Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.568
Πόντοι
17.085
Με λίγα λόγια δε φαίνεται τίποτα απ' τη φωτό φίλε μου. Ό,τι θες βλέπεις. Δες το βίντεο. Δεν υπάρχει πέναλτι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Το ποδι του Μακ ειναι στην φυσικη θεση τρεξιματος.... οταν τρεχει καποιος ετσι ειναι...
Του Καπινο ειναι???  σαν απλωμενο μου φαινεται....  Εκτος αν ειναι συγγενης του Καραγκουνη και εχει στραβα ποδια...
Η μπαλα βρισκεται στον ΑΕΡΑ.. ποιος ο λογος να ειναι το ποδι του Καπινο εκει??

Τύπε ασε τα χαζα με τις φωτογραφιες, δες τη φαση στο βιντεο, δες ποιος παει πανω στον αλλο και ληγει το θεμα.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.020
Πόντοι
1.756
:zfuck:
Να διατηρησουμε μια σοβαροτητα ρε φιλε. Ειμαστε πανω απο δεκα χρονων. Δεν ειναι δυνατον να διαγνωσουμε αν υπαρχει πεναλτυ ή οχι απο...φωτογραφια.
Απο την φωτογραφια θα καταλαβεις ποιος παικτης παει πανω στον αλλο?
ο Ενας κοιταει προς την μπαλα.... ο αλλος κοιταει καπου αλλου....
για πες εσυ ποιος κοιταει προς την μπαλα και ποιος αλλου???
οχι πες...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.020
Πόντοι
1.756
Με λίγα λόγια δε φαίνεται τίποτα απ' τη φωτό φίλε μου. Ό,τι θες βλέπεις. Δες το βίντεο. Δεν υπάρχει πέναλτι.
Δεν χρειαζεται να δω τιποτα... Εβλεπα τον αγωνα απο το ιντερνετ και ο Αγγλος σπικερ ειπε οτι ειναι καθαροτατο πεναλτυ...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Στη φωτό που έβαλες, αυτό που φαίνεται είναι ότι ο iMac βρίσκει το πόδι του Καπίνο και όχι το αντίστροφο.

Καλα, δες αυριο τα πρωτοσελιδα της κομπλεξουπολης, αυτη τη φωτο θα εχουν για "πειστηριο" του "πεναλτυ". Τα χερια του iMac δε φαινονται βεβαια αλλα ψιλα γραμματα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Περα απο την πλακα αυτη η ιστορια με τα ορκ που δεν ξερουν να χανουν,πρεπει να σταματησει.ειτε ειναι ασπρομαυρα,ειτε κιτρινομαυρα ειτε πρασινα ειτε κοκκινα.Πρεπει να βρεθει μια λυση,γιατι θα εχουμε θυματα.
Και να βρεθει το πουτανοπαιδο που πεταξε ποτηρι στον σιλβα και να του απαγορευτει να ξαναμπει σε γηπεδο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.568
Πόντοι
17.085
Δεν χρειαζεται να δω τιποτα... Εβλεπα τον αγωνα απο το ιντερνετ και ο Αγγλος σπικερ ειπε οτι ειναι καθαροτατο πεναλτυ...
Αφού το είπε ο Άγγλος, έτσι θα είναι, ok.  :grin:
Δεν ήταν πέναλτι λέμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
:zfuck:ο Ενας κοιταει προς την μπαλα.... ο αλλος κοιταει καπου αλλου....
για πες εσυ ποιος κοιταει προς την μπαλα και ποιος αλλου???
οχι πες...
Σοβαρεψου. Δεν υπαρχει κανενα πεναλτυ. Οσο για τον Αγγλο σπικερ, αδιαφορώ. Εχω ματια και βλεπω.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Περα απο την πλακα αυτη η ιστορια με τα ορκ που δεν ξερουν να χανουν,πρεπει να σταματησει.ειτε ειναι ασπρομαυρα,ειτε κιτρινομαυρα ειτε πρασινα ειτε κοκκινα.Πρεπει να βρεθει μια λυση,γιατι θα εχουμε θυματα.
Και να βρεθει το πουτανοπαιδο που πεταξε ποτηρι στον σιλβα και να του απαγορευτει να ξαναμπει σε γηπεδο.

Ε ναι ρε πουστη μου. Αν και νομιζω οτι το σημερινο ηταν στημενο. Ευκαιρια εψαχναν.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Και φυσικα οι εξυπνοι (λεμε τωρα) παοξηδες πρεπει να ευχαριστησουν το "εντιμωτατο σωματειο"  :vomit: που εκανε καθε προσπαθεια απο μερος του να ληξει κανονικα ο αγωνας και να μη διακοπει. Να τα λεμε κι αυτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Και φυσικα οι εξυπνοι (λεμε τωρα) παοξηδες πρεπει να ευχαριστησουν το "εντιμωτατο σωματειο"  :vomit: που εκανε καθε προσπαθεια απο μερος του να ληξει κανονικα ο αγωνας και να μη διακοπει. Να τα λεμε κι αυτα.
Ποσοι λες αντιλαμβανονται τι εννοεις με το "εντιμωτατο σωματειο"? :rolleyes:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εχεις δικιο...που να ξερουν οι Αγγλοι απο ποδοσφαιρο.....  
Μην εισαι ραγιάς ρε γαμώτο, "το ειπε ο αγγλος" και τ αρχιδια μας κουνιουνται.
Βλεπουμε με τα ματια μας οτι δεν ειναι. Τι επιχειρημα ειναι αυτο με τον αγγλο?
Εγω σου εξηγω οτι παει ο Μακ πανω στον Καπινο, αρα και επαφη να υπαρχει, δεν υπαρχει παραβαση.
Εσυ τι μου λες για το αντιθετο? Μια φωτογραφια και εναν Αγγλο?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.020
Πόντοι
1.756
Ενταξει ρε τυπε, ηταν πεναλτυ. Γιατι δεν το καψατε τελειως το μπουρδελο να ησυχασετε/ουμε????
Γιατι ρε τυπε... δεν γουσταρουμε...
Στον αγωνα πρωταθληματος που νικησε ο γαυρος  διαμαρτυρηθηκε κανεις?? ΟΧΙ.... Ηταν καλυτερος ο γαυρος... ηρθε,παιξαμε ωραια και δικαια 50-50,νικησε κ εφυγε.... Δεν μιλησε κανεις...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
εχουμε την κουραση μας εχουμε και τοαν αζαζελ να μας παιρνει τηλεφωνο πριν κανα 10λεπτο για καζουρα...και οταν τον ρωτας με ποιον παιζει ο αρης την κυριακη να μην γνωριζει....κατα τα αλλα φανατικοι οπαδοι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.020
Πόντοι
1.756
Μην εισαι ραγιάς ρε γαμώτο, "το ειπε ο αγγλος" και τ αρχιδια μας κουνιουνται.
Βλεπουμε με τα ματια μας οτι δεν ειναι. Τι επιχειρημα ειναι αυτο με τον αγγλο?
Εγω σου εξηγω οτι παει ο Μακ πανω στον Καπινο, αρα και επαφη να υπαρχει, δεν υπαρχει παραβαση.
Εσυ τι μου λες για το αντιθετο? Μια φωτογραφια και εναν Αγγλο?
Τπε ο Αγγλος σπικερ ειναι ουδετερος... δεν ειναι ουτε Παοκ,ουτε γαυρος...

Μαθε ποδοσφαιρικους κανονες... Ο Μακ εχει τσιμπησει ΠΡΩΤΟΣ την μπαλα...η μπαλα δεν ειναι ελευθερη κ διεκδικησιμη...

Εσενα κυριε δικηγορε αν σου φερουν μια φωτο καποιος να πυροβολει καποιον τι θα πεις???
"Δεν ξερουμε αν κινουνται οι σφαιρες προς το θυμα ή το θυμα προς τις σφαιρες?"

Ειμαστε σοβαροι τωρα??? Αμφισβητεις φωτο??? Ωραιος δικηγορος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom