Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Γιατι ρε τυπε... δεν γουσταρουμε...
Στον αγωνα πρωταθληματος που νικησε ο γαυρος  διαμαρτυρηθηκε κανεις?? ΟΧΙ.... Ηταν καλυτερος ο γαυρος... ηρθε,παιξαμε ωραια και δικαια 50-50,νικησε κ εφυγε.... Δεν μιλησε κανεις...

Ε, σημερα που εγινε η σφαγη της χρονιας, λιγα κανατε, ενα ψιλοντου και λιγους πυρσους.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μην εισαι ραγιάς ρε γαμώτο, "το ειπε ο αγγλος" και τ αρχιδια μας κουνιουνται.
Βλεπουμε με τα ματια μας οτι δεν ειναι. Τι επιχειρημα ειναι αυτο με τον αγγλο?
Εγω σου εξηγω οτι παει ο Μακ πανω στον Καπινο, αρα και επαφη να υπαρχει, δεν υπαρχει παραβαση.
Εσυ τι μου λες για το αντιθετο? Μια φωτογραφια και εναν Αγγλο?

πεναλταρα ειναι. μη μπερδευεις τη μπαλα με την κοιλουμπα της μπουλντοζυ σου

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εχουμε την κουραση μας εχουμε και τοαν αζαζελ να μας παιρνει τηλεφωνο πριν κανα 10λεπτο για καζουρα...και οταν τον ρωτας με ποιον παιζει ο αρης την κυριακη να μην γνωριζει....κατα τα αλλα φανατικοι οπαδοι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Θεουλης Αζαζελ.

Αιντε σας βαρεθηκα, παω για υπνο. Καλη χωνεψη!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085

Συνημμένα

• kambiaso4.jpg
    kambiaso4.jpg
    151,7 KB · Εμφανίσεις: 15

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
;)  :thumbsup:
πάντως και σήμερα είχαμε κάτι γνωστά παλτά μέσα, αλλά τες πα. Καθάρισαν Καμπιάσο-Φουστέρ.
Σειρα του ποα τωρα. Οταν ελεγα οτι μονο η ΑΕΚ μπορει να μας κοντραρει (λογο θρασους) καποιοι (τυπου alex) εσπευσαν να μου την πουν...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Σειρα του ποα τωρα. Οταν ελεγα οτι μονο η ΑΕΚ μπορει να μας κοντραρει (λογο θρασους) καποιοι (τυπου alex) εσπευσαν να μου την πουν...
Σου ειπα πολυ απλα "ποιος νομιζεις οτι εισαι", οταν ελεγες οτι εχεις τους καλυτερους παικτες ανα θεση. Και σου εξηγησα (δεν ξερω αν εδωσες βαση) οτι και η Σαουθαμπτον εχει χειροτερους παικτες απο την Γιουναιτεντ ανα θεση, αλλά την κερδισε μια χαρα.
Οπως και η Σουονσι την Αρσεναλ σημερα στο Εμιρειτς.

Αυτα τα ολυμπιακίστικα αρχικομπλεξικά "εχουμε τους καλυτερους (λεμε τωρα) αρα μονο με στησιμο μπορουμε να χασουμε" ειναι η αιτια που ειμαστε πεντακοσια χρονια πισω. Και επιμενετε να μην το καταλαβαινετε.
Και δυστυχως σας κανουν μαγκες κατι ανοητοι οπως ο Σαββιδης και ο Αλαφουζος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Τπε ο Αγγλος σπικερ ειναι ουδετερος... δεν ειναι ουτε Παοκ,ουτε γαυρος...

Μαθε ποδοσφαιρικους κανονες... Ο Μακ εχει τσιμπησει ΠΡΩΤΟΣ την μπαλα...η μπαλα δεν ειναι ελευθερη κ διεκδικησιμη...

Εσενα κυριε δικηγορε αν σου φερουν μια φωτο καποιος να πυροβολει καποιον τι θα πεις???
"Δεν ξερουμε αν κινουνται οι σφαιρες προς το θυμα ή το θυμα προς τις σφαιρες?"

Ειμαστε σοβαροι τωρα??? Αμφισβητεις φωτο??? Ωραιος δικηγορος....
Ανακατώσαμε και την δικηγορία τωρα. Καλα. Εγω ό,τι ειχα να πω το ειπα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Πριν και μετά το ντέρμπι
Επεισόδια, συλλήψεις και... βαριά καμπάνα περιμένει τον ΠΑΟΚ,,

Μια ώρα μετά την διακοπή του αγώνα στην Τούμπα η κατάσταση εξακολουθούσε να είναι έκρυθμη με επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και αντίστοιχη εισβολή των οπαδών στην Θύρα 4 της Τούμπας.

Πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούσαν να σβήσουν τέσσερις εστίες φωτιάς στην κερκίδα της Τούμπας και για την ανάσχεση των συμβάντων χρειάστηκε να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης που είχε σειρά διαβουλεύσεων με τους αξιωματούχους της αναμέτρησης. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε πολλές προσαγωγές και συλλήψεις.

Επεισόδια και πριν τη σέντρα...

Εξάλλου, στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία, μετά την ολιγόλεπτη ένταση που υπήρξε, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, πριν από την έναρξη του αγώνα ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Τα επεισόδια έγιναν περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα και ύμφωνα με πληροφορίες οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από τη Θύρα 4 του γηπέδου και ενώ όλα είχαν κυλήσει ομαλά κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού.

Μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ πέταξε φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα προς το μέρος των ΜΑΤ που απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου - λάμψης. Η ένταση έλαβε τέλος μετά από περίπου 5-10 λεπτά και η κατάσταση εκτονώθηκε.

Τι προβλέπει ο κανονισμός

Πάντως, για όσα συνέβησαν στην Τούμπα η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινδυνεύει με εξοντωτική ποινή, ανάλογη με αυτή που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό, ίσως και μεγαλύτερη. Το πιθανότερο είναι πως ο ΠΑΟΚ θα διωχθεί για εκτεταμένα επεισόδια. Με βάση τον πειθαρχικό κώδικα υπάρχει ρίψη αντικειμένων, το ποτήρι που «προσγειώθηκε» στην πλάτη του Μάρκο Σίλβα, εισβολή φιλάθλων και συμπλοκές με την αστυνομία.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά αναμένεται να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, κλείσιμο της Τούμπας και βαρύτατο πρόστιμο. Σε περίπτωση που γίνει πράξη αυτό που ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδης, ότι, δηλαδή, ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη στις 6 ή 7 Απριλίου, τότε οι «ασπρόμαυροι» θα χάσουν το ματς… στα χαρτιά και θα τιμωρηθούν με πρόστιμο που μπορεί να φτάσει και τις 40.000 ευρώ.

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
773
Πόντοι
326
Αν εδινε το πεναλτυ του Μακ επρεπε να εδινε και το πκ του Φορτουνη. Δεν εδωσε το πκ του φορτουνη δεν εδωσε και το πκ του Μακ .απλα ασε που ο Μακ εκανε και λιγο χερι

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
773
Πόντοι
326
Μ' αρέσει που βγάζεις έξω τον ποιοτικό Μελισσανίδη.  :2funny: :2funny:  :rockon:
Μονο ο Μελισσανιδης μπορει να κοντραρει τον Μαρινακη. Ο Σαββιδης σε 5+ χρονια που θα εχει φυγει τοτε, ο Αλαφουζος το πολυ να τον κανει απο τα νευρα να φαει ενα πιατο παραπανω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Μ' αρέσει που βγάζεις έξω τον ποιοτικό Μελισσανίδη.  :2funny: :2funny:  :rockon:
Ο Μελισσανιδης με τα ψεματα και με πενταροδεκαρες, εχει βρει προπονητη, εχει την ομαδα δεύτερη παρ' ότι νεοφωτιστη, και πηρε τρια ντερμπι στη σειρα και ειναι ενα βημα απο τον τελικο κυπελλου. Πώς να τον συγκρινω με τον Αλαφουζο και τον Σαββιδη που σαχλαμαριζουν απο το πρωι ως το βραδυ?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μην εισαι ραγιάς ρε γαμώτο, "το ειπε ο αγγλος" και τ αρχιδια μας κουνιουνται.
Βλεπουμε με τα ματια μας οτι δεν ειναι. Τι επιχειρημα ειναι αυτο με τον αγγλο?
Εγω σου εξηγω οτι παει ο Μακ πανω στον Καπινο, αρα και επαφη να υπαρχει, δεν υπαρχει παραβαση.
Εσυ τι μου λες για το αντιθετο? Μια φωτογραφια και εναν Αγγλο?

έχει πλάκα να παρακολουθείς χρόνια ποδόσφαιρο και να μην μπορείς να καταλάβεις πότε είναι πέναλτυ και πότε όχι. Μου θύμισες τον γνωστό παπάρα γαύρο του σάιτ που οι αναλύσεις του ήταν άλλα αντ' άλλων. Το ζητούμενο είναι αν υπάρχει επαφή. Αν υπάρχει, είναι πέναλτυ. Και ναι, ένας άγγλος σπίκερ σίγουρα ξέρει καλύτερα από σένα, γιατί δεν αρκεί μόνο να βλέπεις καλά, αλλά και να ξέρεις να ερμηνεύεις αυτο που βλέπεις

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
[size=30pt]ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΙΡΑΙΑΣ [/size]

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ο ΡΩΣΟΣ ΜΙΛΗΣΕ...ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΔΕΣ!!

Αναλυτικά ο Ιβάν Σαββίδης ανέφερε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη μπροστά σε όλους. Δυστυχώς δεν βλέπουμε καμία κίνηση προς τα εμπρός. Και όλα αυτά προκαλούν αυτά τα απαράδεκτα πράγματα που βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο σήμερα.

Είχα πει την φράση που δυστυχώς δεν την κατάλαβαν όλοι καλώς. Σήμερα είναι παρών το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο όλης της Ελλάδας και το κατάλαβαν όλοι αυτό. Δεν μπορούν τέτοιοι διαιτητές να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Απαιτώ να απομακρύνουμε από το ποδόσφαιρο όλους τους διαιτητές που έχουν λερώσει το όνομά τους. Αλλιώς να παραιτηθεί ο κύριος Γκιρτζίκης.
Η θα πρέπει να σταματήσει αυτά τα πράγματα ή να φύγει από το ποδόσφαιρο. Πρέπει να ξαναγίνει το ματς με έναν διεθνή διαιτητή, αλλιώς εμείς δεν θα πάμε να παίξουμε στη ρεβάνς. Ανεξαρτήτως της τιμωρίας εγώ την απόφασή μου δεν θα την αλλάξω. Εγώ προειδοποιώ τους διαιτητές να μην παίζουν με την φωτιά γιατί οι ενέργειές τους οδηγούν σε αυτά που έγιναν στον αγωνιστικό χώρο.

Τα όσα έγιναν και προκάλεσε ο διαιτητής, ποιος πρέπει να τα πληρώσει. Η πολιτεία δεν κάνει απολύτως τίποτα. Πως είναι δυνατό σε ένα τόσο γεμάτο γήπεδο ο διαιτητής νομίζει πως είναι ο ποιος σημαντικός άνθρωπος και ότι γουστάρω κάνω.

Για πρώτη φορά στην ζωή παρακολουθώ όλα αυτά και έχω αρχίσει να ντρέπομαι που έχω σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν επιτρέπεται να υπάρχει ποδόσφαιρο μόνο στην Αθήνα, δεν είναι μόνο Αθήνα όλη η Ελλάδα. Τα αποφάγια της Αθήνας τα πετάνε στους υπόλοιπους.

Πρέπει να δράσουμε αποφασιστικά και όλα τα ντέρμπι να διαιτητεύσουν ξένοι διαιτητές και αν η Ομοσπονδία δεν έχει χρήματα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καλύψει όλα τα έξοδα.

Δεν επιτρέπεται να κοροϊδεύουν όλους τους φιλάθλους και να μην φοβούνται ούτε τον Θεό ούτε τον διάβολο. Σε καμία περίπτωση δεν τους δικαιολογώ για όσα έγιναν, αλλά είμαστε άνδρες.

Θα πρέπει να κάνει κάτι η Πολιτεία και να αρχίσει μηνύσεις κατά των διαιτητών που προκαλούν με προβοκάτσιες την βία. Στέλνω τα χαιρετίσματά μου σε όλους τους φίλους. Ο ΠΑΟΚ ακόμα και να μείνει μόνος θα συνεχίσει να κάνει τις ενέργειες που πρέπει να κάνει. Αυτοί δεν θα πρέπει να περιμένουν τον Οκτώβρη. Ο νέος άνθρωπος της ΕΠΟ θα πρέπει να είναι μόνος από την Θεσσαλονίκη. Αλλιώς να είσαστε δίκαιοι και σωστοί.

Ζητώ συγνώμη από φίλους που επιθυμούν πολύ την κάθαρση του ποδοσφαίρου, αλλά δυστυχώς οι ελεγχόμενοι διαιτητές σπάνια κοιτάζουν το καλό. Σας μιλάω ανοικτά η θέση του ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει ακόμα και αν μας βγάλουν από το πρωτάθλημα».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom