Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
1
Εχεις δικαιο, στο μεταξη ο ιδιος μαλλον με αλλο νικ βριζει μανες, θα τον γαμησω τον πουστη....!!!

Πιες ένα σφηνάκι φασολάδα κι έλα να μου κλάσεις τα αρχίδια πουστοΤΟΥΡΚΕ.
Και δε βρίζω μάνες, σας γαμώ τις μάνες εσένα και την άλλη την πουτσαχόλικ.
Αφού θέλετε να πιάνουμε σόγια και φαμίλιες θα γελάσουμε.
Εγγόνια του Κεμάλ από τη μιά πλευρά και παιδιά του Γκάλη από την άλλη.

warnwarn.gif
 ξερεις[/URL] γιατι....

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Θα σου απαντησω με καθε ειλικρινεια,θα γουσταρα με τα χιλια να πεσεις(οπως θα επρεπε αν ειμασταν σε σοβαρο πρωταθλημα) αλλα θα με χαλουσε ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ(σε σημειο να μην ξανασχοληθω)να σπρωξω τους παικτες μου να χασουν αγωνα για να συμβει αυτο.Εκει ειναι και η διαφορα μας...

Ελα ρε AGNIUS νισαφι πια με αυτην την ηθικολογια εκ μερους της τοσο μα τοσο ηθικης ομαδας σας.

Υ.Γ. δεν συμαζευεις λιγο τους βοθρους που το μονο που κανουν ειναι να χαλανε και την δικια σας υποληψη?

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6

warnwarn.gif
 ξερεις[/URL] γιατι....

Αληθεια σου εχουν πει οτι εισαι για τον πουτσο?

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ρε μαγκες τελικα μονο ενας λεει μπηκε μεσα στον ημιτελικο... αντε και επεσαν 10 μπουκαλια στο γηπεδο... δεν εγινε τιποτα αλλο ε? και εμεις στην TV τι βλεπαμε? εβαλαν κατα λαθος καμια ταινια πολεμικη αντι να δειχνουν το ματς?  :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε θα μας τρελανετε? Ουτε οι γαυροι δεν τα λενε αυτα...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Ρε μαγκες τελικα μονο ενας λεει μπηκε μεσα στον ημιτελικο... αντε και επεσαν 10 μπουκαλια στο γηπεδο... δεν εγινε τιποτα αλλο ε? και εμεις στην TV τι βλεπαμε? εβαλαν κατα λαθος καμια ταινια πολεμικη αντι να δειχνουν το ματς?  :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε θα μας τρελανετε? Ουτε οι γαυροι δεν τα λενε αυτα...

Νταξ μωρε πως καντε ετσι...... ;)

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Τωρα περα απο την πλακα δεν τα γουσταρω αυτα, Θα μπορουσα να πω και τον γαυρο τον χαιδεψαν
αλλα δεν γουσταρω πραγματικα, ας μας τιμωρησουν και μαλιστα βαρια.
Μια ερωτηση μονο. Αν ξαναγινουν τα ιδια με αλλες ομαδες ( ξερεις ποιες ) Θα βγουνε οι δικοι τους να πουνε
πως πρεπει να τιμωρηθουν????

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Τωρα περα απο την πλακα δεν τα γουσταρω αυτα, Θα μπορουσα να πω και τον γαυρο τον χαιδεψαν
αλλα δεν γουσταρω πραγματικα, ας μας τιμωρησουν και μαλιστα βαρια.
Μια ερωτηση μονο. Αν ξαναγινουν τα ιδια με αλλες ομαδες ( ξερεις ποιες ) Θα βγουνε οι δικοι τους να πουνε
πως πρεπει να τιμωρηθουν????
Φιλε εγω χεστηκα αν θα τιμωρησουν τον παοκ με μια η με 10 αγωνιστικες... αλλα ειναι θεμα νοοτροποιας. Οκ καταλαβαινω οτι η παε με τους δικηγορους της προσπαθει να τα μπαλωσει για να μην πεσει βαρια καμπανα αλλα οχι και να μας κοροιδευουν... γιατι οταν λενε οτι μεσα μπηκε μονο ενας οπαδος και οτι δεν εγινε τιποτα περα απο 10 μπουκαλακια που επεσαν ειναι σαν να σου λενε οτι εισαι χαζος και αυτοι εξυπνοι,ειναι και ντροπη για τον ιδιο τον παοκ για τον οποιο δεν εχω καμια αντιπαθεια οπως και οι περισοτεροι αεκτζηδες...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Φιλε εγω χεστηκα αν θα τιμωρησουν τον παοκ με μια η με 10 αγωνιστικες... αλλα ειναι θεμα νοοτροποιας. Οκ καταλαβαινω οτι η παε με τους δικηγορους της προσπαθει να τα μπαλωσει για να μην πεσει βαρια καμπανα αλλα οχι και να μας κοροιδευουν... γιατι οταν λενε οτι μεσα μπηκε μονο ενας οπαδος και οτι δεν εγινε τιποτα περα απο 10 μπουκαλακια που επεσαν ειναι σαν να σου λενε οτι εισαι χαζος και αυτοι εξυπνοι,ειναι και ντροπη για τον ιδιο τον παοκ για τον οποιο δεν εχω καμια αντιπαθεια οπως και οι περισοτεροι αεκτζηδες...

Oκ ολα αυτα που λες, απο την αλλη θα μπορουσαν και οι δικα μας να πουνε ρε σεις μας κοροιδευετε? Για σκεψου λιγο ποτε εκδικαστικαν παρομοιες υποθεσεις προσφατα και γιατι με τον ΠΑΟΚ το τρεναρουν?? Ξερεις πολυ καλα οτι ολα γινονται σκοπιμα,
αλλα κοντος ψαλμος αλιλουια, στο μπουρδελο το κρατος που ζουμε μην περειμενεις τιποτε καλυτερο.
Δικαιοσηνη δεν αποδηδουν σε σοβαροτερα πραγματα θα αποδωσουν στο ξεφτιλισμενο το πρωταθλημα?

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Oκ ολα αυτα που λες, απο την αλλη θα μπορουσαν και οι δικα μας να πουνε ρε σεις μας κοροιδευετε? Για σκεψου λιγο ποτε εκδικαστικαν παρομοιες υποθεσεις προσφατα και γιατι με τον ΠΑΟΚ το τρεναρουν?? Ξερεις πολυ καλα οτι ολα γινονται σκοπιμα,
αλλα κοντος ψαλμος αλιλουια, στο μπουρδελο το κρατος που ζουμε μην περειμενεις τιποτε καλυτερο.
Δικαιοσηνη δεν αποδηδουν σε σοβαροτερα πραγματα θα αποδωσουν στο ξεφτιλισμενο το πρωταθλημα?
Δεν διαφωνω... παντως βρωμαει οτι ο παοκ θα φαει τουλαχιστον 2 αγωνιστικες...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Δεν πηραζει................

Στα play off ουτος η αλλος πρωτοι θα βγουμε !!!  :birdman:
Μη λες ανεκδοτα τετοια ωρα... σπρωχτος ο βαζελος για τσουλου... η αεκ αδιαφορη αν παρει το κυπελο και ο παοκ τριτος και καταιδρωμενος...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.246
Πόντοι
5.015

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]ξερεις γιατι....[/color]
[/quote]

Μίλα τώρα που έφαγες block απ' τον moderator να σε δω ρε καργιολόπουστα... Αν και κανονικά διαγραφή account έπρεπε να φας γιατί κάτι [b]ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ[/b] σαν εσένα το μόνο που κάνουν είναι να μπαχαλεύουν το συγκεκριμένο site... Σε λυπάμαι ρε ελεεινέ. Ένα απόβλητο της κοινωνίας είσαι που το μόνο που κάνει είναι να της γίνεται βάρος, η θέση σου είναι μέσα στο βόθρο μαζί με τα σκατά. Σίγουρα η μιζέρια της ζωής σου είναι αφόρητη για να κατήντησες έτσι...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.246
Πόντοι
5.015
Ελα ρε AGNIUS νισαφι πια με αυτην την ηθικολογια εκ μερους της τοσο μα τοσο ηθικης ομαδας σας.

Υ.Γ. δεν συμαζευεις λιγο τους βοθρους που το μονο που κανουν ειναι να χαλανε και την δικια σας υποληψη?

Του τα είπα κι εγώ παράνομε... Τώρα τελεταία πολλά σκουπίδια μαζεύτηκαν στο thread τους, γιατί άραγε; Αν προσέξεις όλοι τους έχουν πολύ λίγα posts... Αρρωστημένα ατομάκια που έφτιαξαν λογαριασμό μόνο και μόνο για να το μπαχαλέψουν λέγοντας χυδαιότητες.

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Μίλα τώρα που έφαγες block απ' τον moderator να σε δω ρε καργιολόπουστα... Αν και κανονικά διαγραφή account έπρεπε να φας γιατί κάτι ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ σαν εσένα το μόνο που κάνουν είναι να μπαχαλεύουν το συγκεκριμένο site... Σε λυπάμαι ρε ελεεινέ. Ένα απόβλητο της κοινωνίας είσαι που το μόνο που κάνει είναι της γίνεται βάρος, η θέση σου είναι μέσα στο βόθρο μαζί με τα σκατά. Σίγουρα η μιζέρια της ζωής σου είναι αφόρητη για να κατήντησες έτσι...

Holic η πενα σου μου θυμηζει Bukowski ..... :grin:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.997
Πόντοι
6.955
Για να τελειώνει αυτή η ιστορία...Πόσα χρόνια είχες να πάρεις τίτλο στο ποδόσφαιρο;
Στο μπάσκετ πόσους έχεις;
Στο βόλλεϋ;
Στο χάντμπολ πώς δημιουργήθηκε ο ζμπαουγκ; Μήπως με 2 συγχωνεύσεις;
Στο πόλο;
Μην αρχίσω να λέω για τα μικρότερα τμήματα...

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Για να τελειώνει αυτή η ιστορία...Πόσα χρόνια είχες να πάρεις τίτλο στο ποδόσφαιρο;
Στο μπάσκετ πόσους έχεις;
Στο βόλλεϋ;
Στο χάντμπολ πώς δημιουργήθηκε ο ζμπαουγκ; Μήπως με 2 συγχωνεύσεις;
Στο πόλο;
Μην αρχίσω να λέω για τα μικρότερα τμήματα...

Δεν ξερω για τα αλλα αθληματα αλλα στην  :jerking:  εχεις σιγουρα περισσοτερα !!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.246
Πόντοι
5.015

Έλα τώρα... Μη διαστρέφεις την πραγματικότητα... Όταν παίζουμε μεταξύ μας το μίσος που βγάζετε μόνο με των γάβρων συγκρίνεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom