AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αυτο ειναι στανταρακι...Την Τζαβελλιτσα την ειδες σπριντ σε ΚΑΘΕ υποψια μανουρας????
Αυτο ειναι στανταρακι...Την Τζαβελλιτσα την ειδες σπριντ σε ΚΑΘΕ υποψια μανουρας????
μαξιμε παρακολουθεις τι γραφω;;;;ο ανισθενης παραπονιεται για την διαιτησια,προσπερναω το γεγονος οτι οπαδος του ολυμπιακου γκρινιαζει για διαιτησια.. και σε ρωταω...με 50-50 διατησια ο γαυρος θα επαιρνε τοσους τιτλους;;;;;;;;αν η απαντηση σου ειναι ναι ε τοτε κοβω και την συζητηση....Οπα, οπα, αρα δε σε προβληματιζουν οι ελαχιστοι τιτλοι σου, αλλα ποσους εχει παρει ο αλλος. Πως το λενε αυτο με την κατσικα του γειτονα??
Δεν παραπονιέμαι dude. ;)
Ο οπαδός χεστηκε αν θα εξοφληθουν τα χρεη τύπε. Μην σου πω οτι μαγκα προεδρο θεωρει ο οπαδος τον προεδρο που θα καταφερει να πιστολιάσει τα χρέη. Αυτο που νοιαζει τον οπαδο ειναι να κερδιζει, αν ειναι δυνατον ακομη και με λαμογιά, για να λεει "εχω μαγκα προεδρο που εχει ακρες".Κατεβηκε ο σαββιδης να δει τι γινεται με τα επεισοδια και τον εβριζαν και αποδοκιμαζαν οι οπαδοι μας. Και μετα αναρρωτιουνται γιατι ολοι τους εχουν χεσμενους ακομα και οι διαιτητες ακομα και ο πιο απλος ανθρωπος. Το προβλημα το ΠΑΟΚ δεν ειναι ο γαυρος...Το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι οι ιδιοι οι οπαδοι του. Οταν αποδοκιμαζεις εναν ανθρωπο που σε εσωσε ξαι εβακε ποσα εκατομμυρια, περιμενεις να σεβαστει κανεις τον προεδρο σου;ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε
μαξιμε παρακολουθεις τι γραφω;;;;ο ανισθενης παραπονιεται για την διαιτησια,προσπερναω το γεγονος οτι οπαδος του ολυμπιακου γκρινιαζει για διαιτησια.. και σε ρωταω...με 50-50 διατησια ο γαυρος θα επαιρνε τοσους τιτλους;;;;;;;;αν η απαντηση σου ειναι ναι ε τοτε κοβω και την συζητηση....
Ο οπαδός χεστηκε αν θα εξοφληθουν τα χρεη τύπε. Μην σου πω οτι μαγκα προεδρο θεωρει ο οπαδος τον προεδρο που θα καταφερει να πιστολιάσει τα χρέη. Αυτο που νοιαζει τον οπαδο ειναι να κερδιζει, αν ειναι δυνατον ακομη και με λαμογιά, για να λεει "εχω μαγκα προεδρο που εχει ακρες".
Εννοειται οτι οι παοκτζηδες θα βριζουν τον Σαββιδη.
σοβαρα μιλαω ρε συ θα επαιρνε με ξενους διαιτητες τοσους τιτλους ναι η οχι.;;;;; απλα πραγματα σε ρωταω...αν δεν μπορεις να απαντησεις τουλαχιστον μην τρολλαρειςΣου εγραψε οτι "με ξενους διαιτητες θα σαρωνες τους τιτλους". Και του απαντας "οχι, αλλα δε θα τους επαιρνες εσυ". Να σοβαρευτουμε λιγο.
Απο το 2009 και μετα ναι θα τους επαιρνε.Απο τοτε δεν εχει αντιπαλο ο ολυμπιακος.σοβαρα μιλαω ρε συ θα επαιρνε με ξενους διαιτητες τοσους τιτλους ναι η οχι.;;;;; απλα πραγματα σε ρωταω...αν δεν μπορεις να απαντησεις τουλαχιστον μην τρολλαρεις
επεσες κατηγορια μαξιμε επειδη ριξανε ενα μπουκαλι νερο στην γυναικα που παριστανε τον εποπτη;;;;;;;;; α ξεχασα σας εριξε και την αλλη φορα ο ηρακλης που σας εριξε τριμπαλο αντι να κατσει να χασει για να σωθητε....α ρε μακεδονομαχοι....
απο τους 43 τιτλους που εχει ποσους λιγοτερους πιστευεις οτι θα ειχε με 50ρησια διαιτησια;Απο το 2009 και μετα ναι θα τους επαιρνε.Απο τοτε δεν εχει αντιπαλο ο ολυμπιακος.
στα 41 μου δεν εχω παθει ακομα αλτσχαιμερ.. ;)Οχι ρε παπαρα, ολη η "μακεδονομαχικη" σκατουπολη φωναζε και ρουφιανευε να τιμωρηθουμε. Τα ξεχασες???
σοβαρα μιλαω ρε συ θα επαιρνε με ξενους διαιτητες τοσους τιτλους ναι η οχι.;;;;; απλα πραγματα σε ρωταω...αν δεν μπορεις να απαντησεις τουλαχιστον μην τρολλαρεις
στα 41 μου δεν εχω παθει ακομα αλτσχαιμερ.. ;)
8-10απο τους 43 τιτλους που εχει ποσους λιγοτερους πιστευεις οτι θα ειχε με 50ρησια διαιτησια;