λιγοτερους. Δε σημαινει οτι πριν ηταν καλυτερα τα πραγματα ή οτι ο γαυρος ηταν αμελητεα ποσοτητα. Απλα στην Ελλαδα το ποδοσφαιρο ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΧΟΥΝΤΑ. ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΑΝ.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
Εδω ειναι το λαθος σου. Συγκρινεις το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ποδοσφαιρο με αυτο που εχουμε εδω. Και δεν ειναι μονο ο γαυρος το προβλημα. Το προβλημα ειναι και ολοι οι υπολοιποι.
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δεν ειναι μακρυα απο αυτο που περιγραφω. Αντε να ειχε 10-12 λιγοτερους. Δε σημαινει οτι πριν ηταν καλυτερα τα πραγματα ή οτι ο γαυρος ηταν αμελητεα ποσοτητα. Απλα στην Ελλαδα το ποδοσφαιρο ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΧΟΥΝΤΑ. ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΑΝ.
Δεν συμφωνω. Ακομη και την εποχη που ο Βαρδινογιαννης και ο Μελισσανιδης λειτουργουσαν ως γκάγκστερ, και παλι ποδοσφαιρικη Χουντα τετοιου τύπου δεν ειδαμε.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Οργή στον ΠΑΟΚ κατά Παππά
«Κάποιος παίζει με τις ζωές μας…», είπε ο Τούντορ μετά το ντέρμπι

Σε αντίθεση με τον συνάδελφό του, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη συνέντευξη Τύπου που ξεκίνησε στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας, ο Ιγκόρ Τούντορ, βρήκε την ψυχραιμία και παρά τα όσα έγιναν, σχολίασε με τον πλέον καυστικό τρόπο την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου για έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από επεισόδια που πυροδότησε για άλλη μια φορά η ανεπαρκής διαιτησία. Μιλώντας για το παιχνίδι, ο Κροάτης προπονητής έμεινε ως ένα βαθμό ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας ότι πλήρωσαν την απειρία τους, ωστόσο τα επόμενα χρόνια θα είναι έτοιμοι για τέτοια μεγάλα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τούντορ:

Για όσα συνέβησαν: Είναι ντροπή, είναι ντροπή. Σήμερα μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα εκτός από το ποδόσφαιρο. Συνηθίζεται να έρχονται οι προπονητές και να λένε δε θέλω να μιλήσω για τους διαιτητές. Η ερώτηση είναι γιατί να μη μιλήσεις για τους διαιτητές όταν γίνονται τέτοια πράγματα, αφού είναι μέρος του ποδοσφαίρου…

Για τον διαιτητή του παιχνιδιού: Πριν το παιχνίδι ευχόμασταν να μην έχουμε τον διαιτητή του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ στο Europa League, αλλά κάναμε λάθος! Δεν έχει να κάνει με το πέναλτι. Έχει να κάνει ότι κάποιος παίζει με τη ζωή μας. Γιατί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι το ποδόσφαιρο και κάποιος αστειεύεται. Κάποιος έχει αποφασίσει να παίξει με τις ζωές όλων μας.

Έρχονται μετά και ρωτάνε γιατί έγινε αυτό…. Δεν ξέρω πόσοι είναι οι τραυματισμένοι άνθρωποι στο γήπεδο. Γιατί κάποιος αποφάσισε ότι έχει δικαίωμα να το παίξει θεός, να παίξει με τα συναισθήματα των ανθρώπων, των οπαδών του ΠΑΟΚ, όλων. Να κάνει πλάκα μαζί μας. Έρχονται εδώ και δεν έχουν το δικαίωμα να μας κάνουν αυτό το πράγμα. Είναι ένα αστείο αυτό που έγινε σήμερα, μας κοροϊδεύουν.

Το πρώτο του σχόλιο για το παιχνίδι: Για το παιχνίδι δεν μπορώ να πω πολλά. Όσο παίχτηκε ποδόσφαιρο είδαμε δύο καλές ομάδες. Εγώ μετά από αυτό το παιχνίδι αισθάνομαι περισσότερο κερδισμένος παρά χαμένος.

Αν αυτός και οι ξένοι συνεργάτες του έχουν μιλήσει στο εξωτερικό για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τώρα που ζει αυτά που ζει: Εγώ δεν είμαι από αυτούς που θέλουν να φύγουν. Νιώθω τον ΠΑΟΚ σαν το σπίτι μου. Νομίζω ότι είναι θέμα να πάρει κάποιος σημαντικές αποφάσεις για αλλαγή, να βρει το σθένος να αλλάξει αυτό το πράγμα. Γιατί να έρθει ο κόσμος να έρθει να δει το αποτέλεσμα που ήδη ξέρει; Για τον κόσμο, για τους οπαδούς μας είναι γελοίο όλο αυτό. Πρέπει να υπάρχουν όρια σε κάποια πράγματα. Από ένα σημείο και μετά όλο το γήπεδο ήταν ειρωνικό.

Αυτός ο άνθρωπος τι σθένος και ποια δύναμη βρήκε να μη δώσει αυτό το πέναλτι στα τελευταία λεπτά; Και στην Κροατία υπάρχει το ίδιο πρόβλημα, εκεί είναι η Ντινάμο και εδώ ο Ολυμπιακός. Δεν άλλαξε κάτι και εκεί κι ας μπήκαν άνθρωποι φυλακή. Κι είναι κρίμα γιατί το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι κάτι καθαρό να το βλέπουν τα παιδιά και να χαίρονται. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι καθαρό κι αυτό το πράγμα είναι βρώμικο, είναι κάτι πολύ άσχημοι που πρέπει να αλλάξει.

Για τις χειρονομίες του προς τον προπονητή του Ολυμπιακού: Τελειώσαμε καλά και όχι σε πόλεμο. Δε μου αρέσουν τέτοιες καταστάσεις. Δε μου άρεσε που δέχτηκε αυτό το αντικείμενο. Τον έβλεπα να διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις του διαιτητή, δεν ήξερα τι να κάνω να γελάσω ή να θυμώσω και κατέληξα να είμαι πολύ θυμωμένος.

Για το αν σκέφτηκε να πάρει την ομάδα και να φύγει, με το γήπεδο να του το ζητάει αυτό: Νομίζω ότι δε θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω για αυτή την κατάσταση.

Για όσα έγιναν όσο παίχτηκε το σημερινό παιχνίδι: Αν θέλετε να μιλήσουμε γι το ποδόσφαιρο. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και αγωνιστήκαμε με πολλά νεαρά παιδιά που ήταν τα πρώτα τους μεγάλα παιχνίδια. Γι’ αυτό κάναμε αρκετά λάθη. Τα ίδια παιδιά με μεγαλύτερη εμπειρία τα επόμενα χρόνια δε θα κάνουν αυτά τα λάθη. Αυτή είναι η άποψη μου ότι σε αυτό υστερήσαμε σε αυτή την κατάσταση.

Για τη δήλωση του Σαββίδη ότι ο ΠΑΟΚ δε θα πάει στο δεύτερο παιχνίδι στον Πειραιά αν δεν επαναληφθεί το σημερινό παιχνίδι με διεθνείς διαιτητές: Το ακούω τώρα δε θέλω να σχολιάσω κάτι και να πω κάτι παραπάνω.

Για την αντίδραση του Μακ: Με την αντίδραση του Μακ δε συμφωνώ, αλλά μπορώ να την κατανοήσω. Όσα συνέβησαν σήμερα θα μας κάνουν καλύτερους και πιο δυνατούς. Θα μας δώσει δύναμη αυτή η εμπειρία.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν συμφωνω. Ακομη και την εποχη που ο Βαρδινογιαννης και ο Μελισσανιδης λειτουργουσαν ως γκάγκστερ, και παλι ποδοσφαιρικη Χουντα τετοιου τύπου δεν ειδαμε.

Ηταν πιο αθωοι τοτε, αλλο αν κυκλοφορουσαν με τα κουμπουρια και εφευγε και καμια αδεσποτη που και που.  :grin: :grin: :grin: Ενταξει, τοσο οργανωμενα οσο ο γαυρος δεν το ειχαν κανει.

Στο σημερινο θεμα μας, εχετε φοβερη ικανοτητα ρε μπαγασες να αλλαζετε την εικονα ενος αγωνα οπως σας βολευει. Σε ενα παιχνιδι που ο γαυρος ηταν καλυτερος, πολυ λιγο δεν παιζει ρολο, ηταν ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, δε δοθηκε αμφισβητουμενο πεναλτυ στο Φορτουνη, δε δοθηκε αμφισβητουμενο στο Μακ, αρχισαν οι φωτοβολιδες, τα ντου και δημιουργειτε την εντυπωση οτι υπηρξε χειρουργειο και το συνεχζετε κιολας......στο τελος μπορει να μας πεισετε κιολας...

Ειστε μαγοι ρε πουστημ.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
ειναι ωρες ωρες εκνευριστικο να μην θελετε να καταλαβετε μερικοι ορισμενα πραγματα....εγω ομορφοπεδα δεν εφαγα 10 γκολ ουτε 7 σε εναν ευρωπαικο αγωνα...οι αρειανοι εχουν να θυμουνται εναν αγωνα με τη περουτζια οσο για τυς οπαδους της αεκ ΠΟΤΕ ΠΕΞΑΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΡΩΠΗ;;;;;;;;διπλα στο ονομα της αεκ εχει παυλες;;;;;;;;;;;η μηπως η αντερλεχτ ειναι ομαδα φοβητρο με εδρα καστρο και δεν το ξερω;;;;;;;;

Λαγνε,παλι ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

Αν θυμάσαι καλα ειχες φάει 7 απο το χωριο του μπραουνζβαιγκ που τοτε έπαιζε στη Γ' Γερμανίας,αλλα τα ξεχνάς κουφαλα τα 7days...

Ο Μπουξος ακομα κλαίει...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Λαγνε,παλι ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

Αν θυμάσαι καλα ειχες φάει 7 απο το χωριο του μπραουνζβαιγκ που τοτε έπαιζε στη Γ' Γερμανίας,αλλα τα ξεχνάς κουφαλα τα 7days...

Ο Μπουξος ακομα κλαίει...

Ενταξει, θα σε πει οτι ηταν φιλικο. Μαστορες της προπαγανδας. Εδω σημερα ειδαν "σφαγη".....

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.020
Πόντοι
1.756
Βουτηξε ο Μακ... θεατρο..θεατρο σου λεω παιδι μου....  :jerking:

Συνημμένα

• 12495252_1145650635458683_9075776074816075224_n.jpg
    12495252_1145650635458683_9075776074816075224_n.jpg
    52,1 KB · Εμφανίσεις: 12

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.568
Πόντοι
17.085
Στη φωτό που έβαλες, αυτό που φαίνεται είναι ότι ο iMac βρίσκει το πόδι του Καπίνο και όχι το αντίστροφο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Βουτηξε ο Μακ... θεατρο..θεατρο σου λεω παιδι μου....  :jerking:
Να διατηρησουμε μια σοβαροτητα ρε φιλε. Ειμαστε πανω απο δεκα χρονων. Δεν ειναι δυνατον να διαγνωσουμε αν υπαρχει πεναλτυ ή οχι απο...φωτογραφια.
Απο την φωτογραφια θα καταλαβεις ποιος παικτης παει πανω στον αλλο?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.020
Πόντοι
1.756
Στη φωτό που έβαλες, αυτό που φαίνεται είναι ότι ο iMac βρίσκει το πόδι του Καπίνο και όχι το αντίστροφο.
Το ποδι του Μακ ειναι στην φυσικη θεση τρεξιματος.... οταν τρεχει καποιος ετσι ειναι...
Του Καπινο ειναι???  σαν απλωμενο μου φαινεται....  Εκτος αν ειναι συγγενης του Καραγκουνη και εχει στραβα ποδια...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.020
Πόντοι
1.756
Το ποδι του Μακ ειναι στην φυσικη θεση τρεξιματος.... οταν τρεχει καποιος ετσι ειναι...
Του Καπινο ειναι???  σαν απλωμενο μου φαινεται....  Εκτος αν ειναι συγγενης του Καραγκουνη και εχει στραβα ποδια...
Η μπαλα βρισκεται στον ΑΕΡΑ.. ποιος ο λογος να ειναι το ποδι του Καπινο εκει??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom