Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Σ'άρεσε τύπε? Για να γελάσουμε και λίγο, αλλά ήταν της στιγμής.  ;)  :grin:
Διαφωνείς ότι αυτό αντιπροσωπεύει τεράστια μερίδα των οπαδών σας στην επαρχία?  ;)

Ενω οι δικοί σας στην επαρχία πίνουν τσαί με σηκωμένο το μικρό δάχτυλο και συζητάνε για τον ιμπρεσιονισμό!  :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με τους πιο κομπλεξικούς οπαδούς κατά κανόνα! Ο στραβοστόμης χωριαταράς που παρασιτιάζει στα καφενεία είναι κωλομπαράς και βρωμάει μασχαλίλα από χιλιόμετρα είναι ΠΑΟΚ και μην μου μιλάτε άσχημα για τον ΠΑΟΚ και το να τ'άλλο ξέρω γω, γιατί θα σας γαμήσω!

Υπερβαλεις, εχουν κατι διαμαντια της δημοσιογραφιας, Σταυρακης Κολκας.  :vomit:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
Αυτός γιατί είναι δημοσιογράφος; Επειδή κρατάει μικρόφωνο; Δηλαδή εγώ αν φορέσω κάσκα αστροναύτη, θα είμαι αστροναύτης;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αυτός γιατί είναι δημοσιογράφος; Επειδή κρατάει μικρόφωνο; Δηλαδή εγώ αν φορέσω κάσκα αστροναύτη, θα είμαι αστροναύτης;

Thessaloniki rules. Δεν ειναι καν δημοσιογραφος, ειναι της συνομοταξιας των "ραδιοφωνατζηδων", μια ακομα εφευρεση της "συμ"πρωτευουσας. Μαγικη πολη, γι αυτο την αγαπω.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο Ραπτο ειναι απλα μπαλαδοφατσα και κρυφογρια αν θυμαμαι καλα απο τα σχολικα μας χρονια...αθλητικη δημοσιογραφια στη θεσσαλονικη δεν υπαρχει,μονο σχολη μπαογκτζηδων-καφρων που γραφουν κειμενα
και βλεπουν τους αγωνες τζαμπα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Thessaloniki rules. Δεν ειναι καν δημοσιογραφος, ειναι της συνομοταξιας των "ραδιοφωνατζηδων", μια ακομα εφευρεση της "συμ"πρωτευουσας. Μαγικη πολη, γι αυτο την αγαπω.
ενω νικολακοπουλος τσακιρης ειναι δημοσιογραφαρες

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Ο Ραπτόπουλος πρέπει να είναι ο μόνος Θεσσαλονικιός που έχω ακούσει να λέει δημόσια ότι ο ΠΑΟΚ είναι για την πούτσα ομάδα και δεν φταίει ο ανάδρομος Ερμής για τις αποτυχίες του!

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Απο το να βγάζω λαθρέμπορους πετρελαίου και μεγαλεμπορους ναρκωτικών προτιμώ τους καφρους δημοσιογράφους! :sunglasses:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ο Ραπτόπουλος πρέπει να είναι ο μόνος Θεσσαλονικιός που έχω ακούσει να λέει δημόσια ότι ο ΠΑΟΚ είναι για την πούτσα ομάδα και δεν φταίει ο ανάδρομος Ερμής για τις αποτυχίες του!

Ενα σκουπιδι ειναι το οποιο ομως εχει την εξυπναδα και την πονηρια να κονομαει μπριζονωντας τον κοσμο. Βασικα τους κομπλεξικους. Ε, παιζει και λιγο χιουμορακι, εχει και την καλτιλα που εχει, συνταγη επιτυχιας.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Απο το να βγάζω λαθρέμπορους πετρελαίου και μεγαλεμπορους ναρκωτικών προτιμώ τους καφρους δημοσιογράφους! :sunglasses:

Καλα, δεν ειναι και Αγιοι εκει πανω, μην τρελαινεσαι. Εχει φυντανια δυνατα και η Θεσσαλονικη. Ολα αναλογικα ειναι.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω εχω την εξης απορια....5 μυρια μενουν αθηνα...200χιλιαδες ειναι οι εγγεγραμενοι στον δημο αθηνων....οι υπολοιποι 4.800.000 απο που ειναι η καταγωγη τους;;;;;απο κανα καχωριο της ηπειρου η της μακεδονιας ειναι οι περισοτεροι....οταν μιλατε εξυπνακυδες κατοικοι των αθηνων και βριζετε την επαρχια και τους κατοικους της επαρχιας μαλλον βριζετε συγγενικα σας προσωπα πρωτου βαθμου.... :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
[size=15pt]EΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ!!! ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ[/size]

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
[size=15pt]Το μεγαλυτερο μπουρδελο, το μεγαλυτερο μπουρδελο ειναι οοο ολυμπιακος,ειναι οοο ολυμπιακος οεοεοε [/size]  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom