Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Δεν ξερω για τα αλλα αθληματα αλλα στην  :jerking:  εχεις σιγουρα περισσοτερα !!!

Όχι απλώς έχει περισσότερα... Πρωταθλητής είναι! Θα μιλήσουν για μπάλα και βόλλεϋ, πόλο κ.λπ. οι ανύπαρκτοι... Όσο για το χάντμπολ η γραφικότητά τους φαίνεται από έναν άλλο συνοπαδό του cacofonix ο οποίος πριν κάτι μήνες προσπαθούσε να με πείσει πόσο πολύ στεναχωρέθηκε για την εξαφάνιση του Τρίτωνα μετά απ' τη συγχώνευση μαζί μας :)

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Ρε μαλακα εγω ουτε ξερω με ποσους παιχτες παιζεται το χαντμπολ και το βολει  :2funny: :2funny:

Σιγα σιγα θα μας πουνε και το ποσο καλοι ειναι στο τενις.  :jerking:

Εγω παντως εχω παρει τιτλο στο μπιλιαρδο παλια τι σημαινει τωρα αυτο οτι ο ΠΑΟΚ ειναι πρωταθλητης στο μπιλιαρδο?  :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ρε ΤΟΥΡΚΟΙ, ακόμα και ο Πανελλήνιος έχει περισσότερους τίτλους από σας. Στο μόνο άθλημα που έχετε κυριαρχήσει είναι το γυναικείο ποδόσφαιρο. Που το ξέρουν ακόμα και οι πέτρες οτι κάνατε ομάδα από συγχώνευση με άλλο σωματείο.

Οσον αφορά το μπιλιάρδο δεν είχες ποτέ τμήμα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Ρε ΤΟΥΡΚΟΙ, ακόμα και ο Πανελλήνιος έχει περισσότερους τίτλους από σας. Στο μόνο άθλημα που έχετε κυριαρχήσει είναι το γυναικείο ποδόσφαιρο. Που το ξέρουν ακόμα και οι πέτρες οτι κάνατε ομάδα από συγχώνευση με άλλο σωματείο.

Ρε μαλάκα μην απαντάς και μας αποδεικνύεις την ηλιθιότητά σου :2funny: :2funny: :2funny:

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6

:2funny: :2funny: :2funny:

Ρε μαλακα διαβασε τι γραφω χεστικα για τα αλλα αθληματα
εισαι απιστευτα κολλημενος πλακα κανω για το μπιλιαρδο,
καλυτερα να πας να σε δει γιατρος δεν εξηγητε διαφορετικα !!!

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6

Διορθωση: εγω προσωπικα εχω παρει βραβειο, αυτο ηθελα να πω !!!

Θα μας τρελανει εντελος ρε πουστημ ....... :2funny: :jerking: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Παράνομε έχω λιώσει, δεν το κατάλαβε καν για το μπιλιάρδο και μπήκε στη διαδικασία να σου απαντήσει κιόλας :2funny: :2funny: :2funny: Μαλάκα πάω στοίχημα ότι ο cacofonix είναι ένα άτομο που μάλλον έχει λύσει το οικονομικό του οριστικά και δεν κάνει ΚΑΜΙΑ άλλη δουλειά στη ζωή του πέραν απ' το ν' ασχολείται με συγκρίσεις Άρη - Π.Α.Ο.Κ. σε κάθε λογής αθλήματα... Η ψυχολογία κάτι λέει γι' αυτό, άτομα που δεν τα έχουν καλά με τον εαυτό τους και νιώθουν ΑΧΡΗΣΤΑ αφιερώνονται σε μία συγκεκριμένη δραστηριότητα προκειμένου να ξεγελούν την κενότητά τους!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Στο προ ποσους τιτλους εχετε ρε? σας παταω ολους  :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ρε ΤΟΥΡΚΕ, εγώ δεν είμαι ΑΡΗΣ μόνο στο ποδόσφαιρο και στην καλαθόσφαιρα, είμαι σε ΟΛΑ τα τμήματα, σε ΟΛΕΣ τις ηλικίες, με ΟΛΟΥΣ τους αντιπάλους, είτε είμαι 1ος, είτε παίζω φιλικό. Και να χάσω ΑΡΗΣ θα φωνάξω.

Το οικονομικό πρόβλημα δεν το έχω λύσει, παρόλα αυτά κάθε ΣΚ βλέπω αρκετά ματς. Το πρόβλημα είναι ότι συνήθως συμπίπτουν οι ώρες.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Ρε ΤΟΥΡΚΕ, εγώ δεν είμαι ΑΡΗΣ μόνο στο ποδόσφαιρο και στην καλαθόσφαιρα, είμαι σε ΟΛΑ τα τμήματα, σε ΟΛΕΣ τις ηλικίες, με ΟΛΟΥΣ τους αντιπάλους, είτε είμαι 1ος, είτε παίζω φιλικό. Και να χάσω ΑΡΗΣ θα φωνάξω.

Το οικονομικό πρόβλημα δεν το έχω λύσει, παρόλα αυτά κάθε ΣΚ βλέπω αρκετά ματς. Το πρόβλημα είναι ότι συνήθως συμπίπτουν οι ώρες.

Καλά το Σ/Κ ειδικά σε κόβω να κλείνεις 12ωρα μπροστά απ' τις οθόνες... Και να βλέπεις φανατικά τους αγώνες του Π.Α.Ο.Κ. σε όλα τα αθλήματα τσεκάροντας τις ήττες μπας και καταφέρεις να κοροϊδέψεις κανέναν ότι είστε πιο δυνατό σωματείο απ' τον Π.Α.Ο.Κ.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Καλά το Σ/Κ ειδικά σε κόβω να κλείνεις 12ωρα μπροστά απ' τις οθόνες... Και να βλέπεις φανατικά τους αγώνες του Π.Α.Ο.Κ. σε όλα τα αθλήματα τσεκάροντας τις ήττες μπας και καταφέρεις να κοροϊδέψεις κανέναν ότι είστε πιο δυνατό σωματείο απ' τον Π.Α.Ο.Κ.
Ρε ΤΟΥΡΚΕ, πόσο ΤΟΥΡΚΟΣ μπορεί να είσαι;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Απαγορευεται το μπανιστιρι δικε μου? αν ντρεπεστε να φυγω... παω να δω καμια ταινια  :P

Τί ταινία τσόντα; :2funny: Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις, απ' το να κάθεσαι να διαβάζεις τις μαλακίες του cacofonix...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Τί ταινία τσόντα; :2funny: Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις, απ' το να κάθεσαι να διαβάζεις τις μαλακίες του cacofonix...
μπα κανα θριλερακι θα βαλω... τσοντα γυρισα εγω πριν λιγο  :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
μπα κανα θριλερακι θα βαλω... τσοντα γυρισα εγω πριν λιγο  :2funny:

Έτσι σε θέλω μάγκα μου! Γιατί αν δε γαμάς θα καταντήσεις σαν τον κακομοίρη τον cacofonix ενώ σε κόβω μια χαρά όπως είσαι... Όσο για το θριλεράκι ελπίζω να μη βλέπεις κι εσύ θρίλερ τρίτης διαλογής σαν ένα φίλο μου που μου διηγιόταν ένα τις προάλλες με κάτι κότσιφες που εκεί που τιτίβιζαν ξαφνικά μετατρέπονταν σε αρπακτικά όρνια :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom