torrente
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 345
- Πόντοι
- 281
θρυλε λες και κλαις...αιωνιοι εφιαλτες
Τι σας ποτίζουν εκει κάτω??? Αυτο μονο πές μου και δεν ξαναποστάρω
θρυλε λες και κλαις...αιωνιοι εφιαλτες
τι να μας ποτιζουν..σας γαμαμε μια ζωη παντου σε ολα τα αθληματα...αντι να καθισετε να το απολαυσετε, σκουζετε σαν γκομενες...πες ρε μαλακα οτι ειστε τα πουτανακια μας να τελειωνουμε...Τι σας ποτίζουν εκει κάτω??? Αυτο μονο πές μου και δεν ξαναποστάρω
Οπως σκουζετε εσεις για το ματς στο ΟΑΚΑ ενα πραμα τυπε;τι να μας ποτιζουν..σας γαμαμε μια ζωη παντου σε ολα τα αθληματα...αντι να καθισετε να το απολαυσετε, σκουζετε σαν γκομενες...πες ρε μαλακα οτι ειστε τα πουτανακια μας να τελειωνουμε...
1 μερα εμεις, 364 μερες εσειςΟπως σκουζετε εσεις για το ματς στο ΟΑΚΑ ενα πραμα τυπε;
ρε φιλε τωρα σοβαρα χαιρεσαι να περνεις νικες με αυτο τον τροπο;;αν εληγε ισοπαλια το παιχνιδι φαβορι δεν θα εισαουν για να περασεις τελικο;Σειρά του Τούντορ να πουλήσει παοκτζίδικο μοιρολόι. Τώρα live στη συνέντευξη τύπου. Βάλτε. Θα μιλήσει στις καρδιές σας.
Γιατι πώς την πηρε τη νικη? Παναξια την πηρε. Πεναλτυ δεν υπαρχει, πώς να το κανουμε? Πιο πολυ πεναλτυ ειναι του Φορτουνη στο 33΄.ρε φιλε τωρα σοβαρα χαιρεσαι να περνεις νικες με αυτο τον τροπο;;αν εληγε ισοπαλια το παιχνιδι φαβορι δεν θα εισαουν για να περασεις τελικο;
Τι μια μερα ρε μαν,ο νικολακο ακομη εκλαιγε σημερα.Και ακολουθουσαν οι αλλοι απο κατω.1 μερα εμεις, 364 μερες εσεις
ειχαμε αλλοιωση αποτελεσματος φιλε...αλλο το 1-2 και αλλο το 2-2..οτι επαιξε καλυτερα ο ολυμπιακος ειναι γεγονος αλλα στο ποδοσφαιρο δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος..Γιατι πώς την πηρε τη νικη? Παναξια την πηρε. Πεναλτυ δεν υπαρχει, πώς να το κανουμε? Πιο πολυ πεναλτυ ειναι του Φορτουνη στο 33΄.
Με δυο λογια τύπε, εκανε μια βουτια ο Μακ στο 87΄, δεν δοθηκε σωστα πεναλτυ, και γκρεμιστηκε το συμπαν. Εγω εχω αλλη απορια. Βλεπω τον Αλαφουζο και τον Σαββιδη να συναγωνιζονται ο ενας τον αλλο στην μαλακία και στην σάχλα. Και τα λεω εγω που ειμαι ο μεγαλυτερος αντιολυμπιακος.παλι εγιναν τα ιδια?
Ποια αλλοιωση? Κανενα πεναλτυ δεν υπαρχει.ειχαμε αλλοιωση αποτελεσματος φιλε...αλλο το 1-2 και αλλο το 2-2..οτι επαιξε καλυτερα ο ολυμπιακος ειναι γεγονος αλλα στο ποδοσφαιρο δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος..
εαν ηταν οποισδηποτε προπονητης που ηταν χρονια στο γαυρο θα εκανε σαν να τον ευνουχιζαν...προς τιμην του δεν εκανε τον νεκρο....ενω παλιοτερα σε μας ειχαν ριξει φωτοβολιδα στον γλυκο αλλα ο διαιτητης ειχε τυφλωθει...το ματσ επρεπε να τελειωνε με το ποτηρι στον συλβα
3-0 υπερ του ολυμπιακου και καλο βραδυ
Κι αυτο σωστο. Με την Ντορτμουντ ας πουμε γιατι δεν ριξανε τιποτα? Εκει χεζονται ομως.το ματσ επρεπε να τελειωνε με το ποτηρι στον συλβα
3-0 υπερ του ολυμπιακου και καλο βραδυ
με τα πολιτικα θεματα τα εχεις καλυτερα αστο φιλε εδω δεν το εχεις...Ποια αλλοιωση? Κανενα πεναλτυ δεν υπαρχει.
Με δυο λογια τύπε, εκανε μια βουτια ο Μακ στο 87΄, δεν δοθηκε σωστα πεναλτυ, και γκρεμιστηκε το συμπαν. Εγω εχω αλλη απορια. Βλεπω τον Αλαφουζο και τον Σαββιδη να συναγωνιζονται ο ενας τον αλλο στην μαλακία και στην σάχλα. Και τα λεω εγω που ειμαι ο μεγαλυτερος αντιολυμπιακος.
Και αναρωτιεμαι.
Πώς σκατα αυτοι οι σαχλαμαρακηδες εβγαλαν λεφτα σαν επιχειρηματιες, οταν λειτουργουν σαν 12χρονα?
Εγω ΑΕΚτζης ειμαι τυπε και φολα αντιολυμπιακος.με τα πολιτικα θεματα τα εχεις καλυτερα αστο φιλε εδω δεν το εχεις...