Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.185
Πόντοι
17.085
ειχαμε αλλοιωση αποτελεσματος φιλε...αλλο το 1-2 και αλλο το 2-2..οτι επαιξε καλυτερα ο ολυμπιακος ειναι γεγονος αλλα στο ποδοσφαιρο δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος..
Κι εγώ σου λέω όταν σας έδινε λανθασμένα το πέναλτι και έληγε 2-2 το ματσάκι. Θα διεκδικούσες πρόκριση στο Καραϊσκάκη; Η όποια απάντηση που θα δώσεις έχει καμιά λογική σύνδεση με αυτά τα απίστευτα που ακολούθησαν; (και βάζω και δηλώσεις του προέδρου σας σ' αυτά)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εγω ΑΕΚτζης ειμαι τυπε και φολα αντιολυμπιακος.
Πεναλτυ δεν υπαρχει. Τελος.
εγω δεν μπηκα καθολου στο κοπο να υπονοησω τι ομαδα εισαι....εγω λυπαμαι τον παλομπαρινι που ειπε ευθεως οτι υπαρχει επαφη...και εφοσον υπαρχει επαφη ειναι πεναλτυ...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.492
Πόντοι
42.697

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.185
Πόντοι
17.085
Εντωμεταξύ ζήτησε ξένους διαιτητές ο Σαββίδης. Που όταν είχαμε ξένους διαιτητές στην Ελλάδα, σάρωνε τους τίτλοι ο πάοκ...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Κι εγώ σου λέω όταν σας έδινε λανθασμένα το πέναλτι και έληγε 2-2 το ματσάκι. Θα διεκδικούσες πρόκριση στο Καραϊσκάκη; Η όποια απάντηση που θα δώσεις έχει καμιά λογική σύνδεση με αυτά τα απίστευτα που ακολούθησαν; (και βάζω και δηλώσεις του προέδρου σας σ' αυτά)
οταν λεω πως ετσι και αλλιως θα εισουν φαβορι..ποσο πιο ξεκααρα να το πω;;;;;;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εντωμεταξύ ζήτησε ξένους διαιτητές ο Σαββίδης. Που όταν είχαμε ξένους διαιτητές στην Ελλάδα, σάρωνε τους τίτλοι ο πάοκ...
θα εχανες το κυπελο με τον αστερα...δεν θα επαιρνες στα χαρτια το πρωταθλημα απο την κουλα..να συνεχισω;;;;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
το θεμα αντισθενη δεν ειναι ποσους τιτλους θα επαιρνε ο παοκ αλλα ποσους λιγοτερους θα ειχες εσυ....

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
καλα δεν ειναι ετσι ακριβως. αλλο το 2-2 και αλλο το 1-2. Δε λεω οτι θα ειχε τρελες πιθανοτητες ο Παοκ, αλλα με το 1-2 δεδομενο οτι ο ολυμπιακος στη εδρα του 1 γκολ συνηθως το βαζει κανονικο η μαιμουδενιο αμα χρειαστει, αλλο να να θες 1 ή 2 γκολ να περασεις και αλλο τωρα που θελει 3...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πεναλτυ δινονταν και τα δυο,το ενα στον Φορτουνη και το αλλο στο τελος,για μενα το παιχνιδι κριθηκε απο την νοοτροπια και το DNA του μπαογκτση.
Χανουμε 1-2 και αρχιζουμε το κλαμα.Καθε αποφαση του Παπα εφερνε διαμαρτυριες και κλαμματα,μπαλα μηδεν.Τις φασεις τις ειχε ο γαβρος να δωσει θριαμβευτικη χροια στο αποτελεσμα.
Συμφωνω οτι το ματς επρεπε να διακοπει στο μπουκαλι που εφυγε,με καραγκιοζη προπονητη αντι του Σιλβα δεν θα χαμε αγωνα...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.185
Πόντοι
17.085
θα εχανες το κυπελο με τον αστερα...δεν θα επαιρνες στα χαρτια το πρωταθλημα απο την κουλα..να συνεχισω;;;;;
Με τον Αστέρα μόνοι μας τα έχουμε πει. Έχουμε χάσει κι εμείς τίτλους από διαιτησία όμως και έχουμε κερδίσει και διαιτησία για να πάρουμε τίτλους. Και τί σημαίνει "στα χαρτιά" και γιατί υπερασπίζεσαι την κούλα στην τελική; Αδικία έγινε δηλαδή;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω θα πω το εξης αν υποθεσουμε οτι περνα η αεκ τελικο και υπαρξει αυτη η διαιτησια τι θα γινει;;;ουτε ο χριστος ουτε η παναγιαα ουτε ο διαβολος θα σωσει την καταασταση...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Με τον Αστέρα μόνοι μας τα έχουμε πει. Έχουμε χάσει κι εμείς τίτλους από διαιτησία όμως. Και τί σημαίνει "στα χαρτιά" και γιατί υπερασπίζεσαι την κούλα στην τελική; Αδικία έγινε δηλαδή;
δηλαδη επειδη σε αδικησαν οπως λες η διαιτησια αυτο σου δινει το ηθικο πατημα να κανεις το ιδιο;;;;;;;;;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Με δυο λογια τύπε, εκανε μια βουτια ο Μακ στο 87΄, δεν δοθηκε σωστα πεναλτυ, και γκρεμιστηκε το συμπαν. Εγω εχω αλλη απορια. Βλεπω τον Αλαφουζο και τον Σαββιδη να συναγωνιζονται ο ενας τον αλλο στην μαλακία και στην σάχλα. Και τα λεω εγω που ειμαι ο μεγαλυτερος αντιολυμπιακος.
Και αναρωτιεμαι.
Πώς σκατα αυτοι οι σαχλαμαρακηδες εβγαλαν λεφτα σαν επιχειρηματιες, οταν λειτουργουν σαν 12χρονα?

Ο δευτερος ως πρακτορας του Πουτιν παντως.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.185
Πόντοι
17.085
δηλαδη επειδη σε αδικησαν οπως λες η διαιτησια αυτο σου δινει το ηθικο πατημα να κανεις το ιδιο;;;;;;;;;
Δεν είπα καθόλου αυτό, ούτε και το κάνουμε. Σήμερα η νίκη ήταν καθαρή.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Αλλη ΜΑΛΑΚΙΑΡΑ και αυτη που πιπιλανε διαφοροι γραφικοι. Λες και οι ξενοι δε μπορουν να "ΚΑΝΟΝΙΣΤΟΥΝ" στα αποδυτηρια.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
εγω θα πω το εξης αν υποθεσουμε οτι περνα η αεκ τελικο και υπαρξει αυτη η διαιτησια τι θα γινει;;;ουτε ο χριστος ουτε η παναγιαα ουτε ο διαβολος θα σωσει την καταασταση...
ο τελικος ΑΕΚ-Ολυμπιακος πρεπει να γινει κεκλεισμενων των θυρων σε γηπεδο επαρχιακο. Αρκετα ασχοληθηκαμε πλεον ως χωρα με ανοησιες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

να ειστε ανδρες να δερνετε τον γαβρο οπως κανουμε εμεις. οχι μονο κλαμα και τσιριδι. σας σφαξανε παλι και δεν ανοιξε μυτη

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
το θεμα αντισθενη δεν ειναι ποσους τιτλους θα επαιρνε ο παοκ αλλα ποσους λιγοτερους θα ειχες εσυ....

Οπα, οπα, αρα δε σε προβληματιζουν οι ελαχιστοι τιτλοι σου, αλλα ποσους εχει παρει ο αλλος. Πως το λενε αυτο με την κατσικα του γειτονα??

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πεναλτυ δινονταν και τα δυο,το ενα στον Φορτουνη και το αλλο στο τελος,για μενα το παιχνιδι κριθηκε απο την νοοτροπια και το DNA του μπαογκτση.
Χανουμε 1-2 και αρχιζουμε το κλαμα.Καθε αποφαση του Παπα εφερνε διαμαρτυριες και κλαμματα,μπαλα μηδεν.Τις φασεις τις ειχε ο γαβρος να δωσει θριαμβευτικη χροια στο αποτελεσμα.
Συμφωνω οτι το ματς επρεπε να διακοπει στο μπουκαλι που εφυγε,με καραγκιοζη προπονητη αντι του Σιλβα δεν θα χαμε αγωνα...

Την Τζαβελλιτσα την ειδες σπριντ σε ΚΑΘΕ υποψια μανουρας????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom