- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.568
- Πόντοι
- 17.085
Με λίγα λόγια δε φαίνεται τίποτα απ' τη φωτό φίλε μου. Ό,τι θες βλέπεις. Δες το βίντεο. Δεν υπάρχει πέναλτι.
Το ποδι του Μακ ειναι στην φυσικη θεση τρεξιματος.... οταν τρεχει καποιος ετσι ειναι...
Του Καπινο ειναι??? σαν απλωμενο μου φαινεται.... Εκτος αν ειναι συγγενης του Καραγκουνη και εχει στραβα ποδια...
Η μπαλα βρισκεται στον ΑΕΡΑ.. ποιος ο λογος να ειναι το ποδι του Καπινο εκει??
Τύπε ασε τα χαζα με τις φωτογραφιες, δες τη φαση στο βιντεο, δες ποιος παει πανω στον αλλο και ληγει το θεμα.
ο Ενας κοιταει προς την μπαλα.... ο αλλος κοιταει καπου αλλου....Να διατηρησουμε μια σοβαροτητα ρε φιλε. Ειμαστε πανω απο δεκα χρονων. Δεν ειναι δυνατον να διαγνωσουμε αν υπαρχει πεναλτυ ή οχι απο...φωτογραφια.
Απο την φωτογραφια θα καταλαβεις ποιος παικτης παει πανω στον αλλο?
Δεν χρειαζεται να δω τιποτα... Εβλεπα τον αγωνα απο το ιντερνετ και ο Αγγλος σπικερ ειπε οτι ειναι καθαροτατο πεναλτυ...Με λίγα λόγια δε φαίνεται τίποτα απ' τη φωτό φίλε μου. Ό,τι θες βλέπεις. Δες το βίντεο. Δεν υπάρχει πέναλτι.
Στη φωτό που έβαλες, αυτό που φαίνεται είναι ότι ο iMac βρίσκει το πόδι του Καπίνο και όχι το αντίστροφο.
Αφού το είπε ο Άγγλος, έτσι θα είναι, ok.Δεν χρειαζεται να δω τιποτα... Εβλεπα τον αγωνα απο το ιντερνετ και ο Αγγλος σπικερ ειπε οτι ειναι καθαροτατο πεναλτυ...
ο Ενας κοιταει προς την μπαλα.... ο αλλος κοιταει καπου αλλου....
για πες εσυ ποιος κοιταει προς την μπαλα και ποιος αλλου???
οχι πες...
Εχεις δικιο...που να ξερουν οι Αγγλοι απο ποδοσφαιρο.....Αφού το είπε ο Άγγλος, έτσι θα είναι, ok.
Δεν ήταν πέναλτι λέμε.
Σοβαρεψου. Δεν υπαρχει κανενα πεναλτυ. Οσο για τον Αγγλο σπικερ, αδιαφορώ. Εχω ματια και βλεπω.ο Ενας κοιταει προς την μπαλα.... ο αλλος κοιταει καπου αλλου....
για πες εσυ ποιος κοιταει προς την μπαλα και ποιος αλλου???
οχι πες...
Περα απο την πλακα αυτη η ιστορια με τα ορκ που δεν ξερουν να χανουν,πρεπει να σταματησει.ειτε ειναι ασπρομαυρα,ειτε κιτρινομαυρα ειτε πρασινα ειτε κοκκινα.Πρεπει να βρεθει μια λυση,γιατι θα εχουμε θυματα.
Και να βρεθει το πουτανοπαιδο που πεταξε ποτηρι στον σιλβα και να του απαγορευτει να ξαναμπει σε γηπεδο.
Εχεις δικιο...που να ξερουν οι Αγγλοι απο ποδοσφαιρο.....
Ποσοι λες αντιλαμβανονται τι εννοεις με το "εντιμωτατο σωματειο"?Και φυσικα οι εξυπνοι (λεμε τωρα) παοξηδες πρεπει να ευχαριστησουν το "εντιμωτατο σωματειο"που εκανε καθε προσπαθεια απο μερος του να ληξει κανονικα ο αγωνας και να μη διακοπει. Να τα λεμε κι αυτα.
Μην εισαι ραγιάς ρε γαμώτο, "το ειπε ο αγγλος" και τ αρχιδια μας κουνιουνται.Εχεις δικιο...που να ξερουν οι Αγγλοι απο ποδοσφαιρο.....
Γιατι ρε τυπε... δεν γουσταρουμε...Ενταξει ρε τυπε, ηταν πεναλτυ. Γιατι δεν το καψατε τελειως το μπουρδελο να ησυχασετε/ουμε????
Antistheni, θυμασαι τι σου ειπα προχθες;Αφού το είπε ο Άγγλος, έτσι θα είναι, ok.
Δεν ήταν πέναλτι λέμε.
Ενταξει ρε τυπε, ηταν πεναλτυ. Γιατι δεν το καψατε τελειως το μπουρδελο να ησυχασετε/ουμε????
Τπε ο Αγγλος σπικερ ειναι ουδετερος... δεν ειναι ουτε Παοκ,ουτε γαυρος...Μην εισαι ραγιάς ρε γαμώτο, "το ειπε ο αγγλος" και τ αρχιδια μας κουνιουνται.
Βλεπουμε με τα ματια μας οτι δεν ειναι. Τι επιχειρημα ειναι αυτο με τον αγγλο?
Εγω σου εξηγω οτι παει ο Μακ πανω στον Καπινο, αρα και επαφη να υπαρχει, δεν υπαρχει παραβαση.
Εσυ τι μου λες για το αντιθετο? Μια φωτογραφια και εναν Αγγλο?