Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πρεπει να παιξανε πολλα φραγκα οι ποδοσφαιριστες σας, αλλιως δεν εξηγειται τετοιο παρακαλετο μεχρι και απο τον τζαβελα να ξαναξεκινησει το ματς...
Δεν υπηρξε παρακαλετο...Οι δικοι σας ελεγαν να τελειωσει και να τελειωσει...Ενω με βαζελο και ΑΕΚ ηθελαν να διακοπει..Ειδικα με ΑΕΚ μπηκαν μεσα και ελεγαν οτι μετα το γκολ λεει πεσανε...φωτοβολιδες..
Περιεργο ρε φιλε παντως,να θελει να τελειωσει το ματς ο ολυμπιακος..Και να βγαλει κιολας τους παιχτες του
σε αυτη την κολαση..Περιεργο πραγματικα. :think:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Η μεγαλη πλακα οταν σκαει το ποτηρι στην πλατη του Σιλβα που δεν ξερει που να πονεσει πιανει κεφαλι μεση και οτι αλλο θυμαται.ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΑΤΟ!!!!!!!!!!! :vomit: :vomit: :vomit:
παντως οφειλουμε να αναγνωρισουμε στον σιλβα το εξης...ουτε λιποθυμησε ουτε εκανε τον νεκρο...απλα ηταν λαθος της παε ολυμπιακος που δεν ειχε δασκαλεψει τον προπονητη της..

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456
παντως οφειλουμε να αναγνωρισουμε στον σιλβα το εξης...ουτε λιποθυμησε ουτε εκανε τον νεκρο...απλα ηταν λαθος της παε ολυμπιακος που δεν ειχε δασκαλεψει τον προπονητη της..

Ναι ηταν λιγο μπερδεμενος :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
επειδη 13 μυρια ειναι παρα πολλα λεφτα δεν παιχτηκαν απο εναν λογαριασμο.....οποτε ειναι πολυ ευκολο ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΟΥΕΦΑ να γινει ταυτοποιηση λογαριασμων...τοτε να δεις γελιο...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.814
Πόντοι
38.177
Ο Ραπτο ειναι απλα μπαλαδοφατσα και κρυφογρια αν θυμαμαι καλα απο τα σχολικα μας χρονια...αθλητικη δημοσιογραφια στη θεσσαλονικη δεν υπαρχει,μονο σχολη μπαογκτζηδων-καφρων που γραφουν κειμενα
και βλεπουν τους αγωνες τζαμπα...

Ξεχασες οτι τρωνε και τζαμπα...

13 εκατομμυρια δολλασια παιχτηκαν κυριοι στο διπλο του γαυρου...στις ασιατικες αγορες.βασικος κανονας ομως για να πληρωθουν οι παικτες ηταν να τελειωσει ο αγωνας κανονικα...οποιος καταλαβε καταλαβε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δεν ξερεις τους κανονες καλα,οπως και ο Μπουξος!!!
Το ματς επισημα το παρατησαν δεν διακοπηκε,ελπιζω να γνωριζεις τη διαφορα  ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.548
Πόντοι
2.606
Η μεγαλη πλακα οταν σκαει το ποτηρι στην πλατη του Σιλβα που δεν ξερει που να πονεσει πιανει κεφαλι μεση και οτι αλλο θυμαται.ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΑΤΟ!!!!!!!!!!! :vomit: :vomit: :vomit:
....ντι καπριο ,αρκουδες ,οσκαρ και μαλακιες .....εδω εχουμε κατι ηθοποιαρες που ειναι για 10 οσκαρ κολλητα!

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1
εμεις  βαζουμε  το κρεας  εσεις  τις  μαλαματινες..... :2funny: :2funny: :2funny:

και  του  χρονου ..........!!!!!!!!!!!! :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

Συνημμένα

• 12784747_10208393018679723_1350485148_n.jpg
    12784747_10208393018679723_1350485148_n.jpg
    25,5 KB · Εμφανίσεις: 8

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
13 εκατομμυρια δολλασια παιχτηκαν κυριοι στο διπλο του γαυρου...στις ασιατικες αγορες.βασικος κανονας ομως για να πληρωθουν οι παικτες ηταν να τελειωσει ο αγωνας κανονικα...οποιος καταλαβε καταλαβε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Το είπε χθες ο Θωμαιδης στο sporfm. Δεν τους πήγε καλά το σχέδιο και κάποιοι κλαίνε τα λεφτά τους σήμερα. :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ε αμα το πε ο θωμαιδης  :rockon:
Ρε μαν ετσι για το γαμωτο,ασε το οτι εισαι γαυρος.πες ησουν ουδετερος.Και ξερεις οτι ο ιδιος διαιτητης
με την ιδια ομαδα απο τις δυο,διακοπτει ματς για μια φωτοβολιδα.Η ιδια ομαδα τρεχει στα αποδυτηρια και αρνειται να βγει.Η δια ομαδα,στο οακα,τρωει γκολ απο την ΑΕΚ και τρεχει και καλα να φυγει επειδη επεσε ενα καπνογονο στο ταρταν του οακα.Ο ιδιος λοιπον διαιτητης δεν διακοπτει το ματς οταν πεφτει αντικειμενο στον σιλβα.Δεν διακοπτει το ματς οταν γινεται της πουτανας.Και προσπαθει να το τελειωσει.Η ιδια ομαδα,που εφευγε και στην λεωφορο και στο οακα,σε αυτο το ματς,που γινεται της πουτανας,βγαινει να τελειωσει το ματς,οπως οπως.Ε δεν σου φαινεται λιγο,ελαχιστα,περιεργο;Αν ησουν βεβαια ουδετερος,που δεν εισαι.Αλλα λεμε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.279
Πόντοι
2.606
Ρε μαν ετσι για το γαμωτο,ασε το οτι εισαι γαυρος.πες ησουν ουδετερος.Και ξερεις οτι ο ιδιος διαιτητης
με την ιδια ομαδα απο τις δυο,διακοπτει ματς για μια φωτοβολιδα.Η ιδια ομαδα τρεχει στα αποδυτηρια και αρνειται να βγει.Η δια ομαδα,στο οακα,τρωει γκολ απο την ΑΕΚ και τρεχει και καλα να φυγει επειδη επεσε ενα καπνογονο στο ταρταν του οακα.Ο ιδιος λοιπον διαιτητης δεν διακοπτει το ματς οταν πεφτει αντικειμενο στον σιλβα.Δεν διακοπτει το ματς οταν γινεται της πουτανας.Και προσπαθει να το τελειωσει.Η ιδια ομαδα,που εφευγε και στην λεωφορο και στο οακα,σε αυτο το ματς,που γινεται της πουτανας,βγαινει να τελειωσει το ματς,οπως οπως.Ε δεν σου φαινεται λιγο,ελαχιστα,περιεργο;Αν ησουν βεβαια ουδετερος,που δεν εισαι.Αλλα λεμε.
αυτα τα γνωριζουν ελαχιστοι και μεσα σ αυτους δεν εισαι ουτε εσυ ουτε εγω ουτε ο θωμαιδης οπου ειναι στην μεση λεφτα υπαρχει και βρωμια ολοι φωναζουν για τον ολυμπιακο οχι γιατι θελουν καθαρο πρωταθλημα αλλα γιατι θελουν να ειναι στη θεση του να γαμανε ειτε μεσα ειτε εξω απο το χορταρι αυτο με θολωνει εγω κανω αποτοξινωση απ τα αθλητικα δεν ειδα καν τα γκολ του παιχνιδιου μονο την φαση του υποτιθεμενου μπεναλτι που το βαλε καποιος εδω σε λινκ και για να σε προλαβω γιατι γραφω ετσι για το χαβαλε και γιατι εχω ζησει στο πετσι μου τα ιδια που κανουμε εμεις τωρα απο αλλους αλλες εποχες εχω γραψει χιλιαδες χιλιομετρα σε οποιο μερος στην ελλαδα   ευρωπη μπορεις να φανταστεις και πλεον ουτε καν παω γηπεδο ουτε  βλεπω τους αγωνες αυτο δεν αναιρει βεβαια το γεγονος οτι και 50-50 να επαιζαν οι διαιτητες απλα θα σασταν ολοι 10 ποντους πισω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αυτα τα γνωριζουν ελαχιστοι και μεσα σ αυτους δεν εισαι ουτε εσυ ουτε εγω ουτε ο θωμαιδης οπου ειναι στην μεση λεφτα υπαρχει και βρωμια ολοι φωναζουν για τον ολυμπιακο οχι γιατι θελουν καθαρο πρωταθλημα αλλα γιατι θελουν να ειναι στη θεση του να γαμανε ειτε μεσα ειτε εξω στο χορταρι αυτο με θολωνει εγω κανω αποτοξινωση απ τα αθλητικα δεν ειδα καν τα γκολ του παιχνιδιου μονο την φαση του υποτιθεμενου μπεναλτι που το βαλε καποιος εδω σε λινκ και για να σε προλαβω γιατι γραφω ετσι για το χαβαλε και γιατι εχω ζησει στο πετσι μου τα ιδια που κανουμε εμεις τωρα απο αλλους αλλες εποχες εχω γραψει χιλιαδες χιλιομετρα σε οποιο μερος στην ελλαδα   ευρωπη μπορεις να φανταστεις και πλεον ουτε καν παω γηπεδο ουτε  βλεπω τους αγωνες αυτο δεν αναιρει βεβαια το γεγονος οτι και 50-50 να επαιζαν οι διαιτητες απλα θα σασταν ολοι 10 ποντους πισω
Aσε ρε τις τριπλες,δεν σε εχω για τετοιον.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456
πλεον ουτε καν παω γηπεδο ουτε  βλεπω τους αγωνες αυτο δεν αναιρει βεβαια το γεγονος οτι και 50-50 να επαιζαν οι διαιτητες απλα θα σασταν ολοι 10 ποντους πισω

Να γινοταν ετσι και θα σου εβγαζε το καπελο ολη η Ελλαδα και θα το γουσταρες και εσυ περισσοτερο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.279
Πόντοι
2.606
Να γινοταν ετσι και θα σου εβγαζε το καπελο ολη η Ελλαδα και θα το γουσταρες και εσυ περισσοτερο.
φιλε οποιος απο τις λεγομενες μεγαλες ομαδες σκουζει για την διαιτησια και για το κατεστημενο ειναι για γελια απλα μια εποχη ειναι ο ενας μια ο αλλος και ολοι μαζι γαμαμε τους μικρους στον αιωνα τον απαντα αστο τωρα μην ανοιξουμε τετοια κουβεντα οτι τσαμπουκαδες γινονται μεταξυ μας εδω ειναι για εκτονωση και χαβαλε

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.279
Πόντοι
2.606
Εισαι γαυρος.Και δεν θες να παραδεχτεις το αυτονοητο.Απο την μια,σεβαστο.
τωρα θες να σου πω αυτο που θες να ακουσεις εσυ η την γνωμη μου? αν νομιζες οτι θα σου πω μαλακιες νομιζω δεν θα με ρωταγες

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456
φιλε οποιος απο τις λεγομενες μεγαλες ομαδες σκουζει για την διαιτησια και για το κατεστημενο ειναι για γελια απλα μια εποχη ειναι ο ενας μια ο αλλος και ολοι μαζι γαμαμε τους μικρους στον αιωνα τον απαντα αστο τωρα μην ανοιξουμε τετοια κουβεντα οτι τσαμπουκαδες γινονται μεταξυ μας εδω ειναι για εκτονωση και χαβαλε

Γουσταρω να δω μπαλλα ομως εστω και στα γεραματα.Και δυστυχως το συστημα βολευει μια και μονο ομαδα για πολλααα χρονια και οχι για μια εποχη οπως λες.Πρεπει να το βλεπεις και εσυ δε μπορει!!!Το βλεπεις οτι εχει γινει κωμωδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom